Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Eerste weerstand nadert

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 60
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

88 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 19 februari 2018 10:53
    Het is niet allemaal overtuigend. De stieren dan. Ze rebounden wat. Maar nu doorzetten met de lift offs. Het wordt lastig. Transavia piloten staken ook. Dan maar ff wat kreten tussen door.

    Goud. $1.360 is DE weerstand. Daar gaan ze niet snel doorheen. Yen. Tjonge. Tjonge. Geen paniek, ondanks de sterkere Yen. Vopak. Die gingen lekker na de bekendmaking van de cijfers op vrijdag. Mijn dank is groot! Ik heb ze weggedaan. Ik was blij dat ze niet de andere kant op gingen. Wel lekker binnengeharkt. ABN Amro. Ze doen niet veel meer. Tussen de $25 en de $25.50 schommelen ze. Zilver. Die doen maar wat. Eerst duidelijk richting laten kiezen. Nikkel en Zink. Die liggen zeer mooi!

    Gas, die wil ik wel oppakken. Long dan. Hopelijk zakken ze wat terug vandaag in de handel. Dan kan ik ze pas oppakken. Wereldhave. Ja. Ik heb daar een plukkie van gekocht. Grooste koop ooit. Ha ha ha. Ik zit goed cash. Dus ik doe het rustig aan. Mini aankoopjes en verkoopjes. Olie. Long wil ik vandaag ook oppakken. Ik wacht daar ook op iets lagere koersen. Palladium is eigenlijk al heel hard opgeveerd. Die had ik eerder moeten oppakken. Gemiste kans. Jammer. CAC en Italie liggen goed. Althans. Beter dan een IBEX of een Wiggie Twintig. Zal je natuurlijk net zien. Doet Italie het vandaag niet. IBEX weerstand op de bekende 10.000 punten. DAXie die heeft ruimte, zowel omhoog als omlaag. Ik prefereer omhoog. Maar ik wacht eerst deze dag af. AEXie heeft er vandaag geen zin in. Pas u op. De beren hebben nog maar 6 maanden om de Down Jones met 15% te drukken. Anders is deze era nog beter dan de era 1990-2000. Geweldig! Alle era's eindigen niet zo lekker. Dus party a la 2017 kan wel eens kateren in 2018 worden.
  2. [verwijderd] 19 februari 2018 11:20
    quote:

    handyman6 schreef op 19 februari 2018 11:08:

    Goodmornin-gere,me-ah doing nothin-ah,nono,just laying in the sunn-ah.
    534-526-518-507
    Hazes
    Pfff Handy, normaal nu 2 a 3 maanden in mijn lievelingsland , met een klein bezoekje Amma, volgend jaar maar kan nu al een beetje lopen [ half uurtje - uurtje ] maarrr erg koud hier.
    Geniet ze en groetjes van beide.
    De beurs ik weet eventjes niet.
  3. Fundbuster 19 februari 2018 11:23
    quote:

    ttroo schreef op 19 februari 2018 10:53:

    Het is niet allemaal overtuigend. De stieren dan. Ze rebounden wat. Maar nu doorzetten met de lift offs. Het wordt lastig. Transavia piloten staken ook. Dan maar ff wat kreten tussen door.


    Gouden trade, Transavia piloten stijgen voorlopig niet! Iemand het ISIN-nummer voor me?
88 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links