C/Tac « Terug naar discussie overzicht

CTAC ontwikkelingen 2018

157 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Eeuwige Rijkdom
0
Uitgelezen kans voor JP Visser om zijn belang boven de 30 % te brengen en dan een bod te doen op de rest.
effegenoeg
0
Ctac worstelt met juridisch geschil
DEN BOSCH (AFN) - De leiding van Ctac worstelt met de afwikkeling van een juridisch geschil, dat de automatiseerder mogelijk opzadelt met een schadepost van 1,9 miljoen euro plus een nog te bepalen bedrag aan schadevergoeding. Dit bepaalde de rechter in een tussenvonnis. Ctac is het daar niet mee eens en kondigde aan sowieso in hoger beroep te zullen gaan tegen het eindvonnis dat begin volgend jaar volgt.

De kwestie gaat over een eerder afgesloten contract uit 2016. De partijen, Ctac en de klant, beweren over en weer dat niet aan afspraken is voldaan. Ctac werd in het tussenvonnis gesommeerd 1,1 miljoen euro aan omzet uit de boeken te schrappen. Daarbovenop komt een vordering van 800.000 euro. Verder moet de rechter zich nog buigen over een schadebedrag.

Het hoger beroep pakt mogelijk positiever uit voor Ctac, benadrukt financieel directeur Douwe van der Werf van Ctac. Volgens hem is in het tussenvonnis onvoldoende rekening gehouden met verplichtingen die de klant had naar Ctac.

Volgens Van der Werf zijn er momenteel nog veel onzekerheden. Om die reden heeft Ctac ook nog geen voorziening genomen voor de kwestie, die zich door het nu al aangekondigde beroep nog maanden voort zal slepen.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
effegenoeg
0
quote:

Hkdnp schreef op 12 november 2018 13:45:

Bericht van vorige week
Maar wel de oorzaak van de malaise.
effegenoeg
0
quote:

Hkdnp schreef op 12 november 2018 14:22:

Oh dat was nog niet duidelijk lol
Ik heb mijn best gedaan je voor erger te behoeden. :-)
fanaat
0
Een voorziening nemen voor een kwestie uit 2016 is onder deze omstandigheden meer dan gebruikelijk. Minder voorkomend is het laten oplopen van een vordering tot een bedrag van meer dan 1 miljoen. (werk dat niet of vermoedelijk niet zal worden betaald).In een goed geleide organisatie zou dit onmogelijk moeten zijn en zou er veel eerder aan de bel worden getrokken.
De Kromme
0
aandeel staat niets voor niets op 2,38......rest de vraag krijgen we herstel of gaan gewoon in een lijn naar de € 1,50
fanaat
0
Wat een enorme afgang. Een tegenvaller van voorlopig een a twee miljoen komt een onderneming als ctac niet zomaar teboven. De aandeelhouder wordt gewoon mee genomen in dit debacle.
dick02
0
Er is 1 aandeelhouder die de dans aardig is ontsprongen !! ………… Handelen met voorkennis is strafbaar , en zal m.i. teruggedraaid moeten worden door de verantwoordelijke instantie .
De Kromme
0
eruit, verlies genomen. succes zittenblijvers. tot een volgende keer. (wacht ff tot de AEX op 390 staat, dan stap ik weer in...)
fanaat
0
directie vertrek aub. Koers gehalveerd. een fout die niet is onderkend oor de directie en haar commissarissen. Hoe is dit mogelijk. Allemaal voor nop gaan werken de eerste jaren dat zou rechtvaardig zijn. GVD
De Kromme
0
met beurzen die op beven staan moet je echt niet in dit soort aandelen zitten....het bewijs is er....
dick02
0
Vandaag heeft "meneer" Crooymans waarschijnlijk weer aandelen geloosd ………….. wat een smerig spelletje van dit individu .. Dit gaat ongetwijfeld een staartje krijgen , believe me .
fanaat
0
De directie heeft beroep aangetekend tegen het vonnis. In eerste procedure verloren geeft de burger geen moed. De koers is ook ernstig gedaald. Ze zullen wel verlies nemen in 2018.De gevolgen van de koers zijn hopelijk nu al verdisconteerd. Kan men in 2019 opnieuw beginnen en de aandeelhouders goed nieuws doen toekomen.
fanaat
0
De beursanalisten hoor je nu niet. Koersdoel nog altijd 4,50. Je zou ze toch wat aandoen.
Wilbar
0
Nog wat oud nieuws uit december 2018 maar nog niet hier geplaatst.

Ctac sponsort Bossche Basketbalvereniging New Heroes
7 december 2018,

Gisteren hebben Ctac en New Heroes een overeenkomst getekend waarmee Ctac het komend jaar een van de hoofdsponsors is van de Bossche Basketball club. New Heroes is 16-voudig landskampioen en gaat ook dit jaar op avontuur in Europa. Ambities te over, wat voor Ctac zeer herkenbaar is. De contacten tussen Ctac en New Heroes zijn al eerder gelegd, zij het in een andere context. We hechten een grote waarde aan de continue ontwikkeling en verbetering van soft skills en vaardigheden van onze medewerkers. Dit doen we onder andere door sinds dit jaar soft skills trainingen aan te bieden via een online portal van New Heroes. Zo is ook de samenwerking tot stand gekomen die gisterenavond is bekrachtigd.
Hoe geven we invulling aan de sponsoring?
Naast tenuesponsoring zal er ook branding zijn tijdens de thuiswedstrijden van New Heroes in de Maaspoort. Daarnaast zal er een nadrukkelijk invulling worden gegeven aan de arbeidsmarktcommunicatie van Ctac.
157 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 15:45
Koers 3,760
Verschil -0,180 (-4,57%)
Hoog 3,880
Laag 3,760
Volume 1.995
Volume gemiddeld 16.431
Volume gisteren 14.461

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront