Pharming « Terug naar discussie overzicht

pharming november 2018

11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

Fortuinlijk schreef op 2 november 2018 16:17:

De 0,80 komt inderdaad weer terug, zelfs lager
Op basis van?
[verwijderd]
0
quote:

Techspec schreef op 2 november 2018 16:24:

[...]

Op basis van?
eigen onderzoek met 3 vingers in de neus..kun je nagaan...hahahaha
BassieNL
0
quote:

Techspec schreef op 2 november 2018 16:16:

[...]

Jij plaatst bewust valse vertalingen?

Klets niet zo...
Jij plaatst hier misleidende informatie over een goedkeuring in Q4.
Aantoonbaar onjuist !!
Je krijgt de kans je fout te herstellen, maar weigert.

Als ik de moderator zou zijn, zou ik je nog één kans geven om door het stof te gaan. Zo niet... schorsing.
[verwijderd]
0
Nog even over Jager63, ik kon ook wel regelmatig lachen om zijn postings. Het heeft niet lang op het forum gestaan voor het werd verwijderd maar hij kreeg op moment x de laatste waarschuwing van Henk, waarop hij antwoordde; "Ik laat mij door jou niet waarschuwen". Dat had hij waarschijnlijk beter niet kunnen doen...
[verwijderd]
0
quote:

BassieNL schreef op 2 november 2018 16:26:

[...]
Klets niet zo...
Jij plaatst hier misleidende informatie over een goedkeuring in Q4.
Aantoonbaar onjuist !!
Je krijgt de kans je fout te herstellen, maar weigert.

Als ik de moderator zou zijn, zou ik je nog één kans geven om door het stof te gaan. Zo niet... schorsing.
Pfff, ben blij dat jij de moderator niet bent....
antop
1

Ff terughalen!!

17-10-2018 07:17:00

Pharming meldt positieve testresultaten Ruconest

(ABM FN-Dow Jones) Pharming Group heeft positieve studieresultaten gemeld met een studie met Ruconest in nierschade door gebruik van contrastvloeistof. Dit liet de onderneming woensdag voorbeurs weten.

Aan in totaal 75 patiënten met een matige tot ernstige nierfunctiestoornis werden ofwel Ruconest, dan wel een placebo toegediend onmiddellijk voorafgaand aan de behandeling met standaard contrastmiddel, gevolgd door een tweede identieke behandeling vier uur na de interventie.

In de algehele studie toonde Ruconest een "statistisch significant effect" bij het beperken van de stijging van neutrofiel Gelatinase-geassocieerd lipocaline (NGAL), het primaire eindpunt voor de studie, aldus Pharming. NGAL is algemeen erkende vroege marker voor acuut nierletsel bij patiënten met gediagnosticeerde nierfunctiestoornissen die interventies zoals PCI's ondergaan met standaard contrastmiddelen.

De algehele beoordeling van het onderzoek toonde ook een trend dat patiënten die meer invasieve ingrepen en procedures ondergingen en een hoger volume aan contrastmiddel nodig hadden, ook een groter voordeel van de Ruconest-behandeling vertoonden.

"De behandeling vertoonde een uitstekend veiligheidsprofiel vergelijkbaar met de placebogroep, een bijzonder opmerkelijke observatie met betrekking tot de hoog-risico patiëntengroep die in het onderzoek was opgenomen", aldus Pharming. "Deze resultaten ondersteunen daarom aanvullend klinisch onderzoek voor het gebruik van Ruconest in een nieuwe indicatie waarvoor een aanzienlijke onvervulde medische behoefte bestaat."

25-10-2018 07:31:22

Pharming ziet omzet verder oplopen

(ABM FN-Dow Jones) Pharming Group heeft de afgelopen negen maanden veel meer omzet geboekt dan een jaar eerder en zag kans de winstgevendheid vast te houden. Dit bleek donderdag voorbeurs uit de rapportage van het biotechbedrijf.

Over de eerste negen maanden kwam de omzet uit op 98,3 miljoen euro, een stijging met 73 procent op jaarbasis, bij een nettowinst van 11,7 miljoen euro. Vorig jaar moest het bedrijf uit Leiden over deze verslagperiode nog een nettoverlies bekend maken van 37,7 miljoen euro. De netto productverkopen stegen de afgelopen drie kwartalen op vergelijkbare basis met 74 procent tot 97,7 miljoen euro.

In het derde kwartaal bedroeg de omzet 38,8 miljoen euro, bij een winst van 5,4 miljoen euro.

De oplopende omzet was volgens het bedrijf vooral te danken aan een toenemend aantal patiënten dat Ruconest gebruikt in de VS en in Europa.

"Ik ben verheugd deze uitstekende resultaten te kunnen melden, juist in een periode van intense concurrentie", meldde CEO Sijmen de Vries donderdag in een toelichting.

"Vooruitkijkend naar de rest van 2018 en daarna, verwachten we dat de omzet in het laatste kwartaal van dit jaar, ondanks concurrentiedruk, in dezelfde orde van grootte als die in het derde kwartaal zal liggen, aangezien steeds meer patiënten bekend raken met het gemak en de kracht van de behandeling van hun erfelijk angio-oedeem met Ruconest , aldus de Vries.

De vermogenspositie van Pharming verbeterde van 40,7 miljoen euro eind juni 2018, tot 48,2 miljoen euro aan het einde van het derde kwartaal van 2018, voornamelijk als gevolg van het positieve nettoresultaat en de uitoefening van werknemersopties tijdens het kwartaal.

Het aandeel Pharming kwam vorige maand nog onder druk te staan nadat de Amerikaanse Food and Drug Administration Pharming om extra onderzoeksgegevens vroeg, in de vorm van een zogeheten Complete Response Letter, in verband met de uitbreiding van de toepassing van Ruconest bij patiënten met erfelijk angio-oedeem.

In gesprek met ABM Financial News zei CEO De Vries destijds niet aan te kunnen geven hoe lang het proces zal gaan duren. Dit hangt ook af van de keuzes die Pharming maakt. Indien de onderneming besluit niet alleen de vragen van de FDA te beantwoorden, maar ook een stap verder te gaan om het product verder te verbeteren, dan zal dit meer tijd kosten. "We gaan in overleg met de FDA wat onze volgende stap wordt", aldus de topman.

Hoogste prijs 1,028 -7,88 % 17-10-2018 de koers is vanaf 17-10 jl naar beneden gemanipuleerd.

Hoogste prijs 1,624 -41,69 % 22-1-2018 TOEN WAS ER NOG GEEN WINST Q2 EN Q3 en BASEL
Laagste prijs 0,64 47,97 % 19-9-2018 NA HET KEMPEN RAPPORT..A4tje die niemand heeft!

WAAROM STAAT DE KOERS DAN NOG STEEDS ZO BELACHELIJK LAAG?
VRAAG en AANBOD en VOORAL..Cum. vol. 6.037.628 ZEER LAAG!
Pas mij 100-200 mil en meer verhandelde stukjes gaat de koers naar €1,75 en Hoger.
TRUST en GEDULD!
Dit is gewoon de daghandel...die hebben niets anders te doen.Fijn weekend!
Blèèhhh
0
tjeetje, ik lees een dag niet mee en dan tref je dit bij terugkomst. Ik snap nu waarom Burdie er gen trek meer inhad. . De koers op -0.3% en de stemmingmakers"proberen iedereen angst aan te praten. Man man man wat eeen triestigheid. Ik kijk uit naar wat minder geleuter hier en wat meer waarheidsgetrouwe messages svp. Of wellicht is het anders beter burdies voorbeeld te volgen
Wompie
0
De omzet is erg laag. Zou dat kunnen komen doordat WQ er als shorter helemaal uit is en nu niet meer zit te rommelen?
[verwijderd]
1
quote:

BassieNL schreef op 2 november 2018 11:21:

[...]
Over profylaxe. Dat er aanvankelijk door de FDA een fase 2 studie zou worden gebruikt voor de vergunningsaanvraag was ook voor Pharming verrassend. De studie opzet was daar eigenlijk niet op ingericht. Dat er uiteindelijk, nadat er op diepgaand niveau onderzoeksdata zijn beoordeeld, behoefte is aan extra onderzoeksgegevens, kun je Pharming niet kwalijk nemen vind ik. De vraag is of die aanvullende data nog wordt verzameld in een nieuwe studie. Of dat ze dit laten passeren en gelijk werk maken van onderzoek naar patiëntvriendelijke toedieningsvormen. Ik verwacht het laatste.

Over Ruconest kinderen. EMA hanteert strakke termijnen voor goedkeuringsprocedures. Voor zover ik weet zijn er nergens vertragingen in EMA goedkeuringsaanvragen als gevolg van de verhuizing naar Amsterdam. Meer wil ik er niet over kwijt, want ik ken het specifieke dossier van Pharming niet goed.
Goede aanvullingen en ook die van anderen.
Over Profylaxe: klopt helemaal wat je zegt: ik had het al vermeld in de samenvatting van het webinar (blz 2 van dat draadje).
Het was idd een fase 2 onderzoek waar normaal fase3 onderzoek noodzakelijk is voor een goedkeuring.

Pharming was in februari hoogst verbaasd dat ze fase 3 achterwege konden laten. Men werd dus door de FDA zelf gevraagd het onderzoek in de fase 2 vorm in te dienen. Ze hebben voortdurend overleg gehad met de FDA en waren dus ook weer verbaasd dat het nu ineens tot uitstel kwam... (wie niet?).

Ruconest Kinderen: er zijn wel degelijk vertragingen in de werkzaamheden van de EMA, voornameijk veroorzaakt door het personeelsverloop: veel van het ondersteunend personeel wil niet uit Londen weg en mee verhuizen naar Amsterdam, dat heeft grote gevolgen:

www.parool.nl/amsterdam/ema-verliest-...

' De uittocht van het EMA-personeel is al begonnen en zal verhevigen. Er werken 900 mensen, van wie er zo'n 600 overblijven. Om de leegloop tegen te gaan is een programma gestart om nieuw personeel te werven.

Werkzaamheden terugschroeven
Door de personeelsdaling moet de EMA werkzaamheden terugschroeven. De belangrijkste taken krijgen voorrang. EMA evalueert de veiligheid en kwaliteit van geneesmiddelen voor de Europese markt van 500 miljoen mensen.


www.at5.nl/artikelen/178877/europese-...

Daarnaast veel organisatorische problemen bij EMA: huurcontract moet afgekocht worden, veel juridische problemen (die nu opgelost lijken te zijn).

www.nhnieuws.nl/nieuws/233229/Verhuiz...

Kortom: de EU heeft al vragen gesteld aan de EMA of zij de dienstverlening wel kunnen verzekeren.
voda
1
quote:

ff wachten nog schreef op 2 november 2018 16:33:

Nog even over Jager63, ik kon ook wel regelmatig lachen om zijn postings. Het heeft niet lang op het forum gestaan voor het werd verwijderd maar hij kreeg op moment x de laatste waarschuwing van Henk, waarop hij antwoordde; "Ik laat mij door jou niet waarschuwen". Dat had hij waarschijnlijk beter niet kunnen doen...
Aah, ging het zo. Ik heb dat gemist en begreep het niet helemaal.
antop
0
8-6-2018 19:32:36

Uitgelicht: biotech in de spotlights

(ABM FN-Dow Jones) Farmabedrijven stonden deze week in de schijnwerpers. Het meest opvallend was de koerswinst van maar liefst 32,2 procent van Curetis.

Het Duitse diagnosticabedrijf kondigde de lancering van het Unyvero systeem en de bijhorende LRT applicatie cartridges in de Verenigde Staten aan, nadat de Amerikaanse toezichthouder Food & Drug Administration in april reeds toestemming gaf.

Goed nieuws voor Curetis, dat ernaar streeft om 40 tot 50 Unyvero Analyzers voor het jaareinde te hebben geplaatst, en 60 tot 80 stuks in de eerste 12 maanden. Het verkoopteam van het bedrijf is daar klaar voor. De Unyvero-diagnoseapparatuur van Curetis wordt gebruikt voor het snel kunnen vaststellen van infectieziektes.

Het is volgens het bedrijf de eerste keer dat de Amerikaanse FDA toestemming heeft verleend voor een geautomatiseerde moleculaire diagnostische test voor het atypische micro-organisme Legionella pneumoniae.

Dat Curetis daarin voorloopt en nu succes boekt in Amerika kan het bedrijf goed gebruiken. De onderneming uit Holzgerlingen draait namelijk nog altijd verlies en de kosten lopen op. In de eerste drie maanden van 2018 liepen de kosten op van 4,7 miljoen naar 6,1 miljoen euro en de omzet steeg slechts tot 500.000 euro. Bovendien kwam het nettoverlies uit op bijna 6 miljoen euro.

Positief is dat Curetis aardig bij kas zit. Eind maart 2018 had het bedrijf 11,4 miljoen euro op de plank liggen. Dat was wel minder dan aan het einde van 2017, maar Curetis haalde in de tussentijd vers kapitaal op met de uitgifte van nieuwe aandelen. Bovendien heeft Curetis toegang gekregen tot een een extra faciliteit ter waarde van 10 miljoen dollar van Global Corporate Finance. Curetis zei te verwachten extra groeikapitaal op te zullen halen in 2018, door middel van de uitgifte van aandelen of in de vorm van leningen.

Ook andere aan het Damrak genoteerde biofarmaceutische bedrijven waren deze week in het nieuws. Zo maakte Pharming bekend dat men hard werkt aan de ontwikkeling van zijn medicijn Ruconest voor andere aandoeningen, waaronder pre-eclampsie en contrast-geinduceerde nephropathie.

Vrijdagmiddag zei CEO Sijmen de Vries tijdens een beleggersdebat van Deaandeelhouder.nl in Bussum dat Pharming met een behandeling van de ziekte van Pompe het exclusieve terrein van Sanofi betreedt. En dit kan erg interessant zijn met een markt die zo'n 700 tot 800 miljoen dollar groot is. "We kunnen tegen de monopolist ingaan, maar wellicht is een gesprekje interessanter", zei de Vries. "Maar zelfstandig blijven geniet de voorkeur", voegde hij toe.

Overigens werkte Pharming in 2001 ook al aan een enzymvervangingstherapie voor de ziekte van Pompe, samen met Genzyme. Door financiële problemen moest Pharming toen afhaken, hoewel de onderzoeksresultaten op dat moment volgens De Vries buitengewoon hoopgevend waren.

Financieel timmert Pharming ondertussen aan de weg. In het eerste kwartaal van 2018 wist het Leidse biotechbedrijf voor het eerst in de geschiedenis onder de streep zwarte cijfers te schrijven. En de omzet verdubbelde bijna. Dat financiële succes vloeide voort uit het terugkrijgen van de commerciële rechten op Ruconest in Noord-Amerika vorig jaar. CEO Sijmen de Vries toonde zich bij de eerste kwartaalcijfers vorige maand bijzonder verheugd door de financiële stappen die Pharming heeft gezet en het allereerste netto winstgevende kwartaal. "Investeringen in ons commerciële team alsmede de aanhoudende onderliggende vraag naar Ruconest in de VS zijn de aanjagers voor deze groei", volgens de topman.

Voor beleggers in Pharming wordt 21 juni aanstaande een belangrijke dag. Dan zal het bedrijf in New York uitleggen waarom een middel zoals Ruconest gunstige therapeutische effecten kan hebben op pre-eclampsie, in het verleden ook zwangerschapsvergiftiging genoemd, volgens de nieuwste inzichten over de ontwikkeling van deze aandoening. En wat betreft de nieraandoening contrast-geinduceerde nephropatie, is Pharming al een fase II-studie aan het doen in het Zwitserse Basel.

Deze potentiële indicaties betreffen grote medische behoeften waarvoor momenteel nog geen goedgekeurde of effectieve behandelingen bestaan, volgens het bedrijf, dat op zijn beleggersdag op de 21e ook zal ingaan op de plannen om voldoende capaciteit te ontwikkelen om in de vraag naar Ruconest voor de nieuwe indicaties te kunnen voorzien.

Verder volgt er ook een update over de werking van het middel als behandeling voor aanvallen van erfelijk angio-oedeem en de ontwikkeling van proteïnevervangende
BassieNL
0
quote:

Techspec schreef op 2 november 2018 16:34:

[...]

Pfff, ben blij dat jij de moderator niet bent....
Ben ik ook blij om, hoor !

Het stoort me dat er foute info op het forum wordt geplaatst.
Dit gaat niet om een mening of een verwachting, maar om een feit.
Een fout maakt iedereen wel eens, maar erkennen een fout gemaakt te hebben doen er maar weinig.
antop
0
[Modbreak IEX: Gelieve geen koersgevoelige info op het forum te plaatsen zonder duidelijk bron en/of datering, bericht is verwijderd. Laatste waarschuwing.]
[verwijderd]
2
www.lynx.nl/kennis/artikelen/aandeel-...
Aandeel Pharming: maakt het bedrijf de verwachtingen waar?
02 november 2018
Twitter
Facebook
LinkedIn
E-mailadres
LinkedIn
Justin Blekemolen
Justin Blekemolen

Pharming is een enorm populair biotechbedrijf en al jaren in trek bij Nederlandse beleggers. In de jaren 2000-2016 hebben beleggers vooral veel pijn geleden door te beleggen in dit aandeel. Halverwege 2016 kwam daar verandering in en begon het aandeel Pharming aan een spectaculaire koersstijging van onder de € 0,20 naar circa € 1,60 eerder dit jaar.

Pharming deed veel beloftes aan beleggers, maar kan het bedrijf deze verwachtingen ook waarmaken? In dit artikel bespreek ik de huidige stand van zaken bij Pharming.

In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:

Wat doet Pharming?
Hoe zijn de financiële resultaten?
Technische analyse op de koers van het aandeel Pharming

Wat doet Pharming?

Pharming richt zich op de ontwikkeling van innovatieve therapeutische eiwitten voor niet of moeilijk behandelbare ziektes. De biotechpionier is vooral bekend van het medicijn Ruconest, dat een zeer lange ontwikkelingsfase kende. Ruconest is een middel tegen de levensbedreigende ziekte angio-oedeem, een erfelijke ziekte waarbij patiënten acute aanvallen kunnen krijgen van enorme onderhuidse zwellingen. Het aantal mensen dat lijdt aan angio-oedeem is echter beperkt tot zo’n 30.000 wereldwijd.

In 2014 kreeg het middel eindelijk goedkeuring in de VS. In oktober 2015 heeft het medicijn Ruconest door de FDA een exclusiviteitsperiode van twaalf jaar toegekend gekregen, waardoor er tot 16 juli 2026 geen vergelijkbare middelen op de Amerikaanse markt uitgebracht mogen worden. De Vries (CEO Pharming Group) gaf na dit persbericht aan dat dankzij de exclusiviteit de inkomstenstroom uit het product voor langere tijd gegarandeerd is. Echter, voor die tijd zal Pharming met een nieuw geneesmiddel op de proppen moeten komen om de continuïteit van het bedrijf te kunnen waarborgen. Pharming kan de inkomsten van Ruconest mooi gebruiken om in andere medicijnen te investeren.
Waarom crashte het aandeel Pharming recentelijk met meer dan 50%?

Voor angio-oedeem wordt Ruconest nu alleen gebruikt tegen acute aanvallen. Pharming hoopt binnenkort het medicijn ook preventief te kunnen inzetten zodat het ter voorkoming van de zwellingen gebruikt kan worden. Recentelijk werd de aanvraag echter afgewezen, waarna de koers meer dan halveerde(!). De FDA heeft Pharming om aanvullend klinisch onderzoek gevraagd om de effectiviteit van Ruconest in HAE-profylaxe verder te beoordelen. Pharming overlegt met de FDA over de precieze weg naar goedkeuring en welke studie geschikt zou kunnen zijn.

De farmaceut doet veel onderzoek naar andere ziektes, waarbij Ruconest mogelijk ook als medicijn kan dienen. Recentelijk publiceerde Pharming positieve resultaten van een Fase II studie, waarbij wordt onderzocht of Ruconest ook kan worden gebruikt bij patiënten met een risico op nefropathie(nierfalen). Daarnaast wordt begonnen met een fase 2-studie naar de werking van Ruconest bij zwangerschapsvergiftiging

Hoe zijn de financiële resultaten van Pharming?

Op 25 oktober maakte het concern de resultaten over het derde kwartaal bekend. In het derde kwartaal boekte Pharming een omzet van € 38,6 miljoen. De netto productomzet steeg hierdoor in de eerste negen maanden van 2018 tot € 97,7 miljoen. De omzet ligt daarmee 74% hoger vergeleken met de eerste negen maanden van 2017. Vooral een toenemend aantal patiënten dat Ruconest gebruikt in de VS en in Europa is daarvan de oorzaak: een positief teken. De vraag in de VS en Europa was zelfs groter dan verwacht.

De kaspositie nam toe tot 72,2 miljoen, vergeleken met € 66,9 miljoen van vorige kwartaal. De toegenomen kaspositie kwam door de hogere inkomsten bovenop de benodigde kasmiddelen voor kosten en terugbetaling van een uitstaande lening van de Onderneming, inclusief bijbehorende vergoedingen. Al met al waren de resultaten beter dan verwacht en dat zijn toch weer lichtpuntjes voor beleggers in het Leidse biotechbedrijf.

Voorlopig lijkt het financieel wel goed te zitten bij Pharming. De cashflow is positief wat de continuïteit van het bedrijf ten goede komt. Het is nu vooral afwachten of Pharming binnenkort met goede resultaten komt voor het gebruik van Ruconest bij andere ziektes. Dat zal de weg naar meer omzet vrijmaken.

Technische analyse op de koers van het aandeel Pharming
Lange termijn grafiek:

Als we de lange termijn grafiek van Pharming bekijken, zien we dat de koers enkele weken geleden een snoekduik heeft gemaakt. Hierbij werd een hogere bodem gevormd boven de koerstoppen uit 2014 rond de € 0,60. Op lange termijn ziet het er technisch niet zo heel slecht uit. De koers staat momenteel op € 0,90, dus de steun ligt wel erg ver weg. Ik zal in de grafiek onder onderstaande grafiek daarom verder inzoomen op de korte termijn grafiek.

Korte termijn grafiek

Op de daggrafiek van het aandeel Pharming zien we dat het aandeel momenteel beweegt in een smaller worden driehoekspatroon. De uitbraak uit de symmetrische driehoek zal de toekomstige richting gaan bepalen. Positief is wel dat de gap van vorig jaar oktober is gesloten bij de laatste daling. Bij een uitbraak naar boven komt er ruimte vrij voor een stijging richting de toppen van augustus rond de € 1,32. Bij een neerwaartse doorbraak moeten we echter rekening houden met een nieuwe daling richting de bodems rond € 0,63.

P.S. : voor de plaatjes even het artikel zelf bekijken.
[verwijderd]
1
quote:

voda schreef op 2 november 2018 16:44:

[...]
Aah, ging het zo. Ik heb dat gemist en begreep het niet helemaal.
Yep zo ging het, ik ben weer even een kwekkeboom kroket aan het eten, er is er weer 1 die de 21ste eeuw hier wederom aan het neerkwakken is, de groeten.
[verwijderd]
0

quote:

Techspec schreef op 2 nov 2018 om 16:03:

[...]
...
We laten ons verassen. Later deze maand komt een meeting report...

quote:

BassieNL schreef op 2 november 2018 16:11:

[...]
Nee, er komt geen verrassing.
Je plaatst bewust valse informatie op het forum.

Bassie NL, mee eens, niemand weet of en wanneer er een 'meeting report' komt, dus ook Techspec niet. Overigens plaatst dez eposter wel vaker berichten in dezelfde trant, zoals 'het Baselrapport komt er .... aan'.
Erg storend.
Goed bezig
1
Postief blijven allen, het komt helemaal goed! Gewoon wat bij kopen als je kan en je positie uitbreiden. Op basis van Q3, de vooruitzichten op Q4 en de nog te starten onderzoeken naar CIN en zwangerschapsvergiftiging. Ziet het er gewoon veel belovend uit.

Misschien heeft het aandeel nu niet nog niet de aandacht van grote beleggers maar dat gaat echt wel komen op basis van de vooruitzichten.

Ik weet je moet voor nu een lange adem hebben en ook ik word wel een niet blij als je naar de huidige koers kijkt, maar puur kijkend naar het bedrijf zelf, kan het niet anders dan dat ook de koers zich naar boven gaat ontwikkelen.

Ik denk daarom ook echt dat iedereen die nu nog in kan stappen en/ of uit kan breiden op basis van de huidige koers straks spekkoper zal zijn en nee dit is geen lucht fietserij maar midden lange termijn visie op basis van Q3 en positieve test resultaten.

Ik beleg graag geld in bedrijven die winst maken en de omzet opbouwen met 30 procent het afgelopen kwartaal!
De amateur
0
quote:

Techspec schreef op 2 november 2018 15:41:

[...]

Er is veel te weinig data ingeleverd doir Takhzyro om tot een grondige goedkeuring te kunnen komen. Ofschoon de FDA goedkeuring heeft verleent is er een sterke twijfel over de lange termijn safety en efficacy / veiligheid en effectiviteit...
Het was het grootste HAE onderzoek ooit dus had zeker weten genoeg data voor een oordeel. LT data moet ieder bedrijf verzamelen maar dat duurt nog heel lang voordat daar eventueel misschien iets negatiefs uit komt. Er is geen sterke twijfel over de LT effecten. Je refereert naar oude onderzoeken met andere mab's die negatieve LT resultaten lieten zien.

Je hoeft de waarheid niet constant te verdraaien of op te pompen om positief te zijn over Pharming. Er mag best wel eens wat nuance in je posts komen.
BassieNL
1
quote:

Mondriaan schreef op 2 november 2018 16:53:

quote:

Techspec schreef op 2 nov 2018 om 16:03:

[...]
...
We laten ons verassen. Later deze maand komt een meeting report...

[...]

Bassie NL, mee eens, niemand weet of en wanneer er een 'meeting report' komt, dus ook Techspec niet. Overigens plaatst dez eposter wel vaker berichten in dezelfde trant, zoals 'het Baselrapport komt er .... aan'.
Erg storend.
Je kunt best veel info halen uit de kalender en notulen van de EMA commitees.
Het gevaar bestaat dat je er de verkeerde conclusies aan verbindt.
11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront