Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Wake Up!

6.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 320 321 322 323 324 325 326 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 5 maart 2019 15:25:

Groot Deens onderzoek toont aan dat vaccinaties geen autisme veroorzaken
05 maart 2019 15:10
Deens prut onderzoek, truc van farmaceuten om de leugens in stand te houden.
jbhandleyblog.com/home/2019/3/4/new-d...

Er wordt gesjoemeld met data bij vrijwel alle medicijnen
www.trouw.nl/samenleving/-er-wordt-ge...
[verwijderd]
0
The Global Economic Reset Begins With An Engineered Crash
www.zerohedge.com/news/2019-03-13/glo...

The IMF also asserts that blockchain technology will make capital transfer easier and more efficient in this future environment, which explains the enthusiastic globalist support for developments in blockchain technology and cryptocurrencies despite the notion in cryptocurrency circles that blockchain would somehow make the bankers “obsolete”.

The IMF also acknowledges that in the meantime a slowdown in capital flows has occurred, and that this slowdown is ongoing since the crash of 2008. What they do not explicitly admit is that the crash of 2008 never ended, and that the decline we are witnessing today is merely an extension of the recession/depression that started ten years ago.
DeZwarteRidder
0
RWE voelt kolencontroverse in resultaat

Door ANP Producties
1 uur geleden in FINANCIEEL

Essen - Energiereus RWE voelt de overgang van fossiele energie naar duurzamere alternatieven in zijn resultaten. Het Duitse concern houdt rekening met een daling van de operationele winst, mede door politieke en juridische druk om minder energie op te weken met bruinkoolcentrales.

RWE verwacht voor 2019 een aangepast operationeel resultaat (ebitda) tussen de 1,2 miljard en 1,5 miljard euro. Vorig jaar daalde de bedrijfswinst al naar 1,5 miljard euro, tegenover 2,1 miljard in het voorgaande jaar. De aangepaste nettowinst zal tussen de 300 miljoen en 600 miljoen euro uitkomen, tegenover 591 miljoen euro vorig jaar.

Het bedrijf wijst onder meer op de juridische strijd van milieuactivisten, die zich verzetten tegen de ontginning van een bruinkoolveld in een natuurgebied bij Keulen. Door een gerechtelijk besluit kan RWE tot zeker 2020 niet beginnen aan exploitatie van die mijn. Daarnaast werkt de Duitse overheid aan plannen om vervuilende kolencentrales te sluiten.

Om die veranderingen het hoofd te bieden, probeert RWE zich om te vormen tot een grote leverancier van duurzame energie. Volgens financieel topman Markus Krebber wordt het ,,geen gemakkelijke klus'' om de winst daarbij op peil te houden.
[verwijderd]
1
Wijkblad mag niet schrijven over AZC, volledige redactie stapt op
Het Apeldoornse wijkblad De Wijkkijker zit sinds deze week zonder redactie. Alle tien redacteuren zijn opgestapt nadat zij een verbod kregen om te schrijven over de komst van een asielzoekerscentrum in de stad.
www.ad.nl/binnenland/wijkblad-mag-nie...
whammy
0
DeZwarteRidder
0
‘Trollenleger stuurde 65.000 tweets met nepnieuws over MH17-ramp’

De eerste twee dagen na het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines in juli 2014 zijn minstens 65.000 tweets verstuurd waarin Oekraïne de schuld krijgt. Sommige van de verhalen waarnaar de berichten verwezen, zijn zo hardnekkig dat ze nog steeds opduiken. Ook al is bewezen dat het om nepnieuws gaat.
Buitenlandredactie 13-05-19, 08:10 Laatste update: 08:29

Aanvankelijk werd gemeld dat het om 1400 Russische Twitter-berichten zou gaan. Ze zijn verstuurd door medewerkers van een zogenoemde trollenfabriek in Sint-Petersburg, meldt De Groene Amsterdammer op basis van een eigen analyse. Trollen zijn verspreiders van nepnieuws op internet.

De tweets zijn volgens het weekblad grotendeels Russisch en bieden inzicht in een even centraal gecoördineerd als kortstondig informatie-offensief. Vanuit een kantoorpand in een buitenwijk van Sint-Petersburg mengen honderden medewerkers zich dag in, dag uit in online discussies.

Het is hun taak om gesprekken op de spits te drijven en tweespalt te zaaien. Tijdens de grootschalige desinformatiecampagne rond MH17 moesten Russische trollen de wereld ervan overtuigen dat Oekraïne het toestel neerschoot als provocatie, waarbij alle 298 inzittenden om het leven kwamen.

Hardnekkig verhaal

Een van de hardnekkigste verhalen waarnaar de trollen in hun tweets verwezen is het relaas van de Spaanse verkeersleider ‘Carlos’, dat werd geschreven door blogster Katya Timofeeva. De Spanjaard twitterde vlak na het neerstorten van de MH17 twee straaljagers te hebben waargenomen naast het toestel.

Het verhaal werd gretig overgenomen door Russische media. Wereldwijd verwezen blogs en twitteraars ernaar. Een jaar later zou Vladimir Poetin er zelfs naar hebben verwezen in een interview met filmmaker Oliver Stone, Oekraïne aanwijzend als veroorzaker van de vliegramp. Het blog van Timofeeva bestaat nog, maar is niet actief.

Vervolgd voor fraude

Zodra het verhaal online was verschenen, werd het in een zestal minuten zo'n honderd keer geretweet. Zestig daarvan gebeurden in dezelfde minuut, volgens De Groene Amsterdammer. De schijn van een gecoördineerde actie is groot en ook van Timofeeva wordt gedacht dat het een trol is.

Luchtleider Carlos, die claimde al vijf jaar voor de luchtverkeersleiding in Kiev te werken, bleek in werkelijkheid in Roemenië te wonen en wordt aldaar en door Spanje vervolgd voor fraude, zo blijkt uit onderzoek van Radio Free Europe. Toch duikt zijn ‘verzinsel’ onder complotdenkers nog steeds op.
[verwijderd]
1
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
[verwijderd]
1
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve uw berichten niet in vette letters te schrijven. Dat komt minder schreeuwerig over en houdt onze forums leesbaar.]
[verwijderd]
0
Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails..
www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/...

Wat je er ook van denkt, de wolkenlucht van vandaag de dag is zo onnatuurlijk als de pest.
hirshi
1
PvdD wil van ons allen planteneters maken terwijl we van nature omnivoren zijn. Hoe zot kun het bedenken om de evolutie te beïnvloeden.

Msar goed - dat die idiote hypocrieten met hun supermarktdwang niet in het Europese parlement komen. Sla hier graag aan de Costa Blanca nog wat extra schouderkarbonade in voor € 3,29 in per kilo. Dat noemen ze hier geen kiloknallers maar gewoon een supermarktaanbieding
[verwijderd]
0
Ouderen starten zaak tegen Staat om behoud pensioen

Volgens de organisaties is de Nederlandse pensioenwetgeving die deze korting mogelijk maakt in strijd is met een Europese richtlijn. De korting komt bovenop de „sluipende geldontwaarding” van pensioenen die al sinds 2008 gaande is, stellen de organisaties, doordat pensioenen niet geïndexeerd mogen worden. Terwijl de kosten voor levensonderhoud wel stijgen.
www.telegraaf.nl/financieel/956618804...
josti5
0
Iets over de politieke rol van het IMF:

Het Duitse bondsministerie voor economische samenwerking en ontwikkeling over de kredietvoorwaarden van het IMF: 'om deze middelen te verkrijgen, moeten de landen een armoedebestrijdingsplan invoeren. In 2008 waren 78 landen gerechtigd, PRRF-kredieten op te nemen'.

Dat betekent in feite, dat het IMF in 78 landen politiek meeregeert.
Maar niet alleen dat: het IMF is er bovendien niet bijzonder succesvol in, de armoede daadwerkelijk te bestrijden. In ieder geval stijgen de kredieten sinds 10 jaar gewoon door.

Peter Doyle, die als econoom 20 jaar in dienst van het IMF was, zegt: 'na 20 jaar dienst schaam ik mij ervoor, dat ik ooit met het IMF te maken heb gehad'.
Het IMF wordt betiteld als 'bankster-onderneming'.
Waarom?
'Het is de politiek van het IMF, zijn slachtoffers in de schuldenval te lokken, en daarmee de weg voor de ongeremde rooftocht door de globalisten vrij te maken'.
een gewaagde hypothese?
Nee. Lagarde zelf heeft arme staten als Nigeria, Kameroen, Ghana en Tsjaad de toegang tot belangrijke brandstoffen verhinderd. De prijzen stegen vanzelfsprekend snel. Dit leidde zoals in veel andere regio's tot rellen, die uiteindelijk de tot dan heersende regeringen destabiliseerden.
Het patroon is bijna overal, waar het IMF over de politiek van een land heen regeert, zichtbaar.

Bron: Janne Jörg Kipp, die große Enteignung.

Het IMF kijkt óók in Nederland mee: nos.nl/artikel/229019-kritiek-imf-op-...

Waarna vervolgens de ellende met de aftrekbaarheid van hypotheekrente begon.
izdp
0
Nou moe, wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?
Niets nieuws onder de zon.
Het IMF stelt altijd voorwaarden.
Noem dat maar politiek bedrijven.

En wat een argumenten gebruikt Peter Doyle.
Een tirade en weinig meer.

Nigeria de toegang tot brandstoffen ontzegt?
Lig achterover van verbazing.
Nu de bron waar te vinden in de IMF-stukken.

Jouw bron kippje deugt niet.

Nos-artikel uit 2011.
In de vorige eeuw kaartte IMF het al aan.
In mijn beleving herhaalde ze dat zo ongeveer elk jaar.
Dus nee, de directe koppeling die jij nu legt in 2011 is onterecht.
De reactie op de 'crisis' door het kabinet is de werkelijke reden.
Lastenverzwaringen alom met bezuinigen.
Dom,maar goed.
6.508 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 320 321 322 323 324 325 326 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  18:05
 Germany40^ 17.910,30 -0,99%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.949,28 -0,81%
 US30^ 37.930,24 -1,10%
 Nasd100^ 17.367,59 -0,89%
 US500^ 5.031,45 -0,81%
 Japan225^ 37.475,14 -1,38%
 Gold spot 2.333,36 +0,74%
 EUR/USD 1,0728 +0,28%
 WTI 83,65 +0,90%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront