TomTom « Terug naar discussie overzicht

Prima navigatie op Iphone voor € 3,99

36 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
sjeroen
0
heb na die van 3,99 euro ook deze gekocht om te kijken of het iets is. Eerst indruk: hij is in elk geval beter dan die van 3,99 maar of hij net zo goed is als tomtom betwijffel ik hoor
voda
0
Apple's iPhone 4 kampt met 'probleempje'
25 juni 2010, 21:20 uur | FD.nl
De iPhone 4 kampt met wat kinderziektes. Vooral de antenne houdt de gemoederen bezig. Apple gaf vrijdag toe dat de ontvangst verzwakt als je de telefoon op een bepaalde manier vasthoudt.....

etc.

Druk op de link voor het volledige artikel:
www.fd.nl/artikel/16586551/apple-s-ip...
voda
0
IPad en iPhone zo lek als een zeef

ROTTERDAM - De iPhone, iPad en iPod Touch kampen met een ernstig beveiligingslek waarlangs hackers software kunnen installeren. De kwetsbaarheid heeft te maken met PDF-bestanden.

Het gaat in feite om twee kwetsbaarheden, waarvan de ene een 'jailbreak' voor de iPhone mogelijk maakt. Gebruikers kunnen daarvoor speciale PDF-documenten inladen van een site, waarna ze eigen software op het toestel kunnen installeren. Op deze manier kan je ook de simlock van een iPhone 4 verwijderen. Vervolgens gebruikt de software een fout in de iOS-kernel, waardoor aanvallers hogere rechten kunnen verkrijgen op iPhones en iPads, zegt securitybedrijf Vupen. Dit lek zit in de PDF-software die Apple heeft ingebouwd in browser Safari in zijn mobiele besturingssysteem iOS.

Het ander PDF-lek werd vorige week op de Black Hat hackersconferentie blootgelegd door beveiligingsexpert Charlie Miller, en draait rond de manier waarop PDF-software van Adobe ingebedde lettertypes weergeeft. Die fonts kunnen kwaadaardige code in zich dragen, die via dit lek wordt uitgevoerd op het doelwit. Deze kwetsbaarheid is ook van toepassing op besturingssystemen Windows, Unix en Mac OS X, meldt The Register.

Oplossing
Softwaregigant Adobe, die software ontwikkelt waarmee PDF-bestanden gelezen kunnen worden, haastte zich om te zeggen dat het PDF-formaat een ISO-standaard is, en dat fouten van het formaat niet automatisch fouten van Adobe zijn. Het bedrijf werkt aan een oplossing. Net als Apple, dat zegt met een patch te komen in de volgende veiligheidsupdate. Het is niet duidelijk wanneer die er komt.

Een mogelijke oplossing voor ongeruste gebrukers is volgens Gizmodo hun toestel zelf te jailbreaken om dan de niet-officiële PDF-waarschuwingsapp 'PDF loading warner' te installeren via app store Cydia. Die app vraagt gebruikers toestemming telkens als een PDF-bestand wordt geopend. Apple waarschuwt wel dat met een dergelijke actie de garantie op het toestel vervalt.

Misbruik
Apple-woordvoerster Natalie Harrison wilde aan de New York Times geen commentaar geven op de vraag of het lek al misbruikt werd, maar volgens beveiligingsbedrijven is dat slechts een kwestie van tijd.

Volgens het Duitse Federale Bureau voor InformatieVeiligheid geldt de kwetsbaarheid minstens voor de iPhones met iOS versie 3.1.2 tot 4.0.1, de iPads met iOS 3.2 tot 3.2.1. en de iPod Touch met iOS 3.1.2. tot 4.0. De dienst waarschuwt gebruikers geen PDF-documenten te openen op die toestellen.

05/08/10 16u14
voda
0
Nokia lanceert uitdager van iPhone
25 augustus 2010, 17:44 | ANP
AMSTERDAM (AFN) - Vanaf woensdag kan de Nokia N8, de nieuwste smartphone van de Finse mobieltjesfabrikant, in Nederland besteld worden. Eind september worden de eerste toestellen uitgeleverd. De wereldwijde marktleider in mobiele telefoons maakte dat woensdag bekend.

De N8 is de eerste smartphone van Nokia die serieus de strijd aangaat met de toetssteen voor dit type toestellen, de iPhone van Apple. De Finnen leggen er zelf bijvoorbeeld sterk de nadruk op dat hun toestel de computertaal Flash ondersteunt. Veel iPhonebezitters klagen juist dat hun toestel géén Flash spreekt en dat talloze websites die met de populaire taal werken, daardoor ontoegankelijk zijn.

De Nederlandse adviesprijs van het toestel zonder mobiel abonnement is 489 euro, inclusief btw. De iPhone 4, het laatste model van Apple, wordt in Nederland niet zonder abonnement verkocht. In België wel en daar is het apparaat zonder abonnement vanaf pakweg 650 euro te koop.
[verwijderd]
0
Momenteel gebruik ik Google Maps in het algemeen om te navigeren door het gratis en zeer gemakkelijk te gebruiken. Ik raad hetzelfde aan.

getappvalley.com/ test-dpc.com/ tweakbox.mobi/
Beperktedijkbewaking
1
NewKidInTown
0
[verwijderd]
0
Ik heb geen idee waarom je in vredesnaam geld wilt uitgeven aan iets dat je gratis ergens anders vandaan kunt halen en geen functies overslaat. Ga Google Maps.

blokada.win/blokada-review/ newpipe.xyz/
PGV
0
quote:

Fred_6 schreef op 19 april 2010 15:35:

Navmii, gewoon via de appstore. Gebaseerd op kaarten van AND. Werkt uitstekend, naar mijn smaak.
Fred
Vind het helemaal niks op je phoon. Ik heb ook een vaste navi in de auto, maar gebruik toch de losse TT , is gewoon de beste. Ik heb de TT GO 6200, kan niks tegen op, naar mijn idee.
leonardus65
0
Hier hetzelfde, hebben in 2 auto's vaste navigatie, maar gebruiken altijd een go6200, alleen in kleine dorpjes in Frankrijk viel het me tegen, daar is google beter
Wipo
1
Hoop toch dat de TomTom-app in Carplay snel beschikbaar komt:

TomTom volgt in 2019
Het was lang onduidelijk of TomTom ook gebruik zou gaan maken van de mogelijkheid om een CarPlay-app te ontwikkelen, maar de van oorsprong Nederlandse ontwikkelaar is nu definitief aan boord. Een woordvoerder van het bedrijf zegt dat de iOS-app voor op het dashboard begin 2019 beschikbaar zal zijn.

36 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 7,275
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 7,275
Laag 7,075
Volume 227.592
Volume gemiddeld 272.684
Volume gisteren 213.528

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront