Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Duitse Beurs lanceert crypto-app zonder transactie fees

Duitse Beurs lanceert crypto-app zonder transactie fees

De in Duitsland gevestigde beurs, Börse Stuttgart, heeft aangekondigd een crypto-app te lanceren die geen kosten in rekening brengt voor gedane transacties. De app zal Bison worden genoemd.

Net als veel andere crypto-exchanges, zal het bedrijf eerst beginnen met het verhandelen van bitcoin, litecoin, ripple en ether. Hierna zullen andere tokens volgen. 

De details over de app werden vrijgegeven door Swoba Labs, een dochteronderneming van Börse Stuttgart, die de Bison App ontwikkelden. Helaas voor Nederlandse cryptofans, is de app vooralsnog alleen beschikbaar in Duitsland.

Cryptoradar

De managing director van Swoba Labs, Ulli Spankowski, zei het volgende: 

“Bison makes trading in digital currencies easy. It is the first crypto-app in the world to have a traditional stock exchange behind it. With Bison, also registering and providing proof of identity is less complicated.This is exactly what Bison is optimized to provide.”

De applicatie bevat een Cryptoradar dienst, die met behulp van kunstmatige intelligentie het meest relevante nieuws op social media naar haar gebruikers brengt. Het primaire doel van deze functionaliteit is om de gebruikers op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de cryptowereld, en natuurlijk om nieuwe cryptopareltjes te ontdekken.

Doordat Bison geen handelskosten in rekening brengt, is de verwachting dat de app snel populair zal worden binnen de cryptocommunity.

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Bij cryptovaluta is de volatiliteit vaak hoog. Ontwikkelingen zoals beschreven in crypto-analyses kunnen dus ingehaald worden door de actuele ontwikkelingen. Meer op www.madelonvos.nl

Auteur: Madelon Vos

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Meer over Madelon Vos

Recente artikelen van Madelon Vos

  1. dec '20 Bitcoin doorstaat perfect storm met speels gemak 85
  2. nov '20 Bitcoin heeft genoeg ruimte voor een verdere koersstijging 147
  3. nov '20 De bitcoin bull run is begonnen! 62

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Volg IEX altijd en overal Meer »

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links