Auplata « Terug naar discussie overzicht

Forum Auplata geopend

55 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Frans,W
0
Jammer dat er zoveel extra aandelen zijn bijgekomen maar goed, het lijkt erop dat ze met het opgehaalde geld iets verstandigs gedaan hebben. Een behoorlijk belang in CMT.
Nu de koers nog naar de 8 centen toe, ben ik ook weer tevreden.
Frans,W
0
Eerste schatting van de middelen voor de storting «El Santo» en het vullen van NI 43-101 op zijn eigendom Condoroma.
March 1st 2019

El Santo - NI 43-101 bron schat op hoogtepunten

Het El Santo Project is gelegen aan de El Santo, Suyckutambo en San Miguel stad van Caylloma en ongeveer 260 km ten noord-noordwesten van Arequipa (Peru). Gedolven erts materiaal uit de El Santo-mijn wordt verwerkt in de minerale verwerkingsfabriek Ana Maria in de Accommodatie in Suyckutambo in de buurt van de historische mijn Suykutambo. De schattingen van de bronnen omvatten vijf (5) polymetallische epithermale aderen: El Diablo, El Angel, El Santo, Gianina en Vanessa.

Gebaseerd op een cut-off NSR van 80 US $ / t:
? Gemeten en Aangegeven Resources vertegenwoordigt een totaal van 296.000 ton bij een NSR van 175 US $ / t, en kwaliteiten van 0,21 g / t Au, 52,77 g / t Ag, 0,33% Cu, 3,61% Pb en 6,34% Zn;
? Inferred Resource vertegenwoordigt een totaal van 187.500 ton bij een NSR van 154 US $ / t, en cijfers van 0,17 g / t Au, 60,30 g / t Ag, 0,30% Cu, 3,59% Pb en 4,86% Zn.

De schattingen van de bronnen volgen de NI 43-101, Canada Institute of mining (CIM) -definities en -richtlijnen en zijn voltooid door onafhankelijke en gekwalificeerde personen.
Recent uitgebracht boren (niet opgenomen op de sluitdatum van de brondatabase) illustreert het potentieel voor uitbreiding op diepte. In dit stadium is het redelijk om te geloven dat dit een verkenningspotentieel is ergens tussen 200.000 en 300.000 ton mineralisatie bij kwaliteiten tussen 0.1 tot 0.3 g / t Au, 30 tot 60 g / t Ag, 0,1 tot 0,3% Cu, 1,5 tot 3,5% Pb en 3 tot 5% Zn, kunnen worden toegevoegd door de extensies te boren van momenteel gedefinieerde gemineraliseerde zones. Dit verkenningsdoel is geen schatting van minerale hulpbronnen en is conceptueel van aard. Er is onvoldoende onderzoek gedaan om dit als een minerale hulpbron te definiëren, en het is onzeker of verdere verkenning ertoe zal leiden dat het verkenningsdoel wordt aangeduid als een minerale hulpbron.
De mineralisatie die wordt gevonden bij El Santo is typerend voor epithermische afzettingen met lage sulfidering. Mineralisatie in het pand wordt voornamelijk gehost in El Diablo, El Santo en Gianina aderen. Deze structuren hebben een benaderende E-W-oriëntatie en subverticale helling. Tussen deze structuren komen andere voor gespannen gemineraliseerde structuren zoals El Angel, Sheila, Yuliana, evenals verschillende splays uit de vorige.

Opmerkingen:
1. De onafhankelijke en gekwalificeerde personen voor de schattingen van minerale hulpbronnen, zoals gedefinieerd door NI 43-101, zijn Harold Brisson, P. Eng. en Claude Savard, P. Geo. (InnovExplo), en de effectieve datum van de schatting is 22 februari 2019.
2. Deze minerale rijkdommen zijn geen minerale reserves omdat ze niet aantoonbaar economisch levensvatbaar zijn.
3. De schatting van de minerale hulpbronnen volgt de CIM-definities en richtlijnen voor minerale hulpbronnen.
4. De resultaten worden ter plaatse en onverdund gepresenteerd en worden geacht redelijke vooruitzichten voor economische ontginning te hebben. Er is geen voorlopige economische analyse, pre-haalbaarheidsstudie of haalbaarheidsstudie voltooid om de economische levensvatbaarheid en technische haalbaarheid van het exploiteren van een deel van de minerale hulpbron te ondersteunen.
5. De El Santo-middelenramingen omvatten vijf (5) zones met een minimale werkelijke dikte van 0,9 m met gebruikmaking van de kwaliteit van het aangrenzende materiaal wanneer getest of een waarde van nul indien niet getest. Hoogwaardige afdekking werd uitgevoerd op samengestelde gegevens van 0,5 m en vastgesteld per metaal en per zone voor zilver (g / t Ag): van 30 tot 270 g / t Ag; voor goud (g / t Au): van 0,8 tot 2,4 g / t Au; voor koper (Cu%): van 0,7 tot 1,5% Cu; voor lood (Pb%): van 4 tot 25% Pb en voor zink (Zn%): van 7 tot 25% Zn. De interpolatie was gemaakt voor zilver, goud, koper, lood, zink en dichtheid met de Ordinary Kriging interpolatiemethode op basis van de 0,5-m-composieten en blokgrootte van 4 m x 1 m x 4 m.
6. De gemeten grondstoffen werden geschat met behulp van minimaal drie (3) boorgaten, geëxtrapoleerd tot 15 m boven en onder driften geopend binnen de gemineraliseerde zone. Aangegeven bronnen werden geschat op basis van de boorgatresultaten met minimaal drie (3) boorgaten, met een maximale afstand van 30 m of geëxtrapoleerd tot 15 m boven en onder de gemeten bronnen. De afgeleide bronnen werden geschat op basis van de resultaten van het boorgat met gebruik van minimaal twee (2) boorgaten, met een maximale afstand van 60 m.
7. De schatting wordt gerapporteerd voor een ondergronds scenario met een cut-off NSR van 80US $ / t, die momenteel de huidige mijnbouwactiviteit in El Santo weerspiegelt. De afgesplitste NSR werd berekend op basis van goud, zilver, lood en zink (koper was uitgesloten) met een zilverprijs van US $ 15,25 per ounce, een goudprijs van US $ 1.300 per ounce, een leadprijs van US $ 2.028 per ton, een zinkprijs van US $ 2,646 per ton, mijnbouw kost US $ 58,75 per ton, verwerkingskosten van US $ 15,84 per ton, een herstel van voor goud 77,29%, zilver 78,07% en Zink 89,12% in het zinkconcentraat en herstel van 94,51% lood in het loodconcentraat.
8. Het aantal metrische tonnen, zilver en koper werd afgerond op het dichtstbijzijnde honderdtal; het goudgehalte werd afgerond op de dichtstbijzijnde tiende; het lood- en zinkgehalte werden afgerond op het dichtstbijzijnde duizendtal. Alle verschillen in de totalen zijn te wijten aan afrondingseffecten;9. De afgesplitste NSR moet opnieuw worden beoordeeld in het licht van de toekomstige marktomstandigheden (metaalprijzen, wisselkoers, mijnbouwkosten, enz.).10. InnovExplo is niet op de hoogte van enige bekende milieu-, vergunnings-, juridische, eigendomsgerelateerde, belastingtechnische, sociaal-politieke of marketingkwesties, of andere relevante kwesties die niet in dit persbericht worden vermeld en die de schatting van de minerale rijkdom aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Frans,W
0
Deel 2

Condoroma - NI 43-101 Technische rapport hoogtepunten.
De accommodatie ligt ongeveer 12 km ten noordoosten van de stad Condoroma en ongeveer 50 km ten oosten van El Santo. InnovExplo heeft een bezoek gebracht aan de site met validatie van de mineralisatie van de accommodatie. De geologische omgeving van de eigenschap is zeer gunstig voor verschillende stijlen van mineralisatie, zoals epithermische en intrusiegerelateerde afzettingen (porfyrieën en skarns).De woning bevindt zich in het historische mijnbouwdistrict van Condoroma, waar het mineraalpotentieel wordt bewezen door Ag-rijke basismetaalsulfidatie met lage sulfidering van de epidermale vene bij de voormalige producerende Condoroma, Cata en Antonio Raymondi mijnen. Verschillende prospects en verlaten exploratieputten zijn ook gedocumenteerd in het gebied Property. InnovExplo is van mening dat het eigendom niet wordt onderzocht. Verdere exploratiewerkzaamheden zijn gerechtvaardigd, aangezien de accommodatie verschillende oppervlakte-indicaties bevat van een mogelijke porfierafzetting op diepte, met name in de concessiegebieden Don Paul I en Don Paul Il. Deze geologische omgeving is ook kenmerkend voor epithermale afzetting met hoge sulfidering en verdere verkenningsinspanningen moeten ook rekening houden met deze stijl van afzetting. Het potentieel voor extra mineralisering van de epidermale venen met lage sulfidering moet worden beoordeeld met moderne onderzoeksmethoden zoals geofysica, gekoppeld aan structurele interpretaties en gericht boren. De Condoroma Property kon ook opnieuw worden beoordeeld voor zijn bulk tonnage-potentieel.

Kwaliteitscontrole en gekwalificeerd persoon.
De geologische en technische informatie in dit persbericht is gevalideerd door Claude Savard, P. Geo. (OGQ # 1057), Harold Brisson (OIQ # 41433), Gustavo Durieux (OGQ # 1148) en Alain Carrier, M.Sc., P.Geo. (OGQ # 281) van de firma InnovExplo, alle gekwalificeerde en onafhankelijke personen onder NI 43-101. Het technisch rapport voldoet aan NI 43-101 en ondersteunt de El Santo-schattingen (dit persbericht) met als titel "NI 43-101 Technisch rapport voor de El Santo, Suyckutambo en San Miguel Properties (Peru) en Mineral Resource Estimate voor de El Santo Mine ", zal beschikbaar zijn binnen de wettelijke termijnen. Het technisch rapport conform NI 43-101 voor de Condoroma Property (Peru), getiteld "NI 43-101 Technisch rapport voor de Condoroma-woning, provincie Espinar, Cusco Department, Peru", is beschikbaar op de Auplata-website (https: // auplata .fr / fr /) en de Brexia-website (http://brexia.pe).

BP
0
Zou de koers nog naar 0,08 gezet worden voor de samenvoeging en wanneerbis deze precies ?
Frans,W
0
quote:

BP schreef op 18 maart 2019 14:43:

Wanneer is de aktie 1:10 ?

Zal t.z.t. nog wel een PB van komen.
BP
0
Frans,W
0
quote:

BP schreef op 19 maart 2019 19:28:

Dank , verwacht jij ook dag de koers gestuurd wordt naar 0,08 voor de groepering ?
Dat is maar de vraag, de goudprijs is wel het laatste halfjaar aan het stijgen dus een reactie moet er een keer komen. Als de aandelen wat minder in trek komen gaan ze vluchten in goud. Zo af en toe hoor je toch al berichten over onderuit gaan, we zien wel.
Ik blijf hier in ieder geval nog zitten, en hopen natuurlijk :-)
Frans,W
0
Vanwege drukte in het werk kon ik nu pas kijken, samenvoeging is een feit.
Zoek even opnieuw naar Auplata dan zul je zien dat het aandeel nu bijna 50 cent waard is.
mr. Biotech
0
Auplata is het enige goud fonds in de EU zo'n beetje... vandaag op dik volume hoger, morgen zal het weer hoger gaan door de goud prijs die maar blijft stijgen
55 Posts, Pagina: « 1 2 3 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 11:21
Koers 0,002
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,002
Laag 0,002
Volume 14.924.207
Volume gemiddeld 40.335.850
Volume gisteren 75.109.685

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront