Europlasma « Terug naar discussie overzicht

Forum Europlasma geopend

215 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
DeZwarteRidder
0
VolvoR
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 april 2019 11:34:

Ik neem aan dat iedereen z'n aandeeltjes op tijd heeft verkocht....??
Nee, ik heb een beetje gehouden voor de gok ter waarde van €1400, maar er komt langzaam aan wat nieuws naar buiten als ik de fransen mag geloven.Mijn Frans is niet zo goed dus steeds bing vertaler er maar naast, maar handel zit er de komende dagen nog niet in, denk ook niet dat dat nog goed gaat komen.Ik zie het wel.
VolvoR
0
Zou inderdaad fijn zijn om toch weer te kunnen handelen/gokken in Europlasma, misschien kan ik nog iets van mijn verlies terugpakken.
VolvoR
0
quote:

De Troon Jan schreef op 26 april 2019 18:37:

8 mei weten we meer
Het is al 9 mei!!
VolvoR
0
Nieuwe info, er zijn 3 kandidaten voor Europlasma, zelfs eentje die het grootste gedeelte van het personeel wil overnemen, er is nu tijd tot 28 Mei om de boel rond te breien zoals ik het begrijp vanuit het franse forum.We wachten rustig af.
DeZwarteRidder
0
quote:

VolvoR schreef op 10 mei 2019 11:17:

Nieuwe info, er zijn 3 kandidaten voor Europlasma, zelfs eentje die het grootste gedeelte van het personeel wil overnemen, er is nu tijd tot 28 Mei om de boel rond te breien zoals ik het begrijp vanuit het franse forum.We wachten rustig af.
Je zit te jokken: er zijn 3 kandidaten die een stukje activa uit de boedel willen kopen, niemand wil Europlasma overnemen, omdat de schulden immers veel groter zijn dan de mogelijk opbrengst van de activa.

De aandelen zijn en blijven waardeloos.
VolvoR
0
We zullen zien wat er gaat gebeuren riddertje.Ik ben al lang blij dat er eventueel weer handel mogelijk is.
VolvoR
0
Opnieuw uitstel, de rechtbank wacht nu tot 4 juni om meer duidelijkheid te krijgen over de financiering van de nieuwe groep die interesse heeft in de plasmahandel.
VolvoR
0
L'autorité judiciaire montoise a demandé la nomination d'un expert pour valider le montage juridique et boursier du dossier de reprise.

Les 116 salariés du groupe Europlasma, basé à Morcenx et à Pessac, ne savent pas encore ce que leur réserve l'avenir. Le tribunal de commerce de Mont-de-Marsan, qui se réunissait ce mardi matin pour examiner les projets de reprise, n'a pas encore tranché.

Face à l'offre la plus sérieuse, celle de la société A&A investissements, appuyée par le groupe luxembourgeois Zigi Capital, qui se propose de reprendre la totalité des salariés, des actifs et de l'activité, les juges ont demandé une expertise complémentaire. Les trois parties - le repreneur, le cédant et l'administrateur judiciaire - devront s'entendre pour agréer un expert qui devra expliquer le montage du dossier, notamment s'il est compatible avec l'autorité de régulation de la Bourse. Cet avis est attendu pour lundi 3 juin au soir, le tribunal devant délibérer mardi 4 juin en fin de journée.

L'offre de A&A porte sur un apport de 2 millions d'euros en fonds propres du groupe Zigi Capital, plus un financement externe de 32 millions d'euros (sur 3 ans), levés sur le marché boursier et des fonds d'investissement, ce qui permettrait à Europlasma de sortir de la période de redressement judiciaire dans laquelle il est placé et de redémarrer l'activité.

Europlasma comprend plusieurs activités basées sur l'utilisation de la torche à plasma, pour vitrifier l'amiante ou produire de l'énergie à partir de déchets.
DeZwarteRidder
0
De rechterlijke instantie van Montois vroeg om een ??deskundige aan te wijzen om de wettige en beurs van het herstelbestand te valideren.

De 116 medewerkers van de Europlasma-groep, gevestigd in Morcenx en Pessac, weten nog niet wat de toekomst voor hen in petto heeft. De rechtbank van koophandel van Mont-de-Marsan, die dinsdagochtend bijeenkwam om plannen voor herstel te bespreken, heeft nog niet besloten.

Geconfronteerd met het meest serieuze aanbod, dat van de onderneming A & A Investments, ondersteund door de Luxemburgse groep Zigi Capital, die van plan is alle werknemers, bezittingen en bedrijven over te nemen, hebben de juryleden aanvullende expertise aangevraagd. De drie partijen - de koper, de overdrager en de gerechtelijke beheerder - moeten instemmen met een deskundige die de montage van het bestand moet toelichten, vooral als het verenigbaar is met de regelgevende autoriteit van de Exchange. Dit advies wordt verwacht voor maandag 3 juni avond, de rechtbank om dinsdag 4 juni te beraadslagen aan het einde van de dag.

Het aanbod van A & A omvat een bijdrage van 2 miljoen euro in het eigen vermogen van Zigi Capital Group plus een externe financiering van 32 miljoen euro (over 3 jaar), opgehaald op de aandelenmarkt en investeringsfondsen , waardoor Europlasma uit de herstelperiode zou kunnen komen waarin het geplaatst is en de activiteit opnieuw kan starten.

Europlasma omvat verschillende activiteiten op basis van het gebruik van de plasmatoorts, voor het verglazen van asbest of voor het produceren van energie uit afval.
DeZwarteRidder
0
Er is dus nog steeds enige hoop voor de bestaande aandeelhouders dat er nog ietsje-pietsje overblijft (net zo als bij Nyrstar).
stormvogel
0

Europlasma SA (ALEUP-FR:Euronext Paris)
Export chart+ WATCHLIST
Real Time Quote | Exchange | EUR
Last | 9:01:56 AM CEST Volume 52 week range
0.061 +0.02 (+47.70%)
[verwijderd]
0
Jammer genoeg is er niks meer van de +60% over. Keek net te laat anders had ik ze er wel uitgegooid op 0.06
215 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 0,000
Verschil 0,000 (-20,00%)
Hoog 0,001
Laag 0,000
Volume 54.158.493
Volume gemiddeld 137.910.321
Volume gisteren 81.154.929

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront