Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Post iets later door actie in sorteercentrum

Lees over dit aandeel ook

  1. 17 apr Slotcall: AEX is het kneusje van Europa, met dank aan ASML 5
  2. 26 feb Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Toekomstbeeld 16 augustus 2018 08:51
    Toch raar dat dit onderwerp dat nu bijna 2 jaar in allerlei vormen met vakbonden besproken is, en nu na de nodige aanpassingen met goedkeur en onder strikte begeleiding van de Ondernemingsraad (en alle andere vakbonden!) heel geleidelijk ingevoerd wordt, toch nog door slechts 1 speler gesaboteerd wordt.

    Er is maar 1 conclusie: dat de FNV over de rug van postbezorgers en sorteerders, leden probeert te behouden/werven.

    Laat de FNV zich eens druk maken om de misstanden bij DHL, GLS, UPS, DPD en Sandd. Recent waren er nog geluiden te horen (uit de hoek van zelfstandige chauffeurs) dat de arbeidsomstandigheden en vergoedingen bij die partijen erg slecht waren.

    Daar krijgen de bonden geen poot binnen de deur. De medewerkers & inhuur bij die partijen passen wel op om te staken. Kunnen ze gelijk op zoek naar een andere baan.
  2. forum rang 6 prinszicht 16 augustus 2018 08:55
    Ik zou me als medewerker eerder druk maken om de CEO die er een verlies weet uit te persen (cijfers Q2) voor de politieke achterban. Het bedrijf is onder haar bewind niet verkocht aan een partij die nog te doen heeft met post en postbodes voor een bedrag van 2,7 miljard (Bpost eind 2016). In plaats daarvan wordt er heel veel waarde vernietigd (3 winstwaarschuwingen) en onderdelen verkocht waardoor er nog maar 1,3 miljard aan waarde over is.

    Een restbedrag van maar 1,3 miljard waarvoor ik zou protesteren omdat een Venture Capitalist kan denken, laat ik de hut eens kopen voor een kleine 2 miljard. En dan wil ik alleen die pakketjes en trap ik elke opstandige postbezorger op straat (met of zonder combi-bundel).

    Drie keer hoera voor Herna Verhagen!
  3. williedevil 17 augustus 2018 14:37
    Vakbonden zouden iets moeten doen aan de echt slechte werkgevers binnen de post en pakkettenmarkt. Zouden ook wat langer dan hun neus moeten kijken, naar de gevolgen ervan voor de werkgelegenheid bij PostNL. Ik ben LT belegger bij PostNL, maar voor mij mogen ze degenen die meestaken voor zoiets lulligs meteen ontslaan. Niks geen begrip voor die lui, helemaal niets, ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke aldus de (P)ortemonnee van de (A)nder. Die gasten hebben nog steeds niet door dat ze met zijn allen in een Fiat Multipla passen....
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

PostNL Koninklijke

1,318 17 apr
+0,087 +7,07%
Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links