Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Tips van Geert

70 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
DeZwarteRidder
0
quote:

De Troon Jan schreef op 3 juni 2018 19:27:

Mars Veghel de mars...nu fam bedrijf en de fam v d Valk de hotels!
Als deze bedrijven naar de beurs gaan hoor je dat vanzelf, maar ik zou er niet op wachten als ik jou was.
pielsje
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 3 juni 2018 12:27:

[...]
Ik kan je dit van harte aanbevelen:

Geen reclame voor tandpasta?
[verwijderd]
0

Een leuk initiatief Ridder, mijn dank hiervoor. Ga je eventuele mutaties ook bijhouden ?

DeZwarteRidder
0
quote:

Landgenoot schreef op 4 juni 2018 11:11:

Een leuk initiatief Ridder, mijn dank hiervoor. Ga je eventuele mutaties ook bijhouden ?
Dat denk ik niet, want ik heb geen abo.
DeZwarteRidder
0
Hoe twee vier kunnen worden? 5G is het toverwoord geworden. Dit beursgenoteerde familiebedrijf is een opportunity!

Wanneer binnenkort de nieuwe 5G-technologie wordt uitgerold, kunnen de jaarlijkse investeringen in dat segment van de markt groeien van $32 miljard in 2018 naar $105 miljard in 2023. De koersen van veel grote telecomtoeleveranciers hebben daarop al geanticipeerd. De koers van dit kleine Amerikaanse aandeel heeft echter flink onder druk gestaan. Beursgenoten is altijd op zoek naar kansen, en dit aandeel kan 100% stijgen en kost maar $2 en is dus eigenlijk een aantrekkelijke pennystock. Lees onze analyse en profiteer van deze opportunity!

Het management verwacht aanzienlijk hogere omzetten in de komende kwartalen. Tot de klantenkring behoren onder andere telecomgiganten als AT&T en Verizon, die op korte termijn fors zullen investeren. Het familiebedrijfje lijkt prima gepositioneerd voor een succesvolle turnaround. Hoe het kan dat de koers zo laag staat wordt uitgebreid besproken in onze analyse die u ook los kunt kopen.


Afbeelding 1: Aanbevelingen van derden


Grafiek 1: koersverloop over de afgelopen 24 maanden.

Het bedrijf heeft nu drie segmenten:
1.In-Building Wireless (IBW). IBW maakt mobiele ontvangst mogelijk in stadions, winkelcentra, en kantoorgebouwen. Deze kleine antennesystemen zijn noodzakelijk voor een goede uitrol van het 5G-netwerk. Dit segment zal bij uitstek profiteren van 5G.
2.Intelligent Site Management (ISM). ISM levert apparatuur en diensten om communicatienetwerken op afstand te monitoren.
3.Communications Network Solutions (CNS). CNS levert netwerkapparatuur bedoeld voor externe locaties, waarbij hoge eisen aan weersbestendigheid en betrouwbaarheid worden gesteld.

Ook het ISM- en CNS-segment kunnen profiteren van de 5G-uitrol, omdat netwerkapparatuur moet worden aangepast aan de nieuwe eisen van de 5G-standaard.

Onder beleggers is de duale aandelenstructuur een veelgehoord bezwaar over dit aandeel en dat biedt ook weer kansen. De klasse A aandelen zijn beursgenoteerd, maar de klasse B aandelen zijn in handen van de familie, die daarmee een kapitaalbelang heeft van 22,6% en een stemrecht van 54,0%. De aandelen B zijn in te wisselen voor aandelen A, maar niet nadat de aandelen B eerst zijn aangeboden aan alle leden van de familie. Verschillende aandeelhouders hebben erop aangedrongen om de B-aandelen om te zetten in A-aandelen, omdat dat tot een aanzienlijke herwaardering zou kunnen leiden. Ook het bestuur verwacht dat het opheffen van de duale aandelenstructuur tot een hogere waardering zal leiden. De familie heeft te kennen gegeven er in principe wel voor open te staan. Overigens is het hemd altijd nader dan de rok, de familie zal dus in alle gevallen goed op de winkel passen.

Er zit $27,1 miljoen aan liquiditeiten in kas, terwijl daar geen schulden tegenover staan. Het eigen vermogen bedraagt $49,2 miljoen, wat neerkomt op $3,20 per aandeel. Gecorrigeerd voor immateriële activa resteert een (materiële) boekwaarde van $2,62 per aandeel, wat de balans dus uiterst solide maakt.

In de conferencecall van afgelopen februari, na de publicatie van de resultaten over het derde kwartaal, gaf het management een onverwacht stellige prognose af.

Bij een koers van $2,00 noteert dit aandeel op slechts 76% van de materiële boekwaarde. Op basis van de aangepaste resultaten over het gebroken boekjaar 2018 (tot 31-03-2018) noteert het bedrijf slechts op een koers-winstverhouding van 7,2x en een EV/ebitda multiple van 0,8x. Gezien de hoge verwachtingen van de 5G-investeringsgolf bestaat de kans dat het koersdoel van 100% stijging aan de conservatieve kant is. We raden u aan om echt het hele rapport te lezen. U kunt het rapport los kopen, maar wanneer u lid wordt van Beursgenoten ontvangt u dit rapport én de toekomstige rapporten gratis. We laten u merken dat we van de geijkte paden af durven te stappen en dat is voor u een goede reden om nu in de wereld van Beursgenoten te stappen, want beleggen doe je samen!
[verwijderd]
0
Welk aandeel is het dan? Ik heb de naam een tijdje geleden wel gelezen, maar ben hem kwijt, stom!
DeZwarteRidder
0
Beursgenoten
pennystock: Boor naar nieuwe winsten…

Enkele maanden stond dit aandeel nog op $4,50, inmiddels op $0,90. Dat is voor ons een reden om te kijken naar de feiten. Beursgenoten jaagt altijd op kansen. Daar mogen ook speculatieve aandelen bij. Dit aandeel is een aandeel wat flink is gezakt en minder dan een penny kost. Wanneer we kijken naar de vooruitzichten dan zou dit wel een moment kunnen zijn om speculatief in te stappen. Twee weten meer dan één, dus heeft Beursgenoten ook gekeken naar de mening van andere analisten. 180% koerstijging, dat lijkt een aantrekkelijke speculatie. Koop de analyse of word lid om deze gratis te ontvangen, beleggen kan soms spannend en leuk zijn….

Bron: Thomson Reuters.

Dit Noord-Amerikaanse specialistische bedrijf in allerlei boorapparatuur voor olie, gas en mijnbouwindustrie wil na successen op de Amerikaanse markt samen met partners boren naar nieuwe markten in het Midden-Oosten. Hoewel de kosten voor de baat gaan, zal de omzet in 2019 versnellen en in de jaren erna tot hogere resultaten kunnen leiden.
In 1993 werd het bedrijf opgericht door Troy Meier en zijn vrouw Annette Meier. Troy werkte daarvoor bij Christensen Diamond Products, dat in 1992 door het grote oliedienstenbedrijf Baker Hughes overgenomen werd. Dat moment was voor hem een uitgelezen kans om met zijn jarenlange ervaring en inmiddels goed opgebouwde contacten voor zichzelf te beginnen.

Het bedrijf is verder uitgebouwd tot een ware specialist in diverse boorgereedschappen, als boorkoppen, ruimers, slijpschijven en horizontale boortechnieken. Het bedrijf ontwerpt niet alleen maar produceert, verkoopt en repareert ook gepatenteerde producten en is sterk gepositioneerd in service en onderhoud bij haar klanten.

Technologische ontwikkelingen zullen een belangrijke rol spelen bij het vervullen van de toekomstige vraag naar energie. Deze zijn gericht op vermindering van het energiegebruik, besparing van kosten, het terugdringen van emissies, productinnovatie en ook op de ontwikkeling van innovatieve boortechnieken met een geringere milieubelasting. Een voorbeeld van deze innovatieve boortechniek is het horizontaal boren naar gas met de DNR techniek. Bij olie- en gaswinning denkt men aan het boren van een gat in de grond dat loodrecht naar beneden loopt (verticaal boren). Vroeger was dat ook de enige methode. De boorinstallaties moesten zich dan direct boven de bron bevinden die de oliemaatschappijen wilden exploiteren. Olie- en gasvoorraden die zich onder een berg, een snelweg of een beschermd natuurgebied als bijvoorbeeld de Waddenzee bevonden, waren met conventionele boormethodes niet te winnen.

Afbeelding: Horizontale drilboorinstallatie.

Grafiek: Olieprijzen WTI in $.
Conclusie:
De koers van het aandeel stond in oktober 2018 nog op $4,50 maar is sindsdien gestaag gedaald naar $0,90. De olieprijzen zijn nu redelijk stabiel en er wordt fors ingezet op expansie in het Midden-Oosten met gerenommeerde partners. Daarnaast, zo maken wij uit de verslagen op, neemt het belang van onderhoud- en servicecontracten toe. Deze kennen een langlopend karakter en geven een stabielere inkomstenstroom. De financiële positie van dit aandeel is met betrekking tot het eigen vermogen 54% van het balanstotaal. Positief punt is dat het bedrijf de schuldenpositie wist terug te brengen. De analisten die het aandeel volgen zijn positief en zien fors hogere koersen.

Beursgenoten zou op de huidige koers van $0,90 eveneens enthousiast kunnen worden maar we wachten liever eerst de kwartaalcijfers van 9 mei af om dan eventueel in te stappen. Het aandeel is uiteraard een pennystock, een klein bedrijf met de kenmerken die een klein aandeel heeft op de beurs. Veel bloed kan er niet uitvloeien als u de investering beperkt houdt. Kijken we naar de winsttaxaties dan wordt er voor 2019 een winst per aandeel verwacht en ook leggen wij uit dat er voor 2020 verder winstgroei wordt verwacht. Geert Schaaij anticipeert tweeledig, en daar is ook wat voor te zeggen. “Laag, lager laagst, er gaat geen bel op het diepte punt”, aldus Geert Schaaij.

Geert Schaaij heeft een kleine en puur speculatieve positie in het aandeel die aan de hand van de eerste kwartaalcijfers op 9 mei of door het koersverloop verder uit- of afgebouwd kan worden.

Copyright © 2019, Beursgenoten - All rights reserved.
DeZwarteRidder
0
Beursgenoten

Beleggers groot of klein kunnen nu ook (rente) producten kopen en verhandelen.

Veel beleggers weten niet dat er meer beurzen zijn tussen hemel en aarde dan de beurs waarop ze hun aandelen kopen. De meeste beleggers kennen Beursplein 5 en Wall Street, maar dat zijn eigenlijk de gebouwen. Over het algemeen worden de meeste Nederlandse effecten verhandeld op de Euronext, maar ook een bekende beurs is de Nasdaq of de New York Stock Exchange. Daarnaast heb je in Nederland meer beurzen zoals de NXChange, Npex maar ook grondstoffenbeurzen. Aandelen of obligaties die u via crowdfunding platformen rechtstreeks aangeboden krijgt van uitgevende partijen zijn niet verhandelbaar. We leggen u uit waarom we u dit vertellen.

Wie via ongereguleerd platform investeert in een bedrijf zit gelijk in de gevangenis. U investeert €10.000 in een kansrijke startup en dan maar hopen dat de bedrijfsvoering zo wordt uitgevoerd dat het een succes is. Wat echter ontbreekt is het wenselijke toezicht vanuit de Autoriteit Financiële Markt. Geert Schaaij heeft het zelf persoonlijk ervaren. Men kan dan laag of hoog springen, maar in uw ogen doet de ondernemer van de start up wat hij zelf wilt. Gefrustreerd nakijken is dan alles wat u kunt doen.

Investeren in ambitieuze Nederlandse ondernemingen is zeker kansrijk en daar is wel degelijk een goed toezicht op. Overigens is een beter toezicht geen garantie voor succes, maar wel een goede eerste stap. Doordat deze beurzen vergunningen hebben, kan er een secundaire markt worden aangeboden. Dit betekent dat beleggers gekochte participaties kunnen verhandelen. Dat is koren op de molen voor de beleggers. Beleggers willen kopen en verkopen, in goede en slechte tijden.

Neem de volledig gereguleerde beurs NXChange, die samen met Rabobank het platform Rabo&Crowd sinds december 2018 hebben opgezet. Op deze beurs worden kleine obligatieleningen aangeboden in samenwerking met betrouwbare partijen.

Wanneer er een obligatie via Rabo&Crowd wordt geplaatst dan verstrekt de Rabobank voor een gedeelte financiering aan het bedrijf. Deze obligaties bieden daarmee een goede degelijke gespreide beleggingsportefeuille. Het positieve is dat de Rabobank in de toekomst steeds meer van dit type beleggingen zal aanbieden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid dat beleggers een goede en degelijke spreiding binnen een totale beleggingsportefeuille kan worden aangebracht.

Rabobank was de eerste bank in Nederland die actief samenwerkte met NXChange, door middel van het Rabo&Crowd platform. Door gebruik te gaan maken van het NXChange-platform kunnen bedrijven direct geld aantrekken door uitgifte van obligaties aan beleggers. Beleggers hebben dan weer de mogelijkheid om hun gekochte obligaties te verhandelen op de secundaire markt van NXChange. NXChange heeft sinds 2016 een vergunning als gereguleerde markt en ontving in 2018 haar MTF-vergunning, beide uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Financiën.

Beursgenoten verwacht dat er meer en meer obligaties komen dit jaar, dus hier past een degelijke beleggingsbeleid gericht op spreiding het beste binnen uw portefeuille. Verdeel en heers! Juist de verhandelbaarheid van deze obligaties of aandelen zien wij als een extra kers op de taart. De aandelen/obligates zijn al vanaf €500 in te schrijven.

Wanneer iemand €30.000 heeft te beleggen, dan kunt u dat bijvoorbeeld spreiden over tien bedrijven of meer. De rentes en looptijden zijn per obligaties verschillend, maar zitten veelal boven de 6 procent.

Beursgenoten wees u enige tijd geleden al op een lening die werd aangeboden tegen 7,9 procent rente, waarvan de Rabobank ook voor 30 procent in mee financierde. Deze was in een mum van tijd geplaatst. Dat was de eerste obligatielening in een lange rij.

Beursgenoten gaat u ook van deze obligatie op de hoogte houden wanneer wij deze als aantrekkelijk beoordelen.

Op dit moment zijn we wederom een Rabo&Crowd obligatie aan het analyseren en deze hopen we morgen al naar u toe te kunnen mailen. De inschrijving daarvan is reeds gestart en de belegger wil natuurlijk, als het aantrekkelijk is, daar een graantje van mee pikken.

Maak kennis met de wereld van Beursgenoten!

Copyright © 2019, Beursgenoten - All rights reserved.
DeZwarteRidder
0
De meeste dromen zijn bedrog

Iedereen heeft wel eens gedroomd over later, een goed vermogen en leven van de rente. U ook? Een mooie droom die helaas voor velen niet is uitgekomen. Helaas is de rente een nachtmerrie geworden en geldontwaarding een spook. Daarentegen werd beleggen de nieuwe droom. Vermogensbeheerders hebben in alle kleuren en maten dromen ontwaard, maar wanneer we terugkijken zien we dat de meeste vermogensbeheerders in 2018 ruw zijn wakker geschud. Met de resultaten van begin 2019 zijn ze ook alweer snel in slaap gesust, maar Beursgenoten voorspelt dat u vandaag de dag beter met één oog open kunt slapen.

Net als u heeft Beursgenoten ook een droom. Een droom dat wij u kunnen helpen stand te houden in lastige beurstijden. Beursgenoten laat mensen niet vallen en als het moeilijk wordt doen we een stap vooruit. Met de kop in de wind trotseren wij de stormen op de beurs en houden wij vast aan de fundamenten en brengen onze leden naar een droomrendement. Wij dromen dat er een aandeel op onze radar verschijnt wat wij u tijdig kunnen adviseren en dat dit aandeel straks hoger staat dan hoog. Wij dromen over de winsten die wij realiseren en hoe positief zich dat vertaalt in uw portefeuille. In onze dromen zullen wij u ook waarschuwen tegen de gevaren die er zijn, objectief en transparant. We spreiden en durven vast te houden aan een visie als het een keer tegen zit.

Beursgenoten sloeg met veel aandelen een homerun en met zeer uitgekiende beleggingen haalde Beursgenoten zelfs de TV en de kranten (Financiële Dagblad) die zich afvroegen of het allemaal wel waar kon zijn. Maar uiteindelijk constateerden ze dat deze dromen waar zijn!

Zo dromen wij dat PostNL straks 100% hoger staat. Een droom die velen hebben, maar wie ons rapport leest weet precies welke stap er genomen moet worden. Wilt u dit rapport ontvangen? Maak dan gebruik van de droomaanbieding!

Moeten we blijven dromen of moeten realistisch zijn? We hebben onze dromen over Ordina, ING, ABN Amro en helemaal over Royal Dutch Shell. We hebben over al deze droomaandelen een realistische verwachting en waken terwijl u kunt blijven dromen. Wij schudden u wakker als dat nodig is opdat u een mening kunt vormen over uw eigen droomaandelen.

Geert Schaaij droomt zelfs dat, nu de zomer in aantocht is, sommige van zijn droomaandelen dalen omdat hij die graag voor zijn droomportefeuille zou willen kopen. “In die dromen glijdt een parel weg naar zo’n lage koers, dat ik daarover zelfs in mijn stoutste dromen niet durf te dromen. Dat iedereen op het strand ligt en aan het genieten is van een welverdiende vakantie. Het gezegde “vrouwen bloot, handel dood” is logica in mijn dromen. In mijn droom noteert de parel tegen zo’n lage koers dat het voor de bezitters van die aandelen een nachtmerrie is. En dan, als donderslag bij heldere hemel slaan wij toe. Onze abonnees ontvangen een flash, ik reik ze de parel aan en wijs op de onbegrijpelijk lage koers. Een koers die een kans is voor elke belegger. Dat is mijn droom.” Aldus Geert Schaaij.

Geert Schaaij gaat verder: “Velen zullen zeggen: “Geert wordt wakker, dromen zijn bedrog.” En toch, ik geloof mijn droom. Weet u waarom? Ik beleefde deze droom al vele malen. En vele malen kwamen ze uit. En ook nu zal deze droom uitkomen. Ik heb de parel al op mijn netvlies. Wilt u onze unieke analyses?”


Profiteer van de spectaculaire droomaanbieding! Een jaarabonnement kost normaal €489 maar nu slechts €399 en u ontvangt de laatste 3 uitgegeven analyses direct over de mail. Dat zijn alleen de zware dalers: PostNL, Wereldhave en de derde analyse ligt bijna voor u klaar.

De markt heeft altijd gelijk?

Beursgenoten blijft de aandelen scherper volgen dan ooit en zodra een aandeel maar blijft dalen zullen wij toetsen waarom het wegglijdt. Wij dromen niet, maar gaan koelbloedig rekenen. Uitsluitend de fundamenten zullen tellen. Wat is de waarde? Wat zijn de ontwikkelingen bij de onderneming? Hoe zijn de economische omstandigheden? Hoe is de afname in de markt? Wat zijn de productiekansen? Wat voor invloed heeft de dollar, de rente, de olie, het zilver en goud, de inflatie, de deflatie, de politiek, enzovoort.

Bij een hoge of lage koers dient men zich altijd af te vragen waarom de koers de koers is. “De markt heeft altijd gelijk”, is een uitdrukking die veel CEO’s van bedrijven, beurshandelaren en bankiers gebruiken. Maar klopt dat wel? Nee, dat klopt niet. Wanneer de analisten samen met de bankiers en hun klanten ook op het strand liggen, kunnen de thuisblijvers op koopjesjacht. We hebben dat al vele zomers bewezen. Zelfs bij een campingrally ziet u dat alleen het laaghangende fruit wordt geplukt en dat de muurbloempjes uiteindelijk de pareltjes blijken te zijn. Wilt u ook bij de beleggers horen die de analyses ontvangen van deze muurbloempjes?

Voor de komende maanden heeft Beursgenoten een verlanglijstje. Een verlanglijstje met aandelen die we graag zien dalen. Dat er een beurscorrectie aan zit te komen moge duidelijk zijn, de aandelen dalen en zelfs een klein kind kan zien dat we aan het einde van de cyclus zitten. Wij willen winnen. We willen de beste aandelen in de portefeuille. Wij zien het als onze plicht u deze kansen aan te reiken.

Wanneer er een aandeel is dat kans maakt om het aandeel te worden uit mijn droom, zal ik niet verder dromen. Ik zal dan niet schromen en u de flash sturen met de analyse, u het aandeel gaan noemen en onderbouwen. U zult onverwijld deze parel aangereikt krijgen. U mag ons vragen stellen, want Beursgenoten is veel meer dan een simpel aandelenadvies. Stap nu in de wereld van Beursgenoten. Zorg net als Marco Borsato dat uw dromen geen bedrog zijn, want u kent onze leus: “Beleggen doen we samen!” Wij doen u nu een eenmalige unieke en aantrekkelijke aanbieding en u ontvangt direct de toegangscodes voor de website, u ontvangt het mooiste beleggingsmagazine van Nederland en u ontvangt per ommegaande de actuele rapporten zoals u beschreven!

Osho
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 1 juni 2018 14:28:

Meyer Burger Technologie (MBTN)
Zwitserse zonnecelfabrikant, soort ASML onder de zonnepaneelmachines. Het bedrijf stond een tijd flink in de belangstelling, maar we vonden het te duur. De koers is eerder dit jaar echter gehalveerd geweest en begint daardoor nu weer aantrekkelijk te worden. Materiële boekwaarde p/a CHF 0,35. Schuldenvrij, netto vermogen CHF 67 miljoen.

Thanks voor de tip toentertijd (korte rit meegemaakt vorig jaar). Staat opnieuw laag de koers. Geen recent nieuws, maar volgens mij las ik een tijd terug dat er niet veel veranderd is aan de fundamenten die jij hierboven noemde.

Is dit een aandeel die nog in de gaten houdt?
DeZwarteRidder
0
quote:

Osho schreef op 22 juni 2019 16:13:

[...]
Thanks voor de tip toentertijd (korte rit meegemaakt vorig jaar). Staat opnieuw laag de koers. Geen recent nieuws, maar volgens mij las ik een tijd terug dat er niet veel veranderd is aan de fundamenten die jij hierboven noemde.
Is dit een aandeel die nog in de gaten houdt?
Nee, ik ben niet zo gek op zonnecellen-bedrijven e.d.
Osho
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juni 2019 16:15:

[...]
Nee, ik ben niet zo gek op zonnecellen-bedrijven e.d.
Interessant.

Waarom is dat? Niet duurzaam / praktisch genoeg?

DeZwarteRidder
0
quote:

Osho schreef op 22 juni 2019 16:24:

[...]
Interessant.
Waarom is dat? Niet duurzaam / praktisch genoeg?
Beleggers zijn gigantisch de boot in gegaan met zonnecellen en persoonlijk vind ik het oerlelijke dingen.
balance84738
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 30 mei 2019 19:47:

Profiteer van de spectaculaire droomaanbieding! Een jaarabonnement kost normaal *****


Mag dit soort reklame op deze site?
balance84738
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juni 2019 16:27:

[...]
Beleggers zijn gigantisch de boot in gegaan met zonnecellen en persoonlijk vind ik het oerlelijke dingen.
Beleggers zijn gigantisch de boot in gegaan met forex, bouwbedrijven, commodities etc. etc., bedoel je dat het met zonnecellen onevenredig vaak is gebeurd?

Over smaak valt niet te twisten, als mensen hun ecologische voetprint kunnen verkleinen met zonnepanelen, is de esthetica wat minder belangrijk. Zelf vind ik ze trouwens mooi, maar dat is net zo irrelevant als het feit dat jij ze lelijk vindt.
Osho
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juni 2019 16:27:

[...]
Beleggers zijn gigantisch de boot in gegaan met zonnecellen en persoonlijk vind ik het oerlelijke dingen.
Haha begrijpelijk. Heb ik ook wel. Maar zie je het aandeel wel als koopwaardig ondanks dat je er weinig affiniteit mee hebt? De situatie met vorig jaar is niet veel veranderd. De koers gaat eigenlijk consistent op en neer tussen de 0,50 en 1.

gb.meyerburger.com/en/gb2018/financia... ziet er nog altijd gezond uit. Erg overzichtelijke lay-out btw. Wel minder orders.

gb.meyerburger.com/en/gb2018/key-figu...

simplywall.st/stocks/ch/semiconductor...
DeZwarteRidder
0
quote:

Osho schreef op 22 juni 2019 18:35:

[...]Haha begrijpelijk. Heb ik ook wel. Maar zie je het aandeel wel als koopwaardig ondanks dat je er weinig affiniteit mee hebt? De situatie met vorig jaar is niet veel veranderd. De koers gaat eigenlijk consistent op en neer tussen de 0,50 en 1.

gb.meyerburger.com/en/gb2018/financia... ziet er nog altijd gezond uit. Erg overzichtelijke lay-out btw. Wel minder orders.

gb.meyerburger.com/en/gb2018/key-figu...

simplywall.st/stocks/ch/semiconductor...
Met dit soort aandelen moet je wat geluk hebben en kopen rond de bodem.
Het was trouwens een favoriet van Antaurus.
Stephan010
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 22 juni 2019 19:55:

[...]
Met dit soort aandelen moet je wat geluk hebben en kopen rond de bodem.
Het was trouwens een favoriet van Antaurus.
MBTN vergelijkbaar met ASTI ?

70 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  +0,01  +0,00%  18:05
 Germany40^ 17.799,10 +0,16%
 BEL 20 3.826,58 +0,84%
 Europe50^ 4.936,59 +0,46%
 US30^ 38.013,46 +0,76%
 Nasd100^ 17.548,80 +0,25%
 US500^ 5.049,25 +0,59%
 Japan225^ 38.001,71 +0,68%
 Gold spot 2.387,28 +1,11%
 EUR/USD 1,0658 -0,12%
 WTI 82,59 +0,46%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +11,51%
JUST EAT TAKE... +5,71%
Air France-KLM +4,18%
FASTNED +3,00%
RANDSTAD NV +2,65%

Dalers

Pharming -9,63%
ASMI -6,10%
Avantium -6,01%
PostNL -5,84%
TomTom -3,31%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront