Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Small en Midkap ogen vermoeid

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 16 apr ASML oogt wispelturig 97
  2. 15 apr Just Eat Takeaway nog tussen servet en tafellaken 74
  3. 12 apr Nederlandse beurs is alive and kicking 111

Reacties

208 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 28 juli 2018 08:42
    MFC: 27 jul 2018 om 21:14

    Prettig weekend. :)

    MFC: 27 jul 2018 om 22:25

    Prettig weekend allemaal. :)

    MFC: 28 jul 2018 om 07:58


    Kwam zo'n dame voorbij rond de 45 blond, alles achtergelaten in Engeland

    Leek mij wel een lekker mokkeltje voor jou. Voor haar leeftijd moet ik zeggen ziet die er bijzonder goed uit en ze is nog single. :)
    Voor mij is ze 20 jaar te oud. :)

    Claudio: Ouwe Snoepert het moet jouw "geld" of "demo" zijn kan niet anders ..?!

    youtu.be/nRKw3MCjLLM?t=1


    Prettig weekend ?? :)

  2. forum rang 7 handyman6 28 juli 2018 10:20
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 27 juli 2018 21:58:

    Dus 2 jaar lang sh en heel veel armer.
    wel aangeven dat ik meteen vol koop.

    Al het geld wat erin gepompt is moete rook uit, dus wordt een echte crash.
    yes,lef hebbie wel Formule 1 ,maar hardleers ben je ook: derivaten zijn er voor de “ Muppets”,mooier kan ik het niet samenvatten. De Pro’s naaien je ,waar ze maar kunnen!
    GrH6
  3. [verwijderd] 28 juli 2018 11:08
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 27 juli 2018 22:31:

    dus nu 8% eraf dan crash up dan fresh crash

    daarom spelen ze met de shorts om je geen kans te geven.

    vreemd, op nos.teletext stond nassie op 77xx en 78xx laatste dagen 2 weken.
    voorkennis.?
    8% er af dat lijkt me wel wat
    direct maandag dan maar dow -2000 hehe
  4. [verwijderd] 28 juli 2018 11:23
    schurken betaan
    naai beurten bestaan
    gratis geld bestaat dat.?
    lichte de kopers, elke keer op rij gam sh indexen bestaat
    1 streep up bestaat dat, dacht sinus vorm
    altijd up zonder correctie bestaat dat

    dirivaten misleiden je vaak, bnp laatste tijd alle goedkope, laat open volgende dag is gam
  5. kortshort 28 juli 2018 11:27
    quote:

    luchtschip schreef op 27 juli 2018 19:40:

    [...]

    Het belangrijkste is of Cohen gaat flippen. Mueller heeft beslag laten leggen op zijn gegevens (telefoons , e mails, schriftelijke overeenkomsten, opnamescan gesprekken van Cohen met Trump, maar ook met de pers). Eigenlijk hoeft hij niet met Mueller te praten , want Mueller heeft alle gegevens al. Hij is nog niet in staat van beschuldiging gesteld.

    Maar Mueller zal hem het voorstel doen: Wij weten alles van jou na deze in beslag name, dus als je mee wilt werken en alles wat je weet vertelt, dan doen wij je het voorstel van een mildere straf.

    Er zijn inderdaad tekenen dat Cohen geflipt is (dwz dat hij meewerkt aan het onderzoek en alles vertelt , met kans op strafvermindering) . Dit ziet er heel slecht uit voor Donald Trump. De bewijzen tegen hem gaan zich opstapelen.

    31 juli komt de rechtszaak tegen Manafort op de rol. Manafort is beschuldigd maar ontkent schuld. Mueller is hard bezig Manafort te laten flippen, maar tot nu vecht Manafort de beschuldiging aan. In september komt er nog een andere rechtszaak tegen Manafort in een andere staat over een andere beschuldiging. Mocht Manafort flippen , dan ziet er heel slecht uit voor Trump. Manafort was de campagne leider van het Trump team tijdens de voor verkiezingen in 2016, en Manafort weet alles van Trump.

    Tijdens het bezoek aan Engeland, exact op het moment dat Trump naar de koningin liep, gaf Rod Rosenstein(de baas van Mueller) een persconferentie, met de mededeling dat er 12 Russische personen werden aangeklaagd. Dit zijn 12 top medewerkers van de Russische Militaire inlichtingendienst de GRU. Zij worden aangeklaagd vanwege het infiltreren van sociale netwerken (Facebook , Twitter etc) middels filmpjes in die het Amerikaanse volk tegen elkaar ophitsen, om zo het stemgedrag te beinvloeden. Dus de Russen sturen geen militairen naar Amerika , wat een oorlogsverklaring zou inhouden. Maar dankzij internet, sturen de militaire geheime dienst GRU agressieve berichten naar het Amerikaanse volk. Dit wordt door Mueller als een act of war ervaren.

    Tijdens het bezoek aan Putin in Helsinki , de maandag erna , werd Mariia Butina gearresteerd. Zij wordt gezien als een Russische spionne . Zij was in Rusland de leidster van de beweging The Right to bear arms. In die hoedanigheid zocht zij , samen met haar mentor Torshin, contacten met de NRA (national rifle Organization in Amerika). Torshin is ex KGB, en daarna bankier. Hij heeft heel veel geld (Russisch geld) in de NRA gepompt. Dit geld werd aan de Trump campagne gegeven en dan moet je denken aan heel veel miljoen dollars. Mariia Butina was niet zozeer een spionne , maar meer als een honeypot. Met haar aantrekkelijk uiterlijk moest ze invloedrijke mensen sex aanbieden, en ondertussen legde ze alle gesprekken en daden vast , die ze doorgaf aan de Russische geheime dienst.

    Op deze wijze heeft de Russische geheime dienst veel informatie van leden van de NRA. Maar ze had ook contacten met GOP senatoren. Zodoende heeft de Russische geheime dienst zoveel belastend materiaal van diverse personen om hun onder druk te zetten. Als Trump een senator kent die hem wil tegenwerken, dan wordt hij uitgenodigd een dagje te golfen met Trump. Trump zegt hem, dat hij informatie over hem heeft(dankzij de Russische inlichtingendiensten) en waarschuwt hem , dat hij vierkant achter Trump moet staan , of anders komt deze info naar buiten.

    Mueller is aardig op dreef, maar het echte vuurwerk moet nog komen. Tot nu toe zijn er 35 indictments(aanklachten) ingediend. De verwachting is , dat tussen de 2de helft van augustus en half september het indictments gaat regenen.(en dan moet je aan minimaal 30 tot 45 indictments denken) Na half september , zal waarschijnlijk de impeachment (afzettingsprocedure van Trump ) in gang gezet worden. Mooi op tijd voor de tussentijdse verkiezingen van 6 november.

    Het onderzoek van Mueller is in basis een onderzoek naar collusion(geheime afspraken) tussen de Trump campagne en Rusland. Maar men werkt meer en meer naar acts of treason(landsverraad). En daar staan hoge straffen op.(in principe de doodstraf).

    Overigens met die grote mond van Trump , daar had de Britse koningin een simpel diplomatiek antwoord op.
    Tijdens de ontvangst van Trump, droeg zij een broche die zij ontvangen had van Barack Obama. Trump had ook nog de onbescheidenheid om de koningin, niet de jongste, te lang te laten wachten. De koningin liet dit merken door overduidelijk op haar horloge te kijken. Ik denk dat de Engelse diplomaten wel door gegeven zullen hebben; don't mess with the Queen.
    Ik vind dat je het mooi uiteen zet Luchtschip! Jij krijgt zeker een duim omhoog van mij. Schrijf je het allemaal zelf?
  6. forum rang 10 luchtschip 28 juli 2018 14:36
    quote:

    kortshort schreef op 28 juli 2018 11:27:

    [...]
    Ik vind dat je het mooi uiteen zet Luchtschip! Jij krijgt zeker een duim omhoog van mij. Schrijf je het allemaal zelf?
    bedankt kortshort. Ja dit schrijf ik allemaal zelf, maar mijn info komt van een leger Amerikaanse patriotten , zowel binnen de Repubikleinse partij als de Democratische partij, die haarscherp in de gaten hebben , dat met de verkiezing van Trump de democratie in gevaar is gekomen. Zij stellen in deze noodsituatie, dat zij van beide partijen moeten samenwerken en stellen de regel: nation above party. Wat normaal de vrije pers zou moeten doen, doen zij via twitter. Zij bekritiseren alle aspecten op vele gebieden, die niet kloppen.

    Maar ook Robert Mueller (gesteund door de CIA,FBI, NSA ,FVEY(samenwerkingsverband van de inlichtingendiensten vanUSA,Canada,UK,Australia en Nieuw Zeeland , ook wel five eyes genoemd ) en inlichtingendiensten van andere landen), heeft een haarscherp beeld en is nu bezig met een mega operatie om een gigantische zaak , van wereldwijde proportie, op te rollen.

    Mueller heeft 17 top juristen(het neusje van de zalm) en bouwt nu een zaak op door middel van strategische zetten waar Trump het onderspit moet delven. Maar niet alleen Trump, ook de georganiseerde misdaad, in de vorm van transnational organised crime, ook de miljonairs en biljonairs , die willens en wetens Trump in het zadel hebben geholpen.

    Dit is een beleggers site , maar deze ontwikkeling van het Mueller proces, gaat hele grote invloed hebben op het beleggersklimaat. Denk maar eens hoeveel kapitaal er uit de markt verdwijnt , als er arrestaties volgen en bij veroordeling , het geld verkregen uit illegale activiteiten wordt geconfisqueerd. Het enige probleem is de timing.
  7. Henk Snaph 28 juli 2018 15:30
    luchtschip je schrijft:

    Wat normaal de vrije pers zou moeten doen, doen zij via twitter.

    Hoe hun je zo zeker zijn dat zij ook werkelijk deze mensen zijn?

    Ook ik ben er van overtuigd dat Mueller eerdaags met een grote BENG komt en dat de gevolgen groot zijn, maar ik zou persoonlijk niet te veel op twitter nieuws afgaan. Lijkt me erg gevaarlijk.
  8. forum rang 10 luchtschip 28 juli 2018 16:34
    quote:

    Henk Snaph schreef op 28 juli 2018 15:30:

    luchtschip je schrijft:

    Wat normaal de vrije pers zou moeten doen, doen zij via twitter.

    Hoe hun je zo zeker zijn dat zij ook werkelijk deze mensen zijn?

    Ook ik ben er van overtuigd dat Mueller eerdaags met een grote BENG komt en dat de gevolgen groot zijn, maar ik zou persoonlijk niet te veel op twitter nieuws afgaan. Lijkt me erg gevaarlijk.
    Een groot aantal van deze mensen twitteren met hun eigen naam, en zijn landelijk geen onbekende personen. Er zijn mensen bij , die ook door de pers worden uitgenodigd om in een televisie interview hun mening te geven, of aan een tv debat meedoen. Er zijn mensen bij , die in de landelijke pers een uitgebreid artikel schrijven. Er zijn mensen bij , die een kritisch boek over Trump schrijven. Er zijn mensen bij met grote juridische ervaring en de stappen van Trump, de GOP en de NRA juridisch bekritiseren.

    Ik hoop dat jij de democratie een warm hart toedraagt, en wees er zeker van , als de US in een Trump dictatuur verandert, Europa de volgende aan de beurt is , waar de democratische waarden worden aangevallen.

    Ik zal een paar twitternamen geven van mensen , die het volgen waard zijn.

    Louise Mensch@louisemensch . Was Britse , en heeft in het Britse parlement gezeten namens de conservatieven. ge emigreert naar Amerika, alwaar journalist. Is al direct na de verkiezing van Trump in november 2016, met berichten gekomen dat er iets niet klopt. Heeft goede info vanuit de geheime dienst.Verschijnt in interviews op tv netwerken.

    Eric Garland@ericgarland heeft gewerkt in de geheime dienst van de US. Goede info over de werkwijze van de Russische geheime dienst , en over hun werkwijze.

    John Schindler@20thcommittee goede info over de werkmethoden van de Russische geheime dienst, met name qua infiltratie in de US.

    Rick Wilson@therickwilson verschijnt op interviews op de tv netwerken. Heeft zojuist een boek uitgebracht, met als titel Everything Trump Touches Dies. Nu of binnenkort te bestellen op Amazon.com.

    Kijk eens op deze twitter accounts, en oordeel zelf. Ik kan er nog wel meer geven, maar dan zie je door de bomen het bos niet meer. Binnen deze account zijn er genoeg twitter mededelingen van anderen en kun je daar altijd naar toe gaan om je interesse verder uit te breiden. Mocht er een bot tussen zitten, dan staat er direct een commentaar bij: U bent een bot and I have blocked you now. Deze mensen ruiken wie er een bot is.

    Als de democratie je lief is, zou ik je zeker aanbevelen eens naar deze twitteraccount te gaan. Houdt wel bij intikken van de account de spatie in de gaten bij de naam voor @, anders kom je er niet.

    Mocht je nog meer twitter accounts willen weten , ik kan ze altijd geven . Ik volg er plus minus 50. Maar dan moet je er maar om vragen.

  9. forza jake 28 juli 2018 17:08
    quote:

    MFC schreef op 27 juli 2018 19:41:

    Koersen van aandelen op dit moment, die gisteren met cijfertjes kwamen (vooral nabeurs):

    Electronic arts -6%
    Juniper networks -10%
    Abbvie -4,5%
    First solar -4%
    Boston beer -11%
    LogMeln -24%
    Intel -8,5%
    Virtu Financial -16%
    Spotify -6%
    Under Armour -8,5%
    Western Digital -8%

    Nou lekker.

    Amazon en starbucks kleine plusjes.
    en Spark Energy..??
  10. Fundbuster 28 juli 2018 19:36
    quote:

    luchtschip schreef op 28 juli 2018 16:34:

    [...]
    Ik hoop dat jij de democratie een warm hart toedraagt, en wees er zeker van , als de US in een Trump dictatuur verandert, Europa de volgende aan de beurt is , waar de democratische waarden worden aangevallen.

    Als de democratie je lief is, zou ik je zeker aanbevelen eens naar deze twitteraccount te gaan. Houdt wel bij intikken van de account de spatie in de gaten bij de naam voor @, anders kom je er niet.

    Keep ‘em coming, Luchtschip! Duidelijk is dat er heel veel op het spel staat, zoals ook duidelijk is dat het publiek misleid wordt over wát dan precies. Als je van complottheorieën houdt zou je kunnen menen dat er aan een nieuwe wereldorde gewerkt wordt, eentje waarin de democratische waarden van de twintigste eeuw geen hele grote rol meer spelen. De individu wordt uitgegumd, permanent surveillance is al realiteit, en de populisten (waar dan ook) flirten openlijk met het Nationaalsocialisme. Het is alleen nog niet bon ton om dat zo onomwonden op te merken. Toen ik onlangs Steve Bannon vergeleek met de toenmalige Duitse Reichsminister für Propaganda waren de rapen gaar. Desondanks zie ik deze ideoloog als veel gevaarlijker dan de potsierlijke Trump. "De vreselijke dingen die afgelopend weekend in Zweden gebeurd zijn" kwamen uit zijn koker, om één van talloze voorbeelden te noemen. Chef-strateeg van het Witte Huis is hij niet meer, maar chef-strateeg nog steeds denk ik. In een minder in het oog lopende ‘organisatie’.

    Ok: SPECTRE bestaat dus. Waar is James f*cking Bond als je hem nodig hebt?

    Ik hoop dat Mueller Trump neerhaalt. Ryan lijkt soms ook een geweten te hebben. Als die een been uit zou steken is het ook snel over. Maar dan begint het pas...

  11. Henk Snaph 28 juli 2018 19:52
    Ik hoop dat Mueller Trump neerhaalt. Ryan lijkt soms ook een geweten te hebben. Als die een been uit zou steken is het ook snel over. Maar dan begint het pas...

    Volkomen mee eens Fundbuster. Maar vergeet niet dat Ryan niet voor niets stopt. Hij zegt vanwege zijn familie, maar er zou daarna nog wel eens een andere aap uit de mouw komen.
  12. [verwijderd] 28 juli 2018 20:19
    Goedzo Henkie.

    Zit je short in ANW? Veel succes kerel. Ik kocht ze op 0,90 en verkocht op 1,45 een week later. Zit er weer in op 1,55 ongeveer.

    CYH heb ik nu idd 2,5% verlies. Gaan er komende week weer uit als het verder zakt.

    Maar goed wel vreemd dat jij met jouw IQ de posities van een clown als MFC volgt. Valt me toch van je tegen.

    Prettig weekend Henkie :)
208 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links