Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: Leve familiebedrijven!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Dutchtenor 3 september 2018 10:32
    "Ligt het aan mij als ik hieraan niet echt aflees dat de beurs de Braziliaanse omkoopaffaire (anno 2013) nu definitief achter zich laat?"
    Ja, ligt aan jou ;-) Zoals door SBM aangegeven, het is slechts een formaliteit maar de 5th Camber moet de handtekening nog onder het akkoord zetten.
  2. forum rang 7 ffff 3 september 2018 17:22
    Arend Jan,

    Uiteraard afgelopen weekend het artikel in De Tijd " uitgeplozen" . Het was mij zelf de afgelopen tientallen jaren al opgevallen dat familiebedrijven het best redelijk goed doen in Brussel.

    Maar toch is dit alweer geen wet van Meden en Perzen: Ook aardig wat familiebedrijven die het heel slecht deden of failliet gingen; Ik herinner aan Van Dijk, aan momenteel Vandevelde, aan diverse ICT bedrijven zoals Real Software, Ubizen en Option, het zojuist van naam veranderde bedrijf uit Leuven, windmolenparkuitbater, Lernout en Hauspie, Deceuninck uit de tijd van familie Deceuninck, de luchtvaartmaatschappij die failliet ging ( naam schiet mij maar niet te binnen, dus niet Sabena).

    Kortom na zorgvuldige lezing van het mooie artikel had ik toch zoiets van: Nu nog zien hoe je faillerende familiebedrijven ontloopt. Neemt niet weg dat er goede opmerkingen gemaakt worden, waarom grosso modo familiebedrijven het toch gemiddeld genomen beter doen.

    Nu maar hopen dat Jan Aalberts niet bij het lijstje Van Dijk, Option, Lernout en Hauspie, Rudy Hageman van Real Software, Deceuninck, etc. etc komt.….

    Peter
  3. forum rang 7 ffff 3 september 2018 17:50
    Waarom wil je dat toch weten? Al mijn aankopen zijn volgens jou toch fictief ( uit de duim gezogen) en dan toch willen weten of er nog aankooporders voor Aalberts uitstaan.
    Op dit moment heb ik 18 gelimiteerde aankooporders uitstaan, waarvan jij er niet één gelooft. Waarom kom je dan hier klieren?

    Adviseer je vrouw om toch maar niet een heel jaar lang te wachten met het invullen van haar Fortis-claim. Dan ben je zinvoller bezig dan zo'n hele dag weer te lopen klieren op de diverse forums van IEX.

    Waarom jij geen ban krijgt, is voor mij onbegrijpelijk.

    Peter
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links