Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Welke aandelen wil 'niemand' hebben?

82 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
!@#$!@!
0
KPN heeft de bovenkant van de dalende trend bereikt. Kan morgen eventueel ontsnappen. Zou technisch natuurlijk erg positief zijn.
Bijlage:
!@#$!@!
0
Fugro komt nu voor de 3e keer in korte tijd op de hele sterke lange termijn steun aan en lijkt hier weer op te kunnen veren. Je zou weer een kansje kunnen wagen met stop-loss net onder de steun.
Bijlage:
DeZwarteRidder
0
General Electric: een icoon valt van zijn voetstuk
Na de aandelen zijn nu ook de obligaties van General Electric (GE) aan een koersval begonnen. GE was van 1974 tot 2009 een AAA debiteur (hoogste obligatierating) en tot 2016 had het nog de één na hoogste kredietwaardigheidsbeoordeling. De laatste twee jaar is het afgegleden tot een BBB+ status. Dat betekent dat het voor veel partijen geen passende lening meer is of dat ze het als tegenpartijrisico moeten afdekken. Dat geeft druk op de koers van de obligaties. Wie nu verkoopt, voorkomt dat hij later de obligatie in portefeuille als het bedrijf echt in financiële moeilijkheden zou geraken. Maar de kosten van die strategie zijn hoog. De kredietopslag is nu in lijn met highyield obligaties en niet meer met een investment grade die GE nog steeds is. Voorlopig lijkt het bedrijf met verkoop van bedrijfsonderdelen de balans wel op orde te kunnen houden. Een echt risico is dat het aandeel van de beurs wordt gehaald en met meer schuld overladen door een private equity partij. Maar ook dan geldt dat dit vooral voor de langlopende leningen een gevaar is.
Auteur: Erik Schmahl
!@#$!@!
0
Zowel KPN als Fugro gaven mooi positief signaal vandaag tegen het beurssentiment is. Vooral Fugro veerde hard omhoog vanaf de steun, alweer voor de 3e keer. Ben benieuwd of de weg nu wel echt omhoog kan.
FFVa
0
weet ik niet, maar deze wel:
De aandelen die ik zelf momenteel interessant vind zijn: Nio, General Electrics, Nvidia, Weir, Amazon, Tripadvisor, Booking, Fitbit, Square, Netflix, Tesla, Infineon, Wirecard, ASML, Ripple, Bitcoin, 21st Century Fox en Fiat chrysler. Allemaal op stijgen.
Vind iemand dat ik er nog wat mis of zijn jullie het daar wel mee eens?
!@#$!@!
0
Bitcoin is net met een flinke omzet en beweging door een lange termijn horizontale steun gezakt. Dit terwijl de koers van Bitcoin al maandenlang zijwaarts bewoog in een relatief kleine marge. Als zo'n lange periode van rust opeens wordt gevolgd door een heftige beweging met het breken van een lange steun is de kans groot dat er een flinke beweging naar beneden volgt. Ik zou zeker in Bitcoin niet long gaan op dit moment.
voda
0
LOL !

IMF: centrale bank kan best in crypto's stappen

Centrale banken moeten de uitgifte van hun eigen cryptomunten als serieuze optie overwegen. Digitale valuta's bieden namelijk veel voordelen, zoals bescherming en privacy van consumenten. Die uitspraak deed topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) op een congres in Singapore.

Economieredactie 14-11-18, 16:54
6
,,Er zijn al centrale banken die hier onderzoek naar doen'', aldus Lagarde, die aangeeft dat er meer onderzoek nodig is. ,,Technologie verandert, dus moeten wij ook veranderen.” Cryptomunten als de bitcoin hebben nu nog vaak een louche imago. Omdat ze anonieme betalingen mogelijk maken, zijn ze een geliefd instrument voor witwasacties door criminelen en andere malafide personen.

Volgens de IMF-voorzitter kunnen centrale banken dit probleem oplossen door bij de uitgifte van crypto's zelf uit te zoeken of gebruikers te goeder trouw zijn. Hun identiteit zou dan niet worden gedeeld met overheden of bedrijven, tenzij dit wettelijk vereist is.

De IMF-baas denkt dat crypto’s een zegen kunnen zijn voor armere gebieden, die nu nog vaak verstoken blijven van elektronische betalingssystemen van commerciële partijen als banken. De digitale munten bieden volgens Lagarde bovendien een nuttige achtervang als betalingssystemen wegvallen door storingen of hacks.

Begin dit jaar meldde Lagarde al dat ze cryptomunten niet ziet als een bedreiging voor de financiële stabiliteit in de wereld. Uiteindelijk moeten cryptomunten het vertrouwen winnen van zowel consumenten als autoriteiten, zei ze in april. ,,Omdat cryptomunten geen grenzen kennen, is internationale samenwerking daarbij essentieel.’

www.ad.nl/economie/imf-centrale-bank-...
!@#$!@!
0
Zowel GE als Fugro bieden vandaag een herkansing. Als GE hoger opent en ook hoger weet te sluiten vandaag heb je technisch een mogelijk omkeerpatroon. Kan ook een adempauze zijn van de huidige daling die nogal flink is. Maar kwa kans/risico kan je best een gokje wagen. Stop-loss onder de huidige bodem op 7.65, hopen op een opleving naar 9.50
Bijlage:
bearishbull
0
GE bonds worden ieder moment degraded naar Junk. Beter gokje wagen nadat dit event officieel is. Dat is any moment al.
!@#$!@!
0
haas
0
objectief
0
haas
0
quote:

objectief schreef op 4 december 2018 10:37:

[...]

Koopje voor PostNL???
Zelfs POST>NL wil Bpost niet hebben:)
!@#$!@!
0
De meeste aandelen die niemand wilde hebben zijn flink verder gezakt. De enige die het wel goed doet is KPN.
Fugro voor de zoveelste keer op de lange termijn steun. Vanochtend op de steun geopend en zakt nu wat weg. Als er vandaag een omkeer komt en de koers alsnog boven de 10.30 kan sluiten zou ik heel erg sterk vinden.
Maar als de koers niet herstelt, maar juist gewoon verder zakt, dan lijkt dat heel erg negatief gezien het feit dat deze steun al 1,5 jaar dienst doet.Dan gaan al die shorters toch gelijk krijgen denk ik.
Bijlage:
82 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront