AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

AJAX IN 2019

1.391 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 66 67 68 69 70 » | Laatste
[verwijderd]
0
Juventus lijkt ook al aan de Ligt te trekken, staat hoog op het verlanglijstje:

" Volgens Italiaanse media is hij na het mislopen van de komst van De Jong nog wel druk bezig met het aantrekken van een andere Ajacied: Matthijs de Ligt, die dinsdag het winnende doelpunt maakte, staat hoog op de verlanglijst bij Juve."

www.vi.nl/nieuws/frenkie-fan-pirlo-ba...

PS. Ajax gaat natuurlijk de absolute hoofdprijs voor hem gaan vragen.

Als je bedenkt dat Virgil van Dijk al 84 miljoen waard was, dan lijkt de 70 miljoen die voor de Ligt wordt genoemd... veel en veel te weinig voor een 19 jarige - bovendien is de Ligt een completere voetballer dan van Dijk, die al de duurste verdediger in de geschiedenis van het voetbal was.

We hebben een koningskoppel in het hart van de verdediging van Oranje!!
[verwijderd]
0
Nog een veelzeggend citaatje:

"Juventus-voorzitter Andrea Agnelli sprak na de uitschakeling van zijn club in de kwartfinales van de Champions League zijn grote waardering uit voor Ajax. "We zijn terecht uitgeschakeld door een ploeg die speelt met een mooie filosofie en die zeker kans maakt op de eindzege. Ajax verdient veel respect", zei hij na de 2-1 nederlaag van zijn ploeg in Turijn."

...

"Ajax heeft dit jaar Real Madrid, Bayern München en Juventus in ernstige problemen gebracht. En dat met fantastisch voetbal. Zij blazen een prachtig verleden nieuw leven in. Want laten we niet vergeten dat je een mooie traditie eert als je het shirt van Ajax draagt."

nos.nl/artikel/2280842-juve-voorzitte...

PS. Ronaldo is gisteren van zijn sokkel gevallen, hij had geen zin in interviews. Tsja, 2019 wordt duidelijk niet opnieuw een Ronaldo-jaar. Toch weer Messi... of toch niet???
[verwijderd]
0
Juventus shares plummet 22 per cent after shock Champions League defeat by Ajax sees Ronaldo and Co crash out

Aandeel Ajax AEX:AJAX, NL0000018034

€ 18,650 + € 1,500 (+8,75%)
analist83
0
Ik denk dat bij winst van de CL het aandeel Ajax een soort gadget wordt, waarbij je kan denken aan 25 euro, 30 euro of misschien zelfs 50 euro (niet voor lange duur). De fundamenten zullen dan even geen rol spelen. Als Juventus puur door de komst van Ronaldo verdubbelt in prijs, dan kun je wat irrationaliteit niet uitsluiten.
Peter2meter
0
quote:

Patrick D schreef op 17 april 2019 08:06:

Iedereen kletst altijd dat ik negatief ben. Maar dat ben ik niet alleen af en toe een beetje kritisch. Ik vond het een wereldprestatie en knap dat Ajax 10x zo hoog boven zichzelf kan uitsteken in dit soort wedstrijden. Wat ik niet begrijp is dat de ligt zijn eigen ploegmaten omver duwt in de eigen 16. Maar misschien kunnen de echte voetbalkenners me dat uitleggen.
Je je hebt gelijk man.
Alleen zitten hier beleggers dus voor je vraag moet je wellicht ergens anders zijn.
Maar verder goede post man!
mr.Franz
0
Ajax heeft door het bereiken van de halve finales dinsdag al bijna 90 miljoen euro verdiend in de Champions League. De Amsterdammers waren in Turijn met 1-2 te sterk voor Juventus waardoor de inkomsten verder opliepen.
Het bereiken van de halve finales levert Ajax een premie van 12 miljoen op. De zege in het Allianz Stadium zorgt daarnaast voor een bonus van 2,7 miljoen euro.
Aan de kaartverkoop voor die wedstrijd hield de club naar schatting 2,7 miljoen euro over.

Deze bedragen komen boven op de 67,5 miljoen euro die Ajax tot en met de achtste finales verdiende. Een groot deel daarvan werd al geïncasseerd bij het bereiken van de groepsfase.
Elke club in de groepsfase kreeg van de UEFA 15,25 miljoen euro. Op basis van de coëfficiëntenlijst kreeg Ajax daar nog eens 18,8 miljoen bij. Voor het bereiken van de knock-outfase ontving Ajax 9,5 miljoen en de kwartfinaleplaats leverde een premie van 10,5 miljoen op.
CL-inkomsten Ajax dit seizoen
Startpremie 15,25 miljoen
Bonus coëfficiëntenlijst: 18,8 miljoen
Bonussen voor zeges en gelijke spelen: 9,9 miljoen
Bonussen voor bereiken volgende rondes: 32 miljoen
Recettes (naar schatting): 10,7 miljoen
Televisiegelden: 2,5 miljoen
Totaal: 89,15 miljoen

bron: www.nu.nl
mr.Franz
0
en dan de verhouding t.o.v. de KNVB beker,

Prijzenpot
De prijzenpot is moeilijk via een directe bron te achterhalen en daarom moeten we het doen met indirecte bronnen. Zit je bij de laatste zestien? Dan maakt de KNVB van harte €25.000 naar je over. Een plaats bij de laatste acht (kwartfinales) levert een club nog eens direct €45.000 op. Win je de beker? Dan mag je €250.000 op de rekening bijschrijven.
mr.Franz
0
de selectiewaarde wordt momenteel op 420 miljoen euro begroot. ( Transfermarkt.de) het eigen vermogen is momenteel 178 miljoen euro.

De beurswaarde tegen de koers van 18.60 is momenteel 340 miljoen euro. Voldoende opwaartse potentie. Ik hou mijn stukken aan voor de lange termijn. De beste belegging sinds tijden en iedere week kan ik het kapitaal aan het werk zien.
voda
0
Het lokaal genoteerde Ajax sloot 9 procent hoger, nadat de Amsterdamse voetbalclub dinsdagavond zijn Europese uitwedstrijd tegen Juventus won. Hierdoor plaatste Ajax zich voor de halve finale van de Champions League, voor het eerst in deze eeuw. Het aandeel Juventus verloor juist 17 procent.

(ingekort)

www.iex.nl/Forum/Topic/1314923/51/Dag...
[verwijderd]
0
ok, ik zal ook ophouden met reageren op de wel bekende persoon.

Verder over Ajax, de hoeveelheid geld op rekening aan het eind van deze zomer na alle transfers uitgaand en inkomend is zo schandalig groot dat ze nog schandalig veel overhouden nadat ze zichzelf van de markt kopen, alleen de koers staat wel weer iets hoger.

Je kan nu natuurlijk niet voor minder dan pakweg 25 euro van de markt.

Maar wat zou het toch een mooie headline zijn.

Na 21 jaar verlaat Ajax de beurs.
Het aandeel dat op 17 mei 1998 voor 25 gulden naar de markt ging verlaat de markt voor 25 euro.

etc etc.

nogmaals, dit is niet echt, dit zou alleen kunnen gebeuren.

Dit zou Ajax een slordige 125 miljoen kosten aan liquide middelen.

Dit zou Ajax een hoop dividend betalingen en beursgenoteerd gerelateerde kosten besparen en ook een hoop tijd en openheid over de financiële huishouding.

Denk dat dit per saldo een veel beter rendement is dan bij de bank hebben staan en op de beleggingsrekening met wat obligaties in meer cash producten omdat de bank zelfs mogelijk geld kost per saldo.

Het blijft een actie ondersteund door het rapport commissie Coronel van Ajax zelf van 17 februari 2008, vast nog wel ergens te vinden op internet.

1 van de acties zou zijn om weer van de beurs te gaan mits de financiën het toelaten...... nou, ik zou zeggen dat dit inmiddels wel zo is en dat er dan nog zeer veel over is, de buffer om goed te kunnen onderhandelen en om nee te kunnen zeggen tegen clubs.

Het blijft voor mij de ultieme exit, goed voor Ajax en natuurlijk een eerlijke beloning voor de aandeelhouders die hun 25 gulden dan hebben zien groeien naar 25 euro in 21 jaar....., inclusief ontvangen dividend pakweg 4% per jaar.

Klinkt goed toch, Marc? :)

voda
0
Ajax neemt Pierie over van Heerenveen

Gepubliceerd op 17 apr 2019 om 20:06 | Views: 373

Ajax 17:35
18,70 +1,55 (+9,04%)

AMSTERDAM (AFN) - Ajax heeft Kik Pierie overgenomen van sc Heerenveen. De club liet weten dat de verdediger een contract voor vijf seizoenen heeft getekend, tot en met 2024.

Pierie (18), die in de Verenigde Staten werd geboren, is Nederlands jeugdinternational. Hij speelde 67 officiële duels voor de Friezen, voor wie hij in mei 2017 in het duel met FC Utrecht debuteerde.
[verwijderd]
0
Ajax tegen Spurs in de halve finale.
Spurs waar natuurlijk 4 ex ajacieden spelen.
Hopelijk kan er ondanks de rivaliteit er ook een applaus vanaf voor deze ex ajax spelers.
Kroq
0
Ajax richting de 20! Ik zei het een paar maanden geleden al, heerlijk toch dat én Ajax en het aandeel Ajax het werkelijkwaar voortreffelijk doen.

De transferwaardes zijn weer fors gestegen. Tientallen miljoenen erbij. Hopelijk dat ze een aantal key spelers toch kunnen behoucen (Neres, van de Beek, Tadic), door wat nieuwe contracten neer te leggen.
[verwijderd]
0
Ajax moet gewoon winnen van de spurs nu de twee beste spelers niet mee doen!!! Ik ben benieuwd of onze jongens het ook op kunnen brengen tegen fc Groningen dit weekend want bij puntenverlies kan je beter short gaan dan long en wachten tot de koers de €20 aantikt
Peter2meter
0
quote:

Patrick D schreef op 18 april 2019 08:22:

Ajax moet gewoon winnen van de spurs nu de twee beste spelers niet mee doen!!! Ik ben benieuwd of onze jongens het ook op kunnen brengen tegen fc Groningen dit weekend want bij puntenverlies kan je beter short gaan dan long en wachten tot de koers de €20 aantikt
Je hebt wederom gelijk man, als ze punten verspelen tegen groningen is dat niet goed inderdaad.
Blij met zo’n visionair, kijk nu al uit naar je volgende post!
Wilbar
0
Zometeen om 12:45 de 2de halve finale van de Ajax Future Cup live te zien op het open kanaal van FOX sports. Ajax Onder 17 tegen Anderlecht O17. Nu live Juventus O17 - Atl.Madrid O17.
Let straks bij Ajax ook vooral op het 15-jarige supertalent Naci Unuvar.
[verwijderd]
1
quote:

Wilbar schreef op 22 april 2019 12:18:

Zometeen om 12:45 de 2de halve finale van de Ajax Future Cup live te zien op het open kanaal van FOX sports. Ajax Onder 17 tegen Anderlecht O17. Nu live Juventus O17 - Atl.Madrid O17.
Let straks bij Ajax ook vooral op het 15-jarige supertalent Naci Unuvar.
Helaas kansloos ten onder gegaan tegen juve. Maar ik maak me om de jeugd niet zo terug met al het poen zijn we toch een koopbedrijf geworden
[verwijderd]
0
Wat is dit Ajax toch goed!!! Er komt weer goeie jeugd aan en aangezien er genoeg geld is binnen de club hoeft Ajax niet perse te verkopen. Dus denk dat ondanks er wel wat spelers weggaan een lekker team kan staan volgend jaar. Vooral omdat iedereen ziet wat Ajax in de CL laat zien. Had zelf nooit verwacht dat dit aandeel dit jaar boven de 17 zou uitkomen. Verwacht nu dat dit aandeel zo rond de 21 euro eindigt voor het einde van het seizoen.
1.391 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 10,400
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 10,450
Laag 10,200
Volume 2.757
Volume gemiddeld 2.061
Volume gisteren 944

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront