Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street gaat verder omlaag

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 Kaviaar 21 december 2018 21:58
    Arme ambtenaren. Trump is de persoon die een muur om de Republikeinen heeft gebouwd. Niemand mag er overheen/zich uitlaten over beslissingen die zij willen nemen.
    Het is op het kinderachtige af van Trump, dat hij dan de schuld bij de Democraten neerlegt, terwijl hij zijn zin door wil drammen. Laat het volk maar zien hoe hun president is.

    De beurzen zakken overal. Trump kan niet meer overeind houden dat hij ervoor gezorgd heeft dat de beurzen stegen. Je ziet dat dat enkel en alleen aan de zeer lage rente heeft gelegen. Nu de rente in de VS stijgt, wordt er massaal verkocht.
    Ook de handelsoorlog doet er geen goed aan.

    Trump zal opnieuw naar de Fed wijzen, zoals een narcist altijd doet. De schuld bij een ander leggen, omdat je zelf veel te goed bent om fouten te maken.

    Jammer voor ons, maar goed voor het ego van Trump, dat de beurzen zakken. Wij weten wel wie daarvoor zorgt de laatste tijd.

  2. forum rang 7 Kaviaar 21 december 2018 22:03
    Weer een tegenvaller voor Trump!

    Het Amerikaanse hooggerechtshof oordeelt vrijdag dat de extra eisen die president Donald Trump stelt aan het indienen van een asielaanvraag in de VS, niet gehandhaafd hoeven worden. Een door een lagere rechbank opgelegd verbod op het beleid blijft van kracht.

    Immigranten die via Mexico de Verenigde Staten bereiken, moeten zich van Trump bij officiële grensposten melden. Alleen dan mogen ze een asielaanvraag indienen. Een rechter in de staat Californië bepaalde vorige maand dat migranten altijd asiel kunnen aanvragen, ook als ze illegaal de grens hebben overgestoken.

    De regering had het hof gevraagd zich over het verbod te buigen, in de hoop dat deze zou worden opgeheven. Maar vijf van de negen rechters zijn het eens met de lagere rechtbank, blijkt vrijdagavond.

    President Trump wil voorkomen dat grote aantallen mensen uit Centraal-Amerika naar de Verenigde Staten verhuizen. Daarom besloot hij dat immigranten vanuit Mexico zichzelf moeten aanmelden bij de grensposten.

    Het is een van de maatregelen die hij heeft genomen sinds karavaans van migranten richting het land reizen. Hij ziet deze mensen als een bedreiging voor de nationale veiligheid.?

    Trump besloot ook duizenden militairen naar de grens bij Mexico te sturen. Zij ondersteunen de grenspolitie bij het bewaken van de grens, maar mogen de immigranten niet fysiek weren, arresteren of vasthouden. De missie van de militairen duurt tot zeker eind januari.

    Eerder deze week oordeelde een federale rechter dat illegale asielzoekers niet uitgezet mogen worden, voordat ze een asielprocedure aangeboden hebben gekregen. Ook dat was een tegenslag voor Trump.

    www.nu.nl/buitenland/5645732/amerikaa...

    Gelukkig zijn er nog mensen die die malloot enigszins kunnen remmen.
  3. crypt 21 december 2018 22:43
    Wat is er mis met een muur om ILLEGALEN tegen te houden? Ik geef Trump groot gelijk. In Australie wordt je per definitie niet in de asiel procedure opgenomen als je illegaal het land binnenkomt.zouden ze hier ook moeten doen.

    En als je nog steeds denkt dat de beurs daalt door de importheffingen van trump dan heb je het echt niet begrepen.

    kijk eens op hedgeeye.com, wordt je veel wijzer van.
  4. erjee-ff 22 december 2018 16:11
    quote:

    MGCR schreef op 21 december 2018 22:00:

    Trump moet gewoon een kappen met die handelsoorlog.
    De narcist is zo egoistisch dat hij de wedstrijd niet gaat verliezen.
    Hij moet zich schamen, net een klein kind
    En waarom? Zodat jouw aandelen kunnen stijgen? Want dat is helemaal niet egoïstisch...
    Trump heeft goed begrepen dat China het spel oneerlijk speelt. Hij heeft goed begrepen dat daar iets aan gedaan moet worden, voordat het te laat is. Obama heeft China z'n gang laten gaan, dat was niet handig.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links