MDxHealth « Terug naar discussie overzicht

MDxHealth nieuws 2018

3.273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Cbo
0
Sjonnie2
3
Dan nu de 8 lessen over bashers:

Les 1.
Onthoud dat bashers nooit een slecht aandeel bashen. Controleer maar eens de fora van aandelen met geen potentieel. Daar zie je nooit bashers. Basher gaan alleen achter aandelen aan die omhoog aan het bewegen zijn, of potentieel hebben om dat te gaan doen. Bashers werken om de prijs van het aandeel omlaag te brengen om zodoende hun eigen positie uit te breiden ten koste van anderen of om een short positie te coveren.

Les 2.
Bashers komen altijd met oud nieuws dat je al meerdere malen hebt gehoord. De basher zal het blijven herhalen en posten. Naïeve bashers zullen proberen oud nieuws op te frissen met een nieuwe datum erboven, om je zodoende te misleiden

Les 3.
Bashers posten meerdere malen per dag. Ze proberen je af te matten. Ze geven overal commentaar op, op iedere post en ze hebben antwoorden op alle vragen. ZE WETEN ALLES! Er is gewoon geen positief commentaar waarop ze niet zullen reageren. Ze proberen de controle te krijgen over het forum. De long-zitters zullen de bashers moeten confronteren met zijn/haar uitspraken of de basher zal door nieuwkomers gezien worden als de persoon met alle informatie. Dit is het beste te doen door positief te posten met goed onderbouwde data over het bedrijf en dit te blijven herhalen. Ondertussen moet men proberen niet de directe confrontatie aan te gaan. DENK ERAAN LONG-ZITTERS…. LAAT JE NIET VERLEIDEN TOT HET GEBRUIKEN VAN DE BASHERS ALIAS.

Les 4.
Bashers liegen recht in je gezicht. Vertrouw nooit een basher. De basher zal het bedrijf vergelijken met andere bedrijven op het gebied van financiën / deals / management enz om je vervolgens te verleiden tot het appels met peren vergelijken. Onthoud dat ieder bedrijf uniek is. Als er al vergelijkingsmateriaal gezocht moet worden, doe dat dan zelf en vertrouw daarin niet zomaar op de woorden van anderen. Streef ernaar om met minstens een zestal indicatoren van een bedrijf te starten zodat je visie op het bedrijf niet afhankelijk wordt van 1 enkele barometer. Als je dat niet doet kun je net zo goed naar het casino gaan en je geld op rood zetten. BASHERS WILLEN IN JE OOR FLUISTEREN – EEN ZAADJE ANGST PLANTEN, EN HOPEN DAT JE NIET MANS GENOEG BENT OM DE WAARHEID ZELF UIT TE ZOEKEN. Op deze wijze boeken ze hun grootste successen.

TWIJFEL + ANGST + LUIHEID = IEMAND VAN ZIJN GELD AF HELPEN!

Dit is jouw investering…. Werk ervoor, bescherm het en raak niet in paniek door de woorden van een of andere vaag figuur dat “het beste met je voor heeft”. Denk aan het volgende: Iemand die je nooit gezien hebt, geen lid van je familie, is nu ineens uit de goedheid van zijn hart jou van gratis advies aan het voorzien (waar je waarschijnlijk niet om gevraagd hebt). Het enige motief dat ze hebben is €€€€€€€€€€€€€

Les 5.
Bashers weten dat je hun uitspraken niet kunt verifiëren. Daarom maken ze altijd van die vage opmerkingen. Ze rekenen erop dat jij te lui bent om het uit te zoeken, behalve door andere fora te lezen. Dit is met name gevaarlijk als je in ogenschouw neemt dat bashers in groepen werken en vaak elkaars onzin bekrachtigen. Laten we nu eens eerlijk zijn naar onszelf en constateren dat we geconditioneerd zijn om alles wat geschreven wordt voor waar aan te nemen. Als andere dit geloof bevestigen d.m.v. hun posts, dan zijn we onderbewust verdoemd om de haak, lijn en het lood in te slikken. BASHERS 1 – EERLIJKE BELEGGER 0

Les 6.
De basher SPEELT IN OP JOU TEKORT AAN KENNIS. Ze kunnen over informatie liegen en je weet dan niet of het klopt (tenzij je wel je eigen onderzoek over het bedrijf gedaan hebt, en wel de waarheid en feiten weet)

Les 7.
Bashers spelen in op jou tekort aan geduld. Je hebt het aandeel al een tijdje in bezit. Je weet dat het een groot aandeel wordt op een dag, maar de BASHER KAN JE BEREIKEN OMDAT JE MOE BENT VAN HET WACHTEN OP DE WINST. Dan is de basher op zijn best. Jij bent moe. Jij bent je doel vergeten dat je het aandeel een jaar zou vasthouden. De basher is irritant, dus je dumpt het aandeel op een slechte dag. Anderen dumpen ook. Dan wordt je kwaad om je verlies en keert terug om dit aan anderen te vertellen. Op dat moment wordt je zelf een semi-basher. DE BASHER HEEFT GEWONNEN EN HEEFT ER EEN COMPAGNON BIJ – JIJ!

Les 8.
Breng de prijs omlaag. Dat is het werk van de basher. De waarheid is niet belangrijk. Liegen is de norm. Post continue op het forum, iedere dag weer. Ze proberen de nieuwkomers af te schrikken. Ze proberen de believers af te matten en krijgen daardoor controle over het forum.
[verwijderd]
0
Sjonnie 2
Prachtige tekst, zonder iemand te kwetsen maar we weten wel over wie het gaat
In een woord prachtig DANK U .
[verwijderd]
0
O ja nog iets, ik vind het geweldig hoe de CEO van MDX, happy op zijn plaats zet, en deze is nu aan het rond spartelen om het tegen te werken maar het lukt happy deze keer niet
Tof gedaan zou ik zeggen van Jan Groen. (dank u )
[verwijderd]
0
Ja, fantastisch dat een ceo zich op dit forum bezighoudt met bashers. Nu kunnen we eindelijk omhoog en geld verdienen.
DWB Happy
0
Iemand anders dan een antwoord op deze vraag?

Waarom schrijft het Andros mannenkliniek dit op hun website?:

""Nadelen van een biomarker-test
De SelectMDx biomarker-test kent ook beperkingen. Wanneer de test geen kanker signaleert blijkt dit in een vijfde van de gevallen ten onrechte. Geen enkel onderzoek is immers waterdicht.""

www.andros.nl/prostaatkanker/biomarke...

Uiterst vreemd dat Het Andros mannenkliniek deze stelling zomaar openbaar durft te maken,
Ze moeten dan toch echt waterproof bewijs hebben om niet aangeklaagd te worden door MDxHealth.

Het Andros mannenkliniek heeft 4 vestigingen in Nederland, hoofdzetel in Arnhem, 25 KM van Nijmegen, Jan Groen kan daar beter eens op de koffie gaan.
wel dra
0
quote:

Cbo schreef op 2 augustus 2018 08:03:

Happy gaat nu wel een beetje overkomen als een slechte verliezer.
Zoals Groen alleen uit de boom valt als Mdx de geest geeft, zo wordt Happy uitsluitend blij als hij zijn gelijk krijgt. Het gaat hun vooral om hun eigen ego'tje, ook al zullen ze dat ontkennen. Verder zijn ze eerder irritant dan informatief.
DWB Happy
0
quote:

Mark Koeken schreef op 2 augustus 2018 04:04:

Beste Jan Groen,

Bedankt voor uw reactie op dit forum.

Zoals DWB happy stel ik me ook een aantal vragen bij MDX health.
Kan u het koffiemoment uitbreiden naar andere MDX geïnteresseerden?

Met vriendelijke groeten,
Mark Koeken
Ik vind dit een zeer goede bijdrage, waarom mij alleen uitnodigen?, de meest irritante poster op dit forum:)
Ik weet het ondertussen allemaal wel, maar de meesten hier geloven nog steeds
heilig in de messias Jan Groen, zijn volgelingen willen hem graag in levende lijve ontmoeten:)
[verwijderd]
0
quote:

DWB Happy schreef op 2 augustus 2018 15:19:

[...]

Ik vind dit een zeer goede bijdrage, waarom mij alleen uitnodigen?, de meest irritante poster op dit forum:)
Ik weet het ondertussen allemaal wel, maar de meesten hier geloven nog steeds
heilig in de messias Jan Groen, zijn volgelingen willen hem graag in levende lijve ontmoeten:)

en jij wil hem aan het kruis nagelen.:-)
DWB Happy
0
quote:

't zal maar gebeuren schreef op 2 augustus 2018 15:24:

[...]
en jij wil hem aan het kruis nagelen.:-)
Hahhaha, die is goed:)

Nee ik heb niks persoonlijks tegen Jan Groen.

Velen hier op dit forum verwijten Jan Groen alles, mijn inziens is hij niet degene die bij MDxHealth daadwerkelijk aan de touwtjes trekt.
Sir Piet
0
JACKY CHAN
0
Hij heeft de kans om op bedrijfsbezoek te gaan en wel persoonlijk bij de CEO zelf op kantoor. Grijp die kans want dit is niet voor iedereen weggelegd. Stel uw vragen aan Mr Groen en hij zal je daar zeker op antwoorden. Je kan er alleen wijzer uit worden.Doen zou ik zeggen.
[verwijderd]
0
Wordt tijd dat de CEO eens iets gaat vertellen over de financiële outlook voor 2018. Daar zitten de beleggers op te wachten!

Niet op discussies over de toepasbaarheid en kwaliteit van de producten. Over het theoretisch kader van het businessmodel is weinig twijfel. Maar wat levert dat in de praktijk op?

Ik vind het ongehoord dat een CEO van een beursgenoteerde onderneming wat dat betreft zijn kaken stijf op elkaar houdt.
[verwijderd]
0
quote:

DWB Happy schreef op 2 augustus 2018 15:35:

[...]
...
Velen hier op dit forum verwijten Jan Groen alles, mijn inziens is hij niet degene die bij MDxHealth daadwerkelijk aan de touwtjes trekt.
Als CEO is hij wel verantwoordelijk !
[verwijderd]
0
Nice
Beste DWB Happy,

Na je post van gisteren nodig je mij nu toch echt uit eens te reageren op jouw comments.

Indien een man na een verhoogde PSA-test met een uitslag tussen de 3-10 ng/ml - het zgn. grijze gebied - een SelectMDX test laat uitvoeren, kunnen wij op basis van gepubliceerde studie-data en een NPV (negative predictive value) van 98-99,6%, indien de test een negatieve uitslag geeft (positief voor de man dus), wel degelijk belangrijk besparen op verdere diagnostische tools. Met andere woorden, het is in dat geval niet nodig om bijvoorbeeld een relatief dure mpMRI scan uit te laten voeren. Daarnaast biedt het voorkomen van onnodige invasieve biopsies grote gezondheidsvoordelen.

Als de SelectMDx-uitslag positief is betekent dit dat er een zeer grote kans is dat er sprake is van een “high-grade” prostaatkanker die zeker behandeld dient te worden, maar met hulp van een mpMRI en een biopt gelokaliseerd moet worden. SelectMDX zorgt er dus voor dat alleen dié mannen geselecteerd worden met een hoge kans op een “high-grade” prostaatkanker.

Op basis van het in het toonaangevende tijdschrift European Urology 2017 gepubliceerde artikel van P.C. Moldovan et al; What is the negative Predictive Value of mpMRI in Excluding Prostate Cancer at Biopsy? A Systematic Review and Meta-analysis from the European Association of Urology Prostate Cancer Guidelines Panel, kan gesteld worden dat indien alle mannen met een PSA tussen de 3-10 ng/ml een mpMRI zouden ondergaan, 40-56% van deze mannen onnodig deze procedure zouden ondergaan omdat ze, óf geen prostaatkanker hebben, dan wel een zéér laag risico op een “high-grade” prostaatkanker lopen.

Daarnaast toont dit artikel aan dat de NPV van mpMRI van 82-88% een groot aantal vals-negatieve resultaten geeft. Anders gezegd, indien de mpMRI-uitslag negatief is voor “high-grade” prostaatkanker, kan dat tóch betekenen dat de uitslag niet correct is en er dus toch sprake kan zijn van een “high-grade” prostaatkanker. Je kan met mpMRI dus significante prostaatkanker bij patiënten missen. Dit met alle gevolgen van dien.

Conclusie
Wat voor veel urologen in Europa dus reeds standard practice is, is het volgende; na een verhoogde PSA-test wordt een SelectMDX-test ingezet. Indien SelectMDx negatief is, wordt er geen mpMRI en biopt van de prostaat uitgevoerd. Indien SelectMDx positief is doet men (onder geleide van mpMRI) een biopt.

Een ander voordeel van het eerst doen van een SelectMDx-test is dat indien je bij iedereen een mpMRI uitvoert, je naast het feit dat je dus “high-grade” prostaatkanker kan missen (hopelijk hierboven goed door mij uitgelegd), je ook veel niet significante prostaatkanker opspoort en daarmee overbehandeling van deze niet significante prostaatkanker stimuleert. Naast het maken van extra kosten (mpMRI, biopten, behandelingen van niet-significante prostaatkanker) maak je mannen met een niet significante prostaatkanker ten onrechte ongerust en bombardeert ze direct ten onrechte tot patiënt.

Bovendien is het zo dat een mpMRI en een biopsie door de meeste mannen als onprettig worden ervaren en dat door de veelal lange wachttijden de patiënt en zijn familie onnodig lang in grote onzekerheid blijven. Daarnaast treden bij 18-20% van de mannen na de biopsie complicaties op van bloedingen tot infecties. Drie procent van de gebiopteerde mannen moet in verband met deregelijke complicaties zelfs worden opgenomen in het ziekenhuis.

DWB Happy, mocht je na het lezen van mijn uitleg nog steeds vragen en opmerkingen hebben nodig ik je hierbij van harte uit voor een gesprek bij mij op kantoor in Nijmegen en kunnen wij onder het genot van een kopje koffie eventuele verdere onduidelijkheden nader toelichten.

Met vriendelijke groet,

Jan Groen
DWB Happy
1
quote:

BassieNL schreef op 2 augustus 2018 16:04:

Wordt tijd dat de CEO eens iets gaat vertellen over de financiële outlook voor 2018. Daar zitten de beleggers op te wachten!

Niet op discussies over de toepasbaarheid en kwaliteit van de producten. Over het theoretisch kader van het businessmodel is weinig twijfel. Maar wat levert dat in de praktijk op?

Ik vind het ongehoord dat een CEO van een beursgenoteerde onderneming wat dat betreft zijn kaken stijf op elkaar houdt.
Wat veel zorgelijker is, is dat een bedrijf wat 25KM verwijderd ligt van MDxHealth in Nijmegen, doodleuk schrijft dat de SelectMDx test bij een vijfde van de gevallen onterecht geen kanker signaleert.

Dat is mijn inziens een erg gewaagde stelling, ze moeten wel heel zeker van hun zaak zijn om zoiets te durven te publiceren.

Wat schuilt hier achter?

Zijn de test inderdaad zoveel minder betrouwbaar als wat MDxHealth aangeeft?
Zijn er mogelijk in Amerika ook Urologen, ziekenhuizen die deze conclusie getrokken hebben?

Is dit misschien de werkelijke reden dat de omzet amper stijgt, dat men in het Radbout UMC gekozen heeft voor de vernieuwde MRI scan, dit terwijl de test daar ontwikkeld is.

Deprostaatkliniek:
"Een net afgerond onderzoek –de 4M-studie– gaat over dit traject in de loop van dit jaar gegevens opleveren. Op grond daarvan kunnen we gaan bekijken wanneer de MRI-scanner en wanneer de Select MDx-test moet worden ingezet."

Heeft Andros mannenkliniek mogelijk hun informatie mede uit dit onderzoek?
[verwijderd]
0
quote:

DWB Happy schreef op 2 augustus 2018 11:31:

Iemand anders dan een antwoord op deze vraag?

Waarom schrijft het Andros mannenkliniek dit op hun website?:

""Nadelen van een biomarker-test
De SelectMDx biomarker-test kent ook beperkingen. Wanneer de test geen kanker signaleert blijkt dit in een vijfde van de gevallen ten onrechte. Geen enkel onderzoek is immers waterdicht.""

www.andros.nl/prostaatkanker/biomarke...

Uiterst vreemd dat Het Andros mannenkliniek deze stelling zomaar openbaar durft te maken,
Ze moeten dan toch echt waterproof bewijs hebben om niet aangeklaagd te worden door MDxHealth.

Het Andros mannenkliniek heeft 4 vestigingen in Nederland, hoofdzetel in Arnhem, 25 KM van Nijmegen, Jan Groen kan daar beter eens op de koffie gaan.

ze schrijven ook
"Geen enkel onderzoek is immers waterdicht."
"Bij Andros Mannenkliniek zal de SelectMDx biomarker-test altijd onderdeel zijn van een breder onderzoek"
"In dit totaalonderzoek vormt de biomarker-test een waardevolle aanvulling."

Ga gewoon in op die uitnodiging en post een selfie van je met de CEO op het forum.
Maar blijf wel kritisch, zeker naar het financiële businessmodel.
DWB Happy
0
quote:

BassieNL schreef op 2 augustus 2018 17:58:

[...]
ze schrijven ook
"Geen enkel onderzoek is immers waterdicht."
"Bij Andros Mannenkliniek zal de SelectMDx biomarker-test altijd onderdeel zijn van een breder onderzoek"
"In dit totaalonderzoek vormt de biomarker-test een waardevolle aanvulling."

Ga gewoon in op die uitnodiging en post een selfie van je met de CEO op het forum.
Maar blijf wel kritisch, zeker naar het financiële businessmodel.

Deze test wordt niet gepropageerd zijnde dat het een aanvulling is, daar zit voor mij het grote verschil.

Het is duidelijk dat deze denkwijze bij alle klinieken en ziekenhuizen in Nederland hetzelfde is, ze zijn daarbij ook nog steeds aan het evalueren of de test definitief een deel gaat uit maken bij alle onderzoeken.

Wbt die selfie, ik pas niet in die zonnebrilcultuur van MDxHealth, waarom hebben daar de meesten werknemers nu een zonnebril op als ze op de groepsfoto gaan, schamen ze zich, of zijn het stand ins?

Sjonnie2
2
quote:

DWB Happy schreef op 2 augustus 2018 17:03:

[...]

Wat veel zorgelijker is, is dat een bedrijf wat 25KM verwijderd ligt van MDxHealth in Nijmegen, doodleuk schrijft dat de SelectMDx test bij een vijfde van de gevallen onterecht geen kanker signaleert.

Dat is mijn inziens een erg gewaagde stelling, ze moeten wel heel zeker van hun zaak zijn om zoiets te durven te publiceren.

Wat schuilt hier achter?

Zijn de test inderdaad zoveel minder betrouwbaar als wat MDxHealth aangeeft?
Zijn er mogelijk in Amerika ook Urologen, ziekenhuizen die deze conclusie getrokken hebben?

Is dit misschien de werkelijke reden dat de omzet amper stijgt, dat men in het Radbout UMC gekozen heeft voor de vernieuwde MRI scan, dit terwijl de test daar ontwikkeld is.

Deprostaatkliniek:
"Een net afgerond onderzoek –de 4M-studie– gaat over dit traject in de loop van dit jaar gegevens opleveren. Op grond daarvan kunnen we gaan bekijken wanneer de MRI-scanner en wanneer de Select MDx-test moet worden ingezet."

Heeft Andros mannenkliniek mogelijk hun informatie mede uit dit onderzoek?
Allemaal vragen die je aan Jan Groen kunt stellen, maarja je gaat niet op zijn uitnodiging in en in plaats van te antwoorden op vragen van mede forumleden stel jij op dit forum doodleuk weer vele vragen hier.
Het is slechts weinigen gelukt om persoonlijk uitgenodigd te worden door de CEO van een bedrijf.
Kom op en wees een vent en ga de uitdaging aan en laat ons weten wat je bevindingen zijn als je op bezoek bent geweest.
Ik snap wel dat je dan uit je comfortzone moet komen en uit de anoniemiteit van het internet, maar ik denk dat dat het wel waard is.
Als je de uitnodiging afslaat ben je een bevestiging van datgene wat velen al van je dachten.
Ik zeg doen !!

DWB Happy
0
3.273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront