Pershing Square Holdings Ltd « Terug naar discussie overzicht

Pershing Square

44 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Diegy
0
Ik wacht even af tot wat Valeant doet bij de opening vanmiddag. Nog verder naar beneden of herstellen. Bij verdere daling van Valeant zal de koers van Pershing weer als een streep naar beneden gaan in de middag net als gister gebeurde.
pieter1
0
Ik denk dat we de bodem nu gehad hebben. Ik heb nog een pluk bijgekocht op 3,11.
Bill Ackman vervangt de CEO van Valeant door zichzelf! Hoe activistisch wil je een activistische aandeelhouder hebben. De koers van Valeant reageert ook aardig positief op dit nieuws. Bill heeft echter nog een lange weg te gaan wil hij iets van zijn verlies goedmaken op deze positie. Gelukkig doet hij bij Air Products and Chemicals wel goede zaken momenteel.
pieter1
0
De komende dagen komen de KW1 cijfers van de meeste bedrijven waar PSH positie in heeft.
Belgske
0
Dit is typisch Bill lol, een hele spontane kerel! Hij houdt van dit lol, een spontaan interview! Geweldige video!

www.rtlz.nl/tv/laatste-videos/bill-ac...
Brogembank
0
Ackman is uit Valeant... heeft maar $4B gekost en een tweet dat het een mistake van jewelste was.
Anderhalf jaar geleden een zeer bescheiden positie ingenomen toen ruim boven 20 van cash uit verkopen van andere calls... paar maanden geleden op 14,5 de helft van oorspronkelijke aantal erbij gekocht, ik denk dat ik er nog eens wat ga bijkopen.
Afgezien van de shortpositie in Herbalife, wat Ackman als een piramidespel ziet -en waarschijnlijk terecht!- heeft Perhing nu een aantal solide fondsen onder beheer.
Mondelez zou mij niet verbazen als dat tijdens het huidige overnamegeweld in de foodsector nog eens opgekocht wordt, Air Products is een solide club, vergelijkbaar met Air Liquide, CP (canaduian Pacific zou wel eens kunen profiteren van Trusp's policy mbt steenkool.
Versum materials (spin-off van Air Products) racet omhoog sinds de IPO...

Ik verwacht geen spektakel met Pershing, maar met de pijn van Valeant geleden kunnen we omhoog gaan kijken en Ackman heeft bewezen op termijn vaker goed dan fout te zitten.

Succes
Brogem
pieter1
0
Ackman heeft gisteren ook de put opties Herbalife verkocht, hij is er nu helemaal uit.
twinkletown
0
Aandeleninkoop houders Pershing Square

AMSTERDAM (AFN) - Topman Bill Ackman van het in Amsterdam genoteerde investeringsbedrijf Pershing Square Holdings en andere aandeelhouders van het bedrijf hebben voor meer dan 300 miljoen dollar eigen aandelen ingekocht.

In totaal ging het om ruim 20,6 miljoen aandelen. Ruim 19,6 miljoen aandelen werden gekocht door Ackman. Het percentage vrij verhandelbare aandelen Pershing Square Holdings is nu 18,3 procent. De inkoop werd in april goedgekeurd door de aandeelhouders.
DeZwarteRidder
0
Dit fonds is volgens mij een GIGANTISCH succes geworden.......!!

Daar zaten we echt op te wachten....!!

Zoiets kunnen we niet zelf bedenken......!
voda
0
Aandeelhouder Pershing Square hekelt gebrek aan transparantie

(ABM FN-Dow Jones) Asset Value Investors heeft in een open brief kritiek geuit op Pershing Square en vooral het besluit om voor 400 miljoen dollar aan 20-jarige obligaties uit te geven zonder de aandeelhouders hierin te consulteren.

"Schandelijk", aldus uitvoerend bestuurder Tom Treanor van AVI, dat 6,7 miljoen aandelen Pershing bezit via beleggingsfondsen, goed voor omgerekend een belang van zo'n 3 procent.

Volgens ASI hebben aandeelhouders van Pershing last van een aanhoudende en verder toenemende korting op de intrinsieke waarde, wat opmerkelijk is omdat de beleggingsportefeuille van het bedrijf van Bill Ackman bestaat uit de aandelen van grote beursgenoteerde bedrijven die goed verhandelbaar zijn.

"Een korting van bijna 30 procent zie je meestal alleen bij investeringsmaatschappijen waar de activa onder druk staan of zeer illiquide zijn, waar er twijfel is over de geloofwaardigheid van de waardering, of waar de structuur van het bedrijf niet goed in elkaar steekt of en er sprake is van belangenverstrengeling", schrijft Treanor.

AVI roept de onafhankelijke bestuurders van Pershing op om de obligatie-uitgifte stop te zetten voorafgaand aan de geplande afronding op 25 juli en wil dat het bedrijf eerst een uitvoerige consultatie doet met de aandeelhouders.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
twinkletown
0
Pershing stapt in bij Berkshire Hathaway

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Het in Amsterdam genoteerde Amerikaanse investeringsbedrijf Pershing Square heeft een belang genomen in Berkshire Hathaway, het investeringsfonds van investeerder Warren Buffett. Dat bleek uit bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC gedeponeerde documenten.

Pershing Square maakte vorige week bekend de investeringen in United Technologies en ADP van de hand te hebben gedaan. Daarbij kondigde het fonds van miljardair Bill Ackman al aan dat het ook een nieuwe investering had gedaan. Bij het halfjaarbericht zou het fonds daarover meer duidelijkheid geven.

Pershing heeft volgens de documenten ruim 3,5 miljoen aandelen Berkshire Hathaway gekocht. Die zijn volgens de slotkoers van woensdag goed voor een waarde van 686 miljoen dollar.
twinkletown
0
Pershing Square wil 3 miljard dollar ophalen

Pershing Square Tontine van belegger Bill Ackman wil 3 miljard dollar ophalen door een leeg fonds naar de beurs te brengen. Dit bleek maandag uit documenten die Pershing Square maandag indiende bij toezichthouder SEC.

De lege beurshuls zal na het verkrijgen van een notering op zoek gaan naar overnamekandidaten. Citigroup, Jefferies en UBS begeleiden Tontine bij de beursgang.

Door: ABM Financial News
Brogembank
0
seekingalpha.com/symbol/PSHZF

Pershing Square is dit jaar één van de lichtpunten in mijn portefeuille. Dividend lijkt te worden verdubbeld, aandeleninkoop gaat voort, discount van 30% of meer.
44 Posts, Pagina: « 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 12:28
Koers 47,150
Verschil -1,050 (-2,18%)
Hoog 47,800
Laag 47,050
Volume 7.125
Volume gemiddeld 28.183
Volume gisteren 12.561

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront