Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TomTom nog nauwer in zee met Microsoft

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 februari 2019 14:46
    Azure is Microsoft’s cloud infrastructuur onder Volkswagen, waarmee alle Volkswagens met het internet verbonden worden en data kunnen ontvangen en verzenden. Vervolgens sluit Microsoft een deal met tomtom om realtime verkeersinformatie en kaarten in Azure te integreren voor alle Microsoft klanten. Eén plus één is drie?

  2. FlashHenk 12 februari 2019 15:25
    Even ter zake, het is toch vreemd dat Microsoft ten tijde van de overname van Nokia's mobiele telefoon-business de navigatie-tak van Nokia buiten de deal liet, bestaande hoofdzakelijk uit het voormalige Navteq. Afgaande op deze nieuwe ontwikkeling lijkt Nadella een andere koers te kiezen dan dewelke werd uitgezet onder Ballmer. Ik ben traditioneel geen fan van TT maar moet bekennen dat Microsoft wel een goede huwelijkspartner zou zijn voor Tomtom en vice versa, nu Google zo nadrukkelijk in deze markt aan de weg timmert. Je zou denken dat tech-giganten als MSFT of Uber ook een hapje uit de navigatie-taart willen nemen, en Tomtom is dan een logische acquisitie-kandidaat. Uber heeft nu wel een enorme afhankelijkheid van Google Maps bijvoorbeeld, dat is toch een strategische zwakke plek als Waymo een autonome taxidienst in de markt gaat zetten.
  3. taurus86 12 februari 2019 16:52
    TomTom 'stand-alone' onder de paraplu van Microsoft, is een perfecte combinatie op dit moment. Geen integratieproblemen, geen personeelsverloop en hapklaar op de dag dat dit nodig of gewenst is door MS. Zouden meer bedrijven moeten doen. Maar definitieve consolidatie kan dus nog wel even op zich laten wachten. En wachten doe ik dan ook maar.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Gerelateerde instrumenten

  1. 404,330
    -1,82% -7,510
  2. TomTom 18 apr
    5,980
    -3,31% -0,205

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links