Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Small en Midkap ogen vermoeid

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 23 apr Elektrische auto's hebben nog steeds panne 77
  2. 19 apr Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 79
  3. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59

Reacties

208 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juli 2018 19:22
    quote:

    MFC schreef op 27 juli 2018 19:15:

    @ Beer82

    Wat denk je gaat de daling in laatste uur nog versnellen?

    Of komen de bagholders weer langs?
    Denk dat de bagholders met de laatste kruimels nog wat proberen maar een -1% sluit k niet uit
    Olie is wat aan het dalen, stijging in het aantal rigs..
  2. forum rang 10 luchtschip 27 juli 2018 19:40
    quote:

    Claudio Bizarro schreef op 27 juli 2018 17:48:

    Advocaat Cohen gaat praten met Mueller over..

    De Russische connecties van Trump!

    Haarscheuren of scheurtjes..??
    Het belangrijkste is of Cohen gaat flippen. Mueller heeft beslag laten leggen op zijn gegevens (telefoons , e mails, schriftelijke overeenkomsten, opnamescan gesprekken van Cohen met Trump, maar ook met de pers). Eigenlijk hoeft hij niet met Mueller te praten , want Mueller heeft alle gegevens al. Hij is nog niet in staat van beschuldiging gesteld.

    Maar Mueller zal hem het voorstel doen: Wij weten alles van jou na deze in beslag name, dus als je mee wilt werken en alles wat je weet vertelt, dan doen wij je het voorstel van een mildere straf.

    Er zijn inderdaad tekenen dat Cohen geflipt is (dwz dat hij meewerkt aan het onderzoek en alles vertelt , met kans op strafvermindering) . Dit ziet er heel slecht uit voor Donald Trump. De bewijzen tegen hem gaan zich opstapelen.

    31 juli komt de rechtszaak tegen Manafort op de rol. Manafort is beschuldigd maar ontkent schuld. Mueller is hard bezig Manafort te laten flippen, maar tot nu vecht Manafort de beschuldiging aan. In september komt er nog een andere rechtszaak tegen Manafort in een andere staat over een andere beschuldiging. Mocht Manafort flippen , dan ziet er heel slecht uit voor Trump. Manafort was de campagne leider van het Trump team tijdens de voor verkiezingen in 2016, en Manafort weet alles van Trump.

    Tijdens het bezoek aan Engeland, exact op het moment dat Trump naar de koningin liep, gaf Rod Rosenstein(de baas van Mueller) een persconferentie, met de mededeling dat er 12 Russische personen werden aangeklaagd. Dit zijn 12 top medewerkers van de Russische Militaire inlichtingendienst de GRU. Zij worden aangeklaagd vanwege het infiltreren van sociale netwerken (Facebook , Twitter etc) middels filmpjes in die het Amerikaanse volk tegen elkaar ophitsen, om zo het stemgedrag te beinvloeden. Dus de Russen sturen geen militairen naar Amerika , wat een oorlogsverklaring zou inhouden. Maar dankzij internet, sturen de militaire geheime dienst GRU agressieve berichten naar het Amerikaanse volk. Dit wordt door Mueller als een act of war ervaren.

    Tijdens het bezoek aan Putin in Helsinki , de maandag erna , werd Mariia Butina gearresteerd. Zij wordt gezien als een Russische spionne . Zij was in Rusland de leidster van de beweging The Right to bear arms. In die hoedanigheid zocht zij , samen met haar mentor Torshin, contacten met de NRA (national rifle Organization in Amerika). Torshin is ex KGB, en daarna bankier. Hij heeft heel veel geld (Russisch geld) in de NRA gepompt. Dit geld werd aan de Trump campagne gegeven en dan moet je denken aan heel veel miljoen dollars. Mariia Butina was niet zozeer een spionne , maar meer als een honeypot. Met haar aantrekkelijk uiterlijk moest ze invloedrijke mensen sex aanbieden, en ondertussen legde ze alle gesprekken en daden vast , die ze doorgaf aan de Russische geheime dienst.

    Op deze wijze heeft de Russische geheime dienst veel informatie van leden van de NRA. Maar ze had ook contacten met GOP senatoren. Zodoende heeft de Russische geheime dienst zoveel belastend materiaal van diverse personen om hun onder druk te zetten. Als Trump een senator kent die hem wil tegenwerken, dan wordt hij uitgenodigd een dagje te golfen met Trump. Trump zegt hem, dat hij informatie over hem heeft(dankzij de Russische inlichtingendiensten) en waarschuwt hem , dat hij vierkant achter Trump moet staan , of anders komt deze info naar buiten.

    Mueller is aardig op dreef, maar het echte vuurwerk moet nog komen. Tot nu toe zijn er 35 indictments(aanklachten) ingediend. De verwachting is , dat tussen de 2de helft van augustus en half september het indictments gaat regenen.(en dan moet je aan minimaal 30 tot 45 indictments denken) Na half september , zal waarschijnlijk de impeachment (afzettingsprocedure van Trump ) in gang gezet worden. Mooi op tijd voor de tussentijdse verkiezingen van 6 november.

    Het onderzoek van Mueller is in basis een onderzoek naar collusion(geheime afspraken) tussen de Trump campagne en Rusland. Maar men werkt meer en meer naar acts of treason(landsverraad). En daar staan hoge straffen op.(in principe de doodstraf).

    Overigens met die grote mond van Trump , daar had de Britse koningin een simpel diplomatiek antwoord op.
    Tijdens de ontvangst van Trump, droeg zij een broche die zij ontvangen had van Barack Obama. Trump had ook nog de onbescheidenheid om de koningin, niet de jongste, te lang te laten wachten. De koningin liet dit merken door overduidelijk op haar horloge te kijken. Ik denk dat de Engelse diplomaten wel door gegeven zullen hebben; don't mess with the Queen.
  3. [verwijderd] 27 juli 2018 19:41
    Koersen van aandelen op dit moment, die gisteren met cijfertjes kwamen (vooral nabeurs):

    Electronic arts -6%
    Juniper networks -10%
    Abbvie -4,5%
    First solar -4%
    Boston beer -11%
    LogMeln -24%
    Intel -8,5%
    Virtu Financial -16%
    Spotify -6%
    Under Armour -8,5%
    Western Digital -8%

    Nou lekker.

    Amazon en starbucks kleine plusjes.
208 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links