Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: DAX voorop

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:30 Olieprijs nog niet uitgebroken 21
  2. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79
  3. 16 apr ASML oogt wispelturig 101

Reacties

66 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juli 2019 13:49
    quote:

    Henk Snaph schreef op 4 juli 2019 13:43:

    Dit wordt stikken of slikken voor the Donald:

    www.nu.nl/economie/5960512/china-wil-...
    idem die dat raket verdrag met rusland..stappenze ook zo uit.. beter geen deals met amerikasluiten en je wapenen met zwareatoombommen met een goederaket er chter.. das deenige taal ofwel deal die ze begrijpen.
  2. forum rang 6 ttroo 4 juli 2019 16:01
    Het zal wel gezapig postief blijven tot en met 14.30 uur. Trump kan een geweldige toespraak houden. Zolang hij tijdens zijn toespraak maar niet kijkt naar de totale schuld van Amerika. Toch gaat het niet lekker met zijn plannetje. Produktie verhuist. Van China naar andere Aziatische landen. Tuurlijk zijn die andere Aziatische landen meer vrienden van Amerika dan China, maar het resultaat blijft het zelfde. Maar kleine landen zijn makkelijker af te blaffen.

    Materialen willen niet. Natural Gas staat laag, maar kan nog lager. Brent doet maar wat vandaag. Goud en zilver ook. Zink zinkt lager. De prijs dan. Dr. Copper doet het al een tijdje niet meer. Dr. Verstopper dus.

    Zelfs de valutamarkt is in slaap gevallen. En zelfs de posters hier zijn in slaap gevallen. Fugro is weer aardig aan het zakken. Daar zit nog veel meer in het vat. Op weg naar de zes.

    Opvallend die Deutsche Bank. Bijna op de zeven. Hier verwacht ik weerstand. Goed is dat ze schoon schip willen maken. Maar de problemen zijn daar wel degelijk. Een flinke hit om een zeer grote ontslag ronde te doen. Een slecht leningen portefeuille van hier tot tokio. In de oude tijd waren ze omgevallen. Nu worden ze omhoog gedrukt. Ze gaan geen aandelen emissie doen. Dat helpt heel veel. Althans dat zijn de geluiden.

66 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links