Pharming « Terug naar discussie overzicht

pharming november 2018

11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
[verwijderd]
1
quote:

EFBO schreef op 25 november 2018 10:01:

[...]
De Monitor, laat Techspec met rust. Respect voor zijn mening en andere LT beleggers aub. Groeten
Dank je EFBO !

Begrijp niet waarom Monitor er voor kiest om herhaaldelijk in de aanval te gaan....uitlokken?
[verwijderd]
0
quote:

Peter Markus schreef op 25 november 2018 10:11:

Harry Nik
En als de koers was blijven stijgen had je ook geen cent verdiend omdat je ze telkens weer duurder had moeten terug kopen.
Althans dat is mijn ervaring vanuit het verleden.
Zelf speel ik met een vaste nvestering mee op de beurs en alle winst heb ik in de regel afgeroomd.
Desondanks sta ik nu ook op 37% verlies over dit jaar.
Maar tja vorig jaar stond ik op 54% winst waarmee ik 5 weken op vakantie ben geweest in Thailand.
Mijn ervaring is dat je ongeveer 11 maanden op verlies staat en max een maand op winst.
Blijven zitten, daytraden etc maakt allemaal niet uit want de beurs is toch niet te doorgronden.
Eerdaags zijn het de zittenblijvers weer die roepen dat traden niet werkt.
Inderdaad dat is ook zo.
Uit ervaring weet ik dat je bij een stijgend aandeel ongeveer 60% van de winst misloopt met traden.
Achteraf lijkt alles zo makkelijk en daar past jouw theoretische verhaal prima in uiteraard.
De waarheid van vandaag kan volgende week wel eens het stomste zijn wat je ooit gedaan hebt.
Net zo stom als ik ben geweest met mijn handelen in Pharming en met 100K de stijging van € 0.17 naar € 1.60 daardoor gemist, omdat ik niet duurder dan mijn verkoop wilde instappen.
Had ik wel bijv op € 0.40 ingestapt kon ik maar 50K terug kopen net zoals jij er nu meer zou kunnen terug kopen in een dalend aandeel.
Voor het laatst ben ik ingestapt op € 1.235 die ik echt niet onder de € 2 ga verkopen.
Als dat binnen 5 jaar kan maak ik een prima rendement over de 5 jaar die nog moeten komen.
Ik moet de trader nog leren kennen die meer dan 15% gemiddeld over een jaar pakt.
In ieder geval veel succes.
PM
Zo waar!
[verwijderd]
0
quote:

BassieNL schreef op 25 november 2018 11:08:

[...]2023-2024 koersdoel is waarschijnlijk door een forumlid bedacht om het Kempen advies belachelijk te maken. Doorsnee forumlid omarmt dat argument. Fake news leidt hier als snel een eigen leven.
Als volgens het Kempen rapport de omzet Ruconest HAE flink doorstijgt tot aan 2024 is het niet logisch om een koersdoel af te geven van €0,60 op een 12 maanden window....of wel dan?
[verwijderd]
0
quote:

Habibi-Amman schreef op 25 november 2018 12:40:

[...]

Niet netjes, lees mijn vorige post, dan hadden jullie misschien kunnen uitkomen tot een zinvolle discussie:

(ik ga niet individueel op de geschreven punten in maar geef een alternatieve mogelijkheid die veel logischer ligt)

partner zou niet slecht zijn voor bestuur en bedrijf pharming, de belegger en natuurlijk de mogelijke partner:

* partner neemt geld mee in ruil voor aandelen bezit door middel van gesloten emissie met mogelijk een premium. (deze premium waarde is afhankelijk van de huidige koers, of de koerst op een bepaald tijdstip of tijds spannen, dat kan misschien verklaren waarom de koers niet vertegenwoordigd wat het aandeel waard is of de potentie die het heeft)
* extra kas kan gebuikt worden voor veel dingen. dus hier kan iedereen gelijk hebben.
* partner en pharming zullen samen werken in een of meerdere producten die pharming wilt realiseren, en als pharming en partner samen werken dan heeft dat voor hun samen een gunstigere marktpositie dan wanneer ze gaan concurreren op de zelfde markt

pharming is het bedrijf met de goede kaarten, alleen hebben de andere spelers aan de tafel een veel grote chipcount. als pharming all in gaat dan kunnen ze alleen verdubbelen (wat niets is vergeleken met de totale chips in play). als ze passen en een volgende hand word gedeeld krijgen de andere partijen mogelijk een betere hand. (niemand wil tijd verliezen, tijd is voorsprong met een uniek product) Ik denk dat men nu zit te praten over een split pot. :)

ik zou dus niet denken aan:
* overname: is duurder dan rendement een partner zal krijgen, door toegang tot de pipeline van pharming. overname is risicovol nu door het alleen hebben van 1 product op de markt. overname is meer geschikt wanneer meer producten bijna de markt op gaan komen en er klinische data beschikbaar is dat aangeeft dat het product zo goed is als men denkt. Dan zal natuurlijk wel de prijs die betaald moet worden veel hoger zijn.

Wel zie ik het bedrijf pharming veel voordelen halen uit z'n partner. met zijn 2e aan nieuwe producten werken kan leiden tot betere resultaten, ieder doet de taken welk hij best in is. pharming de techniek en knowhow in huis, de ander misschien productie, markt segment, PR, connecties, vriendjes, invloed, etc.

Weet niet of pharming dit ethisch zou willen, maar in mijn ogen zou dit beter voor het bedrijf zijn. eenmaal het broertje van een grote jongen zal deuren laten opengaan, en geeft vertrouwen voor de prijs van het aandeel.

ik onderbouw niet veel met links naar data of actuele berichten. Ik kijk gewoon logisch naar wat er aan de hand is, wat er op de markt speelt, en of er voorheen soortgelijke situaties hebben plaats gevonden. Laten we wel zijn, de situatie van pharming is dit jaar behoorlijk veranderd in een positieve zin, terwijl de koers het tegenover gestelde deed (en dit zeker niet door het betreffende rapport, dit deed alleen pijn voor de particulier die niet begreep wat er in de hogere krijgen aan de hand was/is).

Daarom alleen maar respect voor dhr. de vries en pharming, wat dit bedrijf tot zo ver bereikt heeft alleen tussen al die grote spelers. Is niet zo maar iets!
Laten we positief over het bedrijf zijn, en het huidige koers sentiment als gelief nemen. ongeacht of u wel/niet wil dat de koers doet stijgen of dalen, wel of niet correct is tov uw mening.
AB Habibi!
Mooi verwoord
BassieNL
0
quote:

Techspec schreef op 25 november 2018 13:25:

[...]

Als volgens het Kempen rapport de omzet Ruconest HAE flink doorstijgt tot aan 2024 is het niet logisch om een koersdoel af te geven van €0,60 op een 12 maanden window....of wel dan?
Ik vind het niet logisch.

Maar als zij werkelijk verwachten dat de Pharming zich daarna niet kan handhaven in een markt met dominante powerplayers en de omzet achteruit holt, dan snap ik het sommetje dat zij maken.
Jansplace
0

Bron www.ntvg.nl

Acute nierschade tijdens opname onvoldoende herkend

ONDERZOEK

22-11-2018

Aegida Neradová, S. Azam Nurmohamed en Frans J. van Ittersum

SamenvattingVolledigArtikelinfoAuteursinfoReacties  (0)

Abstract

SamenvattingSamenvattingDoel

Het beschrijven van de herkenning, de behandeling en de follow-up van acute nierschade (‘acute kidney injury’; AKI) bij patiënten in het VUmc op geleide van geautomatiseerde detectie van een plasmakreatininestijging.

Opzet

Retrospectieve studie.

Methode

Alle patiënten die in het VUmc werden opgenomen in de periode 1 juli 2016-31 december 2016 werden geïncludeerd. De elektronische patiëntendossiers (EPD’s) van deze patiënten werden met een algoritme geanalyseerd op AKI, waarbij AKI was gedefinieerd als een plasmakreatininestijging van minimaal 27 µmol/l binnen 48 uur of meer dan 50% plasmakreatininestijging binnen 7 dagen ten opzichte van de uitgangswaarde. Van de patiënten met AKI werd onderzocht of zij hiervoor behandeld waren.

Resultaten

Het totaal aantal opgenomen patiënten in de geanalyseerde periode bedroeg 10.932; van 3454 patiënten waren minimaal twee plasmakreatininewaarden bekend. Bij 330 opnames was er sprake van 1 of meer episodes van AKI; het totaal aantal episodes van AKI was 427. AKI werd bij 17,9% van de patiënten niet herkend, bij 31,8% van de patiënten niet behandeld en bij 44,4% van de patiënten niet gevolgd door controle na de opname.

Conclusie

Deze analyse laat zien dat voor zowel de herkenning, de behandeling als de nacontrole van AKI ruimte is voor verbetering. In eerdere studies bracht een interventie kort na het ontstaan van AKI verbetering van de nierfunctie en overleving. Het instellen van detectie, behandeling en follow-up van AKI in het ziekenhuis kan zowel gezondheidswinst als reductie van kosten betekenen.

Lees verder als abonnee Inloggen

Doorlezen met Blendle

JHDE
0
quote:

BassieNL schreef op 25 november 2018 12:51:

[...]
Een koersdoel van 60 cent (of 40) betekent nog niet automatisch dat er de komende jaren geen omzetgroei wordt verwacht. Op den duur ziet Kempen de omzet wel afnemen.

In de bijlage die jij geplaatst hebt als antwoord van Kempen staat dat zij hun koersdoelen berekenen op een termijn van 12 maanden.

Dit klopt dus niet!!!
[verwijderd]
1
quote:

BassieNL schreef op 25 november 2018 13:43:

[...]
Ik vind het niet logisch.

Maar als zij werkelijk verwachten dat de Pharming zich daarna niet kan handhaven in een markt met dominante powerplayers en de omzet achteruit holt, dan snap ik het sommetje dat zij maken.

dat kan correct zijn, feit is dat dit rapport niet heeft meegenomen het grotere marktaandeel dat pharming gaat verwerven in 2019 tov concurrentie door het voorkeur/verplichte medicijn te zijn voor deze behandeling.

En zoals u aangeeft, werkten ze mogelijk alleen met feiten en succes rates van het gemiddelde "generiek" medicijn voor Pharmings pipelijn en hebben dit niet voldoende ingeschat, terwijl dat in alle publicaties en studies de potentie van het product wat nu op de markt is en de toekomstige toepassingsmogelijkheden werkelijk nog benut moet gaan worden.

zie het eerst volgende rapport/koersdoel dat zal worden afgegeven voor eind 2019/begin 2020
RobertD
1
quote:

Habibi-Amman schreef op 25 november 2018 14:02:

[...]

dat kan correct zijn, feit is dat dit rapport niet heeft meegenomen het grotere marktaandeel dat pharming gaat verwerven in 2019 tov concurrentie door het voorkeur/verplichte medicijn te zijn voor deze behandeling.

En zoals u aangeeft, werkten ze mogelijk alleen met feiten en succes rates van het gemiddelde "generiek" medicijn voor Pharmings pipelijn en hebben dit niet voldoende ingeschat, terwijl dat in alle publicaties en studies de potentie van het product wat nu op de markt is en de toekomstige toepassingsmogelijkheden werkelijk nog benut moet gaan worden.

zie het eerst volgende rapport/koersdoel dat zal worden afgegeven voor eind 2019/begin 2020

Niemand heeft het rapport gezien tot nu toe. Is alleen voor klanten van Kempen bestemd. Dus blijft gissen wat er precies instaat.

De Vries heeft het rapport wel onder ogen gehad. De Vries meldt dat er foute aannames inzitten. De belangrijkste: Kempen gaat ervan uit dat ergens in 2025 de markt geheel over is naar profylaxe. Er wordt geen rekening gehouden met het feit dat er nog steeds 25% aan doorbraken blijft bestaan. Dus de markt voor accuut blijft en Ruconest is hier een van de belangrijkste producten.

Verder meldt de Vries dat Kempen geen rekening houdt met pijplijn. Ofwel, alle productontwikkeling (inclusief HAE Profi) mislukt...
[verwijderd]
1
quote:

De Monitor schreef op 25 november 2018 01:02:

[...]

Inderdaad, zeker als dat fundament door de roze bril van techspec wordt voorgelegd.
Inmiddels al zoveel ongeloofwaardige zaken van je gezien dat ik zelf niets meer van je aan neem. Sinds begin van het jaar elke week wel berichten dat je bij koopt. Dat kan natuurlijk niemand zo vaak per maand. Ik geloof er helemaal niks meer van.

Pharming heeft een mogelijk goed fundament. Maar dat fundament valt of staat met goedkeuringen. Komen die er niet? Dan valt de droom in duigen. En zeker bij biotech moet je met alles rekening houden!
Voorbeeldje profylaxe. Loopt al jaren. Zelfde ziekte, zelfde medicijn, iedereen verwachtte goedkeuring. Resultaat na een jaar of 4 a 5? Niets.
ja hoor, hier is ie weer met zijn intussen grijsgedraaide elpee
@Swing
1
quote:

BassieNL schreef op 25 november 2018 12:51:

[...]
Een koersdoel van 60 cent (of 40) betekent nog niet automatisch dat er de komende jaren geen omzetgroei wordt verwacht. Op den duur ziet Kempen de omzet wel afnemen.

Een koersdoel 5 jaar vooruit is ronduit belachelijk of je nu in bedrijf gelooft of niet.
Veel teveel geleuter hier op rapport Kempen, enkel maar voedsel voor monitor.
Fijne zondag allen!
[verwijderd]
0
quote:

cdb68 schreef op 25 november 2018 14:28:

[...]

ja hoor, hier is ie weer met zijn intussen grijsgedraaide elpee
AB
[verwijderd]
0
quote:

Techspec schreef op 25 november 2018 15:16:

[...]

AB
Mooi voorbeeld dat ABs naar de meest inhoudsloze reacties gaan.
De AB is ten dode opgeschreven.
[verwijderd]
0
quote:

cdb68 schreef op 25 november 2018 14:28:

[...]

ja hoor, hier is ie weer met zijn intussen grijsgedraaide elpee
Ik vind het treurig dat de Monitor dit soort reacties nog moet plaatsen omdat er mensen zijn die structureel en bij herhaling zaken omtrent Pharming TE rooskleurig voorspiegelen.
[verwijderd]
0
quote:

De Monitor schreef op 25 november 2018 15:36:

[...]

Mooi voorbeeld dat ABs naar de meest inhoudsloze reacties gaan.
De AB is ten dode opgeschreven.
De gegeven AB is slechts mijn mening cq waardering voor een post.

U noemt de reactie van cbd68 een van de meest inhoudsloze reacties maar zijn reactie was m.i. slechts een vaststelling door cbd68 die blijkbaar niet gewaardeerd wordt door jou en dat mag ook....maar om nou gelijk de opzet van het forum te omschrijven als voor ten dode opgeschreven gaat wellicht iets te ver...
[verwijderd]
1
quote:

Eric de Rus schreef op 25 november 2018 15:49:

[...]

Ik vind het treurig dat de Monitor dit soort reacties nog moet plaatsen omdat er mensen zijn die structureel en bij herhaling zaken omtrent Pharming TE rooskleurig voorspiegelen.
Dank je weldoener voor de waarschuwing WEER.
[verwijderd]
1
quote:

Eric de Rus schreef op 25 november 2018 15:49:

[...]

Ik vind het treurig dat de Monitor dit soort reacties nog moet plaatsen omdat er mensen zijn die structureel en bij herhaling zaken omtrent Pharming TE rooskleurig voorspiegelen.
Ja hoor, kom er maar in Eric......

Leg eens uit in detail met onderbouwing wat hier TE rooskleurig aan is voorgespiegeld, in relatie tot de opmerking van Monitor “zeker als dat fundament door de roze bril van techspec wordt voorgelegd.”;

Als je naar het huidige fundament van Pharming kijkt en de studies die opgestart gaan worden in de komende maanden, is een flinke koersstijging binnen een jaar reëel.....

Fundament Pharming, zie “Financieel”, “Studies/pijplijn” en bij “Verder”...

Financieel;
- omzet groei Ruconest HAE (Pharming vergroot marktpositie terwijl Shire hier een neergaande trend laat zien),
- stijging van de winst,
- stijging van de kaspositie, terwijl er afbetalingen plaatsvinden van de lening.

Studies/pijplijn;
- zwangerschapsvergiftiging/ faseI-II Pre-Eclampsie,
- Nierschade / faseII CIN,
- FaseI/II Pompe,
- FaseII/III Cardiac Protection / ischemische schade na reperfusie,
- FaseII Ruconest SC/IM/ID...

Verder;
- gegevens van de vergelijkende door onderzoekers geïnitieerde studie in HAE
- het inmiddels positief besluit Wales waarbij de voorkeur voor Ruconest is uitgesproken voor HAE acuut,
- besluit EMA goedkeuring gebruik Ruconest voor kinderen,
- update proces goedkeuring FDA
- de grootste verzekeringsmaatschappijen in Amerika kiezen massaal voor Ruconest van Pharming als voorkeus medicijn voor HAE

- de aanvraag voor het starten met de studie Pre-Eclampsie is ingediend en mogelijk komt er al goedkeuring om te kunnen starten met de eerste patiënt nog voor de kerst aldus Sijmen de Vries.

@Swing
1
[quote alias=Eric de Rus id=11252169 date=201811251549]
[...]

Ik vind het treurig dat de Monitor dit soort reacties nog moet plaatsen omdat er mensen zijn die structureel en bij herhaling zaken omtrent Pharming TE rooskleurig voorspiegelen.
[/quote

Hij MOET dit helemaal niet plaatsen , hij WIL dit plaatsen voor discussievoer!
Succes ermee, pfff

11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 0,908
Verschil +0,008 (+0,89%)
Hoog 0,923
Laag 0,905
Volume 4.300.077
Volume gemiddeld 6.940.923
Volume gisteren 6.570.354

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront