Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX koppelt platform aan dat van DeGiro

Lees over dit aandeel ook

  1. 04 apr Update: Ten Napel meldt belang in IEX 5
  2. 26 mrt Stabiele omzet IEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Vaak wel 16 januari 2019 10:22
    Hopelijk wordt het een succes. Daar kunnen we dan vervolgens allemaal van profiteren. Als je nu op een bedrijf drukt zie je wel de koers maar de vakjes 'fundamenteel, analyse, nieuws, etc die zijn leeg. Daardoor lijkt de IEX oppervlakkig gezien een volwassen site maar is het dat dus nog niet als je werkelijk toegevoegde waarde wilt hebben

    Positie is dat ze zich middels het "premium" gebeuren en nu deze samenwerking met de Giro wel aan het ontwikkelen zijn. Hopelijk investeren ze dat geld en wordt het niet omgezet in de nieuwste BMW of Tesla.

    PS ik ben premium lid en vind dat ik best wat kritisch mag zijn . Ik betaal immers 15 euro per maand.
  2. [verwijderd] 16 januari 2019 12:11
    Geachte Rene l,

    Bedankt voor uw vraag.

    U vroeg zich af wie er mee kan kijken in de portefeuille(s) die u bij IEX beheert en gekoppeld zijn met DeGiro. Een belangrijke en terechte vraag die ik graag voor u toelicht.

    IEX hecht veel waarde aan het beschermen van de data van haar klanten. De portefeuille-data die u deelt met IEX blijft dan ook uw data. Uw gegevens wordt niet gedeeld met derden. De portefeuille van DeGiro die u koppelt is dus privé en niet inzichtelijk voor anderen.

    Daarnaast maakt IEX gebruik van een versleutelde verbinding (SSL). Hiermee waarborgt IEX uw data en privacy. Mocht u hier meer informatie over willen lezen dan verwijs ik u graag door naar onze privacyverklaring.

    IEX levert haar klanten relevante en actuele informatie. Een voordeel van een koppeling met DeGiro voor u als klant is dat IEX het nieuws, de koersen en adviezen voor u filtert op basis van de aandelen in uw portefeuille.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,
    IEX
  3. Dennis20 23 juli 2020 15:17
    Werkt deze koppeling nog? Bij mij doet hij het ook niet namelijk.

    Gerelateerde vraag: is er een mogelijkheid om je portefeuille van DeGiro ergens te tracken en volgen? En de totale waardeontwikkeling bijv. te vergelijken met jouw benchmark (bijv. de S&P500)?

    Zo niet, zouden mensen hier uberhaupt geinteresseerd zijn? Ik zit er namelijk over te denken om dit dan zelf proberen te ontwikkelen met een vriend
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links