Pharming « Terug naar discussie overzicht

Informatie & Vooruitzichten Toekomst Pharming.

9 Posts
[verwijderd]
0
Voor de berichtgeving omtrent nieuwe producten en vooruitzichten gericht op de toekomst een speciale draad.
Speciaal voor de meerweters om de minderweters van info te kunnen voorzien.

In de hoop dat Sepp en Nachtzwaluw en al die andere ook op het echte Pharming forum hun zinnige posting zullen plaatsen.

Deze draad is niet bedoeld om het beter weten maar om duidelijk alleen info te delen eens of niet eens moet hier geen rol spelen.

Ruud..
voda
1
Vooruitzichten

Voor de rest van 2018 verwacht Pharming:

-De omzet uit productverkopen over geheel 2018 ligt binnen de range van de meeste analistenvoorspellingen. De resultaten van het vierde kwartaal liggen binnen dezelfde range als die in het derde kwartaal, gedreven door een aanhoudende onderliggende vraag, zij het met toenemende concurrentie
-Realisatie van een aanhoudend positief nettoresultaat, voortgaande winstgevendheid en positieve kasstromen voor het resterende kwartaal
-Voortgaande investering in de productie van RUCONEST® voor de borgin van de continuïteit van de toevoer naar de groeiende markten in de VS, Europa en de rest van de wereld
-Goedkeuring voor de pre-eclampsie-studie en het begin van die studie
-Voortgaande en verbeterde ondersteuning voor patiënten in alle gebieden, aangezien we blijven geloven dat RUCONEST® een snelle, effectieve, betrouwbare en veilige therapie is voor alle HAE-patiënten, ongeacht hun situatie
-Verdere voortgang van de nieuwe pijplijnprogramma’s in de ziekte van Pompe en de ziekte van Fabry, alsmede bestudering van additionele ontwikkelingsmogelijkheden en -activa op het moment dat deze zich voordoen

www.pharming.com/pharming-group-rappo...
De amateur
0
Breng het hier ook maar even naar boven.
Zoals beloofd hierbij de reactie van Pharming met betrekking tot het volgende onderzoek: clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT035764...

I have investigated this matter for you- this is an investigator initiated study. The investigator IMMUNOe Research Centers, is the party responsible for the registration on clinicaltrials.gov. We aren’t entirely sure why the trial has been categorised as a phase IV. This is a pilot study to investigate Ruconest’s effectiveness in the treatment of the indication CIVD, Common Variable Immune Deficiency. If the investigator presents us with positive results, we will move on with a full clinical programme. To answer your initial question; no, I’m afraid this is not a product in the final phase of clinical development that can be directly commercialised.

For more information about CVID please see here: ghr.nlm.nih.gov/condition/common-vari...

Thank you for your patience, and again my apologies your question went unanswered for so long. If you have any further questions please don’t hesitate to contact me.

Best regards,

Susanne
voda
0
Al wat ouder, maar toch wetenswaardig!

Pharming: Volgende stap
UPDATE, BIOTECH
door Nico Inberg
gepubliceerd 17 okt 2018 om 08:49

Pharming: Volgende stap

De resultaten van het onderzoek in Basel naar de werking van Ruconest bij nierschade door contrastvloeistof (CIN) zijn positief en vormen aanleiding voor verder onderzoek. Ook geeft het een positieve indicatie voor de werking van Ruconest bij andere aandoeningen zoals zwangerschapsvergiftiging.

Nieuwe onderzoeksfase
Pharming gaat nu verder in gesprek met de onderzoekers om een volgende onderzoeksfase op te starten. Het zet de deur naar nieuwe toepassingen voor Ruconest weer een stukje verder open en dat is goed nieuws.

Volgende week donderdag (25 oktober) komt Pharming met de derdekwartaalcijfers en wellicht kan het management dan meer vertellen over een vervolgtraject voor wat betreft dit onderzoek.

Het valt overigens niet uit te sluiten dat wanneer dit op korte termijn grootschalig opgestart kan worden, Pharming extra geld op zal willen halen bij aandeelhouders. Daar gaan we echter voorlopig nog niet van uit.

KOPEN
Dit aandeel is op dit moment en tegen deze koers koopwaardig
KOPEN OP 17 OKT 2018 OM 08:49

Goed nieuws voor het Leidse biotech/pharmabedrijf, het opent de deur naar verder onderzoek.

www.iex.nl/Premium/Adviezen/285868/Ph...
Berdientje
0
Is ook leuk om te volgen:

The following research institutions cover Pharming Group NV and publish research reports on the Company. To obtain a copy of these research reports, please contact the respective analysts.

www.opco.com/

www.leeuwenhoeck.com/

www.hcwainwright.com/

www.stifel.com/

www.firstberlin.com/

www.kbcsecurities.com/

www.roth.com/

seekingalpha.com/
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,881
Verschil +0,013 (+1,50%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 8.926.686
Volume gemiddeld 6.927.541
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront