Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders 2019: Go with the Flow!

3.616 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 177 178 179 180 181 » | Laatste
dr know
0
quote:

Ik ben zo weer weg schreef op 8 februari 2019 13:35:

Wat hij had moeten doen is kwartaaldata gebruiken en een scheiding aanbrengen tussen NTI en de kosten en die laatste apart modelleren. Belangrijke minimale input voor NTI zijn VIX (of iets vergelijkbaars) en volume en dat per regio waar Flow actief is. Daarna moet je het model/regressie nog testen met data sub-sets, en het one-offs in de Flow NTI er uit halen bij het maken van het model.
Ik heb wel 20 regressies gerund voordat ik er een had die me enigszins betrouwbaar leek voor EMEA. Dar model dat ik gebruikte werkte best goed, maar NTI viel in Q4 wat mij betreft ietwat tegen (ik zat trouwens rond 58-59 cent EPS na december data).

Tot slot ben ik van mening dat de huidige macro-economische omgeving veel neerwaarts risico oplevert voor de beurs, en daarom houd ik het aandeel in m'n portefeuille. Ik denk echter niet dat we de komende weken geld aan Flow gaan verdienen. De koersreactie van vandaag is logisch en het aandeel kan volgende week rustig verder naar beneden dwarrelen door de matige vooruitzichten op korte termijn.
Hoi SA.

dat zijn methode statistisch niet klopt heb ik AD en forum leden allang en verschillende keren uitgelegd.
ik gebruik kwartaal data etc. maar kom wel een heel eind in zijn richting qua uitkomsten

dat je op EPS van 58/59 cent uitkomt is mi volkomen arbitrair. al mijn schattingen met de standaard data komen op veel hogere NTI voor Amerika uit. Dat marges in Amerika dit keer laag waren was amper te voorspellen. Dat ze in Q1 erg hoog waren was duidelijk, maar niet dat het one-off was, en ze terug zouden vallen naar nivos die je ziet bij lage volatilitieit. Het was ook niet te verwachten op basis van Virtu data

TAV het verloop vandaag. Dat het redelijk is? M.i. NIET. Het is alleen maar redelijk als de marge in de VS een normale marge was bij deze volatiliteit. Ik denk dat FT dit kwartaal gewoon pech heeft gehad. Q4 was een outlier naar beneden net zoals Q1 een outlier naar boven was. Ze zaten gewoon niet in de goede producten dit keer.

Is de huidige KW van zeg 10 voor 2019 redelijk voor een aandeel met hoge cash flow; met hoge beta/black swan waarde; in een groei markt? NEE. Ze verdienen een veel hogere K/W.

En ik wacht nog steeds op betere communicate van FT. Ze hebben tenminste gemeld dat ze geen enkel loss day hadden in 2018 ! dat is een eerste stap naar meer helderheid.
DeHardeWerker
0
quote:

Eerst doen dan denken schreef op 8 februari 2019 13:22:

[...]

Ik stond op het punt short te gaan en heb het niet gedaan...stom, stom, stom
Dan handel je niet naar je alias.....
Dikke Durk
0
quote:

Eerst doen dan denken schreef op 8 februari 2019 14:10:

[...]

Klopt gewoon ergens iets niet. Als je in Q4 niet minimaal €1.00-1.25 kunt halen bij deze volatiliteit...
Heb jij het persbericht niet gelezen?

Meer dan de helft van de werknemers van Flow waren met vakantie die laatste weken van december. Toen iedereen terug was in januari ging de beurs alleen nog maar omhoog.
Bijlage:
Donaldus
0
quote:

Ayous schreef op 8 februari 2019 14:10:

Ongelooflijk wat een pak slaag. Zal nu toch iets bedacht moeten worden door het mgmt. Amerikaanse business zorgenkindje, evenals te weinig renderende diversificatiestrategie.
Het "uit eigen beweging" laten opstappen van de CFO was een goede eerste stap. Hij faalde in het reduceren van de kosten.
objectief
0
Vanochtend heb ik verlies genomen, want ik zie de koers nog verder zakken naar 20+. Evt. maandag nog ene technische opleving van 1 Euro, maar daarna kijkt niemand meer naar dit aandeel.
DeZwarteRidder
0
quote:

Donald de Kwakerd schreef op 8 februari 2019 14:54:

[...]Het "uit eigen beweging" laten opstappen van de CFO was een goede eerste stap. Hij faalde in het reduceren van de kosten.
De enige manier om de kosten te verlagen is om de salarissen en de bonussen van het personeel te korten en dan lopen ze allemaal hard weg.
[verwijderd]
0
quote:

JORVO schreef op 8 februari 2019 14:54:

[...]

Kan je link geven? Ik wil het ook wel eens lezen
Je weet dat De Speld een satirische site is die fake news maakt ?

JORVO
0
quote:

AnalytischDenker schreef op 8 februari 2019 14:57:

[...]

Je weet dat De Speld een satirische site is die fake news maakt ?

Ik kom uit België dus eerste keer dat ik er van hoor

Laat maar dan.

Ik heb toch het gevoel dat ze niet genoeg geprofiteerd hebben van de hoge volatiliteit. Teleurstellende cijfers mi. Analisten waren er recht op, dus sell-off van vandaag is natuurlijk overdreven. Het zijn de amateurs zoals wij die een snel winstje wilde nemen die er nu uit stappen. Mijn hefboomrproducten hun stop-loss is getriggerd. De aandelen houd ik.
HD_Erik
0
quote:

hjk2 schreef op 8 februari 2019 11:13:

Inderdaad fijne Conf Call.
Eén van mijn notities: De enorme EFT omzet in America lag in Q4 vooral in de top 10 producten, dus hoge liquiditeit en dus lage marge, vandaar de een revenue capture van slechts 1 basispunt (dank AD).
Volgens mij zeiden ze in de CC ook, dat de inzet om meer counterparties in America te binden ten koste ging van de marge.

....
In mijn aantekeningen had ik genoteerd dat ze een "agressieve prijssetting" hanteerden om klanten voor zich te winnen. Maar miss heb ik dat niet goed verstaan.
[verwijderd]
0
quote:

HD_Erik schreef op 8 februari 2019 15:08:

[...]

In mijn aantekeningen had ik genoteerd dat ze een "agressieve prijssetting" hanteerden om klanten voor zich te winnen. Maar miss heb ik dat niet goed verstaan.
Dat heb ik ze inderdaad ook horen zeggen, maar dat was volgens mij een antwoord op een vraag over de resultaten van de US. EU en APAC hebben daar minder last van (omdat die markt ook veel kleiner is).
Uit het aantal vragen van analisten rond die US marge blijkt ook duidelijk dat men zich daar het meeste zorgen rond maakt. Alweer een reden om die diversificatie naar andere producten waarover ze spraken (waardoor ze minder afhankelijk worden van volatiliteit) nog meer uit te rollen.
[verwijderd]
0
quote:

JORVO schreef op 8 februari 2019 15:02:

[...]

Ik kom uit België dus eerste keer dat ik er van hoor

Laat maar dan.

Ik heb toch het gevoel dat ze niet genoeg geprofiteerd hebben van de hoge volatiliteit. Teleurstellende cijfers mi. Analisten waren er recht op, dus sell-off van vandaag is natuurlijk overdreven. Het zijn de amateurs zoals wij die een snel winstje wilde nemen die er nu uit stappen. Mijn hefboomrproducten hun stop-loss is getriggerd. De aandelen houd ik.
Als je naar de "analyst presentation" van Flow Traders kijkt, geeft Flow Traders zelf als verklaring dat de hoge value traded vooral plaatsvond in de top 10 meest liquide ETF's. Omdat die het meest liquide zijn, geven die lagere marges dan minder courante ETF's.

Blijkbaar was er in Q1 grote volatiliteit en volume in minder liquide ETF's

www.flowtraders.com/system/files/down...
Donaldus
1
Geweldig (bij)koopmoment. Die zogenaamde "analist"/auteur van 'SA'(??) denkt nu de wijsheid in pacht te hebben. Flow herstelt wel van deze dip. Kijk over een paar weken maar eens terug.
handelsboer
0
Ze hebben het beste boekjaar in hun historie en dan deze reactie hoge verwachtingen wekken, en bam naar beneden, vorig jaar april gebeurde hetzelfde het is een slimme taktiek, de koers herstelde de weken daarna toen de onrust in Italie toenam. De onrust neemt nu ook weer toe, er wordt vast weer opnieuw gekocht op de huidige bodem en de koers zal dan weer herstellen. Nu voelt het niet eerlijk. Toch zijn dit soort data geen afspiegeling van het resultaat. Keer op keer worden er spelletjes gespeeld. Les hieruit, bij stijging op tijd wegwezen voor de cijfers. Nu rustig afwachten het komt vanzelf goed.
lekkerbek
1
quote:

bezinteergebelegt schreef op 8 februari 2019 13:26:

Getallen gingen over Q4.

en weet je wie er weer mega verkocht heeft in Q4 tegen koersen van dik 28 en 29 ?
www.trivano.com/aandeel/flow-traders....

Geen voorkennis ?? Dream on

Jongens, jongens, de verkoopopdracht die deze meneer Hodenius heeft gegeven voor de verkoop van 500.000 stuks (in porties van maximaal 25.000 per dag) tegen een koers van ergens in de 28 euro, dateert van lang geleden (als ik het goed zeg van ergens in het begin van het vierde kwartaal). Dat was in ieder geval op een moment dat hij nog niet wist, of kon weten, waar Q4 naartoe zou gaan. Dus daar was echt geen sprake van voorkennis. Het enige wat je zou kunnen vermoeden, is dat hij meer zicht heeft gehad op de invloed van de 'spike' in februari 2018 op de verdiensten in dat kwartaal (dus Q1 2018). Dat het achteraf voor hem goed heeft uitgepakt, is mooi voor hem. Dat hij daarmee (met deze doorlopende verkooporder) druk op de koersontwikkeling in Q4 heeft gezet, is behoorlijk k* geweest voor de andere aandeelhouders en daar kan je dus van alles van denken. Maar als die verkoopdruk er niet was geweest, was de terugval en teleurstelling vandaag wellicht nog groter geweest. Voor de lange termijn denk ik niet dat het veel verschil zal maken voor de koersontwikkeling van dit aandeel.
rationeel
0
Je kunt toch niet verwachten dat wie dan ook zijn hele vermogen en nog wel zo groot, vast zet in 1 aandeel. En voor de eeuwigheid?

Begrijp trouwens de daling niet .
3.616 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... 177 178 179 180 181 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 19,090
Verschil +0,240 (+1,27%)
Hoog 19,250
Laag 18,710
Volume 194.263
Volume gemiddeld 200.258
Volume gisteren 108.054

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront