Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

BeursVandaag: Verrassingen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 rene66 20 juni 2018 08:43
    Ik denk dat de heer Li voor een shorter werkt of de heer Li weet niet wat er allemaal gaat gebeuren de komende jaren. Deze video geeft een beeld van wat er allemaal staat te wachten.

    Wij staan nog maar aan het begin van de vierde industriële revolutie. Zelfrijdende auto's, treinen, vliegtuigen, internet of things, smart devices, robotisering, AI etc. Daar zijn heel heel veel chips voor nodig, waar je onder andere ASML machines deels voor nodig hebt.

    Het klopt dat Intel, maar ook Micron onder andere bezig zijn met andere technieken om gewone chips en geheugenchips (Micron) te maken. Het is een gegeven dat er heel veel ontwikkelingen zijn op het gebied van het maken van chips ed, maar de ASML technologie zal voor een bepaald deelgebied steeds belangrijker worden en er zullen ook na 2020 nog heel veel ASML machines gekocht worden.

    www.youtube.com/watch?v=EFBcLNyteQA
  2. forum rang 4 holenbeer 20 juni 2018 09:01
    Leuk, dat grafiekje met onze 'worries'. We hebben blijkbaar steeds minder om ons zorgen over te maken, de lijntjes dalen netjes. uiteraard hou je een aantal beroepspiekeraars over, net zoals je nooit volledige werkgelegenheid zal hebben omdat sommige mensen niet kunnen of willen werken. Maar ik vind het er gezond uit zien.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links