Ease2pay « Terug naar discussie overzicht

Ease2pay (voorheen Docdata) 2018

251 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
DeZwarteRidder
0
quote:

B. Zwaneveld schreef op 16 april 2018 09:29:

Kan iemand mij vertellen wanneer zij voor het eerst de kwartaal cijfers bekend maken? Zal er wel overheen kijken ,kan het niet vinden op hun site. Bedankt !
Kwartaalcijfers zullen ze zeker niet geven; sowieso is de omzet nihil of bijna nihil.
Onder de regenboog
0
Dat is nou juist de rede dat ik het vraag, als ik nu koop en ze komen met te verwachten o cijfers zakt dit (over de top) aandeel in elkaar tot zijn werkelijke waarde. Terwijl ik het wel een goed bedrijf vind om in te stappen, maar niet voor de waarde die het nu heeft. Ik ga ze dus gewoon een mail sturen met de vraag wanneer ze inzage geven in hun cijfers.
DeZwarteRidder
0
Agendapunt 2 (Stempunt)
Aan de BAVA wordt ter goedkeuring voorgelegd dat de Vennootschap middels haar
dochtervennootschap Ease2pay B.V. de MyOrder-activiteiten van MyOrder B.V. (een
dochtervennootschap van Coöperatieve Rabobank U.A.) overneemt. De aankoopprijs van
deze activiteiten is gemaximeerd op €500.000,-. De Vennootschap wil dit financieren met
uitgifte van nieuwe aandelen in het kapitaal van de Vennootschap.
De Vennootschap neemt 4 medewerkers (waaronder de oprichter, Thomas Brinkman) van
MyOrder B.V. over
Piet
0
Er wordt nog met geen woord gerept over publicatie jaarcijfers 2017 en reguliere jaarlijkse AVA. Wordt laatste beursfonds om AVA te houden in juni (?!?!?) ter goedkeuring jaarverslag en om verantwoording over gevoerde beleid en gehouden toezicht af te leggen. Vreemde gang van zaken... Benieuwd wat voor gedachte van het bestuur hier achter zit. Cowboys in directie snap ik nog wel, maar welke commissaris en RvC leent zich tegenwoordig nog voor dit soort ‘magere’ corporate governance invulling?
Piet
0
Per heden 27 april is nog steeds geen AVA uitgeschreven en ook nog geen jaarverslag over 2017 gepubliceerd. De tijd begint derhalve flink te dringen tot de deadline van 30 april (maandag a.s.). Gaat ease2pay in haar eerste jaar als nieuw fonds nu reeds de twijfelachtige eer krijgen als opvolger van Value8 te worden bestempeld met "bad practice" ten aanzien van verslaggevingsregels?
Piet
0
Uit de statuten van Ease2pay N.V.:

ALGEMENE VERGADERINGEN VAN AANDEELHOUDERS
Artikel 18.
1. Jaarlijks wordt ten minste één algemene vergadering van aandeelhouders gehouden en wel binnen zes maanden na afloop van het boekjaar welke onder meer bestemd is tot:
a. de behandeling van de jaarrekening en, voor zover door de wet voorgeschreven, van het jaarverslag en de overige gegevens als bedoeld in artikel 2:392 BurgeriijkWetboek;
b. behandeling van het al dan niet vaststellen van de jaarrekening;
c. het vaststellen van de winstbestemming;
d. besluitvorming omtrent het al dan niet verlenen van kwijting aan de directie;
e. besluitvorming omtrent het al dan niet verlenen van kwijting aan de raad van commissarissen;
f. het verrichten van al hetgeen de wet overigens voorschrijft;
g. behandeling en verantwoording van het reservering- en dividendbeleid.
Piet
0
Uit de voorschriften van de AFM:

Verkrijgbaar stellen en deponeren van financiële verslaggeving voor Effectenuitgevende ondernemingen

Voor beursgenoteerde ondernemingen waarvan de aandelen zijn toegelaten tot de handel op een gereglementeerde markt in de Europese Unie, gelden verplichtingen voor het algemeen verkrijgbaar stellen en deponeren van de financiële verslaggeving.
Of aan deze verplichtingen moet worden voldaan is afhankelijk van de lidstaat van herkomst.
Deze verplichtingen hebben betrekking op de jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële verslaggeving.

Jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële verslaggeving

Beursgenoteerde ondernemingen moeten de jaarlijkse financiële verslaggeving binnen vier maanden na het einde van het boekjaar algemeen verkrijgbaar stellen en deze gelijktijdig deponeren bij de AFM. De jaarrekening hoeft dan nog niet te zijn vastgesteld door de algemene vergadering van aandeelhouders.
De halfjaarlijkse financiële verslaggeving moet binnen drie maanden na afloop van de eerste zes maanden algemeen verkrijgbaar worden gesteld en gelijktijdig bij de AFM worden gedeponeerd.
Voor deze verplichtingen kan geen ontheffing worden verleend.
DeZwarteRidder
0
Fors verlies voor Ease2Pay

Door ANP Producties
1 uur geleden in FINANCIEEL

Amsterdam - Betalingsdienst Ease2Pay heeft vorig jaar tonnen verlies geleden. Het beursgenoteerde bedrijf had nauwelijks inkomsten en rapporteerde een negatief resultaat van 273.000 euro.

De betaaldiensten van Ease2Pay zijn halverwege vorig jaar ingebracht in de voormalige lege beurshuls Docdata. Met die diensten kunnen automobilisten makkelijker tanken en parkeren en ook sommige winkels accepteren het systeem. Eerder deze maand nam het bedrijf concurrent MyOrder over van Rabobank.

Ease2Pay kondigde ook de algemene aandeelhoudersvergadering aan. Op 11 juni mogen de aandeelhouders onder meer de jaarrekening officieel vaststellen en de directie en commissarissen afrekenen op het gevoerde beleid.
Piet
0
EASE2PAY N.V. publiceert het jaarverslag 2017 en de agenda voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 11 juni 2018

hugin.info/161129/R/2189074/846890.pdf
DeZwarteRidder
0
Ease2pay krijgt overbruggingskrediet

Door ANP Producties
8 min geleden in FINANCIEEL

Rotterdam - De beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay heeft een overbruggingsfinanciering gekregen van een grootaandeelhouder tegen een rente van 5 procent. Het krediet blijft in stand totdat later dit jaar duidelijk is hoe de overname van MyOrder van Rabobank wordt gefinancierd.

Eerder meldde Ease2pay dat voor de financiering van de overname nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven. Aandeelhouders van Ease2pay kunnen zich woensdagmiddag over de overname uitspreken.

De betaaldiensten van Ease2pay zorgen er onder meer voor dat automobilisten makkelijker kunnen betalen bij het tanken. Ook kan er parkeergeld mee worden betaald en accepteren sommige winkels de app voor betalingen. MyOrder wordt naast betalingen ook gebruikt voor bestellingen in onder meer horeca en bioscopen
251 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 15:04
Koers 0,562
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,580
Laag 0,552
Volume 6.199
Volume gemiddeld 13.303
Volume gisteren 6.199

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront