PostNL « Terug naar discussie overzicht

PostNL Maart oogstmaand

2.555 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 124 125 126 127 128 » | Laatste
Hansbeleg
0
quote:

Aphrodite01 schreef op 26 maart 2019 10:48:

[...]

Ook onder de meldingsgrens van 0,5% kunnen ze nog vrolijk de boel manipuleren en die 7% gaat ook gewoon vrolijk verder.
Als ik de verhandelde stukken zie is het peanuts natuurlijk, vermoedlelijk (een gok) is Capfi wel klaar met verkopen onderhand, als ze het überhaupt zijn.
Wat er precies in detail gebeurd weten we niet, ik zie alleen dat de shortposities niet stijgen maar dalen, ook als je de historische opbouw bekijkt.

Dus misschien wordt er over de dag heen wel geshort maar dan wordt die positie snel weer glad gestreken. Bottom line er is geen uitbreiding van short posities.

Zodra er een verkoper is staan er te weinig enthousiaste kopers op waardoor de koers nauwelijks kan oplopen. We moeten eerst weer "peptalk" hebben van Herna op capitalsday. Gaat ze daar de belegger uitleggen waar het Capital gebleven is?

www.shortsell.nl/short/PostNL/all/arc...
Gaston Lagaffe
0
quote:

gpjf schreef op 26 maart 2019 08:49:

Naast bovengenoemd artikel staat vandaag ook een artikel van ene De Boeck, directeur van een investeringsmaatschappij Antea die zich zorgen maakt dat na de fusie de tarieven omhoog gaan en dit zou slecht voor mkb, consumenten etc. maar niet voor de aandeelhouders. Uitgebreid artikel met niets nieuws overigens. Hij hoopt dat ACM de zaak afwijst maar vreest net grote vrezen Mona Keijzer
Die de Boeck had niets te melden toen PostNL en Sandd elkaar dusdanig kapot moesten concureren dat PostNL nauwelijks iets kon verdienen en Sandd als businessmodel voor het ontduiken van wetgeving/afspraken koos. Mona Keijzer heeft eigenlijk geen keus. Sandd kan dit niet overleven en PostNL geeft aan zo niet verder te kunnen. Ondertussen krimpt de postmarkt jaarlijks met een krappe ca. 10% per jaar (ca. 1% per maand). Dit houdt niemand vol. Ben benieuwd wat er zou gebeuren als PostNL noodgedwongen zou aangeven het businessmodel van Sandd te gaan volgen. Ik denk dat dit een gelopen race is. De forse krimp van de postmarkt maakt dat er iets moet gebeuren. Het wordt trouwens toch al zeer lastig want over 4 jaar zitten we dan weer op het huidige niveau.
Toekomstbeeld
0
Ook over andere pakketbezorgers, zoals DHL en DPD, wordt veel geklaagd. Pakketten raken kwijt of bezorgers geven ten onrechte aan dat de ontvanger niet thuis is.

Volgens de Consumentenbond komen er in verhouding net zoveel klachten binnen over DHL als over PostNL. De bond zegt ook DHL scherp in de gaten te houden, maar wil zich eerst op de marktleider richten.

nos.nl/artikel/2277610-klachtenregen-...
Kissfan
0
quote:

Hansbeleg schreef op 26 maart 2019 10:45:

[...]

Mooi, via de post of via mail?

Nu wordt het tijd voor de PostNL claim ;-) Jarenlang zijn er veel te hoge UCOIs voorgespiegeld en ze zijn zelf te beroerd om claims bij de ACM en EU in te dienen.
Via email. 70% wordt voor eind maart uitgekeerd.
Tja, Postnl lijkt wel een politieke partij. Veel beloven, weinig doen. En alles wordt bekokstoofd in achterkamertjes.
Kissfan
0
quote:

Eurowin schreef op 26 maart 2019 10:46:

[...]

Mooi Kissfan, ik nog niets, via POST?
Email.
[verwijderd]
0
Gedupeerde beleggers van Fortis kunnen geld claimen, maar wat valt er nog te halen bij de ingestorte bank?

Bank en verzekeraar Fortis stortte tien jaar terug met donderend geraas in. Nu kunnen voormalige beleggers hun geld claimen. Er is 1,3 miljard euro beschikbaar. Kassa? Niet echt. Per aandeel krijgen de beleggers een paar kwartjes tot royaal een euro.

Hoeveel krijgen beleggers per aandeel?
De vergoeding varieert van 23cent tot 1,22 euro. Het bedrag hangt onder meer af van het moment van aankoop. Ook wordt verschil gemaakt tussen aanschaffen en in bezit hebben. Kopers krijgen het dubbele van bezitters. Wie lid was van een van de claimclubs krijgt een toeslag van 25 procent.

multimedia.tijd.be/fortisvergoeding/
Toekomstbeeld
0
Reactie PostNL op persbericht Consumentenbond
PostNL bezorgt 98% van de pakketten op beloofde dag

26 maart 2019

Logo PostNL

Den Haag, 26 maart 2019 - PostNL sorteert en bezorgt iedere dag 800.000 pakketten, het merendeel daarvan is afkomstig van verschillende webwinkels: onze opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat zowel de opdrachtgever (de webwinkels) als de ontvangers van de pakketten (de consument) tevreden zijn over onze dienstverlening en iedere klacht is er wat ons betreft een teveel.
Delen
PostNL bezorgt 98% van de pakketten op de beloofde dag en ongeveer 80% van de pakketten binnen het verwachte tijdvak. Als er iets niet goed gaat, horen we het ook graag zodat we daar werk van kunnen maken. Daarom heeft PostNL een klantenservice die dagelijks consumenten telefonisch en online helpt.

In 2018 bezorgde PostNL 251 miljoen pakketten en bij absolute metingen zoals op het Klachtenkompas voer je dan al snel onterecht de ranglijst aan. Onterecht, want als je het aantal klachten afzet tegen wat PostNL dagelijks bezorgt, ontvangen we slechts op 0,06% van de 1.000 pakketten een klacht. Iedere dag sturen we zo'n 5.000 enquêtes uit om de tevredenheid onder ontvangers te meten en gemiddeld worden we daarin met een 8,5 gewaardeerd.

De meeste consumenten die de klantenservice benaderen, informeren naar de bezorgdag of -tijd voor hun pakket. We werken er daarom hard aan om met name in de informatievoorziening verbeteringen door te voeren en consumenten beter inzicht en meer controle over hun pakket te geven. Daarnaast werkt PostNL actief mee aan het Klachtenkompas om z'n dienstverlening te verbeteren.

We verbeteren onze informatievoorziening onder andere door in 2019 een vernieuwde track & trace omgeving te lanceren. Ruim 4,5 miljoen mensen hebben een PostNL account en via de track & trace informatie gaan we gebruikers meer inzicht bieden over waar (in de keten) een pakket zich bevindt. Ook bieden we de mogelijkheid om een pakket zelf op een PostNL-locatie af te halen als de verwachte bezorgtijd toch niet uitkomt. De betrouwbaarheid van de bezorgtijdindicatie vergroten we door steeds betere algoritmes toe te passen en bezorgers te helpen hun routes slimmer in te richten.

www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws...
HD_Erik
0
quote:

Toekomstbeeld schreef op 26 maart 2019 12:53:

Reactie PostNL op persbericht Consumentenbond
PostNL bezorgt 98% van de pakketten op beloofde dag
...
Precies, in mijn ogen is er geen pakketboer die dezelfde kwaliteit levert. DPD, UPS, DHL etc. allemaal inferieur.
Jepse
0
"...ontvangen we slechts op 0,06% van de 1.000 pakketten een klacht...."

Prima tekstschrijver. Een percentage is altijd relatief.
0,06% is 0,06% maakt niet uit over welk getal.
Dat je met dergelijke aantallen in absolute zin de statistieken aanvoert is uiteraard ook correct.
[verwijderd]
0
Lost Nl. Lagere toppen lagere bodems. Dividend er af -0,17 euro. Interim dividend 2019 er af (misschien ik vind dit geen zekerheid) -0,08 euro
Sta je virtueel al onder de 2 euro. Nog even doorshorten, een negatief berichtje er over heen en een forse beurscorrectie en dan richting de 1,50.
Als de 1 dichter bij is dan de twee dan ga je richting pennystock.
16000 mensen een baan beloofd... Hoofdprijs betalen voor een sterk verlieslatend bedrijf, en je zwaar opgetuigde buitenlandse bezittingen verkopen voor een appel en een ei...
Four more years, four more years... Shit...
Cedar
0
quote:

Jepse schreef op 26 maart 2019 13:18:

"...ontvangen we slechts op 0,06% van de 1.000 pakketten een klacht...."

Prima tekstschrijver. Een percentage is altijd relatief.
0,06% is 0,06% maakt niet uit over welk getal.
Dat je met dergelijke aantallen in absolute zin de statistieken aanvoert is uiteraard ook correct.
ALS de getallen correct zijn:
4600 klachten op 250mln pakketten ( of ook op overige poststukken??)
15 klachten op 830.000 pakketten ( als er 300 bezorgdagen per jaar) per dag!
-is minder dan de 0,06% die genoemd wordt
- er hoeft maar 1 bestelbus kapot te zijn of in ongeluk waardoor die dag de bezorger niet kan afleveren en je mist al tientallen pakketten op die dag.

Nee, als er 200.000 autos weer worden teruggeroepen hoor je deze groepen niet, als er weer voedsel teruggeroepen wordt uit de supermarkt hoor je deze groepen niet, als de belastingdienst niet te bereiken is door 100en klanten voor je vragen hoor je deze groepen niet,

Wel als je pakketje uur te laat wordt geleverd,
Deze groepen zijn net shorters, ze weten dat door Postnl niet wordt teruggebeten.
[verwijderd]
0
quote:

wins schreef op 26 maart 2019 14:32:

Beurzen mooi GROEN
USA plus 223.. en wij rood, dank Herna....
PGV
0
quote:

Eurowin schreef op 26 maart 2019 14:36:

[...]

USA plus 223.. en wij rood, dank Herna....
We hadden zeker 1 a 2 % moeten plussen vandaag. Ik vraag me af wat er moet gebeuren om dit fonds ooit nog op de 3 te krijgen. Vast uit eigen kracht.
[verwijderd]
0
quote:

PGV schreef op 26 maart 2019 14:40:

[...]

We hadden zeker 1 a 2 % moeten plussen vandaag. Ik vraag me af wat er moet gebeuren om dit fonds ooit nog op de 3 te krijgen. Vast uit eigen kracht.
3 geloof ik al lang niet meer PGV, niet met Herna aan het roer.. 2,50 gok ik op..Gr
PGV
0
quote:

Eurowin schreef op 26 maart 2019 14:51:

[...]

3 geloof ik al lang niet meer PGV, niet met Herna aan het roer.. 2,50 gok ik op..Gr
Ik zit helaas ook dik in TT, daar hetzelfde verhaal. HV en HG zouden een mooi stelletje zijn. Beide goed in kapitaal verbranden, maar niet van hun zelf natuurlijk.
Hansbeleg
0
De beurzen 1% omhoog PostNL in het rood. Op deze koersen staat Herna harstikke voor paal op de AVA bij de herbenoeming. Ze (RvC en Herna) hadden misschien verwacht dat de aankondiging van de overname van Sandd voor een mooi momentum zou zorgen. De zoveelste foute inschatting, pfff.
Bijlage:
Cedar
0
quote:

Hansbeleg schreef op 26 maart 2019 15:06:

De beurzen 1% omhoog PostNL in het rood. Op deze koersen staat Herna harstikke voor paal op de AVA bij de herbenoeming. Ze (RvC en Herna) hadden misschien verwacht dat de aankondiging van de overname van Sandd voor een mooi momentum zou zorgen. De zoveelste foute inschatting, pfff.
Momentum was er,
Van ruim 2,50 naar 2,20 in paar weken!

Mensen op de vloer werken zich ongeluk,
Buro-bonzen slachten de tent.
2.555 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 124 125 126 127 128 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 09:41
Koers 1,224
Verschil -0,017 (-1,37%)
Hoog 1,230
Laag 1,212
Volume 336.381
Volume gemiddeld 2.244.247
Volume gisteren 2.916.414

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront