Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming in de AScX per 19 maart 2018

5 Posts
openneer
0
Vanaf 19 maart 2018 in de AScX.

Hoe zal de koers van Pharming zich gaan ontwikkelen binnen de AScX?
De voorbije week hebben we, zo lijkt het, nogal gestuurde koersen gezien, mogen we vanaf de 19e dan eindelijk helemaal los? Dat Het kansrijke Pharming hogere koersen zal gaan opzoeken daar twijfel ik niet aan, maar hoeveel zullen we gaan stijgen in deze nieuwe index? De tijd zal het ons leren, iedereen veel succes, geluk en een beetje geduld toegewenst.
[verwijderd]
0
Laten we positief blijven en even “ omdenken” dankzij de 3% short hangt er een kooporder van ca. 18.000.000 aandelen Pharming boven de markt ??
vaste koers
2
Ik heb vertrouwen.
Het aandeel is binnen 8 maanden in waarde verdrievoudigd.
Ik verwacht dat de volgende 8 maanden een verdubbeling te zien geeft.
Met andere woorden: eind 2018 op 2,42!
[verwijderd]
0

Het persbericht: www.pharming.com/pharming-opgenomen-i...

Dr Sijmen de Vries, Chief Executive Officer van Pharming, zegt:

“We zijn bijzonder verheugd te zijn geselecteerd voor de AScX-index, wat tekenend is voor de groei die Pharming momenteel doormaakt en ons tegelijkertijd toegang biedt tot een nieuwe pool van beleggingsfondsen met een mandaat om in ondernemingen binnen deze index te investeren. Sinds we de Noord-Amerikaanse rechten op RUCONEST® hebben teruggekocht behoren we tot een zeer select aantal Europese biotechnologiebedrijven die hun zelf ontwikkelde producten aan beide zijden van de Atlantische Oceaan winstgevend hebben weten te commercialiseren.”

“Hierdoor zijn we momenteel een van de snelst groeiende Europese ondernemingen in onze sector. We kijken uit naar continuering van deze stijgende lijn om zo te zijner tijd door te kunnen groeien naar nóg hogere indices. Gedreven door onze sterke ontwikkeling zijn we nu ook een winstgevende onderneming geworden die een aanzienlijke kasstroom genereert waarmee we onze toekomstige groei verder zullen kunnen versnellen. We blijven erop vertrouwen dat Pharming in 2018 haar omzet verder zal vergroten, leidend tot wederom een positief operationeel resultaat en zelfs netto winstgevendheid. Hiermee zullen we waarde blijven genereren voor al onze stakeholders.”

dmem2
0
Heeft er iemand een idee hoeveel aandelen nu door de diverse institutionele beleggers aangekocht moeten worden om hun mandjes te vullen?
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront