Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming september 2018

15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
jansQ
0
Is dat zeker en wanneer dan ? zal heel mooi zijn hebben wel wat goede berichten nodig na alle ellende !! echter begrijp nog steeds niet dat er zoveel mensen gingen verkopen op een koersdoel over 7 jaar terwijl andere koersdoelen veel hoger zijn en niet over 7 jaar.
HansG020
0
quote:

odA neD gaaH schreef op 20 september 2018 12:03:

[...]
Ik geloof dat rekenen ook niet je sterkste punt is. Hoogste koers vandaag is 0,921 geweest
Maar je hoeft ook helemaal niet te kunnen rekenen om met Ph winst te maken
torro
0
Pharming (+18%) ging los bij de smallcaps. Er werd in groot volume ingeslagen. Het bedrijf blijft optimistisch over de mogelijkheden van zijn medicijn, zo meldde de topman tegen De Telegraaf. Woensdag daalde het biotechbedrijf nog met 20% na tegenvallers met zijn medicijn Ruconest. Marktonderzoeksbureau EvaluatePharma constateert dat de omzet van Ruconest in Noord-Amerika zal toenemen. De Amerikaanse zakenbank Stifel handhaafde zijn koopadvies, maar verlaagde het koersdoel van €1,80 tot €1,45.
A3aan
0
quote:

Misschien schreef op 20 september 2018 08:37:

vervolg
Kempen Rapport
Rapportage van Kempen zal via media in de “publieke domein” worden gebracht. Sijmen de Vries heeft aangegeven verbaasd te zijn over de inhoud en er aannames zijn gedaan in de opbouw die discutabel, meer genuanceerd en onvolledig zijn.
• Aanname dat HEA markt geheel naar profylaxe beweegt
• Onbelicht laat dat de aangenomen marktleidend medicijn doorbraak aanvallen ca 25% gevallen
• Bij doorbraak aanvallen niet aannemelijk is hetzelfde type medicijn wordt toegepast (Kallikrein inhibitor)
• Aannemelijk is dat het C1 inhibitor wordt gebruikt
• Over het Kempen rapport is “niet het laatste gezegd” Niet verder op ingegaan wat dat precies inhoudt
• Sijmen de Vries gaf aan dat via de media het Kempen rapport in het publieke domein zal worden gebracht

Impact ontwikkeling pijplijn
• Geen impact op verloop in planning staande onderdelen, behalve de profylaxe goedkeuring. Pharming gaat door waar het mee bezig was en op hetzelfde tempo.
• Basel zal naar verwachting snel komen, kwestie aantal weken
• Basel studie CIN en tweede indicator (eiwit dat vrijkomt bij weefselschade hartingrepen.. naam kwijt). Data fase twee studie kan aanleidng geven voor cardiac protection
• Pre eclampsia heeft Sijmen de Vries hoge vewachtingen van. Hij gaf aan verrast te zijn door de positieve reacties van verschillende internationale overheden/instellingen dat een dergelijke studie gestart wordt. Er is blijkbaar een grote behoefte
Finacieren pijplijn
• Pharming bewuste keuzes gemaakt voor indicaties die men onderzoekt. Deze passen bij huidige profiuel en draagkracht Pharming. Geen indicaties die gecompliceerde oorzaken hebben of grote aantallen onderzoek patienten hebben
• MAW men kan de huidige pijplijn zelf financieren
• Daarnaast heeft pharming meerdere mogelijkheden financiering versnelling pijplijn indien noodzakelijk: finaciering aantrekken of kleine emissie
• Er werd naar mijn idee geen indruk gewekt dat emissie actueel is

Sales Ruconest
• Pharming geeft aan dat de vooruitzichten sales niet verandert zijn
• Pharming gaat uit van meer sales in 2e helft 2018. Dit is meermaals herhaald. Hoeveel, ondanks viswerk uit publiek, is niet beantwoord. Wel dat er groei zou zijn

Pompe
• Medicijn Pharming naar verwachting beter. Glucolisatie eiwit door konijnen bijzonder goed, waardoor weinig tot geen immunologische reacties worden verwacht. Geen black box warning.
• Huidige medicijnen (met black box) worden voornamelijk door jongere patiënten gebruikt, waarbij ziekte meest sterke verloop heeft. Patienten met latere openbaring ziekte hebben vaak mildere verschijnselen en verkiezen vaak niet behandelen over behandelen vanwege black box warning.
• Mogelijk onontgonnen marktaandeel dat met betere medicijn kan worden aangeboord.

Vibe & body language
In mijn optiek was het een avond zonder extreme emoties. Sijmen de Vries stond zelfverzekerd het publiek te woord en maakt op mij geen verslagen indruk. Meer een indruk “er is niet zo veel aan de hand” en “pharming gaat gewoon door waar het mee bezig is”. Er zijn sales en er wordt hard gewerkt aan de pijplijn. De beslissing van de FDA verandert daar niets aan.
Ik waag me verder niet al te veel aan lezen bodylanguage Basel en sales gesprekken.. Ik wil zelf graag zien dat het positief is en dan is het makkelijk “positieve” signalen te zien aan de manier van praten en body language... tijd zal het leren.

Persoonlijke noot:
Bovenstaande is ongetwijfeld niet volledig en een mijn indruk/verslag van de avond. Feel free om aanvullingen danwel correcties op doen.
Avond heeft mij na de roerige dagen bevestigd wat mijn indruk al was. Het bedrijf is op de goede weg in de taaie, dynamische en complexe markt.. Stap voor stap gaat het vooruit... Het lijkt wel de perfect storm, die extreem geütiliseerd wordt door partijen/algoritmes die inspeelt op menselijke emoties.. Ik blijf zitten en heb vrijdag en vandaag bijgekocht. Mijn buik draait uiteraard enorm van de dalingen en heb desondanks het gevoel van een buitenkans..

[verwijderd]
0
Dit is niet gewoon kopen ...
INSLAAN IN BULK .

Beast98 kan weer gaan skiën bijna
torro
0
telegraaf

Pharming (+18%) ging los bij de smallcaps. Er werd in groot volume ingeslagen. Het bedrijf blijft optimistisch over de mogelijkheden van zijn medicijn, zo meldde de topman tegen De Telegraaf. Woensdag daalde het biotechbedrijf nog met 20% na tegenvallers met zijn medicijn Ruconest. Marktonderzoeksbureau EvaluatePharma constateert dat de omzet van Ruconest in Noord-Amerika zal toenemen. De Amerikaanse zakenbank Stifel handhaafde zijn koopadvies, maar verlaagde het koersdoel van €1,80 tot €1,45.
[verwijderd]
0
Tegen Pre Eclampsia gaan de eerste patienten binnenkort behandeld worden.

Grote markt.
Tomark
1
Wat mij wel opvalt dat je de negatieven figuren van gisteravond nu niet op het forum ziet. Ik zal hun aliassen niet noemen.
A3aan
0
Het verslag van Misschien klopt als een bus/ Hulde daarvoor.

Ik mis wel de verscholen aanwijzing dat er waarschijnlijk een emissie komt en mogelijk voor de herfinanciering van de schulden tegen lagere rente.
Dhr. de Vries mompelde zoiets van dat ze dachten aan 10% (een lichte emissie, zei hij) toen koers nog 1,30 stond en beurswaarde ongeveer 600 miljoen was. Hij denkt dus aan een emissie van 50 tot 60 miljoen. Dat zal op huidige koers geen 10% zijn maar eerder 15 tot 20%.
In geen één verslag lees ik daar iets over. Is dat kop in het zand stoppen voor de gevolgen van de koers?
DNFTT
0
Het regende gisteren Pharming, ik heb maar een emmertje buiten gezet.

Morgen ga ik grotere emmers kopen want dat kan er nu wel vanaf...
Lunten
0
15.870 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 ... 790 791 792 793 794 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront