Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

EU & May: Knowing me, knowing you

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Andy Langenkamp

Andy Langenkamp is senior politiek analist bij ECR Research en heeft zich gespecialiseerd in de repercussies van geopolitieke en politiek-economische ontwikkelingen op de financiële markten. Naast zijn columns voor IEX schrijft hij regelmatig voor andere nationale en internationale media, zoals Het Financieele Dagblad, Kn...

Meer over Andy Langenkamp

Recente artikelen van Andy Langenkamp

  1. jun '19 Een nieuw tijdperk 3
  2. mei '19 Op de drempel van een mondiale recessie? 7
  3. apr '19 Europese noodverbanden kunnen hooguit wat extra tijd kopen 15

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 oktober 2018 12:58
    Brexit referendum is gehouden op dezelfde emotie (dus zonder elke vorm van inhoudelijke onderbouwing en feiten analyse) als bij een scheiding na overspel van 1 van de 2 partners. De koffers van de partner worden als symbool buiten de deur gezet. En dan begint pas het echte gezeik. De kinderen moeten verdeeld worden en bezoekrecht ingesteld (Noord-Ierland, douane-unie). Het samengevoegde vermogen moet herverdeeld worden en de pensioenrechten herveeld. Gevolg oeverloos gezeik voor de rechtbank. Waarbij menig partner uiteindelijke bij deze wetenschap achteraf er beter voor hard gekozen niet te scheiden. Idem bij deze Brexit. Het Engelse volk is bij het referendum alleen gewezen op de nadelen van de EU niet onderbouwd door feiten, terwijl de belangrijkste verworvenheid van de EU, VREDE en veiligheid met alle daaraan gekoppelde economische voorspoed, als een niemendalletje is weggezet. De grootse onruststoker in deze Boris Johnson neemt vervolgens geen enkele verantwoordelijkheid en laat de hete kolen door May uit het vuur halen. Lekker makkelijk.
  2. xkinkykongx 15 oktober 2018 14:55
    Next : NEXIT ! F*&^ autocratie ! Liever gewoon vrijhandelsverdragen met alle Noordelijke landen, en beperkt met zuidelijke, weer lekker SPOTGOEDKOOP op vakantie kunnen in Spanje Griekenland en Italie ! Lekker eigen grenzen dicht kunnen gooien want vol=vol. Geld wat vrijkomt indien niet meer hoeven te betalen voor immigratie spenderen aan gratis kinderopvang voor werkende moerders/tweeverdieners. BABYBOOM !
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links