Binck « Terug naar discussie overzicht

BINCK in 2019

96 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Gaasp
0
Nog steeds geen goedkeuring door de toezichthouders lees ik. Duurt te lang. Wellicht hebben ze moeite met de chinezen.
voda
0
Belangrijke mededeling
Update 22 juli 2019: bod Saxo Bank op BinckBank

Het officiële biedingsbericht van Saxo Bank op BinckBank, waarin het bod van € 6,35 (cum dividend) en de overige voorwaarden uiteen zijn gezet, is op dinsdag 12 maart 2019 gepubliceerd. BinckBank en Saxo Bank verwachten dat de krachtenbundeling in het derde kwartaal van 2019 geëffectueerd kan worden. Uiteraard houden we u de komende periode verder op de hoogte van actuele ontwikkelingen via onze speciale website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ook andere vragen heeft.

Update: verwachte afronding van het bod begin derde kwartaal 2019 / Aanmeldingstermijn eindigt 31 juli 2019
Bij de publicatie van de halfjaarcijfers op 22 juli 2019 geeft het bestuur van BinckBank aan dat de verwachte afronding van het bod ongewijzigd verwacht wordt aan het begin van het 3e kwartaal van 2019. Zoals beschreven in het biedingsbericht steunen de raad van bestuur en de raad van commissarissen van BinckBank dit bod volledig en unaniem.

De Aanmeldingstermijn eindigt op 31 juli 2019.

Uw positie aanmelden?
Als aandeelhouder kunt u uw positie, indien gewenst, tot woensdag 31 juli 2019, 10:00 uur aanmelden via de balk 'Biedingen' in uw portefeuilleoverzicht. U kunt rechts op het pijltje klikken. Hierna heeft u de mogelijkheid uw positie aan te melden.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de Klantenservice & Orderdesk. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur via telefoonnummer 020-6062666, of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice@binck.nl.

Met vriendelijke groet,

Vincent Germyns
Bestuursvoorzitter BinckBank
voda
0
Farewell Binck.

Toezichthouders akkoord met overname Binck

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
BinckBank
6,33 0,02 0,32 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) BinckBank en Saxo Bank hebben alle toezichtrechtelijke goedkeuringen binnen om het bod te sluiten. Dit maakten de twee brokers dinsdagavond bekend.

Dit betekent dat De Nederlandsche Bank en de Europese Centrale Bank verklaringen van geen bezwaar afgaven. Ook was er goedkeuring van DNB voor de nieuwe commissarissen bij Binck.

Het bestuur van Binck adviseert aandeelhouders om hun stukken aan te melden. De aanmeldingstermijn eindigt op 31 juli.

Saxo doet het bod gestand als minimaal 80 procent van de aandelen is aangemeld. Bij 95 procent zal Saxo een uitrookprocedure starten om ook de resterende aandelen in handen te krijgen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Rechtomhoog
0
De beursdag in Amsterdam zit er op. Vreemd dat er nog geen berichtgeving is over de stand van zaken rondom de aanmeldtermijn voor het aanbieden van de aandelen. Is de 80% gehaald, of wordt de termijn verlengd? Of vervalt het bod?
voda
0
Saxo Bank doet bod op BinckBank gestand

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
BinckBank
6,34 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Saxo Bank doet het bod op BinckBank gestand. Dit werd woensdagavond bekend.

Met het aflopen van de aanmeldingstermijn op woensdag, heeft Saxo Bank 95,14 procent van alle aandelen BinckBank in handen.

Donderdag 1 augustus begint een na-aanmeldingstermijn die eindigt op 14 augustus om 17:40 uur.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Terechter
0
Wie weet wanneer de beleggers die voor 31 juli hun aandelen Binck hebben aangemeld, hun aandelen krijgen uitbetaald?
A3aan
0
[verwijderd]
0
objectief
0
quote:

A3aan schreef op 6 augustus 2019 12:33:

Dan zijn dus nu de Chinezen via een achterdeur de baas. Daar ben je lekker mee.
Mooi, die Chinezen werken hard en lange dagen; dat komt dus wel goed.
voda
0
Update: Saxo Bank rondt overname BinckBank af

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
BinckBank
6,35 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam
Geely Automobile Holdings Ltd -OTCPK-
$ 1,41 0,00 0,00 % OTC USA

(ABM FN-Dow Jones) Saxo Bank heeft woensdag de overname van BinckBank afgerond. Dit meldden de twee banken woensdagmiddag in een gemeenschappelijk persbericht.

Saxo en BinckBank meldden nu te gaan werken aan de integratie van de twee bedrijven. "De integratie zal uiteraard enige tijd duren en ontwikkelingen en verbeteringen zullen voortdurend worden gecommuniceerd", meldden de twee brokers.

Volgens CEO Kim Fournais van Saxo vragen de huidige markttrends om schaal. "En de succesvolle acquisitie van BinckBank is een sprong voorwaarts voor wat betreft het creëren van schaal, hetgeen cruciaal is voor ons lange termijn succes."

De combinatie heeft in totaal 860.000 klanten en circa 46 miljard euro aan klantvermogen in beheer.

Eind december 2018 werd bekend dat de Deense bank gesprekken voerde met BinckBank over een eventuele overname. In maart 2019 lanceerde Saxo Bank een bod op de Nederlandse broker. Saxo Bank betaalde 6,35 euro per aandeel BinckBank in contanten, of in totaal 424 miljoen euro.

Inmiddels heeft Saxo Bank een belang van ten minste 95,14 procent in Binck. De resterende aandelen kunnen tijdens de na-aanmeldingstermijn worden aangemeld. Het voornemen is om de notering aan Euronext Amsterdam zo snel mogelijk te beëindigen.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
KBC wijzigt advies Binck na Saxo-afronding

Gepubliceerd op 8 aug 2019 om 09:39 | Views: 0

Binck 09:21
6,39 +0,02 (+0,31%)

AMSTERDAM (AFN) - Het advies voor het aandeel BinckBank is door analisten van KBC Securities op 'neutral' gezet, nadat Saxo Bank aankondigde de overname van de onlinebroker te hebben afgerond.

Saxo heeft ruim 95 procent van de aandelen BinckBank in handen. De zogeheten na-aanmeldingstermijn loopt inmiddels en duurt tot 14 augustus 17.40 uur. KBC hanteert een koersdoel van 6,35 euro op BinckBank, gelijk aan het bod.

Het aandeel BinckBank stond donderdag omstreeks 09.15 uur onveranderd op 6,37 euro.
rene l
0
Ik kreeg net een mail van Binck waarin mij verteld wordt dat de overname door Saxo definitief beklonken is.

Geweldig, we gaan onze krachten bundelen, u bent als klant spekkoper, en het is toch geruststellend om te weten dat de Chinees vanachter het luikje al uw transacties nauwlettend in de gaten houdt.

Bovenstaande is natuurlijk gekheid, wel ben ik geschrokken van de laatste paar regels van het bericht:

Mocht u de voordelen van de Saxo Bank-platforms vast willen proberen, bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot een bredere selectie van wereldwijde markten en een verscheidenheid aan producten, dan kunt u natuurlijk nu ook al een account openen bij Saxo Bank.
voda
1
ING stopt volgen Binck na overname door Saxo

Gepubliceerd op 9 aug 2019 om 09:45 | Views: 143

Binck 09:01
6,35 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING stoppen met het volgen van BinckBank. De onlinebroker is overgenomen door zijn branchegenoot Saxo Bank.

ING had een hold-advies op het aandeel, en zet dat oordeel nu op 'not rated'. Het aandeel BinckBank, waarvan nog een klein plukje genoteerd is op Beursplein 5, stond vrijdag omstreeks 09.35 uur onveranderd op 6,35 euro.

Saxo heeft ruim 95 procent van de aandelen BinckBank in handen. De zogeheten na-aanmeldingstermijn loopt inmiddels en duurt tot 14 augustus 17.40 uur.
Sylvia 11
0
Dank, Hans. Gewoon een zeeperd. Had ze nog staan vanaf bijna 13. Veelbelovende bank toen der tijd. Prachtig dividend. Klantenservice olv Nick Bortrot was subliem. Weet je nog, Hans? Zo reuze jammer en ja mijn behoorlijke verlies is ook niet om er een taartje bij op te gaan eten.
[verwijderd]
0
Na 19 jaar beleggen bij Binck onlangs de laatste rest van mijn rekening gehaald, rekening opgezegd inkl. beleggingspakket........
Ontving een bevestigingsmailtje van Binck dat "bericht is ontvangen en zodra e.e.a. gëefectueerd ik bericht zal ontvangen".
Al geruime tijd niets meer vernomen; rekening is er nog steeds; vermoed dat ik niet de enige ben.
Zou mij niet verbazen dat e.e.a. Binck erg ongelegen uitkomt en liefst zo laat mogelijk bij moeder Saxo met de billen bloot wil.........
A3aan
0
De naam Binck verdwijnt, evenals het platform. Alles gaat Saxo heten en handelen in de toekomst ook via hun platform. Weer wennen aan andere opzet. Zouden de tarieven ook goedkoper worden?
voda
0
BinckBank breidt diensten in Spanje uit

Gepubliceerd op 12 sep 2019 om 08:12 | Views: 0

Binck 11 sep
6,42 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - BinckBank gaat zijn diensten in Spanje aanzienlijk uitbreiden met een speciaal beleggingsplatform gericht op de meer dan 2,5 miljoen Europese expats die in het land wonen of verblijven. Het is het eerste grote initiatief na de overname van de onlinebroker door het Deense Saxo Bank.

Het nieuwe platform is gebaseerd op de technologie van Saxo Bank. BinckBank bediende tot nu toe vooral de meer dan 100.000 Nederlandstalige expats in Spanje. Het nieuwe platform ondersteunt naast Nederlands en Engels ook meer dan 26 andere talen. Onder het merk BinckBank krijgen klanten toegang tot het handelsplatform van Saxo Bank.

BinckBank en Saxo Bank ziet het meertalige platform ook als een alternatief voor een groot aantal Engelstalige expats in Spanje, met het oog op de brexit.
voda
0
VAARWEL!

Afscheid van aandeel BinckBank

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
BinckBank
6,35 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van BinckBank zijn woensdag akkoord gegaan met een wijziging van de statuten na het beëindigen van de beursnotering. Ook stemde de buitengewone vergadering in met de intrekking van de ingekochte aandelen.

Het aandeel BinckBank kan woensdag voor het laatst worden verhandeld op Euronext Amsterdam. De onlinebroker is overgenomen door het Deense SaxoBank.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
A3aan
0
Dag Binck
En nu maar hopen dat ik met Saxo ook prettig zaken kan doen. Hopelijk verandert er niet te veel.
96 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
865,36  0,00  0,00%  18 apr
 Germany40^ 17.649,00 -1,06%
 BEL 20 3.826,58 0,00%
 Europe50^ 4.888,12 -0,98%
 US30^ 38.013,46 0,00%
 Nasd100^ 17.548,80 0,00%
 US500^ 5.049,25 0,00%
 Japan225^ 38.001,71 0,00%
 Gold spot 2.381,95 +0,11%
 EUR/USD 1,0633 -0,10%
 WTI 83,17 +1,33%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

Dalers

AALBERTS NV 0,00%
ABN AMRO BANK... 0,00%
Accsys 0,00%
ACOMO 0,00%
ADYEN NV 0,00%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront