ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ING Juni 2019

926 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 43 44 45 46 47 » | Laatste
Doemebest
0
quote:

A3aan schreef op 16 juni 2019 21:25:

Och die arme Hamers. Waarom blijft die man voor dat armetierige salaris. Niemand die zegt dat hij moet blijven. Als hij wil kan hij morgen opstappen als hij meent elders meer te kunnen verdienen. Klaarblijkelijk heeft toch nog geen ander bedrijf zich bij hem gemeld. Mijn baas zei vroeger ook altijd dat wanneer ik meer kon verdienen ik gewoon moest gaan. Ik ben tot mijn laatste werkdag gebleven.
Niemand hoeft medelijden met Hamers te hebben, maar iedereen denkt te weten wat Hamers meent en eist, zijn er zelfs die menen te moeten bepalen wat ie met zn prive geld moet doen..Draai het eens om.
Stel nu eens dat uw baas vroeger had gezegd dat hij vond dat uw salaris aantoonbaar niet marktconform was. En dat er dan vanuit de politiek met behulp van de media beslist werd dat u minder moest verdienen dan mensen in vergelijkbare functie, terwijl bij een beursgenoteerde onderneming de beslissing bij de aandeelhouders ligt. Hamers wordt niet van belasting geld betaalt, Van Nieuwkerk bv wel, misschien ligt zijn loon per gewekt uur wel hoger.
Los van wie er nu te veel of te weinig verdient. Hamers heeft niks geeist.
A3aan
0
quote:

Rustigblijven schreef op 16 juni 2019 22:25:

Adriaan, stop met je geneuzel.....je beschadigt er alleen welwillende mensen mee.
Ga iets nuttigs doen!!
Wil U zo fatsoenlijk zijn om mij met U aan te spreken. Ik heb niet bij U op school gezeten. Mij lastig vallen als ik ook een keer iets plaatst en dan zo op mij reageren. Heb ik U iets aangedaan, beledigd of dwars gezeten? Stop met dat vingertje opsteken. Stop die maar ergens anders in!
[verwijderd]
0
Adriaan, lees het commentaar van Doemebest. Dat is tenminste op feiten gebaseerd. Uw gefit op Hamers slaat de plank volkomen mis. Daarom val ik U er over aan, of U dat nu leuk vindt of niet.
A3aan
0
Lees ook mijn plaatsingen deze maand eens terug. Het zijn er niet zo veel. Maar dan ontdekt U waarschijnlijk dat wij het zelfde belang hebben, namelijk een hogere koers en het liefst zo snel mogelijk op 13/14 euro. Ik heb de Uwe ook even terug gelezen en wat zie ik dan, eerst is fusie met CB een zegen en dan een paar dagen later is mening volkomen veranderd (8 juni 2019 om 17:29 uur.
En ja, velen zijn van mening dat wanneer de Heer Hamers op zou stappen het aandeel direct flink zou stijgen. En dat stijgen is mijn en Uw belang, toch?
[verwijderd]
0
Adriaan, U en ik filosoferen op deze site over ING. We hebben allebei belang bij een hogere koers. Maar ik denk, dat de koers van ING niet bepaald wordt door onze mening, en m.i ook niet door het al of niet vertrekken van CEO Hamers. Wij beiden hebben nu eenmaal een andere kijk op zijn functioneren, en dat mag. Ieder zijn mening, voor zover die waard is.
Maar zoals de Fransen zeggen "c'est le ton qui fait la musique" (de toon maakt de muziek).
Uw commentaren missen vaak de juiste toon. En dat stoort me.
Maar overigens "even goede vrienden", hoop ik.
optiejunky
0
plus puntje voor vandaag:
ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft maandag het koersdoel voor ING verhoogd van 14,50 naar 15,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank waarin de koersdoelen voor ABN AMRO en KBC juist werden verlaagd.

De analisten van Jefffries verlaagden de winstraming voor dit jaar, maar stelden die voor 2020 en 2021 juist opwaarts bij.
Longshortercc
0
Vandaag dan toch maar weer boven de 10 gaan sluiten? Ik zou het op prijs stellen. Hoe hoger hoe beter, maar we gaan het zien.
Huppeldepepup
0
quote:

Rustigblijven schreef op 16 juni 2019 23:52:

Adriaan, U en ik filosoferen op deze site over ING. We hebben allebei belang bij een hogere koers. Maar ik denk, dat de koers van ING niet bepaald wordt door onze mening, en m.i ook niet door het al of niet vertrekken van CEO Hamers. Wij beiden hebben nu eenmaal een andere kijk op zijn functioneren, en dat mag. Ieder zijn mening, voor zover die waard is.
Maar zoals de Fransen zeggen "c'est le ton qui fait la musique" (de toon maakt de muziek).
Uw commentaren missen vaak de juiste toon. En dat stoort me.
Maar overigens "even goede vrienden", hoop ik.
Eens. Blijft overeind dat Hamers een buitengewoon slechte inschatting heeft gemaakt van de sentimenten in de maatschappij (samen met de Raad van Commissarissen overigens). Dat heeft de koers zeker geen goed gedaan (bij een bank gaat het erg om vertrouwen). In die zin is geknor over de man niet onbegrijpelijk. Dat dat in verschillende toonaarden kan is waar. Aan een toon kan je je ergeren, maar die ergernis doet niets af aan de inhoud van het beweerde. ING noteert met een lagere waardering dan haar collega-banken. Dat heeft ongetwijfeld met lager vertrouwen te maken. Het is de taak van directie en commissarissen om door visie, beleid en heldere communicatie vertrouwen te krijgen. Daar schieten ze vooralsnog behoorlijk in tekort. Of opstappen helpt, weet ik niet. Dat Hamers iets moet doen aan zijn imago denk ik wel.
stoeltje
0
Met de laatste kwartaalcijfers in het achterhoofd maak ik me geen zorgen. Sterker nog.... ik vind dat je met een ING aandeel op dit moment op een tientje goede zaken kunt doen. Hamers mag dan zijn zwakke punten hebben maar puur op basis van de resultaten hoeft ie van mij niet weg hoor.
Longshortercc
0
quote:

Beurshausse groot feest schreef op 17 juni 2019 10:26:

Koers gaat weer lekker hard omhoog.
Langzaam maar zeker geven we alles weer prijs.. Mede door het sentiment, maar wel spijtig!
ChanTess
0
Tja, toch maar weer gemiddeld. Wel de laatste keer. Maar een terugkeer naar 12 moet, met geduld, minimaal mogelijk zijn.
[verwijderd]
0
De topman van ABN Amro stapt op – en ING is naar verluidt doodsbang dat zijn kroonprins wordt weggekaapt

Herwin Thole, ANP 17 uur  10230

Foto: ING

Topman Kees van Dijkhuizen van ABN Amro verlaat de bank. Zijn huidige termijn duurt tot 12 april volgend jaar en hij wil die termijn niet verlengen.

In een verklaring van de bank zegt Van Dijkhuizen: ”Voor de komende tijd ben ik volledig gecommitteerd om de strategie en purpose van de bank samen met de medewerkers en klanten verder te versnellen om daarna met alle vertrouwen het stokje door te geven.”

Voorzitter Tom de Swaan van de raad van commissarissen zegt trots te zijn op de resultaten die Van Dijkhuizen bereikte. ”De bank staat er goed voor en is op koers om de financiële doelstellingen te halen. We kijken ernaar uit om de goede samenwerking voort te zetten en om de komende tijd verdere stappen te maken.”

Van Dijkhuizen werd in 2013 financieel directeur bij ABN en trad drie jaar later aan als topman. Daarvoor was hij financieel verantwoordelijk voor de Haagse zakenbank NIBC. Hij werkte eerder op verschillende posten bij de ministeries van Financiën en Economische Zaken.

De opvolger van Van Dijkhuizen hoeft niet per se vanuit ABN te komen. De raad van commissarissen gaat binnen en buiten de bank op zoek.

‘ING bezorgd om eigen toptalent’

Bij ING zijn ze er niet helemaal gerust op dat de headhunters van ABN Amro het zullen nalaten om een ING-topper weg te kapen, nu de hoogste positie bij ABN Amro vrijkomt.

Steven van Rijswijk is een van de grootste talenten van ING. De huidige risicodirecteur van de ‘oranje’ bank wordt nu al gezien als een van de topkandidaten als de huidige bestuursvoorzitter Ralph Hamers zou vertrekken.

matad
0
Ik kom helaas niet vaak op dit draadje gezien de overwegend slechte kwaliteit van de posts.
Kan het echter niet nalaten om op te merken dat bij positieve analistenadviezen en een oplopende koers deze analisten niet worden neergesabeld. Bij een neerwaartse koers zijn het de grootste duivels.

Groet.

P.S. Merk wel dat enkel grote brallers verdwenen zijn.
Hoop niet dat het een winterslaapje is en mogelijk een aanzet tot betere kwaliteit.
turbobb
0
Bij elke adviesverhoging van een analist komen de jongens met de korte broeken weer te voorschijn om de koers te drukken. Niet teveel natuurlijk, want Piet Particulier moet wel een bot voorgehouden worden,zodat hij bang is de boot te missen en dus gaat kopen. Vooral bij lage omzetten,zie je dit bij bijna elk beursfonds gebeuren.
[verwijderd]
0
Zal me niet verbazen dat 2019 de slechtste jaar voor aandelen zijn >Jaar is nog niet om maar vooruitzichten zijn ook niet goed
FairValue
0
Er zitten simpel ook enkele nitwits tussen, zoals hierboven bijvoorbeeld, die de ballen verstand niet hebben en maar wat raaskallen. Geen enkel steekhoudend argument komt eruit. Het zou me ook niet verbazen als op deze fora figuren aan het werk zijn om negatief te raaskallen. Enkel inspelen op sentiment, angst en wellicht gewoon betaald krijgen om zich negatief te uiten. Jammer dat IEX er nog niets op gevonden heeft om deze commentaren automatisch te kunnen negeren.

Analisten geven niet voor niets koersdoelen die 50% hoger liggen. De Europese banken index is zwaar oversold. Komt er een advies uit stijgen we net een 1%. Laffe beleggers in Europa!
tonytinus
0
Laffe beleggers in Europa? Je bedoelt in de USA en Europa maar die zijn niet laf maar slim en wachten gewoon tot alle lijken uit de kast zijn gevallen en dan slaan ze weer toe..denk dat alle negativiteit uit de lucht is na de zomer dan hebben we meer zicht op ING Italie en de boete vanuit Amerika wegens fraude met de Mexicaanse obligaties.
FairValue
0
O is het al zeker dat er een boete komt? En ja Laf want de KW is veel lager in Europa dan in de VS. Ook pensioenfondsen steken hun geld te weinig in de NL beurs. Helaas.

En als alle negativiteit uit de lucht is, ben je te laat! Gewoon kijken naar kosten opbrengsten en marktomstandigheden op langere termijn.
926 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 43 44 45 46 47 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 15,168
Verschil +0,242 (+1,62%)
Hoog 15,168
Laag 14,946
Volume 7.818.029
Volume gemiddeld 11.165.396
Volume gisteren 7.403.961

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront