Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming omhoog na Frans koopadvies <> alleen voor Positievelingen

6 Posts
Berdientje
0
AMSTERDAM - Het aandeel Pharming was dinsdag een opvallende stijger bij de kleinere fondsen op Beursplein 5. De biotechnoloog profiteerde van een koopadvies van analisten van Portzamparc Société de Bourse.

De marktvorsers van het Franse Portzamparc, een dochter van BNP Paribas en gespecialiseerd in kleinere en middelgrote bedrijven, gaven het aandeel daarbij een koersdoel van 1,80 euro mee. Het aandeel Pharming stond omstreeks 10.00 uur 6 procent hoger op 0,83 euro.

Laten we nu eens met z'n allen op dit forum, beginnen met elkaar niet aan te vallen, geen onzin berichten neer zetten.
We staan op 83 cent, dus kan het dit jaar alleen maar beter worden.

Vergeet de fouten en impulsen die je in 2018 hebt gedaan en laat het hier weer interessant worden om langs te komen voor juiste info.
voda
1
Beursblik: Pharming krijgt koopaanbeveling van Portzamparc

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Pharming Group
0,839 0,052 6,61 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Het Franse Portzamparc is Pharming Group gaan volgen met een koopaanbeveling en een koersdoel van 1,80 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de vermogensbeheerder die onderdeel is van BNP Paribas.

De analisten wijzen op het aanzienlijke potentieel van Pharmings belangrijkste medicijn Ruconest, dat momenteel circa 5 procent van de markt voor behandelingen tegen erfelijke angio-oedeem omvat. Volgens Portzamparc is Pharming in staat om zijn voetafdruk in de Verenigde Staten verder te ontwikkelen en Ruconest aantrekkelijker te maken. Ook is het bedrijf in staat om te voorzien in de behoefte aan behandelingen tegen zeldzame ziekten, denkt Portzamparc,

Pharming ontwikkelt Ruconest momenteel ook als behandeling om acute zwellingen te voorkomen, de zogeheten profylaxe. Het Leidse biotechbedrijf vroeg in november 2017 reeds om een aanvullende licentie om Ruconest ook voor deze aandoening te mogen vermarkten. Vorig jaar september vroeg de Amerikaanse toezichthouder FDA echter om meer informatie en kwam er nog geen toestemming. Portzamparc schat de kans dat Pharming alsnog toestemming krijgt momenteel in op 57 procent.

De vraag om een zogenoemde Complete Response Letter van de FDA leidde destijds tot een flinke koersval van het aandeel. Onterecht, volgens de analisten van Portzamparc, die wel een mooi instapmoment zien voor het aandeel en een koersdoel hanteren van 1,80 euro.

Kijkend naar de resultaten over heel 2018, die op 7 maart aanstaande worden vrijgegeven, rekenen de marktvorsers op een omzetgroei van bijna 50 procent tot 134,4 miljoen euro en een positief nettoresultaat.

Het aandeel Pharming zat dinsdag flink in de lift en steeg ruim 6 procent tot 0,84 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Gevelboer
0
"...rekenen de marktvorsers op een omzetgroei van bijna 50 procent tot 134,4 miljoen euro en een positief nettoresultaat."
Kan ik me in vinden (en hoop op nog een klein beetje meer)
voda
0
De nieuwe CONSENSUS RECOMMENDATIONS van Reuters (de bron van AJK, vanochtend)
+ ANALYST RECOMMENDATIONS AND REVISIONS (zie pdf)

De link naar de Reuters site:

www.reuters.com/finance/stocks/analys...
Bijlage:
Tiekoes1
0
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 12:07
Koers 0,878
Verschil +0,010 (+1,15%)
Hoog 0,889
Laag 0,869
Volume 3.659.568
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 37.599.271

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront