PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL 2019

3.400 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
DWB Happy
0
quote:

Martijn van M schreef op 17 januari 2019 18:51:

[...]

Mogelijk totdat het tijd is voor de jaarcijfers; ik vond het al heel wat dat PostNL enkele weken terug eigenlijk uit het niets heeft aangegeven dat het bezig is met de voorbereiding van de verwachte overname van Sandd. Echter, uit het bericht van Jefferies kunnen we opmaken dat dit mogelijk echt nog wel een paar maandjes zou kunnen gaan duren - conform wat PostNL afgelopen zomer al heeft aangegeven.

Overigens, vanavond is dus ook al weer duidelijk geworden dat PostNL inmiddels een CAO bod heeft gedaan dat door 3 van de 4 vakbonden lijk te gaan worden omarmd - afgaande op het bericht van de FNV.
Waar maak jij dat uit op?
Hou nou eens op met het verdraaien van feiten, draaikont!

""Verder denkt Jefferies dat een overname van Sandd, zoals algemeen verwacht in de markt,
aanstaande is.""
Tordan
0
quote:

Martijn van M schreef op 17 januari 2019 18:51:

[...]

Mogelijk totdat het tijd is voor de jaarcijfers; ik vond het al heel wat dat PostNL enkele weken terug eigenlijk uit het niets heeft aangegeven dat het bezig is met de voorbereiding van de verwachte overname van Sandd. Echter, uit het bericht van Jefferies kunnen we opmaken dat dit mogelijk echt nog wel een paar maandjes zou kunnen gaan duren - conform wat PostNL afgelopen zomer al heeft aangegeven.

Overigens, vanavond is dus ook al weer duidelijk geworden dat PostNL inmiddels een CAO bod heeft gedaan dat door 3 van de 4 vakbonden lijk te gaan worden omarmd - afgaande op het bericht van de FNV.
Waar maak jij uit op dat het nog wel wat maandjes kan gaan duren?

Ik lees alleen dit:

"Verder denkt Jefferies dat een overname van Sandd, zoals algemeen verwacht in de markt, aanstaande is. Deze acquisitie zal volgens Jefferies "vermoedelijk zeer winstgevend en waardeverhogend" zijn"
Geefgas
0
quote:

Martijn van M schreef op 17 januari 2019 17:41:

[...]

Vanaf dat moment is de koers-ellende eigenlijk pas echt begonnen, want de problemen leken op dat moment achter de rug... totdat in de loop van 2017 de krimp van de post in Europa in een totaal onverwachte nieuwe versnelling belandde.

Hoe kun je dit schrijven?
Je hebt toch wel iets meer kennis van de totale casus dan deze zeer symplistische redenering?
Was het leven maar zo makkelijk ....
Dit is een broodje aap.
Toekomstbeeld
1
quote:

Hansbeleg schreef op 17 januari 2019 18:06:

[...]

Ja daar zijn de onruststokers van de FNV weer bij PostNL. Gelukkig kan PostNL de CAO gewoon met de andere bonden afsluiten, daar is geen instemming van de FNV voor nodig.

Het is ook wat he dat een beursgenoteerd bedrijf dividend uitkeert, onbegrijpelijk wie doet nu zoiets, schande. :-(

Dit proces is herkenbaar.

Deze CAO werd in 2017 eerst ook overeengekomen met de andere bonden.
De FNV bleef doorzeuren en uiteindelijk werd de CAO alsnog in oktober 2017 afgesloten. Met terugwerkende kracht ingaande per 1 april 2017.

Blij dat de andere bonden wel akkoord zijn en dat we de schade tot 3% inflatie hebben kunnen beperken. Meer dan 3% is ook niet redelijk. Het is bovendien niet de schuld van PostNL dat met name zorgkosten, belastingen op energie en de btw zijn verhoogd.

[verwijderd]
0
FNV spreekt zelfs van een 'flutakkoord' - wat eigenlijk gewoon bizar is in het perspectief dat het ook geen enkel begrip toont voor het feit dat alle andere vakbonden het voorstel van PostNL wel lijken te willen steunen; kortom, de FNV is mogelijk weer vooral bezig om zichzelf eigenlijk buitenspel te plaatsen door behoorlijk hoge eisen te stellen... afgelopen zomer speelden ze hetzelfde spel waarbij ze uiteindelijk ook al als laatste instemde met de CAO voor de postbezorgers.

www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectore...

Uitleg waarom de FNV het flutakkoord PostNL niet ondertekent

Het eindbod van PostNL voor de nieuwe cao is een flutakkoord. Het bod van PostNL komt niet in de buurt van de voorstellen van de FNV. PostNL probeert nu via het Prikbordnieuws alle leden van de vakbonden te overtuigen om toch in te stemmen met dit slechte akkoord.

Op deze pagina spreken wij de beweringen van PostNL tegen. Zo geven we jou een eerlijk beeld van dit eindbod en de negatieve gevolgen ervan. Deel deze pagina (www.fnv.nl/slechtakkoordpostnl) met al je collega’s. Vooral ook aan de leden van de andere bonden, zodat ook zij begrijpen waarom wij dit flutakkoord moeten afwijzen.

Teken de petitie

Vergeet ook niet om de petitie tegen dit principeakkoord te ondertekenen. Lees hier wat je collega's vinden van het eindbod.

TEKEN DE PETITIE TEGEN DIT FLUTAKKOORD

Waarom is de FNV niet akkoord met het eindvoorstel van PostNL?

- De FNV tekent het eindbod van PostNL niet

PostNL schrijft: 'Op 13 oktober bereikten we een principeakkoord over de cao met 3 van de 4 vakorganisaties. FNV Publiek Belang ging helaas niet akkoord, maar legt de uitkomst wel voor aan haar leden. Er wordt veel over het principeakkoord gezegd en geschreven. We vinden het belangrijk een paar zaken nog nader toe te lichten.'

Reactie FNV:

Op 13 oktober heeft PostNL een eindbod voor de cao. Over de inhoud konden de bonden niet meer onderhandelen. Het was dus slikken of stikken. De FNV heeft direct aangegeven dat zij dit bod niet wilden accepteren. Ook de vertegenwoordigers van de FNV-leden hebben dit eindbod gezamenlijk afgekeurd. De andere bonden hebben dit eindbod wel geaccepteerd als een principeakkoord. Ook leggen zij dit eindbod positief aan hun leden voor!
De afgelopen weken hebben de FNV-leden, maar ook de leden van andere bonden, dit slechte akkoord massaal naar de prullenmand verwezen.

- Het eindbod van PostNL past niet bij de realiteit

PostNL schrijft: 'Met dit principeakkoord zijn we tot het uiterste gegaan. De dalende briefpostvolumes en regelgeving zijn ongunstig voor PostNL. We maken in het geheel minder winst, ondanks de groei bij Pakketten. Er ligt nu een goed principeakkoord dat past bij onze realiteit. Niet voor niets zijn 3 van de 4 vakorganisaties hiermee akkoord gegaan. We hopen nog steeds dat de leden van alle 4 de vakorganisaties uiteindelijk akkoord gaan.'

Reactie FNV:

PostNL zegt: 'We maken in het geheel minder winst'. Pardon? Er wordt wel zeker winst gemaakt! Dat bevestigt PostNL ook in de in de halfjaarcijfers. Dus zoals verwacht wordt er winst gemaakt in 2017. Ook voor de jaren erna geeft PostNL aan winst te gaan maken. Aan de aandeelhouders is een stijgende dividend (uitbetaling van winst) voor de komende jaren beloofd. Wij vinden dat de werknemers dan ook een echte verbetering moeten voelen in hun portemonnee. De FNV komt op voor de belangen van de werknemers van PostNL. Het eindbod van PostNL dient die belangen niet!

- PostNL biedt minder dan helft (2,6%) van onze looneis van 6%

PostNL schrijft: 'Bij het loonbod gaat het erom hoeveel je er op 31 december 2018 op vooruit gaat. Je hebt dan stapsgewijs een salarisverhoging ontvangen van in totaal 2,6%. De inflatie loopt ook stapsgewijs op. De verwachting is dat tijdens de looptijd van de cao de inflatie oploopt tot 2,28%. Dat betekent dat je er met het loonbod op vooruit gaat ten opzichte van de verwachte inflatie. Naast het loonbod krijg je ook nog een eenmalige uitkering van € 50,- netto voor een voltijdbaan in december 2017. In juni van dit jaar heb je een resultaatafhankelijke uitkering van 2,39% ontvangen die je ook moet meetellen. Verder kun je ieder jaar nog meer gaan verdienen als je nog niet aan het einde van je salarisschaal zit.'

Reactie FNV:

Het salaris wordt in 5 stappen verhoogd met uiteindelijk 2,6% gedurende de looptijd van de cao. Maar als je kijkt hoe dat wordt uitgesmeerd, is het in werkelijkheid veel minder. Omgerekend kom je dan uit op een loonsverhoging van 1,37% per 1 april 2017. Dit is dus wat je gemiddeld over de cao-periode krijgt.
De eis van alle bonden was 2,5% in een cao met een looptijd van 12 maanden. Dat gat is dus wel erg groot. Vanaf 1 april 2018 is de looneis van de FNV minimaal 3,5% voor 12 maanden. De inzet voor 24 maanden is dus minimaal 6%. PostNL biedt slechts 2,6% (voor een cao met een looptijd die 3 maanden korter is). Dat is dus minder dan de helft van onze looneis.
PostNL probeert het nog iets op te poetsen door de resultaatsafhankelijke uitkering erbij te betrekken. Die afspraken liggen vast, daar onderhandelen we niet over. De eenmalige uitkering van € 50,- in december staat in geen enkele verhouding tot onze looneis.

(Deel 2 volgt hieronder)
[verwijderd]
0
(Deel 2)

- Laagste salarisgroepen leveren €10,- in met nieuwe reiskostenregeling

PostNL schrijft: '56% gaat erop vooruit met de nieuwe regeling woon-werkverkeer. Voor 30% van de collega's verandert er niks. Voor 14% is de nieuwe regeling ongunstig. Zij gaan er gemiddeld €10,- per maand op achteruit. Het gaat om collega's in alle salarisschalen en functies. Zij krijgen 2 jaar lang volledige compensatie. Waarom gaan deze collega's erop achteruit? Zij ontvangen nu nog een aanvulling op hun woon-werkverkeer. Deze aanvulling vervalt straks, maar de nieuwe woon-werkregeling gaat wel omhoog naar een maximum van 60 kilometer én met een hoger tarief van € 0,19 per kilometer.'

Reactie FNV:

PostNL heeft tijdens de onderhandeling toegezegd alle verslechteringen van tafel te halen. Daar houden we PostNL aan. PostNL heeft veel tekst nodig om uit te leggen waarom deze regeling zo goed is. Ze vergeten daarbij te zeggen dat de laagste salarisgroepen er gemiddeld € 10,- erop achteruitgaan. Je moet dan bijna 1% extra salarisverhoging krijgen om dat goed te maken. Ook deze verslechtering moet van ons van tafel.

- Vrijgevallen uren van oudere werknemers worden maar voor 50% herbezet. FNV wil 100%

PostNL schrijft: 'Het idee voor een generatiepact komt van alle 4 de vakorganisaties. De vakorganisaties willen vooral dat jongere collega's beter kunnen doorstromen doordat ouderen minder gaan werken. Door de krimp bij Mail NL kunnen we bij dit bedrijfsonderdeel minder doorstroom bieden wanneer oudere collega's minder gaan werken. Bij Pakketten & Logistiek kan dit beter. We vullen de vrijgevallen uren minstens voor de helft in met eigen collega's. We doen ons uiterste best om meer te doen. Tegelijkertijd willen we voorkomen dat minder werken door oudere collega's extra werkdruk oplevert voor de rest.'

Reactie FNV:

Het is de bedoeling van een generatiepact dat de uren die vrijvallen, omdat oudere werknemers minder gaan werken, worden ingevuld door jongeren. De FNV heeft bij het onderdeel Pakketten & Logistiek (P&L) geëist dat de vrijgevallen uren voor 100% worden herbezet. PostNL wil maar hooguit 50% te herbezetten. De collega's van P&L hebben totaal geen vertrouwen meer in dit soort vage toezeggingen. De werkdruk is enorm, maar er wordt niets aan gedaan.
Vandaar de vraag om een harde garantie voor herbezetting! Ligt ook voor de hand toch. Als er geen uren zouden vrijvallen, dan zijn die uren ook gewoon bezet door de mensen die er werken.
Geefgas
1
Beste mensen, ik heb het gevoel dat MvM weer veel onrust wil stoken en met name als doel heeft onoverzichtelijk maken van dit forum.
Ellenlange quotes van zaken die we zelf ook wel kunnen lezen. Meningen die tot in kleine details worden opgeschreven en inhoudelijke discussies / opmerkingen naar mensen die daar niet om hebben gevraagd.
Tenslotte stellingnames die kant nog wal raken.

Ik kan het niet erg waarderen.
DWB Happy
0
quote:

Geefgas schreef op 17 januari 2019 19:07:

Beste mensen, ik heb het gevoel dat MvM weer veel onrust wil stoken en met name onoverzichtelijk maken van dit forum.
Ellenlange quotes van zaken die we zelf ook wel kunnen lezen. Meningen die tot in kleine details worden opgeschreven en inhoudelijke discussies / opmerkingen naar mensen die daar niet om hebben gevraagd.
Tenslotte stellingnames die kant nog wal raken.

Ik kan het niet erg waarderen.

Belangrijke feiten moedwillig verdraaien, lees eens terug aub.

Dit bedenkt een normaal mens niet, hier zit meer achter!
[verwijderd]
0
quote:

Geefgas schreef op 17 januari 2019 19:03:

[...]

Hoe kun je dit schrijven?
Je hebt toch wel iets meer kennis van de totale casus dan deze zeer symplistische redenering?
Was het leven maar zo makkelijk ....
Dit is een broodje aap.
Bij de jaarcijfers over 2016 sprak PostNL de verwachting/hoop uit dat de krimp van de postmarkt in de jaren die zouden gaan volgen zou kunnen gaan stabiliseren - uit mijn hoofd meen ik in de order van 6-8% (soortgelijke geluiden waren er toen ook elders in Europa te horen).

Echter, uiteindelijk bleek 1 jaren die krimp al in de orde van 10-12% te zijn beland... en ook elders in Europa konden we begin 2018 soortgelijke teleurstellende waarschuwende geluiden horen... vanaf dat moment ging het bij Bpost ook helemaal mis.

De significantie van dit punt wordt ook meteen duidelijk als je hierbij bedenkt dat PostNL de hoop had dat de groei van de pakketjes de krimp bij de post had kunnen compenseren... mits deze niet opnieuw in een versnelling zou belanden, echter dit gebeurde in 2017 dus in heel Europa, tegen alle verwachtingen in!

(In mijn ogen toon je met jouw 'boordje aap' suggestie weer eens aan dat je eigenlijk maar wat roept, zonder enige interesse te tonen voor de feiten... noch enige poging in de richting van een inhoudelijke discussie - het enige appèl dat je maakt lijkt eigenlijk enkel van persoonlijke aard te zijn... namelijk door te suggereren dat ik hier zogenaamd mijn verhaaltjes een beetje uit mijn duim zou zitten te zuigen)
Toekomstbeeld
1
quote:

Martijn van M schreef op 17 januari 2019 19:04:

FNV spreekt zelfs van een 'flutakkoord' - wat eigenlijk gewoon bizar is in het perspectief dat het ook geen enkel begrip toont voor het feit dat alle andere vakbonden het voorstel van PostNL wel lijken te willen steunen; kortom, de FNV is mogelijk weer vooral bezig om zichzelf eigenlijk buitenspel te plaatsen door behoorlijk hoge eisen te stellen... afgelopen zomer speelden ze hetzelfde spel waarbij ze uiteindelijk ook al als laatste instemde met de CAO voor de postbezorgers.

www.fnv.nl/sector-en-cao/alle-sectore...

Uitleg waarom de FNV het flutakkoord PostNL niet ondertekent

Het eindbod van PostNL voor de nieuwe cao is een flutakkoord. Het bod van PostNL komt niet in de buurt van de voorstellen van de FNV. PostNL probeert nu via het Prikbordnieuws alle leden van de vakbonden te overtuigen om toch in te stemmen met dit slechte akkoord.

Op deze pagina spreken wij de beweringen van PostNL tegen. Zo geven we jou een eerlijk beeld van dit eindbod en de negatieve gevolgen ervan. Deel deze pagina (www.fnv.nl/slechtakkoordpostnl) met al je collega’s. Vooral ook aan de leden van de andere bonden, zodat ook zij begrijpen waarom wij dit flutakkoord moeten afwijzen.

Teken de petitie

Vergeet ook niet om de petitie tegen dit principeakkoord te ondertekenen. Lees hier wat je collega's vinden van het eindbod.

TEKEN DE PETITIE TEGEN DIT FLUTAKKOORD

Waarom is de FNV niet akkoord met het eindvoorstel van PostNL?

- De FNV tekent het eindbod van PostNL niet

PostNL schrijft: 'Op 13 oktober bereikten we een principeakkoord over de cao met 3 van de 4 vakorganisaties. FNV Publiek Belang ging helaas niet akkoord, maar legt de uitkomst wel voor aan haar leden. Er wordt veel over het principeakkoord gezegd en geschreven. We vinden het belangrijk een paar zaken nog nader toe te lichten.'

Reactie FNV:

Op 13 oktober heeft PostNL een eindbod voor de cao. Over de inhoud konden de bonden niet meer onderhandelen. Het was dus slikken of stikken. De FNV heeft direct aangegeven dat zij dit bod niet wilden accepteren. Ook de vertegenwoordigers van de FNV-leden hebben dit eindbod gezamenlijk afgekeurd. De andere bonden hebben dit eindbod wel geaccepteerd als een principeakkoord. Ook leggen zij dit eindbod positief aan hun leden voor!
De afgelopen weken hebben de FNV-leden, maar ook de leden van andere bonden, dit slechte akkoord massaal naar de prullenmand verwezen.

- Het eindbod van PostNL past niet bij de realiteit

PostNL schrijft: 'Met dit principeakkoord zijn we tot het uiterste gegaan. De dalende briefpostvolumes en regelgeving zijn ongunstig voor PostNL. We maken in het geheel minder winst, ondanks de groei bij Pakketten. Er ligt nu een goed principeakkoord dat past bij onze realiteit. Niet voor niets zijn 3 van de 4 vakorganisaties hiermee akkoord gegaan. We hopen nog steeds dat de leden van alle 4 de vakorganisaties uiteindelijk akkoord gaan.'

Reactie FNV:

PostNL zegt: 'We maken in het geheel minder winst'. Pardon? Er wordt wel zeker winst gemaakt! Dat bevestigt PostNL ook in de in de halfjaarcijfers. Dus zoals verwacht wordt er winst gemaakt in 2017. Ook voor de jaren erna geeft PostNL aan winst te gaan maken. Aan de aandeelhouders is een stijgende dividend (uitbetaling van winst) voor de komende jaren beloofd. Wij vinden dat de werknemers dan ook een echte verbetering moeten voelen in hun portemonnee. De FNV komt op voor de belangen van de werknemers van PostNL. Het eindbod van PostNL dient die belangen niet!

- PostNL biedt minder dan helft (2,6%) van onze looneis van 6%

PostNL schrijft: 'Bij het loonbod gaat het erom hoeveel je er op 31 december 2018 op vooruit gaat. Je hebt dan stapsgewijs een salarisverhoging ontvangen van in totaal 2,6%. De inflatie loopt ook stapsgewijs op. De verwachting is dat tijdens de looptijd van de cao de inflatie oploopt tot 2,28%. Dat betekent dat je er met het loonbod op vooruit gaat ten opzichte van de verwachte inflatie. Naast het loonbod krijg je ook nog een eenmalige uitkering van € 50,- netto voor een voltijdbaan in december 2017. In juni van dit jaar heb je een resultaatafhankelijke uitkering van 2,39% ontvangen die je ook moet meetellen. Verder kun je ieder jaar nog meer gaan verdienen als je nog niet aan het einde van je salarisschaal zit.'

Reactie FNV:

Het salaris wordt in 5 stappen verhoogd met uiteindelijk 2,6% gedurende de looptijd van de cao. Maar als je kijkt hoe dat wordt uitgesmeerd, is het in werkelijkheid veel minder. Omgerekend kom je dan uit op een loonsverhoging van 1,37% per 1 april 2017. Dit is dus wat je gemiddeld over de cao-periode krijgt.
De eis van alle bonden was 2,5% in een cao met een looptijd van 12 maanden. Dat gat is dus wel erg groot. Vanaf 1 april 2018 is de looneis van de FNV minimaal 3,5% voor 12 maanden. De inzet voor 24 maanden is dus minimaal 6%. PostNL biedt slechts 2,6% (voor een cao met een looptijd die 3 maanden korter is). Dat is dus minder dan de helft van onze looneis.
PostNL probeert het nog iets op te poetsen door de resultaatsafhankelijke uitkering erbij te betrekken. Die afspraken liggen vast, daar onderhandelen we niet over. De eenmalige uitkering van € 50,- in december staat in geen enkele verhouding tot onze looneis.

(Deel 2 volgt hieronder)
Hé sufferd, sodemieter eens op met alle tekst van twee jaar geleden hier te kopiëren alsof het gaat over de huidige discussie punten!!!

Stop eens met je paniekvoetbal en denk eens na voordat je allemaal zooi dumpt!

Toekomstbeeld
2
Mensen, de postings van MvM van 19:04 en 19:05 gaan over de CAO discussiepunten van 2 jaar geleden.

Negeer ze aub! Stemmingmakerij!

Het is weer zover.

Geefgas
0
quote:

Martijn van M schreef op 17 januari 2019 19:15:

[...]

Bij de jaarcijfers over 2016 sprak PostNL de verwachting/hoop uit dat de krimp van de postmarkt in de jaren die zouden gaan volgen zou kunnen gaan stabiliseren - uit mijn hoofd meen ik in de order van 6-8% (soortgelijke geluiden waren er toen ook elders in Europa te horen).

Echter, uiteindelijk bleek 1 jaren die krimp al in de orde van 10-12% te zijn beland... en ook elders in Europa konden we begin 2018 soortgelijke teleurstellende waarschuwende geluiden horen... vanaf dat moment ging het bij Bpost ook helemaal mis.

De significantie van dit punt wordt ook meteen duidelijk als je hierbij bedenkt dat PostNL de hoop had dat de groei van de pakketjes de krimp bij de post had kunnen compenseren... mits deze niet opnieuw in een versnelling zou belanden, echter dit gebeurde in 2017 dus in heel Europa, tegen alle verwachtingen in!

(In mijn ogen toon je met jouw 'boordje aap' suggestie weer eens aan dat je eigenlijk maar wat roept, zonder enige interesse te tonen voor de feiten... noch enige poging in de richting van een inhoudelijke discussie - het enige appèl dat je maakt lijkt eigenlijk enkel van persoonlijke aard te zijn... namelijk door te suggereren dat ik hier zogenaamd mijn verhaaltjes een beetje uit mijn duim zou zitten te zuigen)
Bla bla bla.

Ik sluit me aan bij de andere poster.
Sufferd, hou eens op met die oude rotzooi dumpen op forum en het forum vervuilen.
Geefgas
0
quote:

DWB Happy schreef op 17 januari 2019 19:09:

[...]

Belangrijke feiten moedwillig verdraaien, lees eens terug aub.

Dit bedenkt een normaal mens niet, hier zit meer achter!
We zullen het zien. Voorgaande keren als MvM met zijn proza verscheen zakte de koers in elkaar.
Als het nu weer gebeurt, heb je wellicht gelijk.
Toekomstbeeld
0
quote:

Geefgas schreef op 17 januari 2019 19:24:

[...]

We zullen het zien. Voorgaande keren als MvM met zijn proza verscheen zakte de koers in elkaar.
Als het nu weer gebeurt, heb je wellicht gelijk.
Ach, begin 2018 toen de koers boven de 4 noteerde (ja, echt, de koers heeft boven de 4 gestaan nog geen 12 maanden geleden. Ik zweer het je, geen droom!) zou de koers volgens de charlatan vh forum al snel naar nog veel hogere niveau's gaan stijgen.

De charlatan probeert nu doorzichtig stemming te maken door de gehele dag al talloze postings te plaatsen waarbij zelfs koersadviezen van gerenommeerde analisten in twijfel getrokken worden. Maar ja, zoals altijd valt hij aan het eind vd dag weer helemaal door de mand door oude berichten te plaatsen en die te presenteren als actueel. Jammer, hij heeft best wel potentie maar het komt er maar niet hoe uit. Hoeveel coaching we hem ook met ons allen geven.

[verwijderd]
0
Puntjes voor de aankomende AVA
1. Hoe staat het met de waardecreatie op eigen kracht? Wanneer kunnen we de EUR5,75 per aandeel verwachten?
2. Stand van zaken mbt claims
- EU t.w.v. EUR0,87 per aandeel ivm onterecht blokkeren UPS bod op TNT
- ACM ivm onterechte schade aan marktaandeel PostNL door AMM maatregel
3. Aanpassen statuten om de FNV commissarissen uit de RvC te zetten
4. Stemming voor nieuwe termijn Herna Verhagen
5. Wvttk
Hansbeleg
0
quote:

Toekomstbeeld schreef op 17 januari 2019 19:19:

Mensen, de postings van MvM van 19:04 en 19:05 gaan over de CAO discussiepunten van 2 jaar geleden.

Negeer ze aub! Stemmingmakerij!

Het is weer zover.
Hij deed het om het punt te maken dat de FNV toen ook in het stof moest bijten, althans zo lees ik het.
Dus om een positieve stemming te creeren, daar mogen we blij mee zijn ;-)
Tordan
0
quote:

Hansbeleg schreef op 17 januari 2019 19:32:

[...]
Hij deed het om het punt te maken dat de FNV toen ook in het stof moest bijten, althans zo lees ik het.
Dus om een positieve stemming te creeren, daar mogen we blij mee zijn ;-)
het kan allemaal nog wel erger, als ene Pielsje zich nu ook weer meldt.
Toekomstbeeld
0
quote:

Hansbeleg schreef op 17 januari 2019 19:32:

[...]
Hij deed het om het punt te maken dat de FNV toen ook in het stof moest bijten, althans zo lees ik het.
Dus om een positieve stemming te creeren, daar mogen we blij mee zijn ;-)
Ik snap je humor :-).

Maar met deze intro....vrees ik toch een bepaalde mate van intelligentie black-out.

"FNV spreekt zelfs van een 'flutakkoord' - wat eigenlijk gewoon bizar is in het perspectief dat het ook geen enkel begrip toont voor het feit dat alle andere vakbonden het voorstel van PostNL wel lijken te willen steunen; kortom, de FNV is mogelijk weer vooral bezig om zichzelf eigenlijk buitenspel te plaatsen door behoorlijk hoge eisen te stellen... afgelopen zomer speelden ze hetzelfde spel waarbij ze uiteindelijk ook al als laatste instemde met de CAO voor de postbezorgers."
Toekomstbeeld
0
quote:

lucky14 schreef op 17 januari 2019 19:36:

[...]

het kan allemaal nog wel erger, als ene Pielsje zich nu ook weer meldt.
Zit of nog in de ploegendienst of sprakeloos vd stijging vandaag
3.400 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 13:01
Koers 1,237
Verschil -0,023 (-1,83%)
Hoog 1,250
Laag 1,232
Volume 721.805
Volume gemiddeld 2.208.161
Volume gisteren 1.631.754

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront