Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming mei 2018

9.480 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 ... 470 471 472 473 474 » | Laatste
[verwijderd]
15
Even kort wat op een rijtje zetten. Zonder volledig te willen zijn overigens.

Volgens de meest recente gegevens - die van de slide show op de AVA - zou de nieuwe uitgebreide pijplijn dus gaan bestaan uit:

a) Het ontwikkelen van nieuwe toedieningsvormen van Ruc bij HAE
b) Het weer oppakken van de ontwikkeling van een Pompe-medicijn.
c) Maar het echt "opwindende" nieuws waar Pharming op doelt lijkt vooralsnog echter de inzet van Ruc te zijn bij wat onder de noemer valt van: het verminderen van de gevolgen van vaatlekkage.

ad a) In navolging van de HAE-concurrentie word ter verhoging van de gebruiksvriendelijkheid in plaats van de huidige intra-veneuze toedieningsvorm ook de mogelijkheid van andere vormen onderzocht waaronder de subcutane en de intra-musculaire. Zelfs wordt gerept over een "pijnloze" toedieningsvorm, wat dat ook mag inhouden

ad b) Momenteel zou Pharming bezig zijn met het optimaliseren van het lead molecuul hiervoor, waarna verwacht wordt begin 2019 te starten met klinisch onderzoek. Het wordt weer een vorm van Enzyme Replacement Therapy (ERT) waarbij het de uitdaging vormt voor Pharming om ervoor te zorgen dat het bij meer patiënten voldoende werkt dan bij het huidige optie, Myozyme van Sanofi/Genzyme, het geval is. Merk op dat Pharming meldt ook bezig te zijn met niet-ERT-programma's op dit toepassingsgebied.
Een aantal jaren terug nam Pharming voor weinig geld de inboedel en kennis over van het failliet gegane Franse transgene bedrijfje dat Pompe en Fabry aan het ontwikkelen was. Wanneer de uiteindelijke uitkomst een ERT voor Pompe zou zijn met een signifikant betere werkzaamheid dan Myozyme, heeft men destijds een gouden greep gedaan. Het zal echter nog zeker een flink aantal jaren duren en een hoop geld kosten voordat een Pompe-medicijn goedgekeurd en al op de markt kan komen. Waarbij tevens in het oog gehouden moet worden dat ook andere partijen druk bezig zijn met het ontwikkelen van een Pompe-preparaat.
O ja: hoewel men zegt ook bezig te zijn met de optimalisering van een lead voor Fabry, heb ik de indruk dat dit programma een beetje naar de achtergrond aan het verdwijnen is. Of dat waar is zal spoedig blijken.

ad c) Vaatlekkage is het gevolg van een ontsteking van het bedekkend laagje van een cel,kan diverse oorzaken hebben, komt vrij veel voor en een goed middel zonder bijwerkingen lijkt er nog niet te zijn.
C1-esteraseremmers zoals Ruc hebben ontstekingsremmende eigenschappen en worden ook geregeld ingezet bij klinisch onderzoek waar vaatlekkage een rol speelt. Eigenlijk is het m.i. meer opmerkelijk dat C1INH's ondanks deze al jaren bekende eigenschappen en dito onderzoeken nog altijd niet officieel goedgekeurd zijn voor inzet bij aandoeningen waar vaatlekkage een rol speelt.
Ben zeer benieuwd welke precieze toepassingsgebieden Pharming op 21 juni bekend gaat maken. Worden IRI (bijv. DGF,hartinfarcten) of Pancreatitis weer echt opgepakt bijvoorbeeld? Of Sepsis? Of toch een nog onbekende, geheel nieuwe toepassing.... Over het gebruik van Ruc bij of ter voorkoming van sepsis - een fors toepassingsgebied, bijvoorbeeld bij operaties - werd op dit forum al meer dan 10 jaar geleden gediscussieerd.
[verwijderd]
1
Tja, en toen werd dit gisteren bekend gemaakt...……...

The letter also calls for universal HTLV-1 testing of blood and organ donors, because transplants have transmitted the virus, albeit rarely. "I honestly believe that nobody should have a transplant where the donor has not been tested for HTLV-1," Taylor says. (Until 2009, the United States did screen organ donors, but the practice was stopped because false positive results were disqualifying too many healthy organs.)

www.sciencemag.org/news/2018/05/scien...
[verwijderd]
3
quote:

LL schreef op 25 mei 2018 15:05:

Omdat de reactie uitblijven hier een berekening van de huidige waarde (gebaseerde op de kw verhouding) van Pharming

winst 30M / 655 (fuly diluted) = 0,0458 per aandeel

kw 20 = 0,916
kw 25 = 1,145 (dicht bij waarde 1,20 volgens Sijmen)

bron: www.pharming.com/pharming-announces-i...
Waarom rekenen met een operationele winst van 30M als die in Q1 al 8,2M was ?
Je rekent je arm.
LL
0
quote:

BassieNL schreef op 25 mei 2018 16:11:

[...]
Waarom rekenen met een operationele winst van 30M als die in Q1 al 8,2M was ?
Je rekent je arm.
Ik reken met een nettowinst van 30M (2018)
[verwijderd]
1
quote:

LL schreef op 25 mei 2018 16:20:

[...]

Ik reken met een nettowinst van 30M (2018)
En die zal echt omhoog moeten!
[verwijderd]
0
quote:

LL schreef op 25 mei 2018 16:20:

[...]

Ik reken met een nettowinst van 30M (2018)
Ok... koers hobbelt al paar kwartalen op factor 25x operationele winst / aantal aandelen.
Ook nu

Zie regel 61 in mijn model.
docs.google.com/spreadsheets/d/1d78Z0...
[verwijderd]
4
Nog iets over de beleggingstechnische kant. CEO De Vries schijnt op de AVA verzekerd te hebben dat Pharming voor de bekostiging van alle bestaande en nieuwe programma's geen nieuwe financieringen of emissies hoeft te doen maar alles uit eigen inkomsten kan bekostigen. Gezien de huidige nog steeds niet echt sterke V&W-rekening en balans een boude uitspraak die alleen maar uit de mond hoort te komen van iemand die zeer zeker is van zijn zaak.
Klinisch onderzoek is kostbaar en bestrijkt doorgaans vele jaren. De ontwikkeling van een geheel nieuw preparaat kost minimaal 500 miljoen euro en kan oplopen tot ver over de 1 miljard. Maar Pharming hoeft bij vaatlekkage geen volledig nieuwe ontwikkeling te starten en kan hier een al bestaand produkt, Ruc, inzetten en voor nieuwe toepassingen onderzoeken.
Het Pompe-onderzoek verkeert nu nog in de fase van het optimaliseren van een lead waarna begin volgend jaar het clinical trial-werk in fasen moet gaan starten. De termijn van 4 jaar die Pharming voor het Pompe-traject noemt komt over als zeer optimistisch. Eveneens wordt het, ondanks de kennis over en ervaring met Pompe uit het verleden, m.i. een vrij kostbaar traject.

Van Leeuwenhoek voorziet voor 2018 en 2019 nettowinsten van 43.3 en 68 miljoen. First Berlin respectievelijk 44 en 65 miljoen. Het rapport van Oppenheimer prognosticeert voor 2018 en 2019 hier 49 en 110 miljoen.
Van Leeuwenhoek en FB gaan niet verder in hun prognoses dan 2018 en 2019 maar met ingang van 2020 voorziet Oppenheimer sterk stijgende nettowinsten: 202 miljoen in 2020, 276 miljoen in 2021 en 340 miljoen in 2022.
Bij hoge nettowinsten zoals Oppenheimer voorziet zou het inderdaad zo kunnen zijn dat Pharming de ontwikkeling van de pijplijn uit eigen inkomsten kan bedruipen. En nieuwe financieringen of emissies dus inderdaad niet nodig zijn. Het rapport van Oppenheimer lijkt echter aan de zeer rooskleurige kant. Van Leeuwenhoek voorziet bijvoorbeeld pas een op de markt komen van Ruc/profylactisch in 2020. Vergelijk ook de prognoses 2019 met elkaar: Van Leeuwenhoek 68M, FB 65M en Oppenheimer daarentegen 110M. En, vanzelfsprekend, hoe verder in de tijd voorspeld, hoe onbetrouwbaarder de prognose wordt.

Voor een voldoende financiering van al het beoogde nieuwe onderzoek gaat veel afhangen in welke mate de inkomsten uit de verkopen Ruc zich verder ontwikkelen en of de kosten voor R&D daarbij in de pas blijven lopen. Dit alles kan de belegger van kwartaal op kwartaal goed beoordelen.
miska
2
quote:

Delta 3 schreef op 25 mei 2018 13:26:

[quote alias=lucas D id=10850899 date=201805251317]
De Vries mag op 21 juni wel met echt heel goed nieuws komen, hij heeft de verwachtingen daarvoor persoonlijk geschapen. Wil dan achteraf ook geen gezeur meer van forumleden over aandeelhouders met te hoge verwachtingen.
De Vries weet donders goed dat als hij nu niet met echt goed nieuws komt hij Pharming een heel slechte dienst bewezen heeft.

Eens, de Vries zou voor aandeelhouders waarde zorgen, maar in plaats daarvan zakt de koers. We hebben iedere keer goede kwartalen gehad en toch zakt de koers weer iedere keer terug. Heb veel vertrouwen in dit aandeel, vooral LT. Maar soms zakt de moed je wel eens in de schoenen. Iedere keer die 1.20 of 1.30 terug zien...
tja Symen heeft weer behoorlijk bellen geblazen, de verwachtingen zijn lekker opgeschroeft ... echter de keizer heeft geen kleren, de oude patenten liggen bij Genzyme en de pijplijn is opwindend leeg, ofschoon de roze brillen elkaar moed inspreken dat de transgene technologie de oplossing is voor zeldzame ziekten. Ja ja die transgene technologie is zoo goed dat niemand Pharming wilde overnemen toen de club op 1 cent stond en op t punt stond om de dieperik in te gaan ...

Ik heb liever een CEO die het aloude adagium volgt "underpromise and overdeliver", maar Pharming volgt traditioneel meer de lijn van
"overpromise and underdeliver" dus gebakken lucht!
de profs zijn ook op de hoogte van deze typische Pharming ziekte en danken voor het mooie cadeautje om de shorts nog lekker uit te breiden voor 21 juni

Het is te hopen voor de roze brillen dat Pharming nu eindelijk eens gaat beginnen met clinische trials voor andere indicaties
echter er zal zeer veel geld nodig zijn ca 400-500M euro om in het beste geval over 8-10 jaar een ander medicijn op de markt te bregen, dus die verwaterende kapitaaluitgifte gaat eraan komen, ook fijn om te weten
Gevelboer
1
quote:

Beur schreef op 25 mei 2018 16:02:

Even kort wat op een rijtje zetten. Zonder volledig te willen zijn overigens.

Volgens de meest recente gegevens - die van de slide show op de AVA - zou de nieuwe uitgebreide pijplijn dus gaan bestaan uit:

a) Het ontwikkelen van nieuwe toedieningsvormen van Ruc bij HAE
b) Het weer oppakken van de ontwikkeling van een Pompe-medicijn.
c) Maar het echt "opwindende" nieuws waar Pharming op doelt lijkt vooralsnog echter de inzet van Ruc te zijn bij wat onder de noemer valt van: het verminderen van de gevolgen van vaatlekkage.

ad a) In navolging van de HAE-concurrentie word ter verhoging van de gebruiksvriendelijkheid in plaats van de huidige intra-veneuze toedieningsvorm ook de mogelijkheid van andere vormen onderzocht waaronder de subcutane en de intra-musculaire. Zelfs wordt gerept over een "pijnloze" toedieningsvorm, wat dat ook mag inhouden

ad b) Momenteel zou Pharming bezig zijn met het optimaliseren van het lead molecuul hiervoor, waarna verwacht wordt begin 2019 te starten met klinisch onderzoek. Het wordt weer een vorm van Enzyme Replacement Therapy (ERT) waarbij het de uitdaging vormt voor Pharming om ervoor te zorgen dat het bij meer patiënten voldoende werkt dan bij het huidige optie, Myozyme van Sanofi/Genzyme, het geval is. Merk op dat Pharming meldt ook bezig te zijn met niet-ERT-programma's op dit toepassingsgebied.
Een aantal jaren terug nam Pharming voor weinig geld de inboedel en kennis over van het failliet gegane Franse transgene bedrijfje dat Pompe en Fabry aan het ontwikkelen was. Wanneer de uiteindelijke uitkomst een ERT voor Pompe zou zijn met een signifikant betere werkzaamheid dan Myozyme, heeft men destijds een gouden greep gedaan. Het zal echter nog zeker een flink aantal jaren duren en een hoop geld kosten voordat een Pompe-medicijn goedgekeurd en al op de markt kan komen. Waarbij tevens in het oog gehouden moet worden dat ook andere partijen druk bezig zijn met het ontwikkelen van een Pompe-preparaat.
O ja: hoewel men zegt ook bezig te zijn met de optimalisering van een lead voor Fabry, heb ik de indruk dat dit programma een beetje naar de achtergrond aan het verdwijnen is. Of dat waar is zal spoedig blijken.

ad c) Vaatlekkage is het gevolg van een ontsteking van het bedekkend laagje van een cel,kan diverse oorzaken hebben, komt vrij veel voor en een goed middel zonder bijwerkingen lijkt er nog niet te zijn.
C1-esteraseremmers zoals Ruc hebben ontstekingsremmende eigenschappen en worden ook geregeld ingezet bij klinisch onderzoek waar vaatlekkage een rol speelt. Eigenlijk is het m.i. meer opmerkelijk dat C1INH's ondanks deze al jaren bekende eigenschappen en dito onderzoeken nog altijd niet officieel goedgekeurd zijn voor inzet bij aandoeningen waar vaatlekkage een rol speelt.
Ben zeer benieuwd welke precieze toepassingsgebieden Pharming op 21 juni bekend gaat maken. Worden IRI (bijv. DGF,hartinfarcten) of Pancreatitis weer echt opgepakt bijvoorbeeld? Of Sepsis? Of toch een nog onbekende, geheel nieuwe toepassing.... Over het gebruik van Ruc bij of ter voorkoming van sepsis - een fors toepassingsgebied, bijvoorbeeld bij operaties - werd op dit forum al meer dan 10 jaar geleden gediscussieerd.

toppe samenvating!!
Verbaasd het mij ook dat er (nu pas) mogelijk nieuwe gebieden worden gevonden.
Of zou dat komen doordat Ruconest significant anders is dan de plasmaproducten van de concurrentie.
voda
1
quote:

Beur schreef op 25 mei 2018 16:02:

Even kort wat op een rijtje zetten. Zonder volledig te willen zijn overigens.

...

Hartelijk dank Beur. Een ouderwets goede, en vooral duidelijke post.
Ondanks dat je AB's verafschuwd, krijg je er toch één :-)
[verwijderd]
0
quote:

miska schreef op 25 mei 2018 16:29:

[...]

tja Symen heeft weer behoorlijk bellen geblazen, de verwachtingen zijn lekker opgeschroeft ... echter de keizer heeft geen kleren, de oude patenten liggen bij Genzyme en de pijplijn is opwindend leeg, ofschoon de roze brillen elkaar moed inspreken dat de transgene technologie de oplossing is voor zeldzame ziekten. Ja ja die transgene technologie is zoo goed dat niemand Pharming wilde overnemen toen de club op 1 cent stond en op t punt stond om de dieperik in te gaan ...

Ik heb liever een CEO die het aloude adagium volgt "underpromise and overdeliver", maar Pharming volgt traditioneel meer de lijn van
"overpromise and underdeliver" dus gebakken lucht!
de profs zijn ook op de hoogte van deze typische Pharming ziekte en danken voor het mooie cadeautje om de shorts nog lekker uit te breiden voor 21 juni

Het is te hopen voor de roze brillen dat Pharming nu eindelijk eens gaat beginnen met clinische trials voor andere indicaties
echter er zal zeer veel geld nodig zijn ca 400-500M euro om in het beste geval over 8-10 jaar een ander medicijn op de markt te bregen, dus die verwaterende kapitaaluitgifte gaat eraan komen, ook fijn om te weten

En wat doe jij met deze wijsheid?
LL
0
quote:

BassieNL schreef op 25 mei 2018 16:26:

[...]
Ok... koers hobbelt al paar kwartalen op factor 25x operationele winst / aantal aandelen.
Ook nu

Zie regel 61 in mijn model.
docs.google.com/spreadsheets/d/1d78Z0...
We zitten nog niet zo ver uit elkaar met onze verwachtingen qua netto winst over 2018. Een paar miljoen meer of minder maakt in onze berekeningen echter een koers van €1 of €1,50 rechtvaardig.

Het enige wat ik probeer te bereiken is mensen aanzetten tot nadenken zodat ze hun eigen huiswerk op orde hebben. No offense maar sommige uitspraken op het forum zijn volledig uit de lucht gegrepen en nergens op gebaseerd.

Ik houd het nieuws de komende periode nauwlettend in de gaten.
De amateur
0
quote:

miska schreef op 25 mei 2018 16:29:

[...]

tja Symen heeft weer behoorlijk bellen geblazen, de verwachtingen zijn lekker opgeschroeft ... echter de keizer heeft geen kleren, de oude patenten liggen bij Genzyme en de pijplijn is opwindend leeg, ofschoon de roze brillen elkaar moed inspreken dat de transgene technologie de oplossing is voor zeldzame ziekten. Ja ja die transgene technologie is zoo goed dat niemand Pharming wilde overnemen toen de club op 1 cent stond en op t punt stond om de dieperik in te gaan ...

Ik heb liever een CEO die het aloude adagium volgt "underpromise and overdeliver", maar Pharming volgt traditioneel meer de lijn van
"overpromise and underdeliver" dus gebakken lucht!
de profs zijn ook op de hoogte van deze typische Pharming ziekte en danken voor het mooie cadeautje om de shorts nog lekker uit te breiden voor 21 juni

Het is te hopen voor de roze brillen dat Pharming nu eindelijk eens gaat beginnen met clinische trials voor andere indicaties
echter er zal zeer veel geld nodig zijn ca 400-500M euro om in het beste geval over 8-10 jaar een ander medicijn op de markt te bregen, dus die verwaterende kapitaaluitgifte gaat eraan komen, ook fijn om te weten

Uhm overpromise? Kan Sijmen daar toch niet op betrappen maar ik volg het pas sinds 2016. Weet wel dat vroegahhh er een hoop nieuws de wereld ingeslingerd werd om de koers op te pompen.

Je was toch bij de AVA? Of was jij 1 van die mannen die halverwege opeens wegliep en later tetugkwam? Wellicht heb je gemist dat Pharming de geplande onderzoeken uit eigen kas kan betalen. Geen emissie nodig.
HSpecter
1
quote:

De amateur schreef op 25 mei 2018 16:46:

[...]

Uhm overpromise? Kan Sijmen daar toch niet op betrappen maar ik volg het pas sinds 2016. Weet wel dat vroegahhh er een hoop nieuws de wereld ingeslingerd werd om de koers op te pompen.

Je was toch bij de AVA? Of was jij 1 van die mannen die halverwege opeens wegliep en later tetugkwam? Wellicht heb je gemist dat Pharming de geplande onderzoeken uit eigen kas kan betalen. Geen emissie nodig.
Ik wil niet negatief zijn maar er is gezegd voor in ieder geval de komende 12 maanden, toch?
[verwijderd]
0
quote:

LL schreef op 25 mei 2018 16:41:

[...]
...
No offense maar sommige uitspraken op het forum zijn volledig uit de lucht gegrepen en nergens op gebaseerd.

Ik houd het nieuws de komende periode nauwlettend in de gaten.
Lijkt op geregisseerde stemmingmakerij.
Bijvoorbeeld:
Toen er laatst cijfers gepubliceerd werden, werden er vanaf 7:00 non-stop berichten geplaatst over hoe goed die cijfers wel niet waren.

[verwijderd]
0
quote:

hangklok schreef op 25 mei 2018 14:44:

Pbm hier maar even verder 27 april had Marshall 1,58 % en PDT 1,39% nu Marshall 0,49 en PDT 1,16 dus beide partijen hebben afgebouwd. Er is echter een partij bij gekomen Oxford Asset daardoor komt de daling deze weer vrees ik
Er zal uiteindelijk ook weer gevoverd moeten worden dus per saldo maakt het niets uit als er niet verkocht zou worden door de particuliere belegger. Maar het verdienmodel van de shorter is om een positie te nemen dan wel uit te breiden om vervolgens systematisch te gaan dumpen in de hoop particuliere beleggers mee te trekken. Als de koers voldoende is gezakt dan wordt er weer (wat) gecoverd door de shorters zodat ze (wat) winst pakken en dit alles ten koste van de angstige belegger die dan weer verkocht heeft.

Laat je toch niet piepelen. Pharming staat er goed voor en er staan meerdere zaken in de steigers waarvan we al op de hoogte zijn die in de loop van 2018 extra omzet zullen genereren en er zijn inmiddels ook enkele baanbrekende zaken waarvan we nog niet op de hoogte zijn. Deze zullen bekend worden gemaakt op 21 juni door Sijmen de Vries in New York. Geloof mij maar dat dit groots zal zijn en dat de koers vrijbaan krijgt daarna......

Als je nog twijfelt welke kant het op gaat dan kun je het beste verkopen en vooral niet meer achterom kijken.
Heb je geen twijfels, blijf dan rustig zitten, verkoop niets en wacht even 21 juni af.....
[verwijderd]
1
Onze miska is er weer, dat wordt gezellig.
Komende dagen verblijven we voor het eerst in Oostduinkerke, prima weer voor de boeg :-)
Goed weekend allen!
[verwijderd]
1
quote:

HSpecter schreef op 25 mei 2018 16:47:

[...]

Ik wil niet negatief zijn maar er is gezegd voor in ieder geval de komende 12 maanden, toch?
Ik ben ervan overtuigd dat Pharming binnen 12 mndn is overgenomen. Dus, geld is geen probleem. Ik zou het graag anders zien, maar het is een te mooie prooi.
[verwijderd]
0
quote:

Beur schreef op 25 mei 2018 16:27:

Nog iets over de beleggingstechnische kant. CEO De Vries schijnt op de AVA verzekerd te hebben dat Pharming voor de bekostiging van alle bestaande en nieuwe programma's geen nieuwe financieringen of emissies hoeft te doen maar alles uit eigen inkomsten kan bekostigen. Gezien de huidige nog steeds niet echt sterke V&W-rekening en balans een boude uitspraak die alleen maar uit de mond hoort te komen van iemand die zeer zeker is van zijn zaak.
Klinisch onderzoek is kostbaar en bestrijkt doorgaans vele jaren. De ontwikkeling van een geheel nieuw preparaat kost minimaal 500 miljoen euro en kan oplopen tot ver over de 1 miljard. Maar Pharming hoeft bij vaatlekkage geen volledig nieuwe ontwikkeling te starten en kan hier een al bestaand produkt, Ruc, inzetten en voor nieuwe toepassingen onderzoeken.
Het Pompe-onderzoek verkeert nu nog in de fase van het optimaliseren van een lead waarna begin volgend jaar het clinical trial-werk in fasen moet gaan starten. De termijn van 4 jaar die Pharming voor het Pompe-traject noemt komt over als zeer optimistisch. Eveneens wordt het, ondanks de kennis over en ervaring met Pompe uit het verleden, m.i. een vrij kostbaar traject.

Van Leeuwenhoek voorziet voor 2018 en 2019 nettowinsten van 43.3 en 68 miljoen. First Berlin respectievelijk 44 en 65 miljoen. Het rapport van Oppenheimer prognosticeert voor 2018 en 2019 hier 49 en 110 miljoen.
Van Leeuwenhoek en FB gaan niet verder in hun prognoses dan 2018 en 2019 maar met ingang van 2020 voorziet Oppenheimer sterk stijgende nettowinsten: 202 miljoen in 2020, 276 miljoen in 2021 en 340 miljoen in 2022.
Bij hoge nettowinsten zoals Oppenheimer voorziet zou het inderdaad zo kunnen zijn dat Pharming de ontwikkeling van de pijplijn uit eigen inkomsten kan bedruipen. En nieuwe financieringen of emissies dus inderdaad niet nodig zijn. Het rapport van Oppenheimer lijkt echter aan de zeer rooskleurige kant. Van Leeuwenhoek voorziet bijvoorbeeld pas een op de markt komen van Ruc/profylactisch in 2020. Vergelijk ook de prognoses 2019 met elkaar: Van Leeuwenhoek 68M, FB 65M en Oppenheimer daarentegen 110M. En, vanzelfsprekend, hoe verder in de tijd voorspeld, hoe onbetrouwbaarder de prognose wordt.

Voor een voldoende financiering van al het beoogde nieuwe onderzoek gaat veel afhangen in welke mate de inkomsten uit de verkopen Ruc zich verder ontwikkelen en of de kosten voor R&D daarbij in de pas blijven lopen. Dit alles kan de belegger van kwartaal op kwartaal goed beoordelen.
Of dat er een investeerder instapt.
9.480 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 ... 470 471 472 473 474 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 0,961
Verschil -0,001 (-0,10%)
Hoog 0,967
Laag 0,953
Volume 2.891.437
Volume gemiddeld 6.382.260
Volume gisteren 6.325.596

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront