ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ING juni 2018 (maand van de terugkeer?)

387 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 16 17 18 19 20 » | Laatste
Lammetod
1
quote:

Rai444,44 schreef op 12 juni 2018 21:00:

Winst van gisteren is grotendeels vastgehouden vandaag, toch positief. Kan er later deze week weer een nieuwe jump gemaakt worden vanaf dit niveau richting 13,20-13,25.
Doet dit jou goed Rai444,44

BEURSBLIK: AANTREKKELIJK INSTAPMOMENT ING
ABM Financial News - 07:11
(ABM FN) Berenberg heeft het koopadvies op ING Groep gehandhaafd na een rondgang onder beleggers. Dit bleek woensdag uit een rapport van de zakenbank.

De meeste beleggers zijn volgens Berenberg terughoudend om in ING te stappen. Zij willen eerst meer duidelijkheid over de kosten bij de bank zien. Vooral de reorganisatie in de Benelux en te hoge investeringen in IT zijn zorgen onder beleggers volgens Berenberg.

"We denken dat de kostenreducties vlot zichtbaarder worden, en daarmee een kans bieden", aldus analist Andre Lowe, die een koersdoel hanteert van 16,50 euro.

Het aandeel ING deed het dit jaar 10 procent slechter dan de sector, benadrukte Berenberg. "Veel beleggers die het aandeel nog niet hebben onderzoeken of dit de kans biedt om een kwalitatief hoogwaardige bank te kopen tegen een aantrekkelijke waardering."

Het aandeel ING Groep sloot dinsdag op 12,92 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
Lammetod
0
Samenwerking tussen ING en AXA
AMSTERDAM (AFN) - ING gaat een langjarige samenwerking aan met de Franse verzekeraar AXA, waarbij de twee een wereldwijd digitaal platform voor verzekeringsdiensten opzetten. Er werden geen financiële details over de overeenkomst naar buiten gebracht.

Bij de samenwerking brengt ING zijn kennis over digitaal bankieren samen met de expertise van AXA als het gaat om verzekeringsproducten en -diensten. Deze worden ter beschikking gesteld aan klanten van ING in Duitsland, Australië, Italië, Frankrijk, Tsjechië en Oostenrijk via de mobiele app van het financiële concern.

Topman Ralph Hamers van ING verklaarde onder meer dat het initiatief zal helpen met het verbreden van de inkomsten van de bank. Zijn collega Thomas Buberl van AXA gaf aan dat de samenwerking met ING een belangrijke stap is in de richting van de toekomst van digitale verzekeringsdiensten.
Rai444,44
0
Valt me toch tegen dat we niet al op 13+ staan. Geduld is niet mijn sterkste eigenschap, maar ga nu toch echt proberen om ING wat langer vast te houden (paar weken ofzo) en niet te snel winst nemen.
Dicall69
0
Voor de zeer korte termijn verwacht ik een koers van rond de € 13,50 zeker als er een renteverhoging vanuit de US komt, uitbreiding ING in US is ook een hele goede stap !!!
[verwijderd]
0
samenwerking met AXA. Maar ING zit niet meer in verzekeringen. NN toch ?

ING DiBa groeit hard terwijl het Duitsland digitaal opvoedt,meer overnames mogelijk in Dui.

Gaat lekker met ING
[verwijderd]
0
Gaat helemaal niet lekker met de ING, bezuinigingen lopen achter, rente blijvend laag, aanboren nieuwe markten kost een hoop geld en levert niet direct geld op en de bank zal wat meer kapitaalreserves moet gaan houden.
Lammetod
0
Ing gaat ookandere zaken aanbieden van concurrenten , en wat betreft USA daar heeft ING eerst ook hypotheken aangeboden maar heeft ze veel geld gekost
[verwijderd]
0
hoe krijg ik het voor elkaar...stoplimiet verkoop order op 12,846 gezet gisteren en ze worden op het laagste punt van de dag verkocht...alsof ze er op zaten te azen...die 300 stukkies van mij...haha
Nu maar weer wachten op goed instap moment.
@monkeytail
0
Het is niet meer te volgen. Zelfs op een positieve beurs gaat dit aandeel in de min. Misschien dat er mensen zijn die denken dat andere aandelen meer opleveren.
Gezien de goede verwachtingen en berichten van ING zelf houd ik mijn stukjes gewoon. Ik neem even mijn 3% verlies voor lief. Op de rekening zetten met 0% rendement is ook zo nutteloos.
[verwijderd]
1
quote:

grizzly hobby schreef op 13 juni 2018 12:34:

samenwerking met AXA. Maar ING zit niet meer in verzekeringen. NN toch ?

ING DiBa groeit hard terwijl het Duitsland digitaal opvoedt,meer overnames mogelijk in Dui.

Gaat lekker met ING
Berenberg : De meeste beleggers zijn volgens Berenberg terughoudend om in ING te stappen. Zij willen eerst meer duidelijkheid over de kosten bij de bank zien. Vooral de reorganisatie in de Benelux en te hoge investering
en in IT zijn zorgen onder beleggers volgens Berenberg.

"We denken dat de kostenreducties vlot zichtbaarder worden, en daarmee een kans bieden", aldus analist Andre Lowe, die een koersdoel hanteert van 16,50 eur

Lekker bezig met fintechs.
- Yolt wordt europees uitgerold (oud nieuws)
- ING hard op weg digitale innovator te worden:
- ING Lid sinds 2015 van R3CEV , een consortium van corporaties gericht op de ontwikkeling van blockchain.
De bank richtte zich de afgelopen jaren al op digitalisering en innovatie en gaat nog een stap verder

advies ABN Amro: 17,50 eur

FED verhoogt rente waarsch vandaag
ECB kondigt waarsch stoppen met opkoop st-obligaties aan in sept

alleen maar positief , lijkt me. Misschien tijd voor Hendrik om uit te stappen dan...
aandeeltje!
1
quote:

@monkeytail schreef op 13 juni 2018 15:10:

Het is niet meer te volgen. Zelfs op een positieve beurs gaat dit aandeel in de min. Misschien dat er mensen zijn die denken dat andere aandelen meer opleveren.
Gezien de goede verwachtingen en berichten van ING zelf houd ik mijn stukjes gewoon. Ik neem even mijn 3% verlies voor lief. Op de rekening zetten met 0% rendement is ook zo nutteloos.
Het vergelijk met je geld op een rekenimg zetten versus beleggen is al een foute insteek. Op een rekening verlies je geen geld, maar goed....
Lammetod
0
quote:

aandeeltje! schreef op 13 juni 2018 20:04:

[...]

Het vergelijk met je geld op een rekenimg zetten versus beleggen is al een foute insteek. Op een rekening verlies je geen geld, maar goed....
1 Punt voor u ,niks aan toetevoegen
Lammetod
0
Grote sprong blijft ook uit na rente verhoging
ING. NL0000303600
Bied
12,77
Laat
12,78
21:14:59
Onderliggende
USA $ 15,09 - 0,20% $ 0,03
[verwijderd]
1
www.iex.nl/Beleggingsidee/Bank-Vontob...

ING heeft een goed eerste kwartaal achter de rug, maar wist desondanks de markt niet te overtuigen. Ondertussen stapelen de politieke problemen zich in Europa op, wat gevolgen kan hebben voor de langverwachte renteverhoging.

Begin mei maakte ING zijn resultaten over het eerste kwartaal van 2018 bekend. De bank kreeg er in deze periode ruim 400,000 klanten bij, waardoor het totale klantenbestand aan het einde van het eerste kwartaal 37,8 miljoen bedroeg.

Op jaarbasis zag ING de baten met 1,4% verbeteren tot bijna €4,5 miljard en kwam de brutowinst 2,1% hoger uit op €1,67 miljard. Dit resulteerde voor de bank in een nettowinststijging op jaarbasis van 7,2% tot ruim €1,2 miljard.

De resultaten van ING lagen in lijn met de marktverwachtingen. Analisten vragen zich wel af of ING vanwege de strengere kapitaalbuffers in staat zal zijn om zich de komende jaren aan zijn dividendbelofte te houden.

Hogere buffers
Net als andere Europese banken zal ING binnenkort hogere buffers moeten aanhouden om mogelijke verliezen op te kunnen vangen. Hierover bereikten de ministers van financiën van de Europese Unie eind mei een akkoord. Banken binnen de Europese Unie moeten een leverage ratio van tenminste 3% hebben.

De leverage ratio is de verhouding tussen het eigen vermogen ten opzichte van de totale balans. Tegen iedere euro die een bank straks uitleent moet een Europese bank onder de nieuwe wetgeving drie eurocent aan eigen vermogen aanhouden. Voor grote systeembanken zoals ING geldt daarbovenop een opslag van 0,5%.

Voor Nederlandse banken zijn de nieuwe regels geen probleem. Zij moesten namelijk onder de Nederlandse wetgeving een leverage ratio van 4% aanhouden. Verder moeten Europese banken vanaf 2024 8% van hun totale balans aanhouden als extra buffer voor het geval zij in zwaar financieel weer of zelf een bankroet terechtkomen.

Onder druk
Op het moment van schrijven staan Europese banken vooral onder druk door de politieke crisis in Italië en Spanje. Mocht de ontstane onrust voor langere tijd voortduren wordt de langverwachte renteverhoging in Europa mogelijk uitgesteld, waardoor de winsten van banken kunnen krimpen.

De koers van het aandeel ING staat op dit moment (31 mei 2018) op €12,84, het laagste niveau van de afgelopen twaalf maanden. De toekomstige aandelenkoers is onderhevig aan verscheidene politieke, industriële en sectorspecifieke alsmede economische factoren.

Beleggers zouden rekening moeten houden met deze risico’s wanneer zij hun investeringsbeslissingen nemen. Ontwikkelingen kunnen op ieder moment anders zijn dan waar beleggers op rekenen, wat kan resulteren in kapitaalverliezen.
[verwijderd]
0
Hoe lang gaan er nog "good times"zijn want voorlopig is het meer rente opstrijken en dat telt aan.
Bij omslag naar ' bad times ' gaan wel al hun beleggingen de goot in.Kan nog even... nietwaar.
[verwijderd]
0
Rente +0,25% : ING gaat meer RENTE vangen, toch een rentebedrijf !.
ING gaat meer RENTE vangen, toch een rentebedrijf !
ING gaat meer RENTE vangen, toch een rentebedrijf !
ING gaat meer RENTE vangen, toch een rentebedrijf !

Hallo, wakker worden
ING gaat meer RENTE vangen, toch een rentebedrijf !
[verwijderd]
0
Vreemde dag, zowel financials die van een renteverhoging moeten profiteren als defensief dividend aandelen die er last van hebben in de min.....zou verwachten dat 1 van deze groepen juist in de plus staat.
De EUR 13 gaat er zo te zien niet inzitten vandaag :(
[verwijderd]
0
het zijn mid-zomerperikelen met een vleug WK erin.
omzetten laag
je kan net zo goed de "beurs"even 3 weken dicht doen, het Rente opstrijken gaat toch wel door :)
en er komen nog 2 rente-ups dit jaar :) ( +1,00% in 2018 )
lijkt me dat t/m sept ING veilig is.

Ook in eurzone zal Draghi rente UP doen eind dit jaar al misschien, niks blijvend dus.
Berenberg:
"We denken dat de kostenreducties vlot zichtbaarder worden, en daarmee een kans bieden", aldus analist Andre Lowe, die een koersdoel hanteert van 16,50 euro.

Meer kapitaalreserves aanhouden hoeft poas in 2024 , maar dan ziet alles er anders uit. pas over 6 jaar.
387 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 16 17 18 19 20 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:35
Koers 14,704
Verschil -0,344 (-2,29%)
Hoog 14,904
Laag 14,690
Volume 8.588.551
Volume gemiddeld 11.246.799
Volume gisteren 8.723.492

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront