Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
rationeel
1
P Reester:

Mooi artikel van Geerten Waling. En het geeft ook inzicht in de gebeurtenissen van 1848.

Nu liggen de zaken echter veel ernstiger.
We hebben :
- een machts-belust partij-kartel,
dat alleen aan de macht kan blijven door betaalde media : propaganda en censuur
- een buiten werking gestelde Grondwet; een kapot gemaakte democratie
- een totalitair "EU"-konstrukt
- een volkomen ontspoorde VN,

die al decennia alles afbreken, wat in eeuwen opgebouwd is.

In plaats van hier de samenlevingen productief te houden,
en in andere landen de problemen te helpen oplossen : DAAR dus,

wordt nu alle armoede, gebrek, achterlijkheid, over-bevolking, wetteloosheid, rechteloosheid,
massa-geweld
over de hele wereld verspreid,
louter en alleen omdat een volkomen verdwaasde en decadente elite "vindt" ,
dat dit "rechtvaardig is" ............................
Pure destructie. Wereld-wijd.

You can not fool all the people, all the time.
Yellow Winter !
NEXIT !

www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie...
izdp
0
Zo te lezen weer een pulpartikel.

Wie dit zegt:

We hebben :
- een machts-belust partij-kartel,
dat alleen aan de macht kan blijven door betaalde media : propaganda en censuur
- een buiten werking gestelde Grondwet; een kapot gemaakte democratie
- een totalitair "EU"-konstrukt
- een volkomen ontspoorde VN.

is losgezongen van de realiteit en voor die moeten we juist waken.
Juist die vormen een bedreiging van onze uitstekende grondwet.
Konijn54
1
Hallo Lezers,

Na het gele hesjes tumult en dat Macron door de knieën moet tegenover de vakbonden en de gele hesjes beweging, vind er plotsklaps weer een aanslag plaats in Frankrijk.

Mooi in scene gezette afleidingsmanoeuvre van Macron om de aandacht af te leiden van de binnenlandse problemen m.b.t. het plunderen van de burgers door allerlei belasting/accijnsverhogingen
Zijn voorganger heeft ook al misleidende trucks uitgehaald,samen met Inlichtingendiensten, die het daglicht niet kunnen verdragen.
Omdat ze allemaal bij dezelfde verderfelijke rijke kliek behoren.
Zij haten de gewone burgers.

Nu nog even iets vergelijkbaars;

Nieuwsuur 11-12-2018.

Mathijs Bouwman*, de huiseconoom van Nieuwsuur ( volledig gecensureerd door overheidsambtenaren en de kabinetsredactie van Nieuwsuur.

* Beter gezegd,de huisverlakker van de burgers.

Bouwman profileerd zich steeds meer als een verlakker van de burgers en als volger en spreekbuis van het kabinetsbeleid en de geldgraaiers.
Komt ook, omdat hij zelf ook een graaiersgeest heeft.
Hierop zal hij nog afgerekend gaan worden,linksom,of rechtsom.

Van deze laatste is hij altijd al een tortelduif geweest en omdat hij zichzelf meer wil verreiken dan de gemiddelde Nederlander , daarom herhaald hij ook steeds op leugenachtige wijze de kabinetsplannen, uitvoering ervan, omdat hij op het zelfzuchtige standpunt staat 'Wie niet sluw en doortrapt is, ( lees; wie niet ver genoeg van onze waarheid is verwijderd ), die moet maar ten onder gaan, arm zijn en creperen.

Mocht ik hier gecensureerd worden, dan zijn er andere wegen.

groet, Stoofpot
Konijn54
0
Correctie van mijn vorige alinea;

( lees; wie zich ver genoeg van onze waarheid wil verwijderen, die moet maar ten onder gaan, arm worden en creperen.
haas
0
Het college van Adamwil de regels die voor de
binnenstad gelden ook meer bekendheid
geven.Zo blijken veel toeristen en
andere bezoekers niet te weten dat in
het Wallengebied al een alcoholverbod
op straat geldt.

PS:
er zijn steden zoals Zwolle waar dat alcoholverbod al veel langer geldt
En ook wordt toegepast !!!:
elke dag gaan er blikjesdrinkers met boete van 95 euro naar huis
DeZwarteRidder
0
fd.nl

Aantal huishoudens met inkomen boven €50.000 stijgt

Ook aantal huishoudens dat meer dan een ton binnenbrengt neemt toe.
rationeel
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 12 december 2018 09:27:

fd.nl

Aantal huishoudens met inkomen boven €50.000 stijgt

Ook aantal huishoudens dat meer dan een ton binnenbrengt neemt toe.

Ja, 2 keer 50.000 is een ton:)
rationeel
0
Opnieuw PvdA’er over naar Denk

DEN HAAG - Opnieuw stapt een PvdA-politicus over naar Denk. Metin Çelik nam twee maanden geleden afscheid van de sociaal democraten en is direct lijsttrekker voor de provinciale statenverkiezingen in Zuid-Holland.

www.telegraaf.nl/nieuws/2891482/opnie...
rationeel
1
Uitgerukte ogen, afgerukte handen, zelfs een enkele dode, branden, doodsbange huisdieren – iedereen kent de gruwelijke gevolgen van het jaarlijkse vuurwerkfestijn met oud op nieuw. Al jaren roepen burgemeesters, diverse politieke partijen, politie, medici, hulpverleners, de Onderzoeksraad voor Veiligheid en tal van andere betrokkenen om een verbod, op zijn minst van zwaar knalvuurwerk. Maar het kabinet weigert dat. Het afsteken van vuurwerk is nu eenmaal een ‘gewaardeerde traditie’, zei vicepremier Hugo de Jonge een half jaar terug. “De goeden moeten niet onder de kwaden lijden.”

Waarom de overheid het niet aandurft de totaal uit de hand gelopen vuurwerkanarchie een halt toe te roepen? Omdat het kabinet – VVD en CDA voorop – terugdeinst voor impopulaire maatregelen. Een niet onaanzienlijk deel van de samenleving ziet het afsteken van vuurwerk als een onvervreemdbaar recht, waaraan nooit en te nimmer getornd mag worden.

Waar opgetreden zou moeten worden, durven ze niet.

Alles voor het welzijn van de burgers hoor! Geleuvie ut?

frontbencher.nl/een-gewaardeerde-trad...
[verwijderd]
0
Kabinet begint bewustwordingscampagne rondom nepnieuws
13 december 2018 13:59
www.nu.nl/internet/5628362/kabinet-be...
Het kabinet begint in februari een campagne om nepnieuws tegen te gaan. Het gaat om een bewustwordingscampagne waardoor burgers bewust ingestoken desinformatie moeten herkennen.

Dat zegt minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren in een Kamerbrief. Ze schrijft dat de campagne bedoeld is om burgers beter bekend te maken met wat nepnieuws is en hoe zij het kunnen herkennen.


==============================

Ik ken wat insiders op het Binnenhof en heb begrepen dat Kajsa Ollongren er zeer op gebrand is om burgers met voorbeelden bewust te maken van nepnieuws.
Daarom wordt dan ook begonnen met 'de verkiezingsprogramma's van alle 2e kamer partijen' als schoolvoorbeeld van nepnieuws ;-)
josti5
0
Wat een vreselijk eng D666-mens is dat toch.
MSM staat dagelijks vol met door de overheid gewenst nepnieuws.
Laat zij daar de boel maar eens schoon gaan vegen.
rationeel
0
quote:

josti5 schreef op 13 december 2018 22:47:

Wat een vreselijk eng D666-mens is dat toch.
MSM staat dagelijks vol met door de overheid gewenst nepnieuws.
Laat zij daar de boel maar eens schoon gaan vegen.
En die vreselijke NPO.

Een Vandaag een verslavende iedere dag ergernis.
rationeel
0
Tjeerd de Faber, oogarts en woordvoerder NOG inzake vuurwerk: "Het is de taak van oogartsen om het zicht zo optimaal mogelijk voor een patiënt te maken. Het hele jaar door doen we ons best om ieder procentje zicht te behouden. En dan wordt het weer oudjaarsdag en verandert Nederland in een oorlogszone met ieder jaar weer honderden oogletsels door vuurwerk."

De volgende twee patiënten zijn voor mij in 2002 de druppel geweest die mij aanzette om als medicus op de barricaden te klimmen: Stop met consumentenvuurwerk. Sinds 2009 pleit het Nederlands oogheelkundig Gezelschap tegen consumentenvuurwerk en krijgen we steeds meer medestanders via www.vuurwerkmanifest.nl.

De machteloosheid van de KENNERS. Er wordt gewoon door de regering niet geluisterd naar de specialisten verenigingen. Nu weer niet naar de oogartsen.

www.oogvereniging.nl/2018/12/oogarts-...
rationeel
0
Vuurwerkoog
R.M. was 3 jaar toen hij op de arm van opa op oudjaarsdag 2002 even mee naar buiten mocht om samen met de buren het nieuwe jaar in te luiden bij een vuurkorf op het pleintje. Er werden door oudere kinderen babyvuurpijltjes afgestoken. Plotseling gilde R. en was hij niet te bedaren. Pas thuis bleek hij een gezwollen rechteroog te hebben. Via de huisarts belandde hij in de vroege ochtend op nieuwjaarsdag in Het Oogziekenhuis waar bleek dat een voltreffer met een vuurpijltje zijn rechteroog zwaar beschadigd had. De babyvuurpijl had een grote perforatie van het oog veroorzaakt. Hij werd direct geopereerd en hoewel zijn oog behouden bleef werd na 3 operaties en een jarenlange lijdensweg van halve dagen afplakken van zijn goede oog, het rechteroog uiteindelijk toch blind.

Hij ontwikkelde een post traumatisch stress syndroom (PTSS) met angstaanvallen bij harde geluiden (onweer) en een terugval in zijn ontwikkeling. Psychiatrische behandeling en speciaal onderwijs kleurden zijn jeugd in de tinten van een ‘war child’. Zijn noodlot trok een zware wissel op ouders en gezin. Door zijn verminderde ontwikkeling en het feit dat hij maar een oog heeft is zijn beroepskeuze beperkt. Verder vindt hij het moeilijk om sociaal oogcontact te maken door scheelstand van zijn ontsierend ‘vuurwerkoog’. Mensen met een scheel blind oog hebben meer moeite op de arbeidsmarkt en meer moeite om een geschikte levenspartner te vinden.
rationeel
0

Niet meer te redden
M. (25 jaar) was dolgelukkig om als toerist uit het Oost-Europa de jaarwisseling met haar man in Rotterdam te kunnen vieren. Zij was 20 weken zwanger. Bij het verlaten van een café aan het Stadhuishuisplein (toen nog geen vuurwerkvrije zone) werd ze vol getroffen in haar gezicht door een afzwaaiende pijl uit een legaal siervuurwerkpakket aan de overkant van het plein. Bij aankomst in het ziekenhuis bleek ze naast huidwonden een opengescheurd en verbrand oog te hebben. Diezelfde nacht werd ze nog geopereerd. Helaas was haar oog niet meer te redden en moest direct verwijderd worden. Door de stress en heftige pijn beviel ze vijf dagen later spontaan van een dood kindje.
rationeel
0
Cijfers en feiten
In de afgelopen jaren zijn er 2722 ogen bij 2218 patiënten door vuurwerk beschadigd. Een derde van die ogen hebben blijvende schade met verminderd gezichtsvermogen, 180 ogen zijn volledig blind of zelfs verwijderd. Elk jaar kost ieder gedooguur van consumentenvuurwerk 2 blinde ogen. De helft van de slachtoffers is jonger dan 18, meer dan de helft zijn omstanders die zelf geen vuurwerk afsteken, meer dan 70% is veroorzaakt door legaal vuurwerk. Dit zijn de kille cijfers die vooralsnog ...niet... geleid hebben tot een veranderend beleid van het kabinet dat het vernietigende rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de Jaarwisseling (de onveiligste dag van het jaar) in wezen naast zich neerlegt met halfzachte maatregelen.

!!!!!!!!!!!!!Ergernis!!!!!!!!!!!!!!!!!!
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18 apr
 Germany40^ 17.751,90 -0,48%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.919,39 -0,35%
 US30^ 38.013,46 0,00%
 Nasd100^ 17.548,80 0,00%
 US500^ 5.049,25 0,00%
 Japan225^ 38.001,71 0,00%
 Gold spot 2.379,44 +0,00%
 EUR/USD 1,0644 -0,25%
 WTI 82,08 -0,16%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront