Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming september 2018

15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
Starbuck
4
quote:

Jager63 schreef op 15 september 2018 13:01:

[...]
Wat een schijthuis!!!
Ik kan best wat hebben maar vind smileys e.d. niet op zijn plek. Ik ga mijn iex premium abbo opzeggen. Vind dit allemaal zeer onprofessioneel.
Matthijs1975
1
quote:

Terry Berdet schreef op 15 september 2018 12:23:

Veel ophef hier. Maar wie hebben er daadwerkelijk verkocht en verlies geleden? Zeg eens eerlijk.
6500 aandelen gekocht met een gemiddelde van 1,368.
Had op dat moment door ver- een aankoop een winst van totaal € 1700,- gemaakt.
Gisteren op 1.135 alles eruit gegooid en nog wat trades gedaan van 1,104 kopen 1,145 er weer uit 1,096 kopen en 1,164 er weer uit en zo het verlies wat kunnen beperken. Nu 5000 stuks in mijn portefeuille gekocht op 1,158 en maar hopen dat het leed wat betreft het koersadvies geleden is en we een positieve week ingaan.
Anyway, heb nog wel wat goed te maken...
[verwijderd]
1
quote:

Mondriaan schreef op 15 september 2018 12:00:

Goedemorgen,

Even tusendoor: wat een prachtige dag was het gisteren, wie had dat gedacht?

Kiadis (alweer) stevig aan het plussen en een 'kast' van een kans om Pharming voor een spotprijsje bij te kunnen kopen.....
Kon mijn geluk niet op en al helemaal niet als ik nu zie dat mijn porto in Pharming met een derde verstevigd is (had er al zeer veel) en wel net voor de goedkeuring, die er vrijwel zeker (garantie heb je uiteraard niet) op 21 september gaat komen.

En dat alles dankzij het A4tje van van Kempen, je weet wel, dezelfde van Kempen die verschillende bedrijven naar de slachtbank heeft geprobeerd te helpen.

Van Kempen, het vriendje van de shorters,al verschillende malen voor de rechtbank verschenen en met een geringe taakstraf weggekomen....

Van Kempen, die BioCryst als concurrent van Pharming noemt (dat mag), maar er vergeet bij te vermelden dat DE aandeelhouder van BioCryst op dit moment aan het shorten is bij Pharming...... Zie : gppfunds.com/public-equity/select-inv...

Van Kempen, die een hogere omzetverwachting heeft voor Pharming in de komende 7 jaar dan het bedrijf Pharming zelf, let wel zonder dat de Pipeline daarin is meeegenomen!....

Van Kempen, die ondanks dat zij het bedrijf Pharming niet volgen en ondanks hogere omzetverwachtingen dan Pharming zelf, 0,60 cent als koersdoel voor over 7 jaar neerzet....

Anyway,na even een schrikreactie bij Pharming, zag ik natuurlijk, net als elke serieuze Pharmingbelegger die zich een klein beetje verdiept heeft in het bedrijf, het gebrek aan realiteitszin in het A4tje in en vanzelfsprekend was ook het doorzichtige opzetje van van Kempen expliciet (ik had weer een deja-vue met mijn aandelen Flow Traders, daar flikte van Kempen dit kunstje ook).

Het besef kwam al gauw: wat een kans: Ik heb als latere koper/instapper in Pharming nog nooit zo goedkoop aandelen Pharming kunnen kopen, heerlijk!
En dan te weten dat het risico op afkeuring deze week minimaal is.
Risico-analyse was/is dus snel gemaakt.

Kortom: ik zeg : 'Hartelijk dank van Kempen (en Arend Jan), we gaan als beleggers in zowel Kiadis als Pharming een prachtige week tegemoet!'

Iedereen veel succes en winst en een lekker weekeinde!
Mee eens, maar toch raar dat er zoveel koersverlies komt om een advies wat nergens, maar dan ook nergens opslaat.
Iedereen weet dat dit gewoon een smerig spelletje is en dat pharming er fantastisch voorstaat. Een tweede product is in aantocht en de pijplijn is super met vele toepassingen die zullen volgen. Verwacht dat Sijmen dit advies ook keurig met een goede onderbouwing onderuit gaat halen. Al is dit niet eens nodig voor de slimme belegger.
Eigenlijk heeft die kempcrimineel gewoon een goede omzet verwachting gegeven en vergat hij de pipeline.
Over enkele jaren zullen er meerdere producten volgen met een veel hogere omzet in de toekomst.
500 milj volgens mij dan nog heel voorzichtig.
LT zit je gewoon goed en op korte termijn verwacht ik ook gewoon weer een normale koers over dit aandeel tussen de 1,50 en 2,00 euro.
Peter Markus
0
quote:

Deindtijd schreef op 15 september 2018 13:11:

[...]

Hebbert! :-)
Was ik dat maar, dan had ik die 4x20% wel gepakt.
PM
[verwijderd]
0
ook ik heb gemiddeld en wel met Pharming:

eerste aankoop op 0,90
het 10 voudige bijgekocht tussen 0.25 en 0.40

en zie daar het heeft mij tot heden geen windeieren gelegd
[verwijderd]
0
quote:

Starbuck schreef op 15 september 2018 13:18:

[...]

Ik kan best wat hebben maar vind smileys e.d. niet op zijn plek. Ik ga mijn iex premium abbo opzeggen. Vind dit allemaal zeer onprofessioneel.
wat smileys betreft mis ik DZR wel :-)))
[verwijderd]
0
quote:

Investor68 schreef op 15 september 2018 11:10:

[...]

You are right and this is exactly what I was referring to in my comment on this forum yesterday afternoon. In the case of Bam in 2014, there were many shorters in Bam at that time just as we had many shorters in Pharming before yesterday. In both cases (Bam and Pharming), it seems as if Kempen uses such speculative reports to help its clients to cover their short positions. The timing and the circumstances surrounding Kempen's reports (with regard to Bam and now Pharming), indicate a pattern of dubious practices by Kempen & Co. I did not sell my shares in Pharming yesterday because I have learned from my experience with Bam not to trust Kempen again. Kempen & Co must be investigated for market manipulation, illegal and unethical practices. This criminal practise cannot continue unchecked!
Gaat meegenomen worden in het onderzoek....
[verwijderd]
1
quote:

LL schreef op 15 september 2018 13:10:

[...]

Don 't get me wrong het is niet mijn bedoeling om mensen op hun fouten te wijzen. Mijn bedoeling is mensen te prikkelen en anders tegen deze gebeurtenis aan te doen kijken.

Je kunt emotioneel reageren maar je hebt er niets aan deze adviezen gebeuren nu eenmaal en zonder kennis van het stuk genoten te hebben is het lastig oordelen (al denken andere forumleden hier anders over en hebben hun advocaat al gesproken).

Ik word nu ook niet blij van mijn huidige pharming rendement maar ik zie dit wel als een kans om lekker wat stukjes naar binnen te harken.
maar als die hark versleten is valt er weinig binnen te harken
TommyTP
0
quote:

Michael1970 schreef op 15 september 2018 12:13:

Is er niemand die Sijmen prive kent en hem kan aanmoedigen voor maandagochtend met een krachtig bericht te komen. Liefst met positief nieuws uit Basel.
Laten we eerst even de dialoog aangaan op de tour. Zo’n fake news hoaks is geen persbericht waardig.
ebikewilly
1
Mooi commentaar dekkie, zo denk ik er ook over. KEMPEN zal een sigaar uit eigen doos gaan roken. En daarnaast ga ik hetzelfde doen als Starbuck, nl opzeggen van het premium abbo.
Mensen geen paniek, komt goed PH is een goed bedrijf met een dito product wat binnenkort nog meer markt gaat bedienen, laat staan wat nog in de pipline zit.
Sijmen moet nu komen. Ik blijf lekker zitten.
zeurpietje
2
ach zo gaat het nou eenmaal in gokkersland. wat je met galapagos deze week verdient, verlies je weer met pharming. het lot van een gokker op de beurs. heeft overigens met beleggen niks te maken vind ik althans.
het gaat hier nl over bedrijven waar 99,9% van de mensen niks van begrijpen. (ik ook niet) de financiele pers ook niet. we lopen elkaar enkel maar op te hitsen en verbazen ons als er iemand opeens(terecht of onterecht) een spelt in de ballon prikt.
Sander1234
1
Als de CEO het niet nodig vindt om hierop te reageren (met sterk gefundeerde argumentatie) flikker ik maandag alles eruit en kijk ik het nog wel even aan. Dan mis ik maar een paar procent, je moet je blijven afvragen waarom shorts blijven opbouwen. Wellicht toch iets niet in de haak..
LL
0
quote:

Techspec schreef op 15 september 2018 13:36:

[...]

Gaat meegenomen worden in het onderzoek....
Zolang je geen "hard evidence" (in de vorm van emails m.b.t. afspraken met shorters bijvoorbeeld) hebt is je zaak kansloos. Slaap er nog wat nachtjes over en/of ga ff helemaal los maar besteed je geld en tijd nuttig.
[verwijderd]
0
quote:

Mondriaan schreef op 15 september 2018 12:17:

[...]

Tot nu toe is er sprake van een 'verdwaald A4tje' uit een kenneijk opgesteld rapport dat bestemd was voor betalende klanten van van Kempen. Bedoeling van het het episteltje is dus voor eigen gebruik/intern en zeker niet om uit zijn verband gerukt het publieke domein in te slingeren.

Degene die daar toch voor kiezen/hebben gekozen zijn aan de haal gegaan met koersgevoelige bedrijfsinformatie en hebben dat voor een ander doel bestemd dan waar het voor bedoeld was.

Kan zo maar gebeuren dat deze kwestie door van Kempen zelf en/of andere belanghebbenden de komende dagen goed onderzocht wordt. Voor de hand liggend denk je niet? En al helemaal als je bedenkt dat degene die het verspreid heeft wist (dus willens en wetens) dat de publicatie van het niet met feiten onderbouwde A4tje een bom onder de koers zou leggen.
Voer voor de juristen onder ons.....

Wat koersdoelen betreft : die worden door de meeste analisten zeker niet voor over 7 jaar afgegeven, maar voor de midden lange termijn (1 tot 3 jaar). Zelfs van Kempen weet niet hoe de wereld er over 7 jaar uitziet....

Gelukkig gaan ze desondanks uit van hogere omzet prognoses dan Pharming zelf. Mooi toch?
Zal meegenomen worden in het onderzoek...
Kaviaar
0
quote:

Loisje schreef op 15 september 2018 10:16:

[...]

Hoe is het mogelijk, mijnheer ligt krom van het lachen schrijft hij, ik hoop dat er een dag komt dat hij krom van het huilen ligt
AJK is een super serieuze man ;-)
[verwijderd]
0
quote:

Sander1234 schreef op 15 september 2018 13:45:

Als de CEO het niet nodig vindt om hierop te reageren (met sterk gefundeerde argumentatie) flikker ik maandag alles eruit en kijk ik het nog wel even aan. Dan mis ik maar een paar procent, je moet je blijven afvragen waarom shorts blijven opbouwen. Wellicht toch iets niet in de haak..
weet je at the end Shorts winnen altijd OF er moet goed nieuws in aantocht zijn dan gaan ze coveren middels wat we gezien hebben gisteren het risico op een rechtzaak nemen ze op de koop toe, ze hebben immers een 'persoon"gevonden die zich laat slachtofferen (na jaren v/e rechtzaak) tegen een vorstelijk bedrag, zo gaat het eenmaal het grote geld hefft de macht en zal er alles aan doen om het te behouden, alleen om die feite zou je willen dat er gisteren al een CRASH zou hebben plaatsgevonden for those MF ers.
Isildur1
0
quote:

Dekkie schreef op 15 september 2018 13:19:

[...]
Mee eens, maar toch raar dat er zoveel koersverlies komt om een advies wat nergens, maar dan ook nergens opslaat.
Iedereen weet dat dit gewoon een smerig spelletje is en dat pharming er fantastisch voorstaat. Een tweede product is in aantocht en de pijplijn is super met vele toepassingen die zullen volgen. Verwacht dat Sijmen dit advies ook keurig met een goede onderbouwing onderuit gaat halen. Al is dit niet eens nodig voor de slimme belegger.
Eigenlijk heeft die kempcrimineel gewoon een goede omzet verwachting gegeven en vergat hij de pipeline.
Over enkele jaren zullen er meerdere producten volgen met een veel hogere omzet in de toekomst.
500 milj volgens mij dan nog heel voorzichtig.
LT zit je gewoon goed en op korte termijn verwacht ik ook gewoon weer een normale koers over dit aandeel tussen de 1,50 en 2,00 euro.

Hoe kom je erbij dat er nieuwe producten in de pipeline zitten? Dit is nou juist het probleem bij Pharming. De koers tussen 1,50 en 2,00 euro is alleen als pharming erin slaagt om 30-40% van de markt in handen te krijgen. Dat is dus gewoon maximaal. van Kempen stelt nu dat die maximalisatie van de markt in gevaar is. Of dat waar is of niet weet niemand aangezien niemand een glazen bol heeft. Eigenlijk stipt v kempen alleen maar aan wat iedereen al weet. Pharming is gevaarlijk beleggen omdat men 1 product heeft en als dat verkeerd gaat zijn ze failliet. Niks nieuws dus eigenlijk maar blijkbaar wel genoeg reden om de koers hard te laten zakken, blijkbaar wisten deze beleggers dat nog niet?
JackO1976
0
Het is gewoon over-en-uit met Pharming! Schijt aandeel heeft me dit jaar bijna 10K gekost! Hier stapt niemand meer in, blij dat ik er vanaf ben. Hoofdpijn dossier!
HSpecter
0
Beursblik: stevige koersdoelverhoging Pharming
Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 22 juni 2018
Wainwright verhoogt naar 3,10 euro.

H.C. Wainwright heeft vrijdag het koersdoel voor Pharming Group verhoogd van 2,10 naar 3,10 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

De koersdoelverhoging was een reactie op de donderdag gehouden beleggersdag door Pharming in New York.

"Wij waren onder de indruk van de visibiliteit die de onderneming verstrekte", aldus analist Joseph Pantginias. Vooral de nieuwe initiatieven die Pharming presenteerde konden op goedkeuring van de analist rekenen. "Er worden meer zuigers aan de motor toegevoegd", oordeelde Pantginias.

Pharming legde in New York onder meer uit waarom een middel als Ruconest gunstige therapeutische effecten kan hebben op pre-eclampsie, zwangerschapsvergiftiging, volgens de nieuwste inzichten over de ontwikkeling van deze aandoening.

Op het vlak van contrast-geinduceerde nephropatie, een nieraandoening, is Pharming al een fase II-studie aan het doen in het Zwitserse Basel.

Ook gaf Pharming een update over de ontwikkeling van proteïnevervangende producten voor de ziekte van Pompe en de ziekte van Fabry. Deze producten zouden aanzienlijke beperkingen van bestaande behandelingsmethodes aanpakken.

Het aandeel Pharming handelde vrijdag 0,5 procent hoger op 1,51 euro.

Jammer dat hier toen destijds wat lauwtjes op gereageerd werd en we nu op 1 verkoopadvies wel kei hard naar onder gaan..
15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront