TomTom « Terug naar discussie overzicht

off-topic

23.317 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 1162 1163 1164 1165 1166 » | Laatste
sniklaas
0
quote:

witchy schreef op 11 maart 2019 16:56:

Hallo Peter,

Gisteren hoorde ik bij Harry iemand van Antaurus die in mijn ogen/oren een goed verhaal hield over short gaan op Colruyt (forse stijging, concurrentie van AH). Nu weet ik dat short gaan niet jouw ding is, maar supermarkten over het algemeen wel. Hoe denk jij hierover?
Ik hoor 't graag.
Groet,
Rob

Hallo Rob,
Ik ben geen liefhebber van mans maar heb gisteren ook gekeken en de man van @ANTAURUS had een plausibel verhaal tov @COLRUYT, is een prijsvechter en de koers is de koers is het afgelopen flink opgelopen en wellicht zelfs iets te ver in de 'hoop' op een algehele overname door de familie!

Ik ben inderdaad geen liefhebber van SHORT en neem ook zelden een positie, maar wanneer ik wel SHORTS zou nemen was @COLRUYT een geschikte kandidaat gezien de winst van 2,69 op een koers van 62 euro maakt een k/w van 23.

Enkel wanneer de familie besluit om @COLRUYT van de beurs te nemen ga je nat maar anders is het slechts een kwestie van tijd totdat winstnemingen het aandeel terugbrengen < 50 euro..

@JUMBO betreedt België en de voormalige CEO van @DELHAIZE is nu baasje van @AHOLD en is er veel aan gelegen om het verloren marktaandeel en aanzien in België terug te veroveren..

Succes..........Peter
sniklaas
0
quote:

sniklaas schreef op 8 maart 2019 17:33:

@GE, heeft de weg omhoog weer gevonden, heb de stukken aan $9,78 en daarboven gaan de extra stukken eruit, met een beetje mazzel gaat dat vandaag nog gebeuren, zou mooi uitkomen neem ik daarvoor in de plaats nog meer extra stukken @PBI..

Mooi aandeel voor de handel en nu al maanden noordwaarts middels de route 3 stappen vooruit en 2 terug op weg naar de $15 ergens deze (na)zomer..
@GE, de eerste plukken van de extra stukken zijn er inmiddels uit en ook de resterende gaan eruit, het aandeel wil hoe dan ook weer terug naar de $10..

@CITY heeft vandaag het koersdoel met 1$ verlaagd naar $14 maar blijft 'BUY'..
witchy
0
Dank voor je antwoord Peter.
Ik heb toch de gok maar genomen en ben met een kleine pluk short gegaan op 62,12.
Kijken hoe het zich ontwikkeld.
Rob
[verwijderd]
0
* SAINT-GOBAIN - Barclays verbetert zijn aanbeveling om te zwaar te zijn tegen online weging en verhoogt de richtprijs tot 40 euro tegen 36 euro.

www.boursorama.com/bourse/actualites/...
sniklaas
0
@ING en @DB stukken laten gaan op het zoveelste fraude verhaal, wellicht deze middag bij de opening van de US nog verder terug..

ABM Financial News - 11:21
(ABM FN-Dow Jones) ING is met negen andere banken aangeklaagd voor het jarenlang manipuleren van prijzen van Mexicaanse staatsleningen. Dat blijkt uit het vorige week gepubliceerde jaarverslag van de bank.

ING stelt dat de mogelijke financiële impact van de aanklacht, die onderdeel is van een massaclaimzaak, op dit moment niet kan worden ingeschat.

Dagblad NRC, dat de kwestie in het jaarverslag opmerkte, meldde maandag dat de rechtszaak werd aangespannen door pensioenfondsen in de Verenigde Staten tegen tien banken, waaronder ook Deutsche Bank, Barclays, Banco Santander en JP Morgan. De manipulatie zou hebben plaatsgevonden van 2006 tot april 2017.

De tien banken hadden het exclusieve recht om Mexicaanse staatsobligaties te plaatsen en verhandelen en moesten als tegenprestatie zelf bieden op minder aantrekkelijk staatspapier van het land, aldus het dagblad. Volgens de pensioenfondsen hebben de banken hun biedingen op elkaar afgestemd en de stuk daarna doorverkocht tegen te hoge prijzen en een kunstmatig hoge spread tussen bied- en laatkoers.

ING merkt in zijn jaarverslag op dat de bank werd toegevoegd aan de massaclaimzaak, nadat eerder andere banken waren aangeklaagd. De bank zegt zichzelf te verweren tegen de aantijgingen.

Het aandeel ING stond dinsdag nagenoeg vlak in een vlakke AEX-index.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
sniklaas
0
@FFARM, niet de 3 dagen regel in acht genomen en deze morgen toegevoegd in de pension portefeuille. Aandeel geeft met 30 cent ruim 4% bruto dividend.

Nog 10% cash over voor een positie in @UMI en aanvulling @REN en dan ben ik voorlopig klaar met deze portefeuille met de volgende posities;

@HAL Trust € 131,84
@KHC $32,18
@SGO € 31,61
@BASF € 66,48
@URW € 141,96
@KVW € 17,21
@RELX € 18,90
@NIBC € 8,35
@FFARM € 7,27
Rider
0
sniklaas
0
Martin, bij deze, niet mijn mening want zoals eerder gemeld heb ik geen negatieve of positieve oordeel over @TESLA, maar deze SHORTSELLER is niet positief;

www.focus.de/finanzen/boerse/tesla-ab...
ketchup
0

aandeel Nestlé blijft maar new high maken
zijn bezig non-core-assets af te bouwen
gaan ze straks voor Danone ?
mag het hopen, zit beide Long, Danone altijd al een bedrijf dat Nestlé oh zo graag wil hebben

Nestlé @ 27 x de winst kapitaliseert op non-core
Danone @ 17x de winst is dan erg aantrekkelijk
sniklaas
0
@RTL, de 2018 cijfers en houden het dividend op 4 euro wat 92% van de winst inhoudt waar volgens de policy tussen de 50 en 75% van de winst als dividend wordt uitgekeerd.
Momenteel koers het aandeel < 50 euro en biedt een mooi dividend rendement en ik neem @RTL ipv @UMI in mijn pensioen portefeuille.

www.rtlgroup.com/files/pdf2/rtlgroup_...
sniklaas
0
@GE, de CEO laat weer van zich horen met z'n uitspraak 2019 is het jaar van de 'Reset' en de koers plust weer omhoog.
Gisteren de laatste extra stukken laten gaan tegen de $10 en vandaag de positie terug gebracht naar 25% van target.
Met stip mijn best presterende aandeel van dit jaar en wat mij betreft gaat dit aandeel nog geruime tijd met 3 stappen vooruit om daarna 2 stappen terug te zetten. Het zou mij niet verbazen wanneer dit aandeel een dezer dagen, weken nog een keer dipt onder de $9..
JP Samosa
0
Fugro,kiadis,vallourrec,post,centrica en GE .
Allemaal kneuzen
Ik heb ze allen en neem de tijd. maar echt herstel duurt lang.
Onder de 9 ben ik zeker bijkoper van GE
sniklaas
0
quote:

Señor Acero schreef op 14 maart 2019 17:53:

Fugro,kiadis,vallourrec,post,centrica en GE .
Allemaal kneuzen
Ik heb ze allen en neem de tijd. maar echt herstel duurt lang.
Onder de 9 ben ik zeker bijkoper van GE
@GE, zowel vorig jaar als dit jaar veel ritjes mee gemaakt en dat gaat nog wel een tijdje door voordat het bedrijf voldoende is opgesplitst en deels verkocht.

De SOP tov de peers heeft een waarde van rond de $25 bedrijf en alle centen blijven in het bedrijf, is slechts een kwestie van tijd totdat het aandeel aan de $15 noteert. De verkoop van onderdelen geeft voor de komende tijd voldoende lucht om de schuldpositie voorlopig te dragen maar wanneer de verkopen opdrogen komt er een emissie (of geld van een suikeroom) om de balans in evenwicht te brengen, persoonlijk verwacht ik een emissie ergens rond een koers van $15 en dan wil ik vrij van stukken zijn!

@CNA, met de perikelen van de BREXIT blijft dit aandeel tobben, vandaag nog een 6 tal orders genomen en zit inmiddels op een gemiddelde van 121,3P.
9 Mei is ex dividend en komt er 8,4P onze kant op en verwacht niet dat het aandeel nog diep door de 120P zal zakken, eerder terug naar de 130P en zeker bij een uitstel van de BREXIT.
Momenteel positie in het rood maar valuta 2% in de plus en zie weinig beren op de UK road!!

Ik hou er wel rekening me dat het dividend voor 2019 gekort gaat worden naar een penny of 9 'a 10 maar blijft de kasstroom positief verrassen rond de 2 miljard pond staat de koers in no-time aan de 140P, cijfers van eind juli geven richting!

sniklaas
0
@WESSANEN, heeft een bieding van 11,50 p/a ontvangen van @PAI en aandeelhouder Jobsen die reeds 26% van de aandelen in handen heeft..
Ik vind het bod aan de magere kant, wellicht dat het biedingen van andere partijen kan uitlokken..
ketchup
0

Wessanen , laatste 12 maand high-low 18 om 7.50 , nu aan 10 euro moet het toch zeker 13 euro opleveren, alles daaronder is te weinig

vroeg me al af een paar weken geleden waarom het aandeel de goot in werd gedumpt, nu is het duidelijk.
zo gaat het bij de meeste fondsen via een dump van de beurs.

Lucas Bols zal ook wel op het netvlies bij Diageo staan

Nyrstar , is wel een giller die analisten bij ING, tijden zetten ze dit aandeel op koop voor 7.50 euro , daarna nog een tijden voor koop aan 2.5 euro en nu aan 40 cent zien ze eindelijk het licht en schromen ze het niet te draaien naar verkoop.
dit gaat een soort Imtech verhaal worden straks nog een laatste emissie waar de reguliere aandeelhouder naar nul verwatert en de Banken nog proberen wat uit de inboedel te halen.
sniklaas
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 15 maart 2019 07:56:

Wessanen , laatste 12 maand high-low 18 om 7.50 , nu aan 10 euro moet het toch zeker 13 euro opleveren, alles daaronder is te weinig

vroeg me al af een paar weken geleden waarom het aandeel de goot in werd gedumpt, nu is het duidelijk.
zo gaat het bij de meeste fondsen via een dump van de beurs.

Lucas Bols zal ook wel op het netvlies bij Diageo staan

Lucas Bols staat ook op het lijstje van Schaai en zo ook Ordina als potentiele overname kandidaten en heb wel eens zitten denken om zo’n portefeuille op te tuigen maar niet gedaan, te lange tijd dood geld en ‘gevoelig’ voor dumps..

Nyrstar wordt al leeggeroofd door Trafigura totdat enkel schulden en de uitgebluste mijnen overblijven en is dan rijp voor liquidatie..

Afgestrafte dividend uitkerende fondsen die ook overname kandidaten kunnen zijn zoals @BESI, @BPOST, @POSTNL, @KPN, @KHC, @PBI, @NIBC, @WHA, etc hebben mijn voorkeur en aangevuld met afgestrafte fondsen die geen wachtgeld geven zoals @TT, @VK, @FUGRO, @GE zolang onder aan de streep van de portefeuille maar een acceptabel wachtgeld overblijft..

Ik doe nog steeds nix aan short of opties maar enkel aandelen en sedert Q2-2018 ook zeer minimaal ETF,s neem daarvoor CFD’s en deze mix bevalt mij prima, geeft rust en rendement zonder stress..
sniklaas
0
Trump blijft maar ruzie zoeken om de aandacht voor z’n persoonlijke problemen af te leiden, heeft inmiddels ruzie in ieder werelddeel behalve met Australië..

Gisteren weer dreigementen naar de EU, gaan vandaag de exporterende bedrijven weer door het putje..
maci
0
Er komen kopers aan, of juist niet?

Door datum-bug dreigen navigatiesystemen binnenkort zelf de weg kwijt te raken
In de vroege ochtend zondag 7 april, om 19 seconden voor 01.00 uur Nederlandse tijd, dreigen navigatiesystemen wereldwijd zelf de weg kwijt te raken. Een soort ‘millennium bug’ legt op dat moment oudere gps-apparatuur plat, omdat de interne klok terugspringt naar 21 augustus 1999. Onder meer oudere systemen van TomTom worden getroffen.

De rest kan je hier in de Volkskrant lezen: goo.gl/rh3BQ1
sniklaas
0
@GRYFO, schrapt banen en heeft LAZARD ingehuurd voor de zoektocht naar centen;
www.telegraaf.nl/financieel/3294451/g...
Groente- en fruitreus Greenyard schrapt banen
Door ANP PRODUCTIES

Updated 16 min geleden
44 min geleden in FINANCIEEL

SINT-KATELIJNE-WAVER - Het Belgische groenten- en fruitconcern Greenyard gaat dit jaar tot wel 422 banen schrappen als onderdeel van een reorganisatie om de resultaten te verbeteren en kosten te besparen. Ook bekijkt de onderneming de desinvestering van haar divisie voor geconserveerd fruit en groenten, Greenyard Prepared.

Volgens het bedrijf zal het grootste deel van het banenverlies plaatsvinden bij het onderdeel Fresh, dat actief is met vers fruit en groenten, in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Greenyard is naar eigen zeggen een van de grootste groenten- en fruitleveranciers ter wereld. Er werken meer dan 9000 mensen in zo'n 25 landen.

Eind januari kwam Greenyard met een winstwaarschuwing, waarna de koers op de beurs van Brussel sterk daalde. Het bedrijf kampt onder meer met fikse concurrentie in Duitsland en in eigen land, waar de prijzen in de markt onder druk staan. Er werd toen al gezegd dat er een ,,transformatieteam'' nodig was om de weg omhoog terug te vinden.

Desinvesteringen
Naast de verkoop van het onderdeel Prepared gaat Greenyard ook verder met het afstoten van niet-kernactiviteiten. De opbrengst van deze desinvesteringen zou moeten uitkomen op 50 miljoen tot 75 miljoen euro. De ingrepen moeten leiden tot een verbetering van het onderliggend bedrijfsresultaat met 20 miljoen euro in dit lopende gebroken boekjaar en 44 miljoen euro volgend boekjaar.

Greenyard wil ook zijn financiële balans versterken en de schuld afbouwen. Het bedrijf heeft zakenbank Lazard ingehuurd om te helpen zoeken naar een investeerder voor het aantrekken van extra kapitaal.
23.317 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 ... 1162 1163 1164 1165 1166 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 17:35
Koers 5,575
Verschil -0,155 (-2,71%)
Hoog 5,725
Laag 5,505
Volume 419.134
Volume gemiddeld 321.259
Volume gisteren 524.733

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront