Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

alleen positief nieuws!

3.265 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
voda
0
Vertrouwen Nederlander loopt iets op
Vertrouwensindex naar 24 in maart.

(ABM FN-Dow Jones)Het vertrouwen onder Nederlandse consumenten is in maart iets opgelopen. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De vertrouwensindex steeg van 23 in februari naar 24 deze maand. Het consumentenvertrouwen schommelt al ruim een jaar lang tussen 23 en 26.

Het oordeel over het economisch klimaat is iets positiever in maart, maar de koopbereidheid verandert niet, aldus het CBS.

Met 24 ligt het consumentenvertrouwen in maart ruim boven het gemiddelde over de afgelopen twintig jaar, dat op 3 negatief ligt. Het vertrouwen bereikte injanuari 2000de hoogste stand ooit op een stand van 36. Het dieptepunt werd bereikt inmaart 2013met 41 negatief.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Straf die Yankees maar af!

EU wil omzettaks van 3 procent voor digitale bedrijven
Voorstel kan technologiereuzen VS raken.

(ABM FN-Dow Jones)De Europese Unie heeft woensdag ingrijpende voorstellen gedaan om grote technologiebedrijven meer belasting te laten betalen, mogelijk tot ongenoegen van de Verenigde Staten, terwijl de transatlantische relaties al onder druk staan door een handelsconflict.

De voorstellen zouden betekenen dat een klein groepje technologische supermachten, zoals Facebook en Google, honderden miljoenen euro's meer belasting gaan betalen.

De Europese Commissie suggereert een omzetbelasting van 3 procent op activiteiten van digitale bedrijven in de EU, ook als die niet fysiek aanwezig zijn, volgens voorstellen van de eurocommissaris Pierre Moscovici van economische en financiële zaken, die woensdag werden gepresenteerd.

Alleen bedrijven met een omzet van minstens 750 miljoen euro wereldwijd en 50 miljoen euro in de EU zouden de belasting gaan betalen. Bij een tarief van 3 procent zou de taks circa 5 miljard euro per jaar opleveren, schat de EU. Volgens het voorstel gaat het om een belasting op de verkoop van online-advertentieruimte, digitale intermediaire activiteiten en de verkoop van data die voortkomt uit informatie die is verstrekt door gebruikers.

Voor een bedrijf als Google kan het om forse bedragen gaan: Google boekte in 2016 een omzet van 26 miljard euro bij de hoofdvestiging in Ierland. Drie procent daarvan zou 780 miljoen euro zijn.

Na deze tijdelijke oplossing zou een definitieve regeling moeten volgen, waarin bedrijven ook een fairaandeel belasting gaan betalen in landen waar ze wel veel gebruikers hebben maar weinig of geen fysieke aanwezigheid.

Het voorstel bevat ook een aanbeveling aan Europese lidstaten om hun belastingverdragen met andere landen aan te passen, zodat dezelfde regels gelden voor bedrijven uit de EU en daarbuiten. Hoe de taks op digitale bedrijven internationaal kan worden ingevoerd, zal worden besproken met de Europese lidstaten.

Digitale bedrijven betalen nu nog minder dan de helft van de belastingen die traditionele bedrijven in de EU betalen: 9,3 procent, tegen 23,2 procent, volgens de EU. Zo wordt de lucratieve verkoop van data afkomstig van gebruikers bijvoorbeeld niet belast.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nederlandse economie met 0,8 procent gegroeid - CBS
Conform eerdere raming.

(ABM FN-Dow Jones)De Nederlandse economie is in het vierde kwartaal op kwartaalbasis met 0,8 procent gegroeid. Dit meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek maandag.

De data waren conform een eerdere raming.

De groei is volgens het CBS vooral te danken aan de export.

Op jaarbasis groeide het bruto binnenlands product conform een eerdere berekening in het vierde kwartaal met 2,9 procent. De groei van het eerste en tweede kwartaal van 2017 werd wel aangepast. Van het eerste kwartaal van 3,2 naar 3,3 procent en van het tweede kwartaal van 3,3 naar 3,4 procent. Dat komt vooral door een opwaartse bijstelling van de zorg.

Door de bijstelling van de jaar-op-jaargroei van de eerste twee kwartalen van 2017 is ook de bbp-groei voor heel 2017 aangepast. Die is nu uitgekomen op 3,2 procent. Dat is 0,1 procentpunt meer dan bij de eerste berekening.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Inkomens Nederlandse huishoudens omhoog
Stijging van 1,5 procent.

(ABM FN-Dow Jones)Het reëel beschikbaar inkomen van alle Nederlandse huishoudens is in heel 2017 gestegen, maar wel in een lager tempo ten opzichte van 2016. Dit bleek maandag uit een publicatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

De stijging bedroeg afgelopen jaar 1,5 procent.

De inkomensgroei is nu voor het vierde jaar op rij positief. Wel is de reële groei lager dan een jaar eerder door de toegenomen inflatie, aldus het CBS. In 2016 was de inkomensgroei nog 2,3 procent.

Ten opzichte van een jaar eerder is de beloning van werknemers met 13 miljard euro gestegen tot 347,7 miljard euro, zo zag het CBS. Met de positieve economische ontwikkelingen van het inkomen van huishoudens groeide bovendien ook de grondslag voor belastingen en sociale premies.

De schulden van huishoudens stegen ook, met 9,5 miljard euro. Voor een deel is dit het gevolg van toenemende studieschulden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Overheidsschuld neemt verder af
Schuld daalt in 2017 met 18 miljard euro.

(ABM FN-Dow Jones)De Nederlandse overheidsschuld is in 2017 gedaald. Dit maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekend.

De overheidsschuld daalde met 18 miljard euro naar 416 miljard euro. Dit komt volgens het statistiekbureau overeen met 56,7 procent van het bruto binnenlands product en ligt daarmee ruim onder de Europese schuldnorm van 60 procent. Voor het laatst voldeed Nederland aan deze norm in 2010. De schuld nam nog niet eerder in een jaar zo veel af als in 2017.

De overheid behaalde een overschot van 8 miljard euro. Ook dit hoge overschot is uitzonderlijk, aldus het CBS. Alleen in het jaar 2000 viel er een hoger overschot te noteren.

Niet alleen het overschot droeg in 2017 bij aan de daling van de schuld. Ook de opbrengsten uit de verkoop van aandelen, zoals ABN AMRO en ASR, en de afwikkeling van derivatencontracten leverden de Staat ruim 8 miljard euro op voor schuldaflossing. Ook de toename van het bbp had een groot effect. Hierdoor daalde de schuldquote met bijna 3 procentpunt, aldus het CBS.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Sollicitatieplicht vervalt voor alle 55-plussers

Werklozen boven de 55 jaar die een jaar voor hun AOW-leeftijd zitten, hoeven vanaf 1 mei niet langer te solliciteren. Dat heeft minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees (D66) woensdag toegezegd in een debat over de arbeidsmarktpositie van 55-plussers.

Voor werknemers die worden ontslagen als ze minder dan een jaar van de pensioengerechtigde leeftijd zijn verwijderd, geldt nu al dat ze niet meer hoeven te solliciteren. 'Kafka', zo bestempelde Koolmees' partijgenoot Steven van Weyenberg deze ongelijkheid.

Actieplan
Jasper van Dijk (SP) wil van de hele 'zinloze' sollicitatieplicht af voor deze leeftijdsgroep, die na ontslag nog maar weinig kans maakt op een nieuwe baan. Iedere werkloze 55-plusser zou volgens hem een zogenaamde IOW-uitkering moeten krijgen. Nu is deze uitkering, geregeld in de Wet inkomensvoorziening oudere werklozen, zonder vermogens- of partnertoets voorbehouden aan zestigplussers.

Het kabinet voelt daar echter niets voor, maakte de minister duidelijk. Wel komt 'zijn' staatssecretaris Tamara van Ark (VVD) nog voor de zomer met een actieplan. Dat is erop gericht om oudere werkzoekenden 'wendbaarder' te maken en werkgevers minder terughoudend. Er leven onterechte vooroordelen, bijvoorbeeld dat ouderen vaker ziek zijn, aldus Koolmees.

Twee werkelijkheden
Er is volgens hem sprake van twee werkelijkheden op de arbeidsmarkt. Aan de ene kant daalt de werkloosheid en is er krapte. Zo is het aantal werkenden boven de 55 verdubbeld tot 1,6 miljoen. Aan de andere kant is een groot deel van de werklozen ouder dan 55 en wordt hun kans om een baan te vinden steeds kleiner.

Rik Winkel

fd.nl/economie-politiek/1247827/solli...
voda
0
Nederland op volle toeren - DNB
Hypotheekschulden en pensioenstelsel verdienen aandacht.

(ABM FN-Dow Jones)De Nederlandse economie draait op volle toeren. Dit stond donderdag in de inleiding van het jaarverslag van De Nederlandsche Bank over 2017.

"We genieten de hoogste groei in tien jaar tijd. Nederland steekt daarmee veel andere Europese landen naar de kroon", aldus DNB.

De centrale bank wees er echter ook op dat als het economisch tegenzit, het in Nederland doorgaans wat slechter gaat dan in het buitenland.

"De Nederlands economie is relatief gevoelig voor financiële schokken en ontwikkelingen op de huizenmarkt." Een remedie is volgens DNB om de hypotheekschulden bij gezinnen te beperken.

De inrichting van een nieuw pensioenstelsel kan volgens de centrale bank eveneens bijdragen aan een stabielere conjunctuur.

"Voor Nederland ligt er een uitgelezen kans om de economie te ontdoen van haar conjuncturele grillen."

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: Flink meer autoverkopen
Stijging 15,3 procent in maart.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal nieuwe verkochte auto's is in maart flink gestegen. Dit bleek woensdag uit cijfers van RAI Vereniging, Bovag en RDC.

Er werden 42.194 nieuwe personenauto's geregistreerd. Dat is 15,3 procent meer dan in maart 2017. In de eerste drie maanden van 2018 namen de autoverkopen met 13,6 procent toe.

De verwachting is dat de stijging door zal zetten. De organisaties rekenen voor heel 2018 op een totaal aantal verkochte auto's van 430.000, waar dat er in 2017 414.538 waren.

Update: RAI rectificeerde eigen cijfers en die zijn in de update verwerkt.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Ruim vier procent exportgroei
Exportgroei in februari toegenomen.

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse export is in februari met ruim vier procent op jaarbasis gestegen. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In februari ging het om een 4,2 procent hoger volume van de goederenexport. Dat was 0,5 procentpunt meer groei dan in januari.

Vooral de uitvoer van personenauto's, machines en apparaten deed het goed in februari.

De import steeg in februari ook, met 6,2 procent op jaarbasis. Daarmee was de groei juist iets kleiner dan in januari.

Volgens de CBS Exportradar zijn de omstandigheden voor de export in april 2018 minder gunstig dan in februari. "Vooral de jaar-op-jaargroei van de Duitse industriële productie was minder groot", aldus het CBS.

Ook zijn het Duitse en Europese producentenvertrouwen verslechterd, evenals het oordeel van Nederlandse en Europese ondernemers over de buitenlandse orders.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Werkloosheid daalt onder 4 procent
Ook minder uitkeringen.

(ABM FN-Dow Jones) De werkloosheid in Nederland is in maart naar 3,9 procent gedaald. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In februari bedroeg de werkloosheid nog 4,1 procent.

In de afgelopen drie maanden steeg het aantal werkenden met gemiddeld 20.000 per maand.

Uitkeringen

Het UWV registreerde eind maart een daling naar 327.000 WW-uitkeringen, een afname van ruim tweeduizend ten opzichte van de vorige maand.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Consumentenvertrouwen eurozone omhoog
Vertrouwensindex in april ruimer in positief terrein.

(ABM FN-Dow Jones) Het consumentenvertrouwen in de eurozone is in april gestegen. Dit bleek vrijdag uit voorlopige cijfers van de Europese Commissie.

De index voor het consumentenvertrouwen steeg van 0,1 in maart naar 0,4 in april.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
In februari meer investeringen
Januari nog dubbelcijferige stijging.

(ABM FN-Dow Jones) In februari was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 2,3 procent groter dan in februari 2017. Dit meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek maandag.

Een maand eerder groeiden de investeringen nog 12,1 procent.

De cijfers zijn niet gecorrigeerd voor werkdagen. Februari 2018 heeft evenveel werkdagen als februari 2017. Volgens de CBS Investeringsradar zijn de condities voor de investeringen in april minder gunstig dan in februari. Dat komt vooral doordat de jaar-op-jaargroei van de beurswaarde kleiner was. Ook de jaar-op-jaargroei van de export was minder groot.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Industriële productie hoger in maart

Gepubliceerd op 9 mei 2018 om 06:44 | Views: 548

DEN HAAG (AFN) - De gemiddelde dagproductie van de Nederlandse industrie was in maart 3,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekend.

Al tweeënhalf jaar produceert de industrie meer dan in dezelfde periode een jaar eerder. De productie van de farmaceutische industrie groeide in maart op jaarbasis opnieuw het sterkst, met 17 procent. Ook de productie van de machine-, elektrische-apparaten-, en de transportmiddelenindustrie groeide sterker dan gemiddeld in de industrie.
voda
0
Detailhandel zet meer om
1,5 stijging in maart.

(ABM FN-Dow Jones) De Nederlandse detailhandel heeft in maart meer omgezet. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

In maart ging het om een stijging van 1,5 procent op jaarbasis, na een toename van 2,8 procent in februari. Al sinds november 2017 is er sprake van een afnemende groei van de verkopen.

In de foodsector groeide de omzet in maart met ruim 1 procent, terwijl de omzet in de non-foodsector met bijna 1 procent kromp. Daarnaast is online ruim 23 procent meer omgezet.

De volumes lagen in maart bijna twee procent hoger.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nederlandse autoverkopen gestegen
Dubbelcijferige stijging in april.

(ABM FN-Dow Jones) De autoverkopen in Nederland zijn in april gestegen, net als in de gehele Europese Unie. Dit bleek donderdag uit cijfers van de Europese brancheorganisatie ACEA.

Het aantal verkochte nieuwe personenauto's in Nederland steeg in april op jaarbasis met 17,5 procent tot 34.290 wagens. In de Europese Unie stegen de autoverkopen met 9,6 procent tot circa 1,3 miljoen personenauto's.

In onder meer Griekenland, Hongarije en Finland was de afgelopen maand ook sprake van een dubbelcijferige groei. In het Verenigd Koninkrijk steeg de verkoop van nieuwe personenauto's met 10,4 procent. In Frankrijk was sprake van een stijging van 9,0 procent, terwijl in Duitsland 8,0 procent meer auto's werden verkocht in vergelijking tot dezelfde periode een jaar eerder. Alleen op Cyprus werden er in april minder auto's verkocht.

Sinds het begin van het jaar werden in de Europese Unie 2,7 procent meer personenauto's verkocht. In totaal werden circa 5,5 miljoen auto's verkocht. In Nederland werden in de periode januari tot en met april in totaal 170.313 nieuwe auto's verkocht, een stijging van 14,4 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Meer mensen aan de slag
Werkloosheid op 3,9 procent in april.

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal werkenden is in de afgelopen drie maanden gestegen. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Gemiddeld kwamen er 15.000 werkenden per maand bij. In totaal zijn er nu in Nederland 8,7 miljoen werkenden.

Ruim 4,2 miljoen mensen hadden om uiteenlopende redenen geen betaald werk. Onder hen waren 355.000 mensen die aangaven recent naar werk te hebben gezocht en daarvoor ook direct beschikbaar te zijn. Dit leverde een werkloosheidspercentage op in april van 3,9 procent.

Het UWV registreerde eind april 314.000 lopende WW-uitkeringen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Nederlandse industrie blijft stevig doorgroeien
Tekort aan personeel bedreigt groei.

(ABM FN-Dow Jones) Producenten in de industrie behaalden in het eerste kwartaal van 2018 een omzetgroei van 3,0 procent, vergeleken met een jaar eerder. Dit maakte het CBS vrijdag bekend.

De omzetgroei werd een handje geholpen doordat de afzetprijzen in het afgelopen kwartaal met 0,8 procent stegen op jaarbasis. Wel zeggen ondernemers in toenemende mate te kampen met een tekort aan personeel, hetgeen toekomstige groei kan frustreren.

De omzetgroei in het eerste kwartaal van 2018 was met 11,2 procent opnieuw het hoogst in de transportmiddelenindustrie.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
S&P houdt geloof in Nederland
Hoogste kredietwaardigheid gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) S&P Global Rating heeft Nederland gehandhaafd op de lijst met landen met de hoogste kredietwaardigheid.

Dit betekent dat Nederland nog altijd een AAA-rating heeft. De stabiele outlook betekent dat de kans klein is dat op korte termijn de kredietwaardigheid alsnog wordt afgewaardeerd.

De kredietanalisten van S&P verwachten dat de Nederlandse economie tussen 2018 en 2021 gemiddeld met 2,1 procent per jaar zal groeien. Daarbij zal 2018 met een groei van 2,8 procent bovengemiddeld uitpakken.

"We verwachten dat de lopende rekening en de begrotingstoestand, hoewel licht verzwakkend, een overschot zullen blijven laten zien", stelden de analisten.

Verder merkte S&P op dat de overheidsschuld in 2021 zal uitkomen op 46 procent van het Nederlandse bruto binnenlands product, een afname met bijna 10 procentpunt.

Het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke handelspartner van Nederland. In 2017 ging 9 procent van de Nederlandse export richting de Britten. Nu het lijkt uit te draaien op een 'zachte Brexit', denkt S&P dat Nederland in staat zal blijken de gevolgen beter op te vangen dan aanvankelijk ingeschat.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
marcel13
0
Sector Telecom: EU blokkeert CRC-voorstel niet
Gisteren heeft de Europese Commissie zich uitgesproken over het voorstel van de Belgische regulator CRC om Proximus en de regionale kabeloperatoren die actief zijn op de breedband- en omroepmarkten te reguleren. Het CRC heeft de concurrentievoorwaarden op de breedband- en omroepmarkten voor eindgebruikers beoordeeld en kwam tot de conclusie dat de marktaandelen over een beperkt aantal exploitanten zijn verdeeld en de prijzen boven het concurrerende niveau liggen. Daarom wil de regulator aan de belangrijkste operatoren - Proximus - en aan de regionale kabeloperatoren (Telenet, Nederland en Brutélé) wholesale-regelgeving opleggen. CRC stelt voor exploitanten te verplichten toegang te verlenen tot hun netwerken, zodat andere spelers met hen kunnen concurreren. CRC verplicht Proximus dan ook om zijn glasvezelnetwerk open te stellen. Ook de regionale kabelexploitanten zijn verplicht een wholesale-toegang tot hun net, dat momenteel door Orange Belgium wordt gebruikt, te blijven aanbieden. De EU heeft de maatregel van CRC niet geblokkeerd omdat de toezichthouder heeft aangetoond dat er concurrentieproblemen zijn. Volgens analist Ruben Devos zal de beslissing de huidige voorwaarden voor wholesale-toegang tot de netten van de regionale kabeloperatoren en van Proximus verbeteren, wat gunstig zou moeten zijn voor Orange Belgium. Op het eerste zicht, uitgaande van een gemiddeld wholesale-tarief van € 20,29/huishouden/maand, een gemiddeld abonneebestand van 170.000 over de periode september 2018 tot september 2019 en stabiele retailprijzen, komt onze analist op een potentiële besparing van ongeveer € 9 miljoen op EBITDA voor Orange Belgium. Dit zou zich kunnen vertalen in een stijging van de EBITDA en winstverwachtingen met 3% en 20%.
voda
0
Werkloosheid eurozone gedaald
Werkloosheidspercentage 8,5 procent in april.

(ABM FN-Dow Jones) De werkloosheid in de eurozone is in april gedaald ten opzichte van een maand eerder. Dit bleek donderdag uit cijfers van statistiekbureau Eurostat.

Het werkloosheidspercentage kwam uit op 8,5 procent, tegenover 8,6 procent in maart, waarmee de werkloosheid in het euroblok op het laagste niveau noteert sinds december 2008.

Het aantal werklozen in de eurozone bedroeg in april 13,9 miljoen, wat een daling van 56.000 vertegenwoordigt ten opzichte van de voorgaande maand.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
3.265 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
875,81  +1,79  +0,20%  10:43
 Germany40^ 17.996,10 -0,51%
 BEL 20 3.865,63 -0,47%
 Europe50^ 4.971,23 -0,37%
 US30^ 38.345,50 -0,02%
 Nasd100^ 17.364,46 -0,91%
 US500^ 5.045,19 -0,54%
 Japan225^ 37.717,64 -0,74%
 Gold spot 2.328,19 +0,52%
 EUR/USD 1,0727 +0,27%
 WTI 82,99 +0,11%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,36%
Flow Traders +4,46%
NX FILTRATION +3,09%
Fugro +1,66%
DSM FIRMENICH AG +1,01%

Dalers

ADYEN NV -12,30%
VIVORYON THER... -5,03%
WDP -4,38%
IMCD -2,28%
AZERION -1,78%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront