Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: ING technisch verder verzwakt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 61
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

136 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 13 augustus 2019 16:04
    Een paar items van de lijst die met 10% zouden worden belast. Technische items als telefoons. Ja. Duh. Als je je eigen vlagschip gaat 'killen', dat is natuurlijk geen verstandige move. Maar om meteen 2% met zijn allen hoger te gaan. Ach. Stieren hebben dat verdiend.

    Back to reality. Argentina lag op zijn gat. Brexit komt steeds meer dichterbij. Nog 2.5 maanden. En vooral die harde Brexit komt steeds dichterbij.

    Interessant beursdag vandaag!
  2. forum rang 6 shortie 13 augustus 2019 16:09
    quote:

    ttroo schreef op 13 augustus 2019 16:04:

    Een paar items van de lijst die met 10% zouden worden belast. Technische items als telefoons. Ja. Duh. Als je je eigen vlagschip gaat 'killen', dat is natuurlijk geen verstandige move. Maar om meteen 2% met zijn allen hoger te gaan. Ach. Stieren hebben dat verdiend.

    Back to reality. Argentina lag op zijn gat. Brexit komt steeds meer dichterbij. Nog 2.5 maanden. En vooral die harde Brexit komt steeds dichterbij.

    Interessant beursdag vandaag!
    Met zijn allen??
    VS wordt nu getrokken door Apple met een plus van 4-5% dus die pompt de boel in zijn eentje al weer fors op.
  3. [verwijderd] 13 augustus 2019 16:23
    Tis wel iets meer dan een belletje..

    Beurs schiet omhoog na uitstel importheffingen China

    (ABM FN-Dow Jones) De aandelenbeurzen in de VS en Europa zijn dinsdag omhoog geschoten nadat het Amerikaanse ministerie van Financiën aankondigde dat de verhoging van importheffingen op bepaalde Chinese goederen zou worden uitgesteld.

    De Amerikaanse handelsgezant noemde "gezondheid, veiligheid en nationale veiligheid" als redenen voor het uitstel.

    De invoering van importheffingen van 10 procent op sommige Chinese producten zal worden uitgesteld tot 15 december, stelde de gezant op de overheidswebsite. Het uitstel betreft ook producten zoals smartphones, laptops en games.

    De Dow Jones-index noteerde kort na de opening 1,6 procent of 411 punten hoger op 26.309 punten, na een vergelijkbare daling op maandag. De S&P500 steeg 1,6 procent.

    De AEX-index schoot omhoog van 537 naar 547 punten op het bericht en noteerde ruim een uur voor het sluiten van de handel 0,6 procent hoger op 545,49 punten.
  4. [verwijderd] 13 augustus 2019 16:34
    AFM beboet Cees Smit en zijn fondshuis Today's voor rol bij GFH-fonds
    De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft de bekende belegger Cees Smit en zijn fondshuis Today's Tomorrow beboet. De toezichthouder neemt het Today's kwalijk dat het zijn vergunning 'volledig uit handen' heeft gegeven aan een andere beheerder. Deze partij stak vervolgens miljoenen euro's in teakhout en andere beleggingen, die grotendeels waardeloos bleken te zijn.

    Today's heeft een boete gekregen van €30.000. Smit moet de AFM €125.000 betalen, blijkt uit een vorige week gepubliceerd vonnis van de rechtbank Rotterdam. Het vonnis is geanonimiseerd, maar uit alle genoemde details blijkt het te gaan om Today's en Smit, die daar tevergeefs hun boetes aanvochten.

    Dat Binck die man nog een podium geeft na bovenstaande...
  5. forum rang 6 ttroo 13 augustus 2019 16:41
    Vandaag cash neutraal gehandeld. En het ging nog zo lekker in de ochtend. Cash blijft King. 10% tariffs wordt gewoon ingevoerd per 1 September. Trump is Tariff man, dus Europa komt nog aan de beurt. Hee langzaam worden mijn AEX shorts weer aantrekkelijk. Ik zet alvast een verkooporder er in.
136 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links