Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

josti5
1
Zozo: A.B.(C) heeft besloten, in deze draad als onzinposter te gaan fungeren...
En anderen verwijten, dat zij hier 'dag en nacht' aanwezig zijn...
Triest.
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef op 2 juli 2018 10:46:

...
Triest.
Sommige mensen zijn echte energievreters. Ze zuigen de ander als het ware helemaal leeg door hun negativiteit. Ze zeuren en klagen, bepalen de sfeer, vinden altijd dat een ander het niet goed heeft gedaan en verstaan de kunst om altijd alle aandacht naar zich toe te trekken. En ze zijn heel slecht voor andere wel positief ingestelde mensen. Mensen die energie van de ander vreten kunnen het best vermeden worden. De kenmerken van mensen die energie van de ander vreten.

Een warm gevoel van iemand krijgen
Van sommige mensen krijg je een goed gevoel. Ze komen de kamer binnen, geven een welgemeende omhelzing of een lekkere klop op de schouder, ze vragen hoe het met je gaat en doen dat geïnteresseerd. Het gevoel over en weer is in balans en dat zorgt voor een fijne sfeer waarin beide partijen zichzelf kunnen zijn en zaken met elkaar kunnen delen. Niemand hoeft op zijn tenen te lopen, beiden kunnen vertellen over zichzelf wat ze willen. De levensstijlen van beide hoeven niet op elkaar afgestemd te zijn, maar er is zoveel wederzijds respect dat mensen elkaar dat gunnen en er ook nieuwsgierig naar zijn. De belangstelling naar elkaar toe is groot en gemeend en dat uit zich in geanimeerde en betrokken gesprekken die direct al een fijn gevoel opleveren. Later kijken mensen dan ook vaak met een glimlach op hun gezicht terug op zo’n avond en is het ook altijd fijn om opnieuw een afspraak te maken.

Mensen die alleen maar met zichzelf bezig zijn
Bij anderen gaat het alleen over hen. Zij zijn nog niet binnen of de klaagzang begint al. Dat ze ruzie hebben gehad met die of die, dat ze zo eenzaam zijn, dat ze zo ongelukkig zijn, dat het leven hen zo slecht bedeeld heeft en ga zo maar door. Ondertussen roddelen ze over en weer steeds over elkaar, hebben ze eigenlijk geen interesse in de ander en keuren ze ook nog eens alles af wat een ander doet. Alles wat ze doen en zeggen straalt negativiteit uit en zeker voor mensen die daar gevoelig voor zijn is dat een aanslag op hun energiepeil. Vaak beseffen mensen dat niet eens, maar dergelijke personen vreten werkelijk energie. Een hele avond of dag alleen maar negatieve zaken aan moeten horen geeft zoals het woord al aangeeft ook een negatieve sfeer. Bovendien is het moeilijk om uur na uur geen plezierige, maar alleen nare dingen aan te moeten horen zonder dat de ander ook wil luisteren naar tegenberichten. Want dat is vaak het geval bij mensen die energie vreten: zij zijn niet voor rede vatbaar en vervallen in één grote monoloog. Ook hebben ze totaal niet in de gaten wat het voor een ander betekent om al dat gekrakeel constant aan te moeten horen.

Wat te doen aan een energievreter
Omdat een energievreter vaak erg narcistisch is en totaal geen zelfreflectie kent heeft het vaak geen enkele zin om ook nog weer eens energie te steken in het verbeteren van de relatie. Het is natuurlijk het proberen waard, maar een energievreter is in staat om ook dan het gesprek weer een heel andere draai te geven, waardoor de ander weer met lege handen staat. Vermijden is dan ook de truc, als dat mogelijk is. Energievreters zijn namelijk niet voor rede vatbaar en blijven dat gedrag herhalen totdat ze wellicht een keer helemaal vastlopen en dan hulp gaan zoeken bij een professional. Tot dat moment zijn ze echter erg moeilijk in de omgang en is vermijden of doceren de enige manier om niet helemaal gevloerd te worden door dergelijke mensen. Soms is het echter niet te regelen dat je die mensen uit de weg gaat, zoals in werksituaties. Zorg er in dergelijke gevallen voor dat er vluchtmomenten zijn. Stap af en toe even uit die sfeer, probeer wat meer thuis te werken als dat lukt, mediteer even op de wc of maak een ommetje. Ga niet de hele dag in die sfeer zitten, want dat verpest alles en op het einde van de dag ben je werkelijk helemaal kapot. Wat ook nog wel eens wil helpen is lachen. Maak van alles een grote grap, bedenk in je hoofd hoe belachelijk de situatie eigenlijk is en lach daar eens heel hard en luidruchtig om. Dat geeft weer energie.

Mensen die energie geven
Mensen die graag in harmonie met zichzelf en hun omgeving willen leven, doen er goed aan om personen uit te zoeken die hen energie geven. Dit zijn mensen die anderen in hun waarde laten met al hun negatieve en positieve punten. Ze zijn gezellig, maar niet oppervlakkig en luisteren graag naar anderen, maar hebben ook zelf wat te vertellen. Ze kunnen doseren. Als ze zelf een tijdje over hun eigen situatie hebben gesproken vragen ze de ander hoe het daar dan mee staat. In het contact met anderen is de sfeer plezierig en zonder stress en geheimen zijn veilig. Zijn er wel even wrijvingen dan kunnen die uitgesproken worden zonder dat alles blijft hangen en zonder dat de relatie daardoor schade van oploopt.

Het belang van de juiste mensen om je heen
Iemand die leuke mensen om zich heen heeft die energie geven in plaats van nemen verrijken een mensenleven in plaats van het zuur te maken. De energie vloeit en dat is voelbaar, maar zeker ook op de langere termijn een stuk gezonder.
mens-en-samenleving.infonu.nl/psychol...
[verwijderd]
0
quote:

josti5 schreef op 2 juli 2018 10:46:

...
Huishoudelijke hulp gaat eenzaamheid opsporen...

Huishoudelijke hulpen van zowel Familiehulp als Coloriet krijgen er in de gemeente Dronten een extra taak bij. Zij moeten onderzoeken of hun cliënten eenzaam zijn. Is dat het geval, dan schakelen ze de organisatie Vraagelkaar uit Dronten in. De organisatie krijgt er een subsidie van ruim 34.000 euro voor.
Wethouder Peter van Bergen noemt eenzaamheid een ‘zorgelijke ontwikkeling’. Het project met huishoudelijke hulpen past volgens hem in de maatschappelijke agenda die de gemeente vorig jaar heeft vastgesteld: "daarin is bestrijding van eenzaamheid één van de uitgangspunten.”
"Vaak is er geen of nauwelijks contact met familie, vrienden of buren."

De gemeente heeft een kleine proef gehouden om te kijken of de eenzame mensen openstaan voor contact met anderen in de wijk. De resultaten zijn volgens het gemeentebestuur zo positief, dat het project nu wordt uitgebreid. Doel is om mensen die huishoudelijke hulp ontvangen actief met andere inwoners van Dronten te verbinden.
Zodra de huishoudelijke hulp eenzaamheid vaststelt, krijgt de cliënt bezoek van een coach of vrijwilliger van Vraagelkaar. Het is de bedoeling dat er dit jaar 50 ‘eenzame cliënten’ geholpen worden. Volgend jaar moeten dat er honderd worden.
www.omroepflevoland.nl/nieuws/159708/...
objectief
0
quote:

Chiddix schreef op 2 juli 2018 10:46:

[...]

Uitspraak van Rutte in 2015, als het weer veilig is kunnen ze weer terug. Afrikanen gaat nooit meer terug behalve voor vakanties. ken er niet aan.....
Natuurlijk niet...hun geboorteland is plat gebombardeerd.
pietje-2005
0
quote:

josti5 schreef op 2 juli 2018 10:46:

Zozo: A.B.(C) heeft besloten, in deze draad als onzinposter te gaan fungeren...
En anderen verwijten, dat zij hier 'dag en nacht' aanwezig zijn...
Triest.
Is zelf gebeld, recent, neem ik aan.
Probeert nu op de een of andere manier mensen persoonlijk aan te vallen.
Ken je nagaan, wat de manier van opgroeien, waar ik al eerder naar verwees na een mail van hem, met je hersens kan doen.
Daar kun je ook geen positiviteit meer van verwachten, natuurlijk.
Je moet maar denken, dat er altijd iemand nog zieliger is !
Dat kan je sterken, als je erin gelooft.
Succes
[verwijderd]
0
quote:

pietje-2005 schreef op 2 juli 2018 10:56:

[...]
...
Succes
Professional moet verbinding maken met eenzaamheid.
Sociale professionals worstelen vaak met het bespreekbaar maken van eenzaamheid bij cliënten. Maryse den Hollander en Martha Talma, trainer/adviseur bij Movisie, hebben onderzoek gedaan om diepgaander inzicht te krijgen in deze handelingsverlegenheid, en een handboek ontwikkeld. Wat maakt het zo lastig om deze gevoelens van eenzaamheid te bespreken?

Er is veel handelingsverlegenheid onder professionals als het gaat om eenzaamheid bespreekbaar te maken. Wat houdt professionals tegen? ‘Sociale professionals geven aan bang te zijn om het eenzame gevoel op te roepen en daarna niets te kunnen betekenen’, zegt Martha Talma, adviseur/trainer bij Movisie. ‘Er hangt ook een taboe rond eenzaamheid en sociaal isolement. Mensen komen er niet graag voor uit dat ze zich eenzaam voelen of weinig contacten hebben. Dat maakt dat hulpverleners bang zijn om hun cliënt te stigmatiseren. Belangrijk is dat professionals stilstaan bij hun eigen handelingsverlegenheid om eenzaamheid aan de orde te stellen’.

Handboek

Kenniscentrum Movisie heeft een handboek en materiaal ontwikkeld om professionals te trainen het gesprek aan te gaan met cliënten over eenzaamheid. Het handboek bevat een draaiboek en trainingsmaterialen om de training “Verbinden met eenzaamheid” te geven aan sociale professionals. In de training worden professionals zich bewust van hun eigen gedachten en gevoelens die situaties kunnen oproepen als het om eenzaamheid gaat, en leren ze zich te verbinden met de eenzaamheid van de ander.

Eenzaamheid

Mensen die eenzaam zijn willen in de eerste plaats gezien en gehoord worden, stelt Talma. ‘Eenzaamheid hoort bij het leven, net als andere gevoelens. Cliënten geven aan dat ze vaak niet geholpen zijn met adviezen of oplossingen. Ze voelen zich dan niet begrepen en dat versterkt juist het gevoel van eenzaamheid.’

Verbinding

Professionals moeten de verbinding met de cliënt aangaan, zegt Talma, en het gevoel van eenzaamheid van de cliënt erkennen. ‘Het voelen, erkennen en uitspreken van gevoelens van eenzaamheid geeft lucht en geeft ook een opening om het proces van vereenzaming te doorbreken.’

Sociaal isolement

Talma geeft het voorbeeld van een professional die steeds bezig was met hoe ze haar cliënt uit zijn sociaal isolement kon halen. Maar de cliënt had niets met de oplossingen die zij aandroeg. ‘Op dat moment moet je een stap terug zetten en stilstaan bij het gevoel van onmacht dat je als professional hebt’, zegt Talma. ‘Dan vind je de ruimte om eerst contact te maken met de cliënt en vervolgens kun je praten over wat zijn behoeften zijn, in plaats van dat je de neiging hebt zo snel mogelijk de problemen op te lossen.’

De training is onderdeel van een lerende aanpak waarin beleid, praktijk en wetenschap als netwerk samenwerken. Een training alleen is niet voldoende om eenzaamheid te verminderen. Wel is het een belangrijk onderdeel van het versterken van het (professioneel) handelen. www.zorgwelzijn.nl/professional-moet-...
New dawn
0
quote:

Chiddix schreef op 2 juli 2018 10:46:

[...]

Uitspraak van Rutte in 2015, als het weer veilig is kunnen ze weer terug. Afrikanen gaat nooit meer terug behalve voor vakanties. Misschien , dat een klein deel Syriers op de termijn vertrekken maar zeker is dat niet.
Na de coup van Bouterse vertrokken veel Surinamers naar Nederland. Daarna kon men gewoon terug want Suriname kent een vreedzame samenleving. De coup was een incident. Maar de meeste Surinamers zijn gebleven en denken er niet aan.....
Dank je wel Chiddix voor je altijd informatieve bijdragen.

Het komt er dus in de praktijk op neer dat op de langere termijn veel asielzoekers immigranten zijn.
pietje-2005
0
Op de een of andere manier lijkt het nu al wel zo te zijn dat soms over immigranten gepraat wordt, terwijl er asielzoekers bedoeld worden.
Zegt wel voldoende over de insteek.
[verwijderd]
0
FYI

Kunstmatige intelligentie kan mogelijk helpen eenzaamheid onder ouderen vast te stellen. Dat schrijft De Standaard. Hoewel eenzaamheid een bekend probleem is onder ouderen, wordt dit vaak ontkend of verzwegen voor familieleden en zorgverleners. Hierdoor is het vaak lastig om eenzaamheid te herkennen en hulp te bieden. Ouderen in Knokke worden bij wijze van experiment gedurende een aantal weken telefonisch gevraagd zich te uiten over hun gemoedstoestand. Een computer luistert mee en analyseert het stemgebruik van de senioren. Dankzij kunstmatige intelligentie kan de computer vaststellen in welke mate iemand eenzaam is. Zo nodig kan het systeem familie of verzorgers hierover informeren.
hetnieuwsvandevooruitgang.nl/2017/10/...
[verwijderd]
0
quote:

pietje-2005 schreef op 2 juli 2018 11:02:

Op de een of andere manier lijkt het nu al wel zo te zijn dat soms over immigranten gepraat wordt, terwijl er asielzoekers bedoeld worden.
Zegt wel voldoende over de insteek.
We kennen allemaal wel iemand die de dingen altijd maar vanuit een negatief perspectief lijkt te bekijken. Je weet niet waarom, maar elke keer als je in de buurt van die persoon bent, merk je hoe je humeur verandert. Soms zou je zelfs het liefste hard van diegene willen wegrennen. Waarschijnlijk heb je dan ook te maken met een van die mensen die verslaafd zijn aan negativiteit.
Meestal realiseren deze mensen zich niet hoezeer ze de mensen om zich heen een slechte dienst bewijzen. Hun pessimisme is besmettelijk. En op de lange termijn zorgen ze ervoor dat anderen afstand houden. Het zijn meestal geen slechte mensen, maar hun manier van kijken naar dingen is ronduit pijnlijk.

Niemand wil graag herinnerd worden aan de slechte dingen die er zijn in de wereld. We weten allemaal dat er niet zoiets bestaat als een perfect leven. We proberen allemaal simpelweg in de buurt te komen van wat we als perfect beschouwen. Mensen die verslaafd zijn aan negativiteit zijn niet in staat om de zon door de wolken te zien. Net zoals ze alleen maar oog kunnen hebben voor de enkele wolk in een hemel die verder geregeerd wordt door een brandende zon.
Er is weinig dat we voor deze mensen kunnen betekenen als ze zelf niet bereid zijn zich in te spannen om hun perspectief te veranderen. Dus, als we ze echt graag willen helpen, is hen motiveren het eerste wat we moeten doen. Vervolgens kunnen zij beslissen om de eerste stap te zetten. Laten we in ons achterhoofd houden dat de mensen die het meeste last hebben van hun negatieve kijk op de dingen, zijzelf zijn.

Zes kenmerken van mensen die verslaafd zijn aan negativiteit

Ze maken zich druk om niets
Mensen die verslaafd zijn aan negativiteit, maken meestal van elke mug een olifant. Een stukgevallen bord kan voor hen al het einde van de wereld betekenen. Tegelijkertijd gaan ze echter met het grootste gemak van het ene drama over in het andere. In plaats van te genieten van hun dagelijkse leven, denken ze verbitterd na over de toekomst, wat ze alleen maar nog negatiever maakt.

Ze weten niet hoe ze de dingen hun verdiende belang moeten geven. En hun neiging om alles te overdrijven kan er uiteindelijk voor zorgen dat mensen denken dat er niet op ze kan worden gebouwd.

Ze hebben geen oog voor de positieve kant
Het maakt niet uit of ze net een fantastische dag op het werk hebben gehad, een geschenk hebben ontvangen of dat ze goed nieuws hebben gehoord. Ze richten hun aandacht alleen op de dingen in hun leven die ze niet leuk vinden. Ze hebben totaal geen oog voor de goede dingen die op hun pad komen.

Door de positieve dingen te negeren, zijn ze zich niet bewust van hun bestaan. En wanneer ze nadenken, bereiken ze meestal een conclusie die logisch is voor hun waarneming. Ze concluderen dat ze erg ongelukkig zijn of dat ze weinig waarde hebben. Ze geven niet om hun eigen geluk, ze blijven liever vastzitten in die cirkel van ellende die ze zelf hebben gecreëerd.

Ze zijn niet in staat om een ??compliment te accepteren
Als iemand hun complimenten geeft, reageren ze erg slecht. Hun zelfrespect wordt vaak beïnvloed door dusdanig veel negativiteit dat elke vleiende opmerking verkeerd wordt opgevat.

Ze denken dat anderen hen uitlachen, terwijl ze eigenlijk gewoon aardig willen zijn. Ze zijn niet in staat om te accepteren dat ze ook deugden hebben en ze vinden het onmogelijk om dit te geloven.

“Zelfs je ergste vijanden kunnen je niet zoveel pijn doen als je eigen gedachten.”
-Boeddha-

Ze praten alleen over hun eigen problemen – er is nauwelijks ruimte in hun hoofd voor de problemen van andere mensen
Deze mensen houden ervan om te uiten hoe slecht het met hun leven gaat. Maar geïnteresseerd zijn in de problemen van een ander ho maar. Ze weten niet hoe ze moeten luisteren en zijn egoïstisch – hun problemen zijn altijd erger. Natuurlijk laten ze af en toe wel iemand deelnemen aan hun monoloog, maar alleen om vervolgens het tegendeel te kunnen bewijzen.

Dit gebrek aan empathie leidt vaak tot confrontaties met anderen, vooral wanneer grenzen worden overschreden. Uiteraard voelen ze de behoefte om hierover voortdurend hun hart te luchten, wat een behoorlijke last is.

Ze nemen zeer weinig risico’s
Ze geven veel te veel om wat anderen van ze denken. Elke kleinerende opmerking raakt hen direct in hun kern. Ze baseren de gedachten die ze over zichzelf hebben op de meningen van anderen, waarbij het ze volledig aan enige objectiviteit ontbreekt, waardoor ze erg onzeker en afhankelijk worden.

Ze zijn zo bang om het slachtoffer te worden van de woorden of daden van anderen dat ze bijna automatisch hun eigen ‘mentale films’ afspelen. Dit is iets dat we allemaal doen, maar negatieve mensen doen het met ‘speciale effecten’ en al. In deze ‘films’ zijn zij altijd de bedreigde of benadeelde. Hierdoor, en in de veronderstelling dat ze zichzelf zo beschermen, nemen ze meestal weinig risico’s. Ze houden zichzelf voor dat ze al veel risico’s hebben genomen of dat ze ‘te kwetsbaar’ zijn.

Ze kunnen heel paranoïde zijn
Mensen die verslaafd zijn aan negativiteit zijn erg paranoïde. Een plotselinge lach of heimelijke blik kan hen al doen geloven dat anderen het over ze hebben (in negatieve zin). Dit maakt ze vrij kritisch over de mensen om hen heen, waardoor ze ze vaak liever helemaal vermijden.

Hun gedrag kan heel moeilijk zijn om mee te dealen. In sommige gevallen zelfs ondraaglijk. We moeten veel geduld hebben en proberen te begrijpen waarom ze zich zo gedragen. Meestal is hun gedrag het gevolg van een reeks slechte ervaringen. Ervaringen die niet goed zijn verwerkt. Het is echter nooit te laat om te leren dat niet alles zwart wit is in het leven: ons leven wordt omringd door grijstinten. Er zullen goede dagen en slechte dagen zijn, maar niet alles hoeft vreselijk te zijn.

Er zijn duizenden dingen die ons leven de moeite waard maken. Wees dankbaar voor ze en negeer ze niet.
verkenjegeest.com/kenmerken-mensen-di...
pietje-2005
0
quote:

pietje-2005 schreef op 1 juli 2018 11:44:

Ja, en dat "je proleten" geeft te denken.
Kom zelf niet uit zo'n milieu, maar hij doelt denk ik op de mannen die hij 's morgens zijn moeder ziet betalen ;-)
Soort vader-syndroom?
Maar, op zo'n mooie veelbelovende dag gaan we de stemming niet bederven, natuurlijk.
www.metronieuws.nl/nieuws/amsterdam/2...

Nu we toch een soort van "maatschappelijk-werk-forum" worden ..
objectief
0
quote:

pietje-2005 schreef op 2 juli 2018 11:07:

[...]

Nu we toch een soort van "maatschappelijk-werk-forum" worden ..
Lekker bezig vandaag...weten ze je adres!!!
pietje-2005
0
Hangt ervan af wie "ze" is, Fred.
Pik het niet als er op de man gespeeld wordt, en dan is de sky the limit.
Ga eens bij de kliniek voor geslachtsziekten posten, denk ik ;-)
Wil zelf ook wel wat adressen weten ;-)
Succes
[verwijderd]
0
quote:

pietje-2005 schreef op 2 juli 2018 11:07:

[...]
...
Bij een goede gezondheid hoort niet teveel stress. Weet je dat negatieve mensen ook voor veel stress bij jou kunnen zorgen? We zijn allemaal wel eens minder positief of hebben een baaldag. Maar hoe herken je de mensen die vrijwel altijd negatief zijn en veel energie uit je wegzuigen?

En heel misschien herken je jezelf er ook wel een beetje in… Dan is inzicht en bewustwording al een enorm belangrijke stap voorwaarts!
1. Ze maken zich heel veel zorgen

Negatieve mensen leven eigenlijk op de zorgen die ze hebben en dat is een zeer ongezonde leefstijl. Om aan mindfulness en om in het hier en nu te denken, zorg je ervoor dat je minder zorgen hebt.

2. Ze proberen jou te vertellen wat je moet doen

Als er mensen in jouw buurt zijn die jou vertellen wat je moet doen met je leven of wat voor huis je moet kopen of dat je moet stoppen met je werk. Dan weet je bijna zeker dat ze in een negatieve sleur zitten. De negatieve mensen zijn zich er zelf totaal niet van bewust, maar dit is eigenlijk een signaal dat zij hun eigen leven niet op een rijtje hebben.

3. Ze zijn pessimistisch

Pessimisten zijn over het algemeen zeer negatief. Er is geen vuiltje aan de lucht en toch merken zij de mogelijke negatieve punten op. Eigenlijk zien zij nooit ergens de positieve kant van in! Ze denken dat alles namelijk fout kan gaan.

4. Kunnen niet tegen kritiek

Mensen die erg negatief zijn, zijn overgevoelig voor kritiek. Ze kunnen het dus niet hebben als jij iets op hun aan te merken hebt, ook al is het niet eens echt kritiek, maar alleen een andere mening. Ook betrekken ze alles op zichzelf, dus voelen ze zich veel sneller aangevallen dan andere.

5. Ze klagen heel erg veel

Negatieve mensen denken eigenlijk dat de hele wereld tegen hun is en dat dus alles bij hun tegenzit. Van een te volle trein tot regen als zij net naar buiten lopen. Ze zullen nooit kijken naar andere factoren, maar alles dat buiten henzelf ligt de schuld geven.

6. Ze zullen nooit uit hun comfort zone stappen

Mensen die negatief zijn zullen nooit nieuwe stappen zetten die even ‘anders’ zijn dan normaal. Ze vinden het eng om risico’s te nemen. Een kenmerk is dus echt dat negatieve mensen altijd in hun eigen druilerige wereld blijven ronddwarrelen. Veranderingen vinden ze eng (en benaderen dit negatief).

7. Ze houden van het woord ‘maar’

Soms herken je de negatieve mensen niet gelijk. Dit komt omdat negatieve mensen ook complimenten kunnen geven, maar meestal eindigen ze hun compliment toch niet helemaal positief. Dit komt doordat ze het woord ‘maar’ aan het einde van hun zin nog gebruiken.

Zo draaien ze het positieve compliment toch nog om naar een negatief iets. Iets in deze geest is dus erg herkenbaar: Het is een prachtig strand, maar er zijn altijd zoveel mensen…

8. Zij presteren onder de maat

Het hebben van minder succes is vaak wel tekenend voor negatieve mensen. Negatieve mensen denken over het algemeen dat ze niet slim genoeg zijn, dat ze niet atletisch genoeg zijn of iets anders. In één woord komt het er op neer dat ze denken dat ze het niet aan kunnen.

9. Ze geven een negatieve draai aan goed nieuws

Je bent super blij om eindelijk het goede nieuws te vertellen over je werk. Maar toch kijk je er niet naar uit om dit aan die ene negatieve persoon te vertellen. Diegene zal namelijk altijd de negatieve kant belichten en je waarschuwen voor de mogelijke gevaren. Terwijl jij gewoon lekker onbevangen enthousiast wilt zijn.

10. Ze kunnen niet zonder slecht nieuws

Negatieve mensen houden ervan om in je omgeving te komen en dingen te zeggen, zoals: heb je het slechte nieuws gehoord van… Slecht nieuws beïnvloedt mensen en dit doen negatieve mensen dus door en door!

Hoe ga je om met negatieve mensen?

Wat doe je met negatieve mensen die jou zoveel stress bezorgen en veel energie kosten? Je kunt er eigenlijk niets mee. Zoals hierboven al staat, als je er met hen hierover in gesprek gaat, zullen ze het ontkennen, het als een kritische aanval zien en anderen de schuld geven, maar ze kijken niet naar hun eigen gedrag.

Laat de negativiteit dus langs je heen glijden en accepteer dat je af en toe met hen te maken hebt. Dus ‘luister’ naar hen, maar doe er niets mee. Verander je beslissing niet, ga niet in discussie of wat dan ook. Het heeft geen zin en levert eigenlijk alleen maar stress op.

Voegt deze negatieve persoon weinig toe aan je leven en is er geen noodzaak om contact te houden? Overweeg dan om afstand te nemen. Het levert je namelijk niets anders op dan stress en dat is niet goed voor jouw gezondheid.
goedetengezondleven.nl/hoe-kun-je-neg...
[verwijderd]
0
quote:

pietje-2005 schreef op 2 juli 2018 11:15:

Hangt ervan af wie "ze" is, Fred.
Pik het niet als er op de man gespeeld wordt, en dan is de sky the limit.
Ga eens bij de kliniek voor geslachtsziekten posten, denk ik ;-)
Wil zelf ook wel wat adressen weten ;-)
Succes
Be careful for wat you wish for...
pietje-2005
0
[quote alias=A.B.(C) id=10924083 date=201807021116]
[...]
Voor het geval dat je geen tijd het om ook eens wat te lezen:

Op de Amsterdamse Wallen wordt al decennialang gesekst als bij de konijnen. En dat heeft heel wat kinderen opgeleverd. Maar heel veel van deze kinderen weten helemaal niet wie hun vader, en zelfs soms hun moeder, is.

Op de site redligfhtbabies.nl die woensdag is gelanceerd, kunnen mensen die in de jaren 60 geboren zijn op de Amsterdamse Wallen hun vader en/of moeder opsporen. Veel vaders en moeders die werkzaam waren in de prostitutie stonden hun kind vlak na de geboorte af aan de zogenoemde buffetjuffrouw. Of ze lieten hun kroost achter in de kelder van een hoerenkast. En soms wilde een moeder of vader tot de dood niet zeggen wie hun partner was.

Speciaal voor deze kinderen die al decennialang op zoek zijn naar hun biologische vader en of moeder, is er nu de website ontwikkeld door Raoul Serrée. Op de site kunnen foto’s en zoveel mogelijk informatie worden geplaatst. Dit alles wordt vervolgens bekeken door Serrée die eind vorig jaar het boek De Wallen in de jaren 60 schreef. Omdat hij sindsdien regelmatig benaderd wordt door 'hoerenkinderen', heeft hij een hulpteam van een bejaarde penoze (94) en hoerenmadammen samengesteld.

„Als we informatie hebben, dan gaan we meteen aan de slag, want gezien de gemiddelde leeftijd van mijn contacten hebben we geen seconde te verliezen”, zegt Serrée. „Gisteren nog overleed bijvoorbeeld hoerenmadam Wil de Paardekop (85).

Het is maar om te helpen, natuurlijk, en heb geen oordeel, hoor.
Succes met je copy/paste-leven verders.
objectief
0
quote:

pietje-2005 schreef op 2 juli 2018 11:24:

[quote alias=A.B.(C) id=10924083 date=201807021116]
[...]
Voor het geval dat je geen tijd het om ook eens wat te lezen:

Bedankt...het niveau op deze beleggingssite neemt hierdoor weer toe.
Chiddix
0
quote:

fred12345 schreef op 2 juli 2018 10:55:

[...]

Natuurlijk niet...hun geboorteland is plat gebombardeerd.
Opbouwen en ontwikkelen. Geldt ook voor Surinamers in Nederland m.n voor Sylvana Simons dan hier met artikel 1 van de grondwet rond te lopen. Lopen immigranten uit Syrie gevaar in Syrie dan kunnen ze hier blijven totdat Assad verdwenen is. Surinamers lopen geen gevaar bij terugkeer.
Beperktedijkbewaking
1
Op die slavernij-herdenkingsdag in Amsterdam gisteren werd veel gesproken over excuses. Ik zou dat graag wat nauwkeuriger geformuleerd willen zien.

1. Wie moet(en) er precies excuses aanbieden?

2. De 'regering'? Namens wie dan eigenlijk?
Namens mij, of mijn (groot)ouders? Of een nog verder voorgeslacht? Bij mijn weten waren dat boerenknechten, klerken, dienstmeisjes, marskramers of timmerlui. Geen plantagehouders.
Of namens het gehele Nederlandse volk, incl. allen met een Surinaamse achtergrond?

3. Aan wie precies moeten de excuses worden aangeboden? Aan allang overledenen? Aan alle mensen met een kleurtje? Aan alle Nederlanders met een kleurtje? Aan de huidige bevolking van Suriname? Aan indianen in Amerika? Aan Joden? Aan Molukkers? Aan katholieken (in NL tot 1848 officieel gediscrimineerd)? De lijst is eindeloos.

4. Moeten de Fransen ons ook niet eens excuses aanbieden? Napoleon voerde hier de dienstplicht in en heeft in zijn eerzucht tienduizenden Nederlandse jongens over de kling gejaagd. Pas 200 jaar geleden.

Het wij-zij denken vierde gisteren hoogtij, aangemoedigd door onkritische interviewers en reporters. Een (onbewuste) hang naar segregatie, of zelfs een vorm van zwart racisme?

36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  0,00  0,00%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 0,00%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.314,01 -0,09%
 EUR/USD 1,0707 +0,09%
 WTI 82,90 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront