Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Stevige omzetwaarschuwing Apple

Lees over dit aandeel ook

  1. 12 apr Video: cyclische aandelen bieden kansen
  2. 02 apr Apple onder vuur in de VS, maar er is een nog groter probleem

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Alexander 7 januari 2019 02:37
    quote:

    Arie40 schreef op 3 januari 2019 09:31:

    [...]
    Arie, jij bent hier blijkbaar vooral aanwezig om niet inhoudelijk uit te wisselen over bedrijven/koersen/cijfers e.d. maar vooral om je commentaar te geven op andere mensen. Persoonlijke scores en duimpjes zijn dan ook helemaal jouw ding en zie jij als “betrouwbare parameters” (door jou zelfs koers genoemd ahum..) en daar neem jij nog liever - zo blijkt - andere mensen de maat mee. Dat alleen zegt al meer genoeg maar ik ga nog even door...

    Ik ga voor de inhoud maar ik heb hieronder mijn best gedaan om me in jouw drijfveren te verplaatsen: toen jij je eerste letters op IEX aan t tikken was, was ik al vele jaren lid van IEX. In de 3 jaar dat jij hier bent had jij al 654 berichten getikt, ik in 9 jaar slechts 172, juist omdat mij dat me niet zo interesseert. Jouw opmerking “als je zoveel post” is dus een mislukte analyse van je. Op zich ook weer niet zo wonderlijk aangezien ik wel meer voorbeelden heb waaruit blijkt dat je maar wat in t wilde weg roept.

    Nog een voorbeeld dan maar? Je kunt bijzonder slecht lezen of hebt moeite om teksten te lezen want zelfs als ik al aangeef dat je mijn tekst eerst eens goed moet lezen blijf je als een kip zonder kop hetzelfde kakelen: “ik geef een algeheel koop- en verkoopadvies”, nonsens.

    Ik beschreef mijn verwachtingen voor de markt voor het nieuws van Apple en parallel daaraan heb ik mijn persoonlijke visie gegeven hoe ik zou handelen op deze daling. Ik ben geen persoon die gaat lopen pochen met mijn resultaten maar binnen deze context wil ik toch wel even benoemen omdat jij het tegenovergestelde beweert, ik zal t dus even voor je “spellen”. Ik beschreef een daling die ik zou verwachten de volgende dag (donderdag) en sprak t vertrouwen uit dat dit juist een goed moment was om te kopen. Als jij had gedaan wat ik schreef had je dus in 1 dag (vrijdag) bijna 4,27% winst gemaakt. Ik begrijp uit jouw commentaar hieronder dat je contrair hebt gehandeld enkel omdat ik t zei, tja wat moet je nu op zulk raar gedrag zeggen...Blijkbaar heb je veel vertrouwen in me als je je gedrag er zelfs contrair op aanpast alleen moet ik je dus wel sterkte wensen met je verlies.

    “Leer ervan” zegt de schoolmeester en je zegt t tegen iemand die hier 3x langer rondloopt, zonder mij te kennen of te weten wat ik met beleggen heb bereikt. Misschien heb je je roeping als schoolmeester gemist maar ik heb niet om je advies gevraagd, houd je persoonlijke adviezen dus maar gewoon voor je.

    Tot slot, dat Wassenaar verhaal, gezien mijn naam? En daarna een nog vager verhaal over een metafoor omdat ik je ermee confronteerde. Ik ga niet eens reageren op zo’n raar verhaal.

    Sterkte met je verlies en reageer a.u.b. gewoon niet meer op mij, ik ben toch onbelangrijk met mijn score voor je.

    Alexander schreef op 2 jan 2019 om 23:55:

    [...]

    Onduidelijk bericht, ik heb geen koers. Die aanname van Wassenaar geeft mij wel inzicht je eigen analysevermogen.
    -----------------------------------------
    Je hebt wel een koers. Klik op je eigen naam en kijk maar in de rechter bovenhoek.

    Wassenaar bedoel ik als metafoor. Een bubbel. Gezien je naam, raar verhaal om zowel een algehele koop én verkoopaanbeveling te doen in 5 minuten tijd, én een post van je over hoe jij uitlegt hoe het wel allemaal even werkt...Ja dan denk ik..een wassenaartje. Zeker met een score van 0.04; als je zoveel post en dan is dit je score dan geeft dat weinig kwaliteit aan.

    Maar hé, leer ervan. En bedankt. Mijn mening om jou als contra indicatie te zien is goed uitgekomen. Alle beurzen staan in het rood.
41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Apple

172,660 15 apr
-3,905 -2,21%
Premium

Apple onder vuur in de VS, maar er is een nog groter probleem

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links