Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Tip van de Dag !

579 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 25 26 27 28 29 » | Laatste
ffff
0
quote:

kneut schreef op 30 november 2018 08:20:

EUROPLASMA
stijgt vandaag ook nog...over maandag kan ik niks zeggen, in een weekend kan veel gebeuren.
Europlasma.... NU 0,039 dus zo'n 60 procent van de koers weer af…

Wel leuk die prachtige dagstijgers, maar op lange termijn.

Je moet ze net een dag tevoren gehad hebben, maar anders heb je niet veel aan die tips. Lijken mij ook erg gevoelig voor koersmanipulatie.

www.google.com/search?source=hp&e...
kneut
0
20/03/2019-18:20
GAUSSIN en ST engineering LS Win een contract voor 86 AGV volledige Elec aan de haven van Singapore uit te rusten

PDF (163 KB)

Terug
Toewijzing van een eerste tranche als onderdeel van het Tuas Megaport project in Singapore
GAUSSIN Manugistique (EURONEXT GROWTH FR0010342329) kondigt aan dat haar voertuig AGV PERFORMANCE® 65 ton, een voertuig 100% autonoom en 100% elektrisch, is geselecteerd door de exploitant van de haven van Singapore, als onderdeel van het project van de uitbreiding Tuas Megaport.
De vaste orde voor een eerste tranche van 86 Agv's PERFORMANCE® werd ontvangen door ST engineering land System, partner en licentiehouder van Gaussin voor het grondgebied van Singapore.
Dit iconische bevel, van één van de belangrijke havenexploitanten van de wereld, valideert de technologische vooruitgang, de robuustheid, de betrouwbaarheid en de knowhow van de gepatenteerde autonome voertuigen van Gaussin, die sinds 2018 in Singapore worden getest.
Deze orde van 86 AGV PERFORMANCE® zal de omzet genereren voor GAUSSIN vanaf het eerste semester 2019 door de licentie toegekend aan ST engineering land System, de laatste financiering van het hele project.
Het Tuas Megaport-project, dat tot doel heeft Singapore te voorzien van State-of-the-art haveninfrastructuren, zal op middellangetermijn de capaciteit verdubbelen om te upgraden naar 65.000.000 containers (TEU) die per jaar worden vervoerd en uiteindelijk tot 100.000.000 containers. In totaal 2.000 Agv's zal worden vereist voor de 1ste fase en regelmatige offertes zullen worden gelanceerd over een periode van 10 jaar.
kneut
0
Gaussin: GAUSSIN kondigt aan dat zij heeft gesloten in exclusieve onderhandelingen met de aandeelhouders van METALLIANCE met het oog op de overname van het meerderheids blok te bereiken 95,74% van haar kapitaal 0 16/04/2019 | 17:50
GAUSSIN Manugistique (EURONEXT GROWTH FR0010342329) kondigt aan dat zij exclusieve onderhandelingen heeft gesloten met de directeuren van METALLIANCE voor de overname van het meerderheids blok van 51,42% dat zij in het kapitaal van de vennootschap bezitten. Reeds een aandeelhouder van METALLIANCE 44,32% sinds 2008, zal GAUSSIN 95,74% van het kapitaal aan het eind van de transactie houden.
Het bedrijf METALLIANCE, omzet van 27,45 M € in 2018, stijgt met 13,57%
Opgericht in 1923 en genoteerd op Euronext Access sinds 2008, METALLIANCE (www.metalliance-tsi.com) is een leider in logistieke apparatuur voor de bouw van tunnels, evenals de spoor-en wegwerkzaamheden sector, met een belangrijk netwerk van internationale distributie. Daarnaast heeft het bedrijf sterke capaciteiten in R&D, engineering kantoren, mechano-gelaste productie en assemblage. METALLIANCE bereikte een omzet van 24,17 M € in 2017 en genereerde een bruto exploitatieoverschot van bijna €1,9 M. Het beschikbare contante geld bedroeg 4,8 M € aan het eind van december 2017. In 2018 steeg de omzet van 13,57% naar 27,45 M € (de jaarresultaten zullen op 23 april, 2018 na de uitwisseling) worden gepubliceerd. METALLIANCE heeft bijna 120 medewerkers en heeft een overheersend aandeel in haar export activiteiten.
Met 7 erkende merken en meer dan 700 voertuigen in bedrijf wereldwijd biedt METALLIANCE op maat gemaakte en innovatieve oplossingen in Europa, Rusland, de VS en het Midden-Oosten via haar netwerk van 10 distributeurs. Het bedrijf is met name de uitvinder van de band trein en de multi-service voertuig, gebruikt voor de bouw en renovatie van tunnels. Bijvoorbeeld, METALLIANCE heeft geplaatst apparatuur voor de werken van de Metro's van Londen, Los Angeles, San Francisco, Sao Paulo, Caïro en Sydney en is momenteel aanwezig op de sites van de toekomstige metro van de grote Parijs met in het bijzonder de treinen op volledige Elec banden.
De huidige bestuurders van METALLIANCE zal blijven aan het roer van de onderneming voor een minimum van 4 jaar om haar ontwikkeling voort te zetten.
(Foto, zie PDF-versie)
Treinen op banden vervaardigd door Metalliance Company
Verandering in de grootte van Groupe GAUSSIN, ongeveer 50 M € omzet in 2020 *
Aan het einde van deze acquisitie zouden de cijfers van METALLIANCE worden geconsolideerd in de GAUSSIN groep. De nieuwe groep vormde ongeveer 50 M € omzet in 2020 en telt bijna 200 getalenteerde medewerkers met een strategie van wereldwijde distributie van haar producten op 5 assen: havens, luchthavens, logistiek, Underground en People Mobility , te worden toegevoegd aan de openbare werken apparatuur (ondergrondse, wegenbouw, bestrating van wegen en steengroeven), met een sterke expertise op batterijen, waterstof en autonome voertuig AGV.
De financiering van deze acquisitie operatie is al verzekerd. Het bedrag van de transactie en de betalingsvoorwaarden zijn vertrouwelijk.
Sterke synergie met GAUSSIN
De toenadering tussen GAUSSIN en METALLIANCE, zodra effectief, zou de realisatie van sterke synergieën op de markten van mobiele apparatuur en rond de technologieën van elektrische batterijen en autonome voertuigen, om de aanwezigheid te versterken op en de industriële capaciteiten van de twee bedrijven te ontwikkelen en te optimaliseren. GAUSSIN en METALLIANCE presenteren een grote complementariteit van de knowhow, de middelen van studie en realisatie.

(foto, zie PDF-versie)
Multi-service voertuig vervaardigd door het bedrijf METALLIANCE
Voor GAUSSIN zal deze acquisitie haargroei strategie versterken door middel van de bijdrage van iconische merken aan de winstgevendheid die al vele jaren wordt vastgesteld en haar in staat stellen haar gamma van voertuigen voor de logistieke en industriële sites aan te vullen (ATM® ), Port (APM 75T LMP®, AGV PERFORMANCE®, AIV REVOLUTION®), luchthaven (autonome luchthaven transporteur, luchthaven tanker transporteur) en personenvervoer (volledige ELEC-autonome bus) door een reeks machines bestemd voor de grote bouwplaatsen van de infrastructuur.
In de afgelopen maanden heeft GAUSSIN gesmeed strategische partnerschappen met grote mondiale spelers om de commerciële penetratie te versnellen: Siemens Postal, perceel & Airport Logistics in de luchthaven gebied, Bollore havens en ST Engineering in het veld haven, en Bluebus (Bollore) voor mobiliteit.
wieweet
0
Vanavond weten wij het hoe de cijfers van DGB zullen zijn.

Ik blijf erbij dat het aandeel spot en spot goedkoop is. 7 miljoen uitstaande aandelen en maar een freefloot van nog geen 20%.

www.euronext.com/en/products/equities...

vrgr
kneut
0
Gaussin gaat morgen dik omhoog, publicatie van vandaag:

GAUSSIN kondigt een vaste order aan voor 24 havenaanhangwagens, met een optie voor 33 extra voertuigen, van QTerminals, de exploitant van de haven van Hamad in Doha

GAUSSIN (EURONEXT - GROWTH FR0010342329) heeft vandaag een vaste order aangekondigd voor 24 Terminal Trailer (TTr) havenaanhangwagens, met een optie voor een extra 33 TTr van QTerminals, de exploitant van de haven Hamad in Doha (Qatar), voor de nieuwe containerterminal (Container Terminal 2).
kneut
0
Ik verwacht een zeer goede 2020 voor Gaussin, je kan nu nog goedkoop instappen:

HE Ahmad Al Sayed, minister van Staat en president van QFZA, organiseerde een speciale ceremonie voor het ondertekenen van licenties voor zeven wereldwijde bedrijven om lid te worden van de vrije zones. De bedrijven, die zich aansluiten bij een groep van meer dan 50 geregistreerde projecten en bedrijven in vrije zones, zijn Unistrong, Gaussin, China Harbor, Inventus Power, Thales Group, Volkswagen en Wasco Coatings. Alle zeven zullen aanzienlijk bijdragen tot de sterkte van de vrije zones en op zijn beurt tot de groei en ontwikkeling van de economie van Qatar.
HE Ahmad Al Sayed, minister van Staat en president van QFZA, zei: “We zijn erg trots om zeven grote internationale bedrijven te mogen verwelkomen in de vrije zones van Qatar,
De bedrijven zullen het nieuwe jaar in de vrije zones beginnen. De projecten van de eerste groep bedrijven vertegenwoordigen een totale investering van meer dan 1,5 miljard QAR in de vrije zones van Qatar.
Bedrijfsnaam Sector Gerichte exportmarkt
Volkswagen (Duitsland) Automotive Technologies MENA Region
Thales Group (Frankrijk) Digitale en elektronische systemen Midden-Oosten en Qatar
Gaussin (Frankrijk) Assemblage van elektrische en autonome voertuigen Midden-Oosten en Qatar
Inventus Power (Verenigde Staten) Batterijen en elektrische bedradingstechnologie Midden-Oosten en Qatar
Wasco Coatings Midden-Oosten (Maleisië) Buiscoatings (energie- en gassector) MENA-regio en Europa
Port of China (China) Transport- en industriële producten regio Qatar en MENA
Unistrong (China) Navigatie- en mobiliteitsoplossingen Qatar en MENA-regio
RW1963
0
Kneut kijk je nog op dit forum?

2 jaar geleden kwam je met de tip Europacorp. Inmiddels heb ik hierop al veel verlies :-)
Vandaag zie ik een flinke stijging en de koers heeft ook al op € 1,15 gestaan, komende van € 0,55.
Heb jij enig idee wat hier aan de hand is en hoe het er nu uitziet.
Kaiser
0
vorige week ingestapt in cruise-aandelen Carnival en Royal Caribbean Cruises ... en met succes

finance.yahoo.com/quote/CCL?p=CCL

finance.yahoo.com/quote/RCL?p=RCL

wil niet adviseren of pumpen.... maar wel wijzen op het groot potentieel
Carnival bv. noteerde ooit meer dan 70 euro en op LT komen die koersen mss terug

www.fool.com/investing/2020/05/18/why...

andere tips altijd welkom !
wieweet
0
Ritje Forfarmers..ingestapt vanmiddag 5,78.

Zondag handige Geertje bij handige Harry....naar horen zeggen.

vrgr
[verwijderd]
0
Denk je dat flyersites op dit moment relevant zijn, zoals deze www.rabato.com/nl/gall-gall ? Ik ben op zoek naar manieren om te besparen tijdens deze moeilijke financiële periode. Raad je aan dergelijke kortingen te gebruiken of heeft het geen zin?
Cézan
0
Dit lijkt me ook een tip voor volgende week.

0,24 USD +0,021 (9,86%)

Gesloten: 5 jun. 19:59 EDT · Disclaimer

Nabeurs 0,35 +0,11 (48,87%)

Denkt t.
Cézan
0
Cézan
0
Nog eentje dan..

IDEX

0,47 USD +0,090 (23,71%)
Gesloten: 8 jun. 07:20 EDT · Disclaimer
Voorbeurs 0,62 +0,15 (32,10%)

Ideanomics, Inc. operates as a financial technology and asset digitization services company. The company operates in two segments, Legacy YOD and Wecast Service. It engages in the provision of business consulting services related to traditional financings, as well as in developing digital asset securitization services through artificial intelligence and blockchain enabled financial services platforms. In addition, the company engages in consumer electronics e-commerce and smart supply chain management operations, as well as in oil trading business. Further, it provides premium content and integrated value-added service solutions for the delivery of video on demand and paid video programing to digital cable providers, Internet protocol television providers, over-the-top streaming providers, mobile manufacturers, and operators, as well as direct customers. The company was formerly known as Seven Stars Cloud Group, Inc. Ideanomics, Inc. was founded in 2004 and is headquartered in New York, New York.
Osho
0
$FMCI wacht op bekendmaking van merger kandidaat.

SPAC's zijn in trek:
- $VTIQ, nu $NKLA
- $FMCI
- $DKNG
- $CCH
- $HCCH (focus op waterstof) = www.marketwatch.com/press-release/hl-...
579 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 25 26 27 28 29 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  18:05
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,66%
 US30^ 37.851,00 -0,43%
 Nasd100^ 17.004,48 -3,10%
 US500^ 4.960,72 -1,75%
 Japan225^ 37.028,48 -2,56%
 Gold spot 2.388,88 +0,40%
 EUR/USD 1,0654 +0,10%
 WTI 82,10 +0,02%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront