Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Tusk: geen doorbraak in zicht rond brexit

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 februari 2019 18:39
    quote:

    luuk4 schreef op 7 februari 2019 17:59:

    [Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
    Idd.... applaus.

    Amerika die de economie om zeep helpt en Brussel laat het toe.

    Waarom moet je de EU hebben als ze niks doen.

    Opdoeken, zou ik zeggen.

  2. Bonost 7 februari 2019 19:52
    quote:

    Hermando schreef op 7 februari 2019 18:39:

    [...]

    Idd.... applaus.

    Amerika die de economie om zeep helpt en Brussel laat het toe.

    Waarom moet je de EU hebben als ze niks doen.

    Opdoeken, zou ik zeggen.

    Dat je wat hebt tegen de EU dat weten we nu wel. Je hoeft dat dan ook niet bij ieder Europees punt naar voren te brengen. Want het leidt af van het daadwerkelijke onderwerp, in dit geval de Brexit. Daarin hebben de Britten dus een probleem en die proberen ze neer te leggen bij ons Europeanen. En dat terwijl ze zelf geen idee hebben wat ze nu eigenlijk willen.

    Als de EU daarop zou ingaan krijgen ze dus dat alle partijen in Engeland een gezamenlijke vijand krijgen en dat wil de EU eigenlijk niet. De Eu wil namelijk helemaal geen Brexit en laten de problemen het liefst in Engeland liggen. Ze zoeken het zelf maar uit. 30 maart gaat de deur dicht met wel of geen verdrag. Dat is het huidige standpunt van de EU en dat lijkt mij dus heel duidelijk.
  3. forum rang 7 Kaviaar 7 februari 2019 21:19
    We moeten respecteren dat een land uit de EU stapt. We kunnen dat leuk vinden of niet en ook hoe de Brexit is ontstaan. Baas in eigen land willen veel landen blijven, maar de arrogantie vanuit Brussel inclusief de regelzucht wordt steeds groter. Dat gaat straks steeds meer tegenstaan in EU en zich tegen Brussel keren.

    Mister Tusk kon zijn emotie niet bedwingen en liet duidelijk merken wat hij vind van de aanjagers van de Brexit, maar om er nu zulke woorden voor te gebruiken vind ik persoonlijk een teken van onmacht en zichzelf niet kunnen bedwingen. En dat is nu ""onze"" EU president?

    Het Westen creert zijn eigen problemen, elke keer opnieuw.
    Dictators worden weggejaagd, omgebracht o.a. en zo'n land stort daarna in elkaar met alle gevolgen van dien, zie Syrie, IS, vluchtelingenstroom etc. etc.

    Wij als Westen mogen wat van andere landen vinden, maar kunnen geen democratie op gaan leggen, alhoewel je het de bewoners wel gunt in een dictatoriale staat.
    Sommige Oosterse landen hebben een dictator nodig om ze in gareel te houden.

    Oorlogsvluchtelingen zijn tijdelijk van harte welkom, maar economische vluchtelingen die vrijgesteld worden van werk, kunnen we hier gewoonweg niet hebben gezien de beperkte ruimte.

  4. taurus86 7 februari 2019 22:09
    Een doosje medicijnen dat al 5 jaar op de markt is en in al 5 jaar in Engeland wordt geproduceerd, mag op 30 maart de EU niet meer in, omdat er een stempeltje ontbreekt. Begrijpt U het? Een stempeltje ontbreekt: "Helaas patiënt u moet van merk wisselen, want er ontbreekt een stempeltje". Duitser kan ik het mij niet voorstellen. 'Ordnung muss sein"
    Maar gelukkig is er de post en 't spul is nog goedkoper in de UK dan in Nederland. Neem ik een hoger eigen risico en probleem opgelost.
  5. [verwijderd] 8 februari 2019 07:50

    Als Europa accepteerd dat engeland wil bepalen wie er in mag, dan was Brexit allang een feit.

    Europa ligt dwars en zullen alles doen om het tegen te houden.

    Ik hoop dat we een andere kabinet krijgen en dat Nexit volgende wordt.

    We worden te links opgevoedt.
    Spijbelen voor klimaat mag. Leraren klagen al over teveel werk en weinig inkomen en gaan de kinderen even door de week spijbelen.)
    Voor klimaat mag het maar als je wilt demonstreren voor kernwapens dan kan het niet. Gaat om je recht om te spijbelen of gaat het over subjectiviteit.

    Klimaat/CO2 uitstoot wordt eenzijdig belicht. Je wordt gestuurd om er tegen te zijn. Op NPO hoor ik geen ander verhaal of tegenargumenten, terwijl NL alleen bestaat uit discussie maar over klimaat hoor je niks/geen discussie.

    Zo ook over de Brexit..
    Gelukkig zijn er mensen die wel op onderzoek gaan en beseffen dat Europa te ver is doorgeschoten, zowel met klimaat, brexit, vluchtelingen.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links