Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ajax onderuit op beurs na verlies tegen Spurs

Lees over dit aandeel ook

  1. 14 apr Drie commissarissen Ajax kondigen vertrek aan 3
  2. 02 apr Slotcall: daar gaat de winst, maar gelukkig beperken chippers de schade

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Red_ 9 mei 2019 10:20
    dom, naïef, slechte wisselbeleid en slechte coaching werden gelukkig afgestraft. en dat zeg ik als Nederlander, ajax-fan die dolgraag ze in de finale had willen zien staan.
    maar bij het opstellen van Dolberg wist je al genoeg. Huntelaar schiet ze naar winst in de beker met passie en strijd. zet je de grootste lamzak, zonder schrijntje zelfvertrouwen in de spits in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.
    laten we over de rest maar niet hebben :)
  2. ton1234 9 mei 2019 12:11
    Als Spartaan heb ik even een dansje gedaan....na de schandalige bejegening tijdens Jong Ajax Sparta, waarbij de zwarte jasjes 90 minuten 'k' stad en bommen op Rotterdam zongen en het vreselijke BN gehalte wat plots over elkaar struikelt om Ajax te supporten, uiteraard conform gratis VIP uitnodiging in die Arena, dan kan ik slechts glimlachen. Allemaal prettige winnaars bij topclubs. Over het spel kun je kort zijn...Spurs had op een gegeven moment 80% balbezit en Ajax grootste talent De Ligt liep bij de 2 1 als rechtsbuiten met 6 van zijn medespelers...7 voor de bal, alsof ze dachten tegen Willem II te spelen. De nabeschouwing bij Veronica kan ik nog steeds niet geloven....een bijna huilende Dickie Advocaat, die Sparta vorig jaar naar zijn moer hielp, kwam niet verder dan: 'vraag me niks meer' en Gyp kon niks anders eruit braken dan 'kom op Pik' we zijn het hele jaar toch samen naar Ajax gegaan...ha ha ha stuitende 'journalistiek'. 1 geluk...met Advocaat die Zondag zijn medeleven komt betuigen aan de zwarte shirtjes en Ten Hag, zal Ajax niks maar dan ook helemaal niks te vrezen te hebben van Utrecht. Als Utrecht supporter had ik vandaag nog om zijn ontslag gevraagd. Van Gaal was wel gewoon nuchter in zijn analyse....uit positie gelopen, vreemde wissels en rare tactiek. Over 2 wedstrijden heeft Tottenham volgens mij gewoon terecht gewonnen. Uitstekende prestatie Ajax, waarbij alles continue mee zat en uiteindelijk toch bleek dat ze net te kort kwamen voor de absolute top. En tja..als je als trainer niet snapt dat je niet een halve finale in de CL kunt spelen op 1 energie drankje wat Mazzaroui naar binnen gooide in de rust vanwege de rammadan, dan heb je toch wel een steek laten vallen...om het over de spelers die daaraan meedoen maar niet te hebben. Mazzaraoui stortte volledig inelkaar de 2e helft en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het niet eten en niet drinken gedurende de dag er iets mee te maken heeft.....ik ga me nu weer lekker bezig houden met mijn eigen club…..en dat wordt al lastig genoeg aangezien wij nou ook niet uitblinken met een geweldige tacticus als trainer.....
  3. 2hansome 9 mei 2019 13:05
    quote:

    ton123 schreef op 9 mei 2019 12:11:

    Als Spartaan heb ik even een dansje gedaan....

    .... Uitstekende prestatie Ajax, waarbij alles continue mee zat en uiteindelijk toch bleek dat ze net te kort kwamen voor de absolute top. En tja..als je als trainer niet snapt dat je niet een halve finale in de CL kunt spelen op 1 energie drankje wat Mazzaroui naar binnen gooide in de rust vanwege de rammadan, dan heb je toch wel een steek laten vallen...om het over de spelers die daaraan meedoen maar niet te hebben. Mazzaraoui stortte volledig inelkaar de 2e helft en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het niet eten en niet drinken gedurende de dag er iets mee te maken heeft.....ik ga me nu weer lekker bezig houden met mijn eigen club…..en dat wordt al lastig genoeg aangezien wij nou ook niet uitblinken met een geweldige tacticus als trainer.....
    Dude, TOTT is helemaal geen absolute top. Dat zijn Real, Bayern en Juve.
    Laat AFC 020 nu net die te grazen hebben genomen. Ajax verloor maar 1 van de 17 wedstrijden van de 2018/2019 CL campagne. Zeldzaam voor 'een' FC Messi, uniek voor een handjevol tieners.

    Hunt had er in gemoeten, Onana leidde de 2de helft de ellende in door uittrappen simpelweg aan TOTT te geven. ZO kwam er geen rust moment. Anyway, had de match 10 sec korter geduurd .... konden alle Spartanen hun bashen richten op elkaar. Beter, had die waanzinnig goeie Hakim de paal maar niet gekust. De doelpaal ....
  4. ton1234 9 mei 2019 14:01
    Dude? Is dat mode taal in Amsterdam?
    Tottenham heeft gewoon terecht gewonnen....moeilijk toegeven weet ik, aangezien bescheidenheid nu eenmaal niet de sterkste kant is van Ajax supporters. Heb op het Kasteel gelukkig talloze overwinningen op Ajax gezien en dat werd altijd afgedaan als 'ongelukkig' of weg gewuifd als onbelangrijk. 4-0 tegen Ajax met Suarez en met Van Basten als trainer...5-2, 5-3, 3-0...en nog tig overwinningen. Dat Ajax voor 50 miljoen spelers kocht en overal in NL bij kleinere clubs de talenten weg kaapt schijnen jullie voor het gemak te vergeten. Het is gelukkig zo dat de suprematie in de koppen was gestegen, zodat Matthijs dacht dat ie ook als rechtsbuiten moest opereren en daarmee dus de basis legde voor de uitschakeling. 7 man voor de bal bij de 2-1...totale wanorde en paniek bij de 2-2 en nog vijf situaties van blinde paniek in de verdediging. Frenkie...ik heb hem niet gezien gisteren...De Ligt..behoudens zijn goal blonk ie uit door foute beslissingen. Tadic..onzichtbaar..Dolberg, sinds zijn heimelijke coming out in de auto van Andy vd Meijde, kijkt ie nog treuriger dan die al die jaren daarvoor al deed....inbrengen van Magallan had iets tragicomedisch...deed me denken aan die Gabrich die ook niet om kon vallen...en dan het inbrengen van een lichtgewichtje als Sinkgraven...hoe verzin je het? Ja Ajax heeft een geweldige CL reeks neer gezet, geen discussie over...maar alles zat ook mee en nu kwam het gewoon een betere fysiek sterkere tegenstander tegen. Zoals Feijenoord Ajax weg blies bij de 6-2, is de manier om Ajax te bestrijden...ballen achter die verdediging pompen en druk zetten op die verdediging...precies dat deed Tottenham in beide wedstrijden in de 2e helft....t valt echt op als je De Ligt onder druk zet, dat ie nog eens het overzicht verliest...hij heeft echt nog wel wat te leren.
    En ach...t is weer ff rustig op TV...t werd een beetje irritant al die b-acteurs in hun ajax shirtjes...prettige winnaars allemaal....kunnen nooit zeggen dat ze als Spartaan zijn geboren en als Spartaan zullen sterven...rennen achter de hype aan...succes supporters..

11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links