Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming Juni 2019

4.150 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 204 205 206 207 208 » | Laatste
jhgy
0
[Modbreak IEX: Gelieve inhoudelijk te reageren, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
Wilbar
0
quote:

Pokkertje schreef op 16 juni 2019 08:59:

Pharming wordt kapot geshort.
O ja? Verdwijnen ze dan van de beurs?
De amateur
0
quote:

jhgy schreef op 16 juni 2019 10:59:

misschien de top eerst cashen dan shorten. Trouwens een tijdje geleden was er interessante discussie over jodenvervolging. In nl relatief meeste joden afgevoerd door meewerkende ambtenaren en een perfect administr. systeem. In achterhoek veel nsbers, toch daar veel joden opgevangen
Zie niet wat jodenvervolging met Pharming te maken heeft. Reden was dat men hier religie bijhield en het dus makkelijk zoeken was. Toch door verzetsleden die veel administraties in de fik hebben gestoken en hebben een aantal joden nog een kans om te overleven gehad.

On topic het aantal opties wat uitgeoefend mag worden is niet zo heel groot.
[verwijderd]
0
quote:

De Monitor schreef op 16 juni 2019 10:29:

[...]

Er was hier eens een profeet die vertelde dat virtueel verlies geen verlies is.
Onder de streep was het voor zichzelf een zegswijze om de grote aankoop nog steeds goed te kunnen praten en bleef het bij een uitgestelde teleurstelling.
Je hoeft geen profeet te zijn om te stellen dat virtueel verlies een (tijdelijke) waardevermindering is van je bezit. Die waarde kan verder minderen, of minder groot worden, of zelfs groter worden. Als je verkoopt is het verlies concreet.
zeurpietje
0
quote:

Eric de Rus schreef op 14 juni 2019 20:43:

Op dit soort momenten mis je toch Techspec, Onverzettelijk, antop etc. etc. Die konden in ieder geval nog pepverhalen houden dat het allemaal wel goed komt.

Volhouden, vasthouden, de overwinning is nabij en trust. Tsja, ze zitten nu bij de buren dus moeten we het zonder ze doen. Wat een armoe :)))
wonen ze naast de voedselbank dan....
[verwijderd]
0
Soms lees ik nog wel eens terug in de historie. Zo kan je zien welke posters serieus te nemen zijn, en welke posters na tegen-commentaar altijd weer de boot faliekant missen.

Een van mijn favorieten was altijd Techspec. Inhoudelijk goede kennis van zaken maar ontbrak vaak enige vorm van realiteitszin beurs technisch gezien. Wist veel ‘feiten’ die dan achteraf alles behalve feit bleken te zijn.

Bijvoorbeeld het Bazel onderzoek. Feit zou volgens hem zijn dat dit in Q3 gepresenteerd ging worden. Het echte feit: Q4.
==============================================================================
monitor schreef op 30 aug 2018 om 10:31:
[...]
Jij ziet net zoveel als het nieuws uit Bazel dat volgens jou al 30 keer gepresenteerd had moeten zijn.

-------

Techspec 30 aug 2018 om 17:15
Het onderzoeksrapport uit Basel zal in Q3 gepresenteerd worden = een feit!

==============================================================================

Een andere favoriet was Tjeerdo. Ook altijd stellig overtuigd van van alles en nog wat. Ook altijd onrealistische koersdoelen de ronde laten doen gaan binnen korte tijdspannen.
==============================================================================
Tjeerdo 30 aug 2018 om 16:21
Afijn, Pharming, tja, geduld is een schone zaak... de konijntjes leveren hun melk wel...

Ik begrijp ook niet goed waarom bijvoorbeeld zo'n Vd Herik wel dik in Galapagos gaat en zich niet laat zien in Pharming maar hij zal z'n reden wel hebben. 1 ding is zeker, als het bedrijf gewoon goed presteert komt de beloning op den duur vanzelf wel, dat is een FEIT... het is ook mooie test om te zien wie er voor de snelle centen inzitten en wie niet. Ben er zelf tot dusver nog geen moer mee opgeschoten het afgelopen half jaar maar daar hoor je me niet over als we over zes maanden de 1,85 hebben aangetikt...

==============================================================================

Antop-volger onverzettelijk spande vaak wel de kroon in deze. Een hoog ‘alles-komt-goed’ gehalte met ook onrealistische verwachtingen. Grote winsten zouden nabij staan. Het resultaat was een halvering van zijn kapitaal. PBs voor de grote jongens, zekerheid van goedkeuring profylaxe, en ga zo maar door. Altijd druk in de weer over manipulatie, maar de berichten met onjuiste informatie van manipulatief karakter lagen bij zichzelf.
==============================================================================
Onverzettelijk schreef op 30 aug 2018 om 09:26:
Profylaxe Ruconest gaat gewoon goed gekeurd worden omdat ik alleen redenen kan bedenken die positief zijn. De vraag is daarom ook niet 'wel goedkeuring of geen goedkeuring' maar wanneer komt de goedkeuring. Normaliter op 21 September maar ik verwacht dat het nieuws begin September gebracht wordt omdat het een uitstekend medicijn is en omdat de vraag groot is. Het is nu gewoon aftellen, voordat een aantal Pharming een stuk duurder gaat worden ;-)

Onverzettelijk schreef op 11 sep 2018 om 23:35:
Tik tak tik tak en de klok tikt gewoon door. De goedkeuring Ruconest is alleen nog maar een formaliteit. Voor die tijd, probeert de legale criminaliteit (shorters) winst te behalen door de koers te drukken. Maar ineens is daar de PB waar wij en de grote jongens op wachten namelijk goedkeuring profylaxe Ruconest en dan zie je nooit meer deze extreem lage gemanipuleerde koers. Dus het is een kwestie van tijd voordat de Pharming koers piekt. Laat je dus niet in de maling nemen door die shorters. Uiteindelijk zullen hun bloeden en wij als laatste lachen LT'ers. Weltrusten allemaal en slaap lekker ;-)
[verwijderd]
0
quote:

Misschien schreef op 30 augustus 2018 17:04:

[...]

Beste meneer,

Laat ik het zo eens proberen zodat u zich wel serieus genomen voelt.
Het is diep triest dat u het nodig vindt om vast te voorspellen hoe andere mensen zullen reageren als er wat virtueel winst verlies zal zijn als de koers (terecht) opveert.

Wat is uw motivatie om dit te doen:

1. bereidwillige die op punt staan te investeren in een Nederlands Biotech
Fonds te waarschuwen?

2. Heeft u er belang bij als de koers zakt?

3. U zegt geen aandelen te hebben en pas na de 21e, de goedkeuring, in te
stappen, u wilt dus geen enkel risico lopen, maar laat eventueel ook een
winst lopen. Bent u na de 21e er wel van overtuigd dat hij kaarsrecht
omhoog gaat?

Dan kan ik u vertellen dat zoiets niet het geval is en dat als u na de 21e instapt zeker teleurgesteld gaat worden. Zonder belang bent u heel dominant aanwezig, ik vrees dat u bij een genomen belang het gedrag zal vertonen dat u hierboven voorspelt, bespaart u uzelf en ons deze ergernis.

Ik zie met vertrouwen uw eerlijke antwoord tegemoet,

Tini

Ik zie dat ik Tini nooit antwoord heb gegeven op haar vraag.
Nou Tini bij deze.

Waarschuwen was een groot woord. Ik probeerde (en nog steeds) de discussie te voeren en aan alle zaken een 360 graden belichting te doen. Het komt op dit forum te vaak voor dat enkel de positieve zaken belicht worden, en daaromheen onrealistische verwachtingen worden geschept.

Ik had geen belang bij een zakkende koers, de koers doet namelijk wat de markt daar op stuurt. Wat ik wel doe is zeer goed inschatten wat ik DENK dat de koers zal gaan doen.

Zoals je in je bericht wel kunt lezen is dat ook jij de onrealistische stelling deed dat 21 september de koers zeker zou gaan stijgen. Voor mij ook de reden destijds pas in te stappen als er resultaten op tafel liggen dan te gokken daarop.

Je deed destijds de bovenstaande nogal vinnige geïrriteerde tegenreactie omdat je je niet kon vinden in mijn stelling.

Wat moeten we onderaan de streep concluderen naar aanleiding van de vet gedrukte phrasen in je tekst hierboven? Inderdaad; De Monitor nam geen risico en had gelijk.
[verwijderd]
0
Een jaar geleden was ik ervan overtuigd dat het vandaag veel warmer zou worden dan het nu is.
four70
0
quote:

Messa schreef op 15 juni 2019 21:48:

[...]

Voor iemand die dagelijks zijn bagger komt spuwen over het gebrek aan communicatie bij Pharming bent u niet echt op de hoogte!

Pharming heeft het laatste jaar ieder kwartaal zijn rapportering gedaan en in 1 van deze werd er een vraag gesteld over andere toedieningsmethoden waarop er geantwoord werd dat ze al een tijdje bezig waren met een extern bedrijf die erin gespecialiseerd is!!

Toevallig kondigde pharming ook aan dat ze een koeienlijn aan't opstarten waren, denkt u nu werkelijk dat ze dit uit het niets beslist hebben mochten ze geen zicht hebben op positieve uitkomst?

Is het u ook niet opgevallen dat de toon van Pharming veranderd is de laatste maanden en dit lang voor de rechtzaak dat aangespannen werd door de concurrentie?

Voor mij spreken de resultaten en deze zijn uitmuntend gezien de geschiedenis van het bedrijf, geduld fourseasons there is no rush in biotech.
Messa ik kom met feiten voor u dus bagger. Mag ook want het zijn geen mooie feiten.
De koeienlijn haalt u ineens aan? Heb ik daar bagger over geuit?
Kwartaalrapportage is er eigenlijk niet m.b.t. toedieningsonderzoek. Nooit is medegedeeld waar Pharming precies staat in dit onderzoek. Steek uw grote duim maar weer snel in uw zak.
Kom gewoon met goede tegenargumenten op mijn 'bagger'. En niet zo'n klungelig berichtje waar geen waarheden in staan.
fanaat
0
Op de r&d afdeling werken 35 personen. Waarschijnlijk allemaal goed geschoold en aan het hoofd van deze afdeling een zeer gekwalificeerde dame.Hoe is het dan mogelijk dat na al die opsommingen in de jaarstukken over de faseringen van de verschillende onderzoeken recent Pharming komt met de aankondiging te STARTEN met een vooronderzoekje naar zwangerschapsvergiftiging. Men begint nu pas! De vraag komt onmiddellijk op hoe zit dat, hoe kan dat? En hoe zit het werkelijk met de faseringen van andere grote mogelijkheden van Ruconest of onderzoeken van andere ziektebeelden. Ik snap er niets van. Misschien andere wel?
four70
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Waarschuwing.]
[verwijderd]
1
quote:

four60 schreef op 16 juni 2019 13:53:

[...]

Als je continue de zaak belazert, is het niet mogelijk om met regelmaat nieuwe juiste feiten naar buiten te brengen. Dan laat je aandeelhouders nodeloos wachten en probeer je ze dom te houden.
Dit is de werkwijze van CEO De Vries.
Wat een onzin ...weer....
Messa
0
quote:

four60 schreef op 16 juni 2019 13:19:

[...]

Messa ik kom met feiten voor u dus bagger. Mag ook want het zijn geen mooie feiten.
De koeienlijn haalt u ineens aan? Heb ik daar bagger over geuit?
Kwartaalrapportage is er eigenlijk niet m.b.t. toedieningsonderzoek. Nooit is medegedeeld waar Pharming precies staat in dit onderzoek. Steek uw grote duim maar weer snel in uw zak.
Kom gewoon met goede tegenargumenten op mijn 'bagger'. En niet zo'n klungelig berichtje waar geen waarheden in staan.
Hahaha en opnieuw toont u duidelijk aan dat u een zure verliezer bent die zelfs de moeite niet heeft genomen om mijn reactie begrijpend te lezen, laat staan info gecheckt heeft.

Wilbar
1
quote:

kenner schreef op 16 juni 2019 13:33:

Op de r&d afdeling werken 35 personen. Waarschijnlijk allemaal goed geschoold en aan het hoofd van deze afdeling een zeer gekwalificeerde dame.Hoe is het dan mogelijk dat na al die opsommingen in de jaarstukken over de faseringen van de verschillende onderzoeken recent Pharming komt met de aankondiging te STARTEN met een vooronderzoekje naar zwangerschapsvergiftiging. Men begint nu pas! De vraag komt onmiddellijk op hoe zit dat, hoe kan dat? En hoe zit het werkelijk met de faseringen van andere grote mogelijkheden van Ruconest of onderzoeken van andere ziektebeelden. Ik snap er niets van. Misschien andere wel?

Alleen in tv-series duren laboratorium onderzoeken maar 30 seconden.
Salestraveler
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
[verwijderd]
0
quote:

Jager63 schreef op 15 juni 2019 08:57:

[...]
Van voorspel heeft hij helemaal geen kaas gegeten!
Jager toch! Een kaasplankje is een nagerecht...
[verwijderd]
0
quote:

ff wachten nog schreef op 16 juni 2019 15:31:

[...]
Jager toch! Een kaasplankje is een nagerecht...

Als het maar smaakt!
Lunten
1
quote:

De Monitor schreef op 16 juni 2019 12:22:

Soms lees ik nog wel eens terug in de historie. Zo kan je zien welke posters serieus te nemen zijn, en welke posters na tegen-commentaar altijd weer de boot faliekant missen.

Een van mijn favorieten was altijd Techspec. Inhoudelijk goede kennis van zaken maar ontbrak vaak enige vorm van realiteitszin beurs technisch gezien. Wist veel ‘feiten’ die dan achteraf alles behalve feit bleken te zijn.

Bijvoorbeeld het Bazel onderzoek. Feit zou volgens hem zijn dat dit in Q3 gepresenteerd ging worden. Het echte feit: Q4.
==============================================================================
monitor schreef op 30 aug 2018 om 10:31:
[...]
Jij ziet net zoveel als het nieuws uit Bazel dat volgens jou al 30 keer gepresenteerd had moeten zijn.

-------

Techspec 30 aug 2018 om 17:15
Het onderzoeksrapport uit Basel zal in Q3 gepresenteerd worden = een feit!

==============================================================================

Een andere favoriet was Tjeerdo. Ook altijd stellig overtuigd van van alles en nog wat. Ook altijd onrealistische koersdoelen de ronde laten doen gaan binnen korte tijdspannen.
==============================================================================
Tjeerdo 30 aug 2018 om 16:21
Afijn, Pharming, tja, geduld is een schone zaak... de konijntjes leveren hun melk wel...

Ik begrijp ook niet goed waarom bijvoorbeeld zo'n Vd Herik wel dik in Galapagos gaat en zich niet laat zien in Pharming maar hij zal z'n reden wel hebben. 1 ding is zeker, als het bedrijf gewoon goed presteert komt de beloning op den duur vanzelf wel, dat is een FEIT... het is ook mooie test om te zien wie er voor de snelle centen inzitten en wie niet. Ben er zelf tot dusver nog geen moer mee opgeschoten het afgelopen half jaar maar daar hoor je me niet over als we over zes maanden de 1,85 hebben aangetikt...

==============================================================================

Antop-volger onverzettelijk spande vaak wel de kroon in deze. Een hoog ‘alles-komt-goed’ gehalte met ook onrealistische verwachtingen. Grote winsten zouden nabij staan. Het resultaat was een halvering van zijn kapitaal. PBs voor de grote jongens, zekerheid van goedkeuring profylaxe, en ga zo maar door. Altijd druk in de weer over manipulatie, maar de berichten met onjuiste informatie van manipulatief karakter lagen bij zichzelf.
==============================================================================
Onverzettelijk schreef op 30 aug 2018 om 09:26:
Profylaxe Ruconest gaat gewoon goed gekeurd worden omdat ik alleen redenen kan bedenken die positief zijn. De vraag is daarom ook niet 'wel goedkeuring of geen goedkeuring' maar wanneer komt de goedkeuring. Normaliter op 21 September maar ik verwacht dat het nieuws begin September gebracht wordt omdat het een uitstekend medicijn is en omdat de vraag groot is. Het is nu gewoon aftellen, voordat een aantal Pharming een stuk duurder gaat worden ;-)

Onverzettelijk schreef op 11 sep 2018 om 23:35:
Tik tak tik tak en de klok tikt gewoon door. De goedkeuring Ruconest is alleen nog maar een formaliteit. Voor die tijd, probeert de legale criminaliteit (shorters) winst te behalen door de koers te drukken. Maar ineens is daar de PB waar wij en de grote jongens op wachten namelijk goedkeuring profylaxe Ruconest en dan zie je nooit meer deze extreem lage gemanipuleerde koers. Dus het is een kwestie van tijd voordat de Pharming koers piekt. Laat je dus niet in de maling nemen door die shorters. Uiteindelijk zullen hun bloeden en wij als laatste lachen LT'ers. Weltrusten allemaal en slaap lekker ;-)

Je zal je hier maar mee bezig houden..
Wilbar
0
quote:

Salestraveler schreef op 16 juni 2019 15:00:

Wie heeft de link naar het andere forum?

U weet best dat het verboden is om dat hier te plaatsen; op straffe van ex-communicatie. Maar u bent vast slim genoeg om het zelf te koekelen. Of niet dan ?
James$$$
0
Daarom, hierbij gelijk het bewijs dat het een betaalde monitor is met als doel gericht te sturen. Hetzelfde is waarschijnlijk van toepassing voor ‘kenner’. Verder niks mis mee, iedereen moet geld verdienen.
4.150 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 ... 204 205 206 207 208 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:35
Koers 0,988
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,014
Laag 0,988
Volume 5.323.102
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront