Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming januari 2019

9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Blèèhhh
1
quote:

four60 schreef op 19 januari 2019 01:11:

Ik krijg de indruk dat de schare van forumgenoten, die het met mij eens zijn, groeiende is. Sommige forumleden durven zich niet expliciet uit te laten maar tussen de regels door valt het te constateren.
Ik ga niet weer verhalen wat ik in het verleden heb gesteld.
Deze stellingen zijn grotendeels wel de waarheid geworden en het ziet er niet naar uit dat de situatie zich zal verbeteren. Ook niet bij verpletterende Q4-cijfers.
Binnen Pharming moeten nieuwe beleidslijnen voor de toekomst uitgezet worden. Met zeker 5 indicaties voor Ruconest had ik gehoopt dat dit zou gebeuren gedurende de Kerstperiode.
Trailplanning is een belangrijk onderdeel. Maar ook simpele zaken als een goede website, regelmatige PB's enz.
Opvallen bij de grote beleggers/analisten in Amerika dmv een gedegen website in eerste instantie is uitermate belangrijk.
Het is mijn grote angst dat men deze zaken maar laat versloffen in Leiden. De Amerikaanse buitendienst kan ook gebruik maken van een gedegen website bij verkopen. Het zou een naslagwerk moeten zijn in de situaties van 'dokter gelooft u mij niet, kijk de website na en daar staat alles met bronvermelding'.
Ik stel dit omdat er tot op heden weinig wetenschappelijke publicaties zijn omtrent Ruconest, zeker in vergelijking met de concurrentie.
Aandeelhouders en analisten zien bij Pharming door de bomen het bos niet meer omdat een beleidsplanning volledig ontbreekt.
Hoe staat het nu bijvoorbeeld met de FDA procedure bij profylactisch gebruik? Dat dient in een overzicht te staan. Dat geldt ook voor de andere indicaties.
Wat mij betreft mag de heer De Vries snel laten zoeken naar een opvolger.
Nog een edit: Over je stelling dat er een update moet komen over FDA aanvraag/procedure Profylaxe=> lees maar even elke willekeurige krant en stel vast dat er een shutdown van alle overheidsinstanties in de VS gaande is. de FDA is zo goed als dicht momenteel, mensen zijn zelfs bezorgd over de kwaliteit van voedsel in de winkels en restuarants in amerika... ze hebben even geen mankracht om Pharming een reactie over Profylaxe te sturen, dat volgt wel na de shutdown natuurlijk. UIn de3ze kun je je beter tegen Trump keren dan tegen de CEO van Pharming...

Verder..

Absoluut niet met je eens. Toen ik eerder deze week twee stellingen gepost heb waarbij 1 vrij vertaald jouw mening was en de andere stelling gaf aan dat mensen wel tevreden zijn over de communicatie vanuit Pharming, heb ik geen reactie van je gezien. je was er de hele dag druk omheen aan het posten dus je hebt die peiling wel gezien. nul respondenten waren het met je eens, 12 respondenten waren het met je oneens. Doe gerust zelf een peiling als je de stellingen anders wilt formuleren. Ik voorspel je dat je mening door de grote meerderheid niet gedeeld wordt
Natal
3
Four60 wil vooral een schijndiscussie voeren over zijn hetzerige verhaal. Daarmee help je hem aan een nog groter podium. Laat je niet voor dat karretje spannen.

Moge overigens Pharlijers!
Blèèhhh
0
quote:

antop schreef op 19 januari 2019 08:45:

Hoe staat het nu bijvoorbeeld met de FDA procedure bij profylactisch gebruik? Dat dient in een overzicht te staan. Dat geldt ook voor de andere indicaties.
Wat mij betreft mag CEO blijven

Goedemorgen met het laatste gedeelte ben ik het gedeeltelijk eens.
Het enige wat er wel gezegd is dat hij zou belllen welke aanvullende informatie er ontbreekt.
Maar ook heeft hij ingezegend dat er tegelijkertijd aanvraag voor patientvriendelijker toepassing zoals pleister ingediend zou worden ....
Hoe dat ervoor staat echt geen idee,ende ene procedure duurt langer dan de andere.
Maar het product is al profylactisch op de markt en mag gewoon verkocht worden,maar niet actief gepromoot.
Ruconest is beter en goedkoper en veiliger voor vrouwen die zwanger willen worden...
Wat denk je dat de patiënt zal gaan kiezen....HAE patienten daar heeft Pharming een heel goed contact mee...dus...fijne dagen...voor 7 maart kan je ze maar beter hebben in afwachting van PB
Antop, de FDA is dicht sindes de shutdown:
fortune.com/2019/01/18/fda-funding-ne...
[verwijderd]
2
Four60 is een schreeuwer langs de zijlijn die nauwelijks gehoord wordt. Een onruststoker die een hetze voert tegen de CEO om hem te beschadigen en in diskrediet te brengen.
Four60 durft alleen hier anoniem verscholen achter een alias zijn gal te spuwen over een CEO die zich hier niet kan verdedigen.
Bij meerdere verzoeken van forum gebruikers hier mee te stoppen, gaat Four60 rustig door met het uiten van zijn frustraties.
In diverse posts heb ik hem verzocht contact op te nemen met Pharming Group en zijn ideeën, bezwaren en kritiek door te spreken met Dhr de Vries, en ons deelgenoot te maken van dat gesprek achteraf. Helaas is dit nooit gebeurt.
Anton BioTrader
18
Dus wat four60 eigenlijk zegt, is dat de tegenvallende koers een gevolg is van een gebrekkige website....? Hoewel ik er van overtuigd ben dat een goede website absoluut bijdraagt aan het algehele beeld van een bedrijf, een informatiebron kan zijn en een identiteit kan neerzetten, ben ik er niet van overtuigd dat dit het verschil bepaalt tussen het koersdoel van veel analisten en het huidige koersdoel nu.

Dat verschil wordt naar mijn mening bepaalt door voorzichtigheid. Het ontwikkelen van medicijnen kost tijd en in die tijd moet je het zien te rooien, maar ook zien te blijven bestaan. Je moet iets creëren, je moet iets laten ontspruiten, iets laten opkomen om het later als het is volgroeid te kunnen oogsten. Het is net tuinieren en daarom gebruik ik ook deze metafoor.

Ruconest van Pharming komt net boven de aarde uitpiepen. Het is geboren, ontsproten en heeft al 2 kleine blaadjes. Mogelijkheden tot het worden van een mooie plant. Dat zeker, maar er kan nog van alles gebeuren; een vogeltje kan het jonge spruitje als lekkere snack zien en opeten (overname), zware storm kunnen het spruitje doen omwaaien, maar ook droogte kan het jonge spruitje doen uitdrogen.

Om in de metafoor verder te gaan; de tuinier (de vries) moet in deze goed voor het plantje zorgen, het beschermen tegen weer en wind, het plantje de ultieme ruimte geven zich te ontwikkelen. En dat doet Pharming, er is minder schuld, er is een mooie pijplijn, er worden winsten gemaakt en er is uitzicht op bredere toepassingen.

En wat doen veel aandeelhouders? Schelden, mopperen, klagen en morren omdat het spruitje nog geen mooie plant is. Nu ben ik zelf hobbyteler en geloof me schelden tegen je stekje laat hem echt niet groter worden en dat binnen een dag. Dat stekje moet liefdevol verzorgd worden en daar moeten de aandeelhouders OOK aan bijdragen.

Aandeelhouders van Pharming, wees dus GEEN vogeltje, zoekende naar een snelle snack, wees niet de storm die het plantje laat breken en wees niet de droogte die het plantje laat stikken.

Aandeelhouders van Pharming, steun je bedrijf, help het waar je kan, vertel goede verhalen over dat waar je een klein stukje van bezit, draag bij en draag uit...! Pas dan kun je oogsten, kun je genieten van een mooie plant, zijn de vruchten zoet en kun je de plant opnieuw stekken voor een nieuwe oogst. Groeien kost nu eenmaal tijd.

Natal
1
Dus gewoon negeren, in ieder geval niet op de inhoud reageren en bij beledigingen nokken, En natuurlijk heeft four 60 recht op zijn mening, waarom niet. Dus niet gaan bashen.
posilies
1
quote:

RobertD schreef op 19 januari 2019 09:25:

[...]
Thx voor de toelichting!
Dus meldingsplicht voor shorter boven de 0,2% en AFM publicatie plicht boven de 0,5%.
Voor het publiek blijft het in iedergeval onbekend wat er onder de 0,5% zit..

Ja, veranderingen in positie die kleiner zijn dan 0,1% is weer niet verplicht te melden.

Op het andere forum werd melding gemaakt van ruim 19 miljoen aandelen short. Afkomstig van een bepaalde site:
www.shortics.com/pharming%20group%20nv
Lijkt mij niet te kloppen. Met 3,44% zit je al op minimaal 21 miljoen, exlcusief posities onder de 0,5%.
Heb jij hier nog een verklaring voor? Ik denk gewoon foutieve data.
Sommige melden hun positie niet af zelf al zitten ze niet meer short! Dat kan ook het verschil verklaren!
Natal
0
Beurswatcher je schrijft precies wat ik bedoel als je met hem in discussie gaat. Kan je van nu af aan maar beter NIET doen.
[verwijderd]
0
quote:

BioTics schreef op 19 januari 2019 10:20:

Dus gewoon negeren, in ieder geval niet op de inhoud reageren en bij beledigingen nokken, En natuurlijk heeft four 60 recht op zijn mening, waarom niet. Dus niet gaan bashen.
Als hij volgens jou recht heeft op een mening dan hebben de overige forum gebruikers dat toch ook ?
Natal
2
Jazeker beurswatcher natuurlijk, maar dat wil toch niet zeggen dat je overal op in moet gaan? Sommige houden van provocatie en hetze, gaan geen gelijkwaardige discussie aan en willen sowieso al niet hun mening bijstellen. Door blijvend in discussie te gaan maak je zijn podium alleen maar groter. Dus mijn advies (!) is dan om dan maar niet meer te reageren. Dat is de lijn die ik nu volg en ik denk dat dit de beste manier is.
[verwijderd]
0
quote:

BioTics schreef op 19 januari 2019 10:34:

Jazeker beurswatcher natuurlijk, maar dat wil toch niet zeggen dat je overal op in moet gaan? Sommige houden van provocatie en hetze, gaan geen gelijkwaardige discussie aan en willen sowieso al niet hun mening bijstellen. Door blijvend in discussie te gaan maak je zijn podium alleen maar groter. Dus mijn advies (!) is dan om dan maar niet meer te reageren. Dat is de lijn die ik nu volg en ik denk dat dit de beste manier is.
Misschien dat dat voor jou werkt, maar dat wil niet zeggen dat andere mensen zo in het leven staan, en dat ze alles maar over hun kant laten gaan.
De perceptie van Four60 zal nooit veranderen als we allemaal maar een andere kant op kijken en nooit reageren op zijn post.

[verwijderd]
0
quote:

Anton BioTrader schreef op 19 januari 2019 10:17:

Dus wat four60 eigenlijk zegt, is dat de tegenvallende koers een gevolg is van een gebrekkige website....? Hoewel ik er van overtuigd ben dat een goede website absoluut bijdraagt aan het algehele beeld van een bedrijf, een informatiebron kan zijn en een identiteit kan neerzetten, ben ik er niet van overtuigd dat dit het verschil bepaalt tussen het koersdoel van veel analisten en het huidige koersdoel nu.

Dat verschil wordt naar mijn mening bepaalt door voorzichtigheid. Het ontwikkelen van medicijnen kost tijd en in die tijd moet je het zien te rooien, maar ook zien te blijven bestaan. Je moet iets creëren, je moet iets laten ontspruiten, iets laten opkomen om het later als het is volgroeid te kunnen oogsten. Het is net tuinieren en daarom gebruik ik ook deze metafoor.

Ruconest van Pharming komt net boven de aarde uitpiepen. Het is geboren, ontsproten en heeft al 2 kleine blaadjes. Mogelijkheden tot het worden van een mooie plant. Dat zeker, maar er kan nog van alles gebeuren; een vogeltje kan het jonge spruitje als lekkere snack zien en opeten (overname), zware storm kunnen het spruitje doen omwaaien, maar ook droogte kan het jonge spruitje doen uitdrogen.

Om in de metafoor verder te gaan; de tuinier (de vries) moet in deze goed voor het plantje zorgen, het beschermen tegen weer en wind, het plantje de ultieme ruimte geven zich te ontwikkelen. En dat doet Pharming, er is minder schuld, er is een mooie pijplijn, er worden winsten gemaakt en er is uitzicht op bredere toepassingen.

En wat doen veel aandeelhouders? Schelden, mopperen, klagen en morren omdat het spruitje nog geen mooie plant is. Nu ben ik zelf hobbyteler en geloof me schelden tegen je stekje laat hem echt niet groter worden en dat binnen een dag. Dat stekje moet liefdevol verzorgd worden en daar moeten de aandeelhouders OOK aan bijdragen.

Aandeelhouders van Pharming, wees dus GEEN vogeltje, zoekende naar een snelle snack, wees niet de storm die het plantje laat breken en wees niet de droogte die het plantje laat stikken.

Aandeelhouders van Pharming, steun je bedrijf, help het waar je kan, vertel goede verhalen over dat waar je een klein stukje van bezit, draag bij en draag uit...! Pas dan kun je oogsten, kun je genieten van een mooie plant, zijn de vruchten zoet en kun je de plant opnieuw stekken voor een nieuwe oogst. Groeien kost nu eenmaal tijd.

Peter Markus
0
Het zal niet lang meer duren of we gaan weer koersen boven de € 1 zien, waarna we kunnen opstomen naar de € 2 +.
Het is gewoon een kwestie van tijd en geduld hebben.
PM
[verwijderd]
0
Dat denk ik ook peter markus,de koers denkt er dit jaar t zelfde over,gaat niet hard maar wel de goede richting op,succes
Natal
2
Er is al een maand of drie van allerlei kanten geprobeerd om zinnig met four60 te discussiëren en heeft onlangs massaal stevige kritiek gekregen over zijn beledigingen tav van Sijmen. Alles is uit de kast gehaald wat dat betreft. De beledigingen zijn iets verminderd maar dat is verder alles. Daarbij heb ik aangegeven dat bij beledigingen, het over de grens gaan gewoon genokt kan worden. Voor de rest niet op de inhoud ingaan, want hij betrekt jou in zijn wereld en jij geeft hem de gelegenheid zich weer groter te maken.
€ 1,50 PHARMING
0
Er komen mooie tijden aan voor Pharming. Die koersstijging kon wel eens hard gaan de komende weken. Het zou mij niet verbazen als deze al binnen enkele weken boven de € 1,60 staat. Eigenlijk de koers, waarop het aandeel al even had moeten staan.
[verwijderd]
0
Four 60, ik begrijp je gevoelens wat betreft koersverloop,maar dit is niet de juiste manier hoe jij er mee omgaat,het zal ook zeker niet helpen de koers omhoog te krijgen, zou t anders aanpakken als ik jou was succes man.
aextracker
1
AB voor bio-trader.

Mooie metafoor!

Elk jaar werkt "farmer de Vries cs." aan een betere oogst met gezonde groei voor het jonge plantje Pharming.
De akker is in beeld, het pootgoed gestekt, het zaad gepoot en de groei is op gang, de blaadjes pakken zon en zetten licht om in groei.

Los van de koers op de borden; het is prachtig om vast te stellen dat de BV Nederland, zulke pareltjes en managers voortbrengt die de wereld weer iets prettiger en gezonder leefbaar helpen maken voor degenen die het zo nodig hebben. Angio oedeem is een wereldwijd vertakt gezondheidsprobleem wat Pharming succesvol helpt bestrijden.
Tracker
alles-niks
0
9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 0,905
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,917
Laag 0,893
Volume 6.519.524
Volume gemiddeld 6.865.849
Volume gisteren 6.519.524

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront