AMG « Terug naar discussie overzicht

November 2018: Wil je een dikke portemonnee? Beleg dan in AMG!

1.521 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 73 74 75 76 77 » | Laatste
viper one
2
Goedemorgen LR,
Allereerst bedankt voor de lofzang en AB. Alles wat te voorspellen was ivm de ontwikkeling van het bedrijf en de evolutie globaal gezien wat betreft de noodzaak aan de grondstoffen die nodig waren en waar AMG in zat en zit heb ik inderdaad ruim op voorhand zien aankomen. Een analist wordt betaald om dit te doen, terwijl beleggers er vooral zelf baat bij hebben zich zo goed mogelijk te informeren want het gaat om hun eigen zuurverdiende centjes. Ik zit belegd in dit bedrijf sinds 2008 en heb alle ups en downs meegemaakt. Sinds 2015 was de ommekeer merkbaar en groeide mijn vertrouwen. Ik heb sinds geruime tijd een aanzienlijke hoeveelheid aandelen in dit bedrijf en die laat ik lekker nog een paar jaar staan.
Wat betreft de vorige post over waterstof. Er zijn grote belangen mee gemoeid en vele grote bedrijven zijn gebaat met de verdere ontwikkeling simpelweg omdat dit voor hen de enige of één van de enige mogelijkheden is om nog een toekomst te hebben. Denk aan bedrijven zoals Shell, Total, BP en dergelijke. Wat gaan ze doen als het einde van het fossiele tijdperk echt aanbreekt? Ze hebben heel wat infrastructuur zoals tankstations die dan quasi waardeloos is en dus is er een zeer grote lobby aan de gang die waterstof wil promoten zodat ze mee kunnen profiteren van de overstap. Deze bedrijven plannen tien jaar van te voren dus het is ook logisch dat ze elke kans aangrijpen om waterstof via de media verder aan te prijzen. Trouwens ook wagens die aangedreven worden via waterstof rijden met een elektrische motor en een batterij dus ik zie geen probleem.
Succes iedereen
Blanco rolling
1
Misschien een jaar geleden heb ik hier al eens geschreven over waterstof.
Ik dacht dat Umi daarop schreef dat volledig EV en waterstof EV naast elkaar zouden gaan bestaan.

Toyata zet in de U.S. (volledig) in op waterstof. Dat zijn systemen die een accu voeden.
BMW heeft een verbrandingsmotor ontwikkeld die op waterstof loopt.
Nu lijkt het mij dat elektromotoren superieur zijn aan verbrandingsmotoren, zodat die BMW motor geen toekomst heeft. (Tesla heeft dat natuurlijk bewezen met die enorme prestaties van de zeer krachtige elektro aandrijflijnen in hun auto's)
Met toename van EV ontstaan er meer problemen,nl. waar kunnen de auto's opgeladen worden? In stedelijke gebieden wordt dat zeker een probleem.
Dan is er een capaciteitsprobleem op het netwerk. Het netwerk kan nu domweg die extra vraag vanwege opladen auto's, maar ook warmtepompen ed niet aan. Het vergt enorme investeringen om het netwerk om te bouwen.
Daarmee komt ook de vraag aan de orde of het EV's wel zo schoon zijn, wanneer ze niet met duurzame energie opgeladen worden.
De vraag is : " waar wordt de schone energie voor aangewend?" Is dat voor de warmtepomp, de auto, algemeen energie verbruik?

Zeker 20 jaar geleden werd de waterstofcel voor in huis al genoemd. "Ieder zijn eigen (kleine) centrale"

In Australie staat nu al een grote hub waar middels zonnepanelen de energie wordt omgezet in waterstof. Kost 25% van de energie, doch is rationeler dan een zonnepaneel hier op je dak te hebben.
Shell en Kawasaki transporteren dat waterstof nu naar Japan.

Om het netwerk stabiel te houden, en de duurzame energie doelmatiger te kunnen gebruiken zijn ook andere systemen nodig, naast de omzetting in waterstof of amoniak. Vanadium Redox Flow Batteries zijn daarvoor nu de enige rationele oplossing.
lanciared
1
Vergeet nu voor een paar maanden de cijfers.
Koersontwikkeling vandaag, bij in gans Europa groene beurzen, met toch wat optimisme erin.
AEX voor het moment : +0,76 %

Koersverloop van AMG : in de tang. Dit noemen ze nu : zit vast in de tang. Geen ontkomen aan.

Trouwens :
- afgelopen week : wanneer AEX - 0,4 % doet, gaat AMG 2,5 % naar omlaag
- gisteren : wanneer AEX - 1,6 % doet, gaat AMG 4,5 % naar omlaag.
En …. nu … mee naar omhoog : Neen, volgt de index niet evenredig, blijft andermaal achter.
- Sinds 2 augustus : wanneer hedgefonds er zich bovenop hebben gegooid : bij beter dan verwachte Q2 en Q3 cijfers, Q3 dan nog eens, veel beter dan concencus, en 3e winstbijstelling naar boven, EBDITA nu voor dit jaar boven de 200 miljoen euro : Koers vast en gecontroleerd in de tang. Geen uitbraak te zien en mogelijk.
Koers onder controle.

Op IEX Premium lees ik : AMG doet slimme zetten.
Prima hoor, verwacht ik ook niets anders van hun. Maar wat kunnen ze doen om die shorters die bovenop hun zitten eraf te gooien ?

herbie bell
0
kan zijn dat ik het niet goed snap. Shorters hebben volgens velen van ons dit waardevol aandeel met veel potentieel naar de koers van vandaag gebracht. Als het zo(veel te) laag is, waarom springen de grote investeerders er niet met allen tegelijk op om te kopen en de shorters weg te krijgen?
rendement_zoeker
1
quote:

herbie bel schreef op 21 november 2018 13:36:

kan zijn dat ik het niet goed snap. Shorters hebben volgens velen van ons dit waardevol aandeel met veel potentieel naar de koers van vandaag gebracht. Als het zo(veel te) laag is, waarom springen de grote investeerders er niet met allen tegelijk op om te kopen en de shorters weg te krijgen?
Shoters of niet. Er is ook gewoon geen vraag. Wat elkaar dus alleen maar versterkt. 80k om 13:50 is wel enorm laag. Als ik shorter zou zijn, zou ik me ook niet maar enigszins bedreigd voelen in mijn positie. Sterker nog, het zou mij de bevestiging geven dat ik nog wel even door kan met deze strategie.

Ik ben persoonlijk van mening dat AMG aan zet is om dit prachtaandeel breder on het licht te krijgen. Want wie gaat dat anders doen? Het is eigenlijk van de zotte dat we als IEX-ers twitter berichten te moeten sturen om maar iets van exposure te hebben. Goed bedoeld natuurlijk, maar erg vreemd dat het initiatief niet daar ligt?
lanciared
0
Dit is een heel goede vraag Herbie. Blijft voor mij ook een compleet raadsel.
En vermoed dat niemand, niemand hier op dit forum er kan op antwoorden.
dat is ook de essentie van het hele verhaal.
Ga in de toekomst beslist minder posten, wil niet tegen elkeen jammeren en sakkeren.
(Bij ons in Vlaanderen hadden zovelen, zelfs Engelse en Zwitserse beurshuizen koopadviezen voor Balta (tapijtfrabrikant, dat de ene na de andere winstbijstelling moest doen), en o.a. bij KBC stond Nyrstar (Zink - 10 jaar met een koopadvies van KBC, koers is gedecimeerd)

Geen grote investeerders ?
Ligt het aan de afgelopen afgegeven Q3 cijfers ?
Ligt het aan zo'n slechte vooruitzichten ?

(Afgelopen 3 weken ontelbare berichten gelezen over Vanadium, dat dit het juist is, dat het gaat worden, en waarin je moet belegt zijn, met het oog op het onvermijdelijke tekort tegen 2020/2021.)
lanciared
0
Om op U even te antwoorden (rend_zoeker) , gelijk heb je , maar is eignlijk hun taak niet.
Het bestuur van AMG moeten goed werk verrichten, groei laten zien, zeer stevige vooruitzichten laten zien, met dit naar buiten gebracht, telkenmale bij trimester-cijfers.

Toch is het aan analisten, vermogensbeheerders om dit te bemerken.
Zo raar dus ook, dat ik aan de - in totaal 7 analisten (ze waren er allen) van Deutsche Bank moest vertellen, bij hun outlook 2018, in leuven, begin januari dat ik het verbijsterend vond, dat ze AMG niet kenden, nadat het in totaal 40 x in het lijstje van de TOP 5 stonden afgelopen jaar, van grootste stijgers - Beurs van Amsterdam.
Als ik het zag, zij niet ? Ze moesten nochtans niets anders doen dan achter PC zitten, krantenartikels lezen, en met klanten praten.
ToniPantaloni
0
Volume ook niet bepaald hoog. Is gebrek aan 'interesse' van de markt niet de reden hier van? AMG hoeft niet per se slecht te opereren maar als de markt meer rendementkansen ziet op andere fondsen....
ikweethetnietzekermaar
0
De hele markt zakt in en daar profiteren de shorters nu van. Het was in Augustus, toen de shorters begonnen, nog niet heel zichtbaar, maar veel grondstoffen aandelen zijn als sinds de zomer aan het dalen. Het argument hiervoor is dat een groeivertraging aanstaande zou zijn waardoor de grondstof prijzen gaan dalen. De aandelen dalen nu echter al omdat hierop word voorgesorteerd door de "markt".

Behalve AMG heb ik nog twee grondstoffen aandelen. Die posities zijn een stuk kleiner dan AMG. eentje is koper, de ander staal, en die zijn nog harder gedaald. Rationale om dit aandelen te hebben is eigenlijk het zelfde als voor AMG. Door energie transitie gaat er vraag blijven naar deze materialen. Het is in feite zelfs zo dat als de energie transitie doorgezet wordt, snel genoeg om aan Parijs te voldoen, van deze metalen er veel te weinig wordt geproduceerd.

Ik vind het eigenlijk niet echt verstandig van mezelf dat ik in specifieke bedrijven zit, eigenlijk zou het verstandiger zijn om een ETF te hebben die meerdere van dit soort bedrijven heeft, helaas kan ik niet meer wereldwijd shoppen in ETF's door AFM regels. Ook vind ik het leuk omdat je een bedrijf kan volgen.

Wij zien alleen de shorters die direct short gegaan zijn in AMG, maar het zou me niet verbazen als er ook shorts zijn op ETF's waar AMG inzit. Als alles stijgt is het fijn om in veel ETF's te zitten omdat dan automatisch koopdruk ontstaat. Gaat alles down geldt het omgekeerde.

Het is inderdaad jammer dat er niet een grote partij opstaat die zegt; en nu wil ik een aanmerkelijk belang nemen in AMG.

Ik geloof echter niet dat omdat AMG nu "geinfecteerd" is met shorters het nooit meer goed gaat komen. Eigenlijk is het enige dat nodig is, is dat AMG een flinke winst blijft maken, dividend blijft betalen, en eigen aandelen inkoopt. Aangezien de shorters het dividend moeten betalen over geleende aandelen die zij hebben verkocht, naast de rente voor het lenen van aandelen, zullen zij uiteindelijk de posities gaan sluiten als zij steeds maar dividenden moeten gaan uitbetalen.

De enige manier om als particulier geld te verdienen op de beurs is mijn inziens als LT belegger. Short term is namelijk een zero sum game, en dan is de kans dat je verliest van de algos erg groot. LT krijg je gewoon (een deel van) de winsten van de bedrijven bij je naar binnen gekieperd. Enige voorwaarde is dan dat je aandelen hebt van bedrijven die winst maken, en dat ook lange tijd blijven doen. En die bedrijven vinden is nog best lastig, vooral het tweede punt. Ook moet je natuurlijk niet te duur inkopen.

Ik verwacht dat AMG een flinke winst zal blijven maken, maar het bedrijf is natuurlijk grotendeels afhanklijk van de metaal prijzen, het kan niet de eigen prijzen bepalen, behalve bij engineering.



rendement_zoeker
0
quote:

lanciared schreef op 21 november 2018 14:05:

Om op U even te antwoorden (rend_zoeker) , gelijk heb je , maar is eignlijk hun taak niet.
Het bestuur van AMG moeten goed werk verrichten, groei laten zien, zeer stevige vooruitzichten laten zien, met dit naar buiten gebracht, telkenmale bij trimester-cijfers.

Toch is het aan analisten, vermogensbeheerders om dit te bemerken.
Zo raar dus ook, dat ik aan de - in totaal 7 analisten (ze waren er allen) van Deutsche Bank moest vertellen, bij hun outlook 2018, in leuven, begin januari dat ik het verbijsterend vond, dat ze AMG niet kenden, nadat het in totaal 40 x in het lijstje van de TOP 5 stonden afgelopen jaar, van grootste stijgers - Beurs van Amsterdam.
Als ik het zag, zij niet ? Ze moesten nochtans niets anders doen dan achter PC zitten, krantenartikels lezen, en met klanten praten.
Mee eens! Probleem is dat 'de' analist het dus niet doet. Maar shortende partijen dit wel doen. Ze zien een fonds die 600% is gestegen sinds 2015 en waar 'de' analist te onwetend is om hier iets over te melden! En deze 'onwetendheid' gebruiken ze in hun voordeel om al shortend hier munt uit te slaan. Geef ze eens ongelijk!?

En als we dan in die situatie belanden, zeg ik op mijn beurt dat het aan AMG is om dit verscheurde en geshorte imago in ere te herstellen? Wie gaat het anders doen? De analist die in eerste instantie al te lui was om zich er in te verdiepen? De shorter, neen! Die koesteren de ontstane situatie. Wie dan wel. Nu springen IEX forumleden er in, maar dan denk ik toch echt dat AMG deze eervolle taak moet vervullen. (Ben het dus wel eens dat dit niet de hoofdtaak moet zijn, maar het wegwerken van een naar bijverschijnsel).

RZ
lanciared
0
Vandaag 21 nov, een dag dat zelfs het vermoedelijk flink geplaagde Aperam met 7% stijgt.
Zij gaven aan, enige tijd terug, dat de omstandigheden heel uitdagend waren, voor hun en hun heil verwachten van de Europese Comissie, om maatregelen te treffen tegen de staaldump, van andere partijen.
rendement_zoeker
0
quote:

lanciared schreef op 21 november 2018 16:57:

Vandaag 21 nov, een dag dat zelfs het vermoedelijk flink geplaagde Aperam met 7% stijgt.
Zij gaven aan, enige tijd terug, dat de omstandigheden heel uitdagend waren, voor hun en hun heil verwachten van de Europese Comissie, om maatregelen te treffen tegen de staaldump, van andere partijen.

Ik vind Aperam ook wel frappant. Waarom daar wel en hier niet? Wie het weet mag het zeggen, maar ik sta paf.
Febo85
0


Ik geloof echter niet dat omdat AMG nu "geinfecteerd" is met shorters het nooit meer goed gaat komen. Eigenlijk is het enige dat nodig is, is dat AMG een flinke winst blijft maken, dividend blijft betalen, en eigen aandelen inkoopt. Aangezien de shorters het dividend moeten betalen over geleende aandelen die zij hebben verkocht, naast de rente voor het lenen van aandelen, zullen zij uiteindelijk de posities gaan sluiten als zij steeds maar dividenden moeten gaan uitbetalen.

[/quote]

Zowel het dividend in 2019 (0.60 cent ?) welke pas medio mei wordt uitgekeerd als het rentepercentage 0.6% voor het lenen van de aandelen is peanuts voor deze hedgefunds. Dit manipuleren ze d'r in een uurtje vanaf.
Wanneer denk je dat ze hun posities weer gaan sluiten ?
geldmaker
0
EINDELIJK weer groen.
Denk dat ernogal een flinke portie angst heerst.waren denk ik een half jaar geleden forser gestegen. Maar laten we hopen op een re bound.
Werd tijd.
Lucky-corner
0
Zag het idee hierboven voorbij komen en ik vroeg me af: Hebben wij als beleggers in AMG niet meer baat bij een aandeleninkoopprogramma in plaats van dividendbetalingen?
nobahamas
8
Stukje geschreven uit onvrede.
De tekst mag op alle manieren gedeeld, en of aangepast worden.
Ik hoop dat het in welke vorm dan ook wat media bereikt:

De zotheid van shortselling

Ik wil u graag wat kennis bijbrengen over het reilen en zeilen van aandelen in beursgenoteerde Nederlandese bedrijven.
Zoals we allemaal weten hebben we in Nederland een aandelenbeurs , de AEX voor de grootste Nederlandse bedrijven, en de AMX en ASCX voor de kleinere bedrijven.
Bedrijven zijn veelal naar de beurs gegaan om extra vermogen te genereren om het bedrijfsmodel te kunnen laten groeien.
Het bedrijf geeft aandelen uit, en een ieder kan zodoende een stukje van het bedrijf kopen om mee te delen in het risico en winst van het bedrijf.
Er is een heel open structuur, en dagelijks kunnen de aandelen worden verhandeld, en de prijs wordt bepaald door vraag en aanbod van het moment.
Een open en zichtbare handel met lage transactiekosten.
Niets mis mee; presteert het bedrijf goed en zijn de vooruitzichten gunstig dan zal het aandeel op den duur meer vraag krijgen en in waarde stijgen. En andersom, wanner het bedrijf slecht presteert dan zal het in waarde dalen op de beurs.
Het bovenstaande zal voor iedereen duidelijk en helder zijn.
Maar, er zijn ook bijzondere producten op de beursvloer te koop die een relatie hebben tot de specifieke aandelen.
Dit zijn opties.
Zo zijn er call-opties, en put-opties, noem het maar waarde-ontwikkeling versnellers op een aandeel.
Heel basic uitgelegd, wanneer je een call-optie koopt, dan stijgt dit waardepapier in een veelvoud in waarde als wat de werkelijke koerswaarde stijgt van het gekoppelde aandeel. daalt de koers, dan verlies je ook in dezelfde veelvoud aan waarde en wanneer de ondergrens bereikt wordt ben je het aankoopbedrag kwijt.
Bij een put-optie werkt het andersom.
Banken geven deze speciale producten uit, en per saldo verdienen zij er goed aan.
Een speculatieve handel met fiks wat risico, en een ieder die er in handelt is dan ook gewaarschuwd door de verkopende partijen van deze producten.
Deze producten zijn ooit ontwikkeld om manipulatie van de beurshandel tegen te gaan, en in het verleden heeft ook zo gewerkt.
Maar de put-optie, zeg maar het short gaan op een bedrijf heeft in de laatste jaren wel heel bijzondere ontwikkeling meegemaakt.
Grote beleggers, hedgefunds gebruiken het nu op grote schaal om zich in te dekken voor risico’s die zij elders in de handelsmarkt lopen.
Het is een heel verhaal, maar ik wil het u graag uitleggen.

Een ieder die aandelen in een bedrijf koopt op de beurs, heeft een overeenkomst met zijn bank, ook wel broker genoemd.
In die overeenkomst staat altijd of de gekochte aandelen wel - of niet beleend mogen worden.
Beleend betekent hier dat ze door de broker aan een ander uitgeleend mogen worden, en hier wordt dan ook een vergoeding voor ontvangen. Veel beleggers tekenen blind, en weten vaak niet dat hun aandelen uitgeleend mogen worden.
Grote gespecialiseerde bedrijven die beleggen voor anderen, ook wel hedgefunds genoemd, beleggen in alle aandelenmarkten.
Zij zoeken naar rendement op de beleggingen, en nemen daarbij ook risico’s. Stijgen de koersen dan is er niets aan de hand. Maar dalen de koersen extreem door een handelsoorlog ,of een recessie door welke aanleiding dan ook, dan is een vorm van vermogenbescherming gewenst.
Wanneer de koersen snel dalen op de handelsmarkten, dan stijgen de put-opties op de gerelateerde aandelen in een veelvoud aan de waardedaling.
De hedgefunds hebben dus een bijzondere strategie bedacht om in een onzekere handelsmarkt fiks wat risico af te dekken.
Uitleg, short gaan voor deze hedgefunds berust hier op:
Ik leen nu een fikse portie aandelen van een broker. hiervoor betaal ik 6 tot 7% rente per jaar, en ik verplicht mij om deze aandelen terug te leveren.
Welke aandelen gaan zij nu lenen?
Geen aandelen in een groot sterk bedrijf, maar een redelijk klein beursgenoteerd bedrijf wat meer cyclisch is dan de gemiddelde handelsmarkt (lees; sterker in waarde daalt dan de gemiddelde daling in de aandelenmarkt).
Hedgefunds hebben nauw contakt met elkaar, en zeer vaak nemen ze gezamenlijk een shortpositie in één aandeel.

U kunt zich voorstellen dat wanneer een aantal hedgefunds samen een klein beursgenoteerd bedrijf invecteren met hun shortpositie van 5 tot 20 procent van het aandelenkapitaal, zij kunnen manipuleren wat ze willen met de beurskoers.

Heel feitelijk, wanneer u wat aandelen hebt van een goed bedrijf, en de aandelenmarkten dalen enkele procenten in waarde.
Uw aandeel in het bedrijf kan dan een twintigvoud in waarde dalen door de manipulatie, terwijl uw bedrijf geen relatie heeft met de daling van de aandelenmarkt.

Ons AFM houdt toezicht op de financiële markten, maar laat shortselling toe. Vindt het ook geen manipulatie van de financiële markt.

rene66
3
quote:

nobahamas schreef op 21 november 2018 22:04:

Stukje geschreven uit onvrede.
De tekst mag op alle manieren gedeeld, en of aangepast worden.
Ik hoop dat het in welke vorm dan ook wat media bereikt:

Ons AFM houdt toezicht op de financiële markten, maar laat shortselling toe. Vindt het ook geen manipulatie van de financiële markt.

@nobahamas, mijn complimenten voor je reactie. Ten aanzien van de tekst richting media dacht ik mijzelf dat het inderdaad tijd wordt dat de media hier aandacht aan gaat besteden.

Ik zat van de week naar een RTLZ uitzending te kijken waar ook de CEO van Pharming duidelijk liet blijken dat hij niet goed werd van de shorters. Ik kan mij ook niet voorstellen dat bedrijven als Fugro, Besi, Arcadis of AMG blij zijn met shortende hedgefunds.

De kleinere beursgenoteerde bedrijven in Nederland zitten in een soort wurggreep van buitenlandse hedgefunds. Van de AFM hebben wij niets te verwachten, de VEB komt ook niet in actie en de politiek doet ook niets.

Om die reden heb ik vanavond, naar aanleiding van jouw reactie, een mail gestuurd naar de onderzoeksredactie van het FD met het verzoek om eens te gaan praten met de Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen met de vraag wat zij nu vinden van de shortende hedgefunds. Ik heb het uiteraard ook gehad over het idee dat veel beleggers het idee hebben dat deze partijen stelselmatig koersen manipuleren. Dat is ook voor het FD denk ik moeilijk te bewijzen.

Duidelijk is wel dat shortende hedgefunds niet goed zijn voor de BV Nederland, ik ben ervan overtuigd dat Nederlandse bedrijven hier gewoon last van hebben ten aanzien van kredietwaardigheid van de onderneming ed en dat ze liever een beursnotering hebben waarbij shorten niet meer mogelijk is. Ik hoop dat FD bereid is er aandacht aan te besteden, wie weet wordt de politiek dan ook wakker en komen er maatregelen die manipulatie praktijken niet langer mogelijk maakt.
Gijs T
1
Er wordt heel veel gesproken over de destructieve invloed van shorters.
Maar volgens mij is er op de lange duur maar één werkelijk bepalende factor voor de beurskoers, en dat is de bedrijfswinst. Als een bedrijf jaar in jaar uit oplopende winsten laat zien, dan komt dat hoe dan ook tot uiting in een hogere koers (door hoger dividend, inkoopprogramma's of lagere K/W-verhouding). Daar kan geen shorter tegenop.
Shorters hebben wel invloed op de korte termijn-koers, maar dat hebben grote beleggers die grote pakketten aankopen ook.

Belang van shorters wordt volgens mij zwaar overdreven.
Gevelboer
0
Laat ik nu altijd gedacht hebben dat handelen met een put optie enkel het handelen met een verkooprecht is, het recht om een aandeel te verkopen tegen een vooraf vastgestelde prijs.
Heeft mijn inziens niets te maken met short gaan.
Shorten is toch niets meer of minder dan een aandeel (of optie) verkopen die men vooraf niet bezit. Hierdoor ontstaat een terugkoop verplichting.
1.521 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 24,500
Verschil +0,340 (+1,41%)
Hoog 24,500
Laag 23,840
Volume 211.210
Volume gemiddeld 245.664
Volume gisteren 140.716

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront