Altice « Terug naar discussie overzicht

Altice Mei, wat komt er uit het ei...maak ons blij

644 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 29 30 31 32 33 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

jr66 schreef op 15 mei 2018 21:27:

Altice USA Declares One-Time Cash Dividend
Business Wire
Business WireMay 14, 2018
NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--

The Board of Directors of Altice USA, Inc. (“Altice USA”, NYSE: ATUS) today declared a one-time cash dividend of $2.035 per share of Altice USA Class A common stock and Class B common stock. The dividend is payable to stockholders of record at the close of business on May 22, 2018.

On January 8, 2018 Altice N.V. (“Altice NV”, Euronext: ATC, ATCB), the majority stockholder of Altice USA, announced that its Board of Directors had approved plans for the separation of Altice USA from Altice NV. Altice NV aims to complete the proposed transaction in June 2018 following receipt of regulatory approvals and Altice NV shareholder approval. The payment date for the one-time cash dividend Altice USA declared today will be two business days prior to the separation date. The specific dividend payment date will be announced when the separation date is established.
Business Wire
Altice USA Verklaart eenmalig cashdividend
14 mei 2018 07:32 uur Eastern Daylight Time

NEW YORK - ( BUSINESS WIRE ) - De raad van bestuur van Altice USA, Inc. ("Altice USA", NYSE: ATUS) heeft vandaag een eenmalig contant dividend van $ 2.035 per aandeel van Altice USA Class A gewone aandelen en Klasse B gewone aandelen. Het dividend is betaalbaar aan de geregistreerde aandeelhouders bij het sluiten van de handel op 22 mei 2018.

Op 8 januari 2018 kondigde Altice NV ("Altice NV", Euronext: ATC, ATCB), de meerderheidsaandeelhouder van Altice USA, aan dat de Raad van Bestuur plannen had goedgekeurd voor de scheiding van Altice USA en Altice NV. Altice NV streeft naar voltooiing van de voorgestelde transactie in juni 2018 na ontvangst van wettelijke goedkeuringen en goedkeuring door de aandeelhouders van Altice NV. De betaaldatum voor het eenmalige dividend in contanten dat Altice USA vandaag heeft uitgesproken, zal twee werkdagen vóór de scheidingsdatum liggen. De specifieke betaaldatum van het dividend wordt bekendgemaakt wanneer de scheidingsdatum is vastgesteld.

Voor Amerikaanse federale inkomstenbelastingdoeleinden schat Altice USA dat ongeveer 78,6% ($ 1,60) van het eenmalige contante dividend zal worden behandeld als een belastbaar dividend op basis van de geschatte inkomsten en winst van Altice USA en de resterende 21,4% ($ 0,435) zal worden behandeld als een terugkeer van kapitaal naar aandeelhouders, in de mate van de belastinggrondslag van de aandeelhouder in de aandelen, met een eventueel overschot dat over het algemeen wordt behandeld als een meerwaarde. Deze voorlopige schattingen zijn gebaseerd op de momenteel beschikbare informatie en kunnen worden gewijzigd. Aanvullende informatie over de fiscale behandeling van het eenmalige dividend in contanten, inclusief het werkelijke bedrag dat als een belastbaar dividend wordt behandeld, zal beschikbaar worden gesteld op de investor relations-pagina van de Altice USA-website, www.alticeusa.com . Het werkelijke bedrag dat als een belastbaar dividend wordt behandeld aan de aandeelhouders van Altice in de VS, kan aanzienlijk afwijken van deze schattingen als gevolg van de afronding van de resultaten van Altice USA en andere ontwikkelingen die zich kunnen voordoen tussen nu en de tijd dat dergelijke informatie beschikbaar moet worden gemaakt. De definitieve vaststelling van het feitelijke bedrag dat wordt behandeld als belastbaar dividend en rendement van het kapitaal zal worden gebaseerd op de inkomsten en winsten van Altice USA in 2018 over het volledige jaar, die naar verwachting in januari 2019 zullen zijn afgerond.

Als de Hoofdscheidingsovereenkomst die door Altice NV en Altice USA wordt gesloten in verband met de scheiding van Altice USA van Altice NV wordt beëindigd op of vóór de betaaldatum van het dividend, zal de betaling van het eenmalige dividend in contanten niet optreden. Omdat de betaling van het dividend onderworpen is aan een voorwaarde, zoals vereist door de regels van de New York Stock Exchange ("NYSE"), zal de gewone aandelenklasse van Altice in de VS worden verhandeld met "verschuldigde rekeningen" die een overdracht van het recht op ontvangst van het geld vertegenwoordigen. dividend begint op 21 mei 2018 (één werkdag vóór de recorddatum) tot de betaaldatum en zal niet ex-dividend handelen tot de eerste werkdag na de betalingsdatum. Aandeelhouders die hun aandelen van Altice VS Klasse A gewone aandelen verkopen op of voor de betaaldatum, hebben geen recht op het contante dividend.

Een rekening-courant verplicht een verkoper van aandelen in aandelen om het dividend betaalbaar op dergelijke aandelen aan de koper te betalen. De verschuldigde factuurverplichtingen worden gewoonlijk afgewikkeld tussen de makelaars die de kopers en verkopers van de aandelen vertegenwoordigen. Altice USA is niet verplicht voor het bedrag van de openstaande rekening of de verwerking van de openstaande factuur. Kopers en verkopers van de gewone aandelen van Altice in de VS moeten hun makelaar raadplegen alvorens in de gewone aandelenklasse A van Altice in de VS te handelen, om er zeker van te zijn dat zij het effect van de due-bill-procedures van de NYSE begrijpen.

De totale uitkering in contanten aan houders van een oneven aantal gewone aandelen van Altice USA wordt afgerond naar de dichtstbijzijnde hele cent.
DeZwarteRidder
0
Gaat Altice ook de prijzen verhogen...??
-------------------------------------------------------------
Tarieven internet en tv gaan omhoog
5 min geleden in FINANCIEEL

AMSTERDAM (ANP) - Een groot deel van de Nederlanders gaat meer betalen voor internet, televisie en bellen. Vrijwel alle aanbieders van deze diensten voeren in juli een prijsverhoging door, meldt vergelijkingssite Pricewise.

Bij Ziggo, samen met KPN de grootste provider in Nederland, gaat het om een gemiddelde verhoging van 1,65 euro per maand. De telecomaanbieder zegt zelf dat die hogere tarieven nodig zijn voor verdere investeringen in zijn netwerk, om het flink toegenomen dataverbruik het hoofd te kunnen bieden.

KPN gaat voor pakketten voor internet, tv en bellen 2,50 tot 3,50 euro per maand meer vragen, eveneens voor extra investeringen. De internetsnelheid gaat bij deze provider ook omhoog. T-Mobile houdt als enige de prijzen gelijk, aldus Pricewise.
Jonge_belegger
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 mei 2018 08:20:

Gaat Altice ook de prijzen verhogen...??

Altice zal, net als de meeste grote 'kabelaars' in Europa, de prijzen 1x/jaar verhogen. Geen idee wanneer de laatste keer is geweest, dus ook geen idee of (en zo ja: wanneer) ze dat gaan doen.
Sterk Staaltje
0

Beursblik: resultaten Altice onder druk

16 mei 2018

(ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het eerste kwartaal van 2018 de resultaten onder druk zien staan. Dit bleek uit een consensusverwachting, waar tien analisten aan bijdroegen.

Altice boekte volgens deze consensus in het afgelopen kwartaal een omzet van 3.477 miljoen euro, hetgeen 2,6 procent minder zou zijn dan een jaar eerder. Vooral de resultaten uit de Dominicaanse Republiek stonden onder druk met een omzetkrimp van 16,5 procent tot 137 miljoen euro. Het grootste deel van de omzet van Altice komt uit Frankrijk, waar de omzet afgelopen kwartaal op jaarbasis vermoedelijk 3,5 procent daalde tot 2.537 miljoen euro.

Het bedrijfsresultaat (EBITDA) van Altice liep ook terug met 3,5 procent tot 1.244 miljoen euro. Ook hier presteerde de Dominicaanse Republiek slecht, maar had Altice het ook moeilijk in Portugal en Israël.

De investeringen van Altice liepen op jaarbasis opnieuw op, zo verwachten de analisten die bijdroegen aan de bedrijfsconsensus. De investeringen stegen volgens hen met een procent tot 693 miljoen euro. De schuldenpositie van Altice is nog altijd een punt van zorg.

Credit Suisse noemde al eerder de kwaliteit van de balans zwak en de bezittingen benedengemiddeld. Met name de hoge schuldenlast in vergelijking tot het bedrijfsresultaat bestempelde de Zwitserse bank als een probleem. Voor het afgelopen kwartaal gaat de bedrijfsconsensus uit van een aangepast bedrijfsresultaat van 551 miljoen euro, hetgeen een daling van bijna negen procent is ten opzichte van de 602 miljoen euro een jaar eerder.

De bank rekent op een “solide” klantenaanwas in zakelijke postpaid en een verbetering in breedband voor consumenten. In plaats van een klantenkrimp van 46.000 in het vierde kwartaal denken de analisten dat er dit afgelopen kwartaal een afname van 13.000 was.

“Maar het belangrijkste punt blijft wat er gebeurt met de omzet uit dienstverlening, aangezien een deel van de verbetering lijkt te danken aan promotiecampagnes met erg scherpe prijzen”, aldus de analisten.

Daarbij merkte Credit Suisse op dat een aanpassing van de BTW het eerste kwartaal “een van de makkelijkere” van dit jaar maakt. En daar komt nog eens bovenop dat de kostenbesparingen vermoedelijk groter waren dan in het vierde kwartaal van 2017.

Volgens analisten van Barclays doet Altice er goed aan om niet-strategische belangen in de Dominicaanse Republiek, Frankrijk en Portugal te verkopen. Société Générale is wel bang dat de verkoop van niet-kernactiviteiten onvoldoende zal zijn om de kabelaar te helpen zijn schuldenlast te verminderen. Oprichter Patrick Drahi van Altice liet al weten niks te voelen voor een verkoop van de Franse tak van Altice.

Eerder deze maand werd al bekend dat het afgesplitste Altice USA juist meer omzet en een hoger bedrijfsresultaat boekte in de afgelopen drie maanden. Het nettoverlies liep wel op.

Altice komt donderdag met cijfers over het eerste kwartaal. Op een vlak Damrak koerste het aandeel Altice woensdagmiddag 0,6 procent lager op 7,79 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
Jonge_belegger
0
Dat zijn de bekende 10 analisten met een sell advies. Hopelijk valt e.e.a. morgen mee en volgt juist een positieve koersreactie.

ATUS gaat daarentegen lekker, deze week al meer dan +10% en de $20 grens zojuist doorbroken. Prima zo voor de splitsing.
Freebird
0
quote:

Jonge_belegger schreef op 16 mei 2018 16:02:

Dat zijn de bekende 10 analisten met een sell advies. Hopelijk valt e.e.a. morgen mee en volgt juist een positieve koersreactie.

ATUS gaat daarentegen lekker, deze week al meer dan +10% en de $20 grens zojuist doorbroken. Prima zo voor de splitsing.
Credit Suisse staat erom bekend dat ze over de meest negatieve analisten beschikken die er bestaan. Kijk maar eens naar de koersdoelen die ze afgeven over de diverse aandelen en vergelijk die maar eens met anderen. Niets van aantrekken dus, allemaal oud nieuws en alle ellende is allang ingeprijsd.
Jonge_belegger
0
quote:

Freebird schreef op 16 mei 2018 16:14:

[...]
Credit Suisse staat erom bekend dat ze over de meest negatieve analisten beschikken die er bestaan. Kijk maar eens naar de koersdoelen die ze afgeven over de diverse aandelen en vergelijk die maar eens met anderen. Niets van aantrekken dus, allemaal oud nieuws en alle ellende is allang ingeprijsd.
I know en koers bevestigt dit tevens, anders waren er al procenten vanaf gevlogen. Zie zelfs enig herstel. Volume is echter laag.

Ben benieuwd of ATUS > $ 20 kan sluiten vanavond. Verder laten we ons morgen verassen.
Freebird
0
quote:

Jonge_belegger schreef op 16 mei 2018 16:28:

[...]
I know en koers bevestigt dit tevens, anders waren er al procenten vanaf gevlogen. Zie zelfs enig herstel. Volume is echter laag.

Ben benieuwd of ATUS > $ 20 kan sluiten vanavond. Verder laten we ons morgen verassen.
Ik heb er alle vertrouwen in. Succes !
pensioenman
0
in ieder geval is het veelal positief dat de analisten negatief zijn over de verwachtingen. Inderdaad kan het dan alleen maar meevallen en die negatieve analisten hebben dit allang doorgegeven aan hun klanten en die hebben daar al op voorgesorteerd. Zij zullen dan ook niet gaan verkopen bij negatieve cijfers, waar wel bij kopen bij positieve cijfers......morgen zullen we het weten.
De Roze Ridder
0
nu zit ik even op mijn roze wolk, morgen kom ik weer zwart gal spuien...

en proberen antwoorden uit te lokken waar ik dan niet meer op reageer.
[verwijderd]
0
Ik denk morgen flink lager openen en als een speer plussen! Terugval max tot 7.28
Geschorst en weet niet waarom
0
quote:

etap schreef op 16 mei 2018 22:11:

Ik denk morgen flink lager openen en als een speer plussen! Terugval max tot 7.28
Morgen een verrassingsei?
spannend!
[verwijderd]
0
quote:

etap schreef op 16 mei 2018 22:11:

Ik denk morgen flink lager openen en als een speer plussen! Terugval max tot 7.28
Heb wel koop order ingelegd, ik ga mooi voor de splitsing, dus ze doen hun best maar.
[verwijderd]
0
Die splitsing lijkt me niet relaxt. Dan moet je ineens je aandelen in Amerika gaan verhandelen. Bij Lynx heb je dan een nieuwe contract nodig. Daar heb ik allemaal geen zin in
[verwijderd]
0
quote:

etap schreef op 16 mei 2018 22:27:

Die splitsing lijkt me niet relaxt. Dan moet je ineens je aandelen in Amerika gaan verhandelen. Bij Lynx heb je dan een nieuwe contract nodig. Daar heb ik allemaal geen zin in
Meeste beleggers zitten ook in de usa.
[verwijderd]
0
quote:

Wie weet ! schreef op 16 mei 2018 22:23:

[...]Heb wel koop order ingelegd, ik ga mooi voor de splitsing, dus ze doen hun best maar.
Op welke koers ? Ik heb vanmiddag alles verkocht...en twijfel over een nieuwe kooporder
[verwijderd]
0
quote:

etap schreef op 16 mei 2018 22:34:

[...]Op welke koers ? Ik heb vanmiddag alles verkocht...en twijfel over een nieuwe kooporder
Ben maar van paniek uitgegaan, rond de 7,00 euro.
Voor de rest heb ik al mijn aandelen nog, verkoop niks.
Als men altice europ toch afslacht, koop ik met die altice usa, hier altice europ terug, hang van ta en de hoogte en laagte af van allebei de aandelen.
[verwijderd]
0
Ik kijk het morgen even aan; kan alle kanten opschieten. Onder de 7.70 zit ik goed met een koop voorlopig; heb al een aantal winstgevende ritten achter de rug
[verwijderd]
0
Altice N.V. (Altice Europe) First Quarter 2018 Pro Forma1
Results
? Altice N.V. post-split of Altice USA (to be renamed “Altice Europe”) is delivering on its plan to improve
operational performance - Q1 2018 showed the best subscriber trends Altice has ever reported
o France total fixed B2C customer base grew for the first time since Altice took control with +71k unique
customer net additions in Q1 2018 (vs. -35k losses in Q1 2017), including the best fiber performance
(+96k), supported by massive churn reduction and higher gross additions achieved through better
operational processes;
o France B2C mobile postpaid customer base increased by +239k net additions in Q1 2018 (vs. +68k
in Q1 2017), representing the best quarterly performance since Altice acquired SFR, achieved
through better service quality leading to significant churn improvement;
o Significant improvement in overall customer satisfaction both in fiber and mobile demonstrating Altice
fiber and content investments are key differentiators;
o Portugal total fixed B2C customer base grew for the second quarter in a row with unique customer
net additions in Q1 2018 of +4k (vs. -28k in Q1 2017), supported by further reduction in churn to the
lowest level ever. Fiber customer net additions were the highest ever in Q1 2018 with +49k new
customers (vs. +31k in Q1 2017), supported by the rapid expansion of fiber coverage; MEO gained
market share for the second quarter in a row demonstrating that Altice’s fiber and mobile infrastructure
strategy is paying-off;
o Israel total fixed customer base grew for the first time since acquisition, adding +1k unique customer
net additions in Q1 2018 (vs. -3k in Q1 2017) despite the intensification of competition in the market.
? Altice Europe revenue flat +0.0% YoY on a constant currency (CC) basis in Q1 2018.
? Altice Europe Adjusted EBITDA2
declined -0.5% YoY on a CC basis in Q1 2018, a margin of 35.7%
(-0.4% pts YoY vs. 36.1% in Q1 2017).
644 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 29 30 31 32 33 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.316,47 +0,02%
 EUR/USD 1,0698 -0,04%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront